Indítsa be saját aranybányáját

Indítsa be saját aranybányáját

{$languages}

Indítsa be saját aranybányáját

Start Your Own Gold Mine

Köszönjük szíves érdeklődését saját aranybányája megnyitása és az aranyba történő befektetés iránt. A nevem John Louis, és nemzetközi aranybefektetési tanácsadó vagyok. Ezen kívül szaktanácsot és útmutatást nyújtok saját aranybányája beindításához valamint aranybányász cégeket konzultálok.

2002 óta több mint 100 nemzetközi vállalkozást kezdtem el, nyitottam, jegyeztem be és vetettem cégjegyzékbe, vállalkozóknak és üzletembereknek segítve így saját vállalkozást beindítani világszerte.

Amit kínálunk Önnek, az saját jövedelmező aranybányász vállalkozásának beindítása az én személyes felügyeletem mellett, amíg ki nem termeli az első öt kilogramm aranyat, és amennyiben szüksége van rá, cégének későbbi állandó felügyelete és személyesen szervezett és felügyelt menedzsmentje.

Ez a program az aranykitermelés, aranykereskedelem és számos aranyhoz kapcsolódó vállalkozásunk terén végzett munkánk és tapasztalatunk eredménye.

Az Indítsa be saját aranybányáját Önnek való. Mi már beindítottuk saját aranybányászatunkat és aranykitermelésünket, és gyakran megtörténik, hogy az új ügyfelek azt kérik, segítsünk nekik saját aranybányászati termelésük beindításában, amit ugyanazokkal a folyamatokkal és módszerekkel lehet működtetni, mint a mi aranybánya projektjeinket. Ez a célja ennek a honlapnak, hogy indítsa be saját aranybányászati vállalkozását; az aranykitermelés fenntartható és hosszú távon jövedelmező üzletét.

Melted gold

Személyes meggyőződésem, hogy a legjobb aranybefektetés az, ha saját aranykitermelésünk van. Személy szerint nagyon boldog lettem volna, ha annak idején lett volna valaki mellettem, hogy utat mutasson és irányítsa a munkát, ahogyan azt most én kínálom Önnek. Az embereimnek körülbelül hat hónapra volt szüksége csak a kutatáshoz és a megfelelő tudás elsajátításához, valamint újabb öt hónapra, csak a kereslet felderítéséhez és a vegyes vállalati megállapodások megkötéséhez. Sokat kellett befektetnünk, hogy meglegyen az első gramm aranyunk. És megcsináltuk.

Nem kell végigmennie a sikerhez vezető hosszú út összes nehézségén, a feltárás nehézségein, az önálló tanulmányozáson és nem kell sok időt befektetnie. Egy lökés-indítást fog kapni az aranybánya vállalkozása 45 napon belüli beindításához. Igen, mindössze 45 napon belül.

Azzal a tudással és tapasztalattal, amelyre szert tettem, itt most megismerheti az aranybányászat kulcsrakész megoldásait úgy, hogy az aranykitermelés megkezdődhet a projekt kezdetétől számított 45 napon belül.

Az aranykereskedelem bizniszben, a tört arany bizniszben és az aranyfinomítás bizniszben üzletelek, és bárki, aki benne van ebben az üzletben, tart az arany árával kapcsolatos kockázattól. Azért döntöttem úgy, hogy saját aranybányászatot nyitok, hogy minimalizáljam az arany árával kapcsolatos kockázatokat. És igazam volt.

Ebben az üzletben teljeskörű felügyelete lehet és nyomon követheti, valamint irányíthatja saját vállalkozását, vagy dönthet úgy, hogy menedzsmentnek minket választ, illetve ránk bízza a vezetést. Ez az Ön döntése. Mindenekfelett javasolt, hogy teljeskörű betekintése legyen az üzletbe szaktanácsadási és útmutatási szolgáltatásaink által.

A nyereség jelentős lehet, de az üzlet leginkább a vezetők szándékától és kitartásától függ. Igen, rendelkezünk a szükséges szándékkal és kitartással. Azért vagyunk itt, hogy megtanítsuk Önt, hogy bemutassuk Önnek, vezessük és irányítsuk Önt az aranykitermelés kezdeti időszakában, amíg megfelelően nem tud lemásolni, reprodukálni és önállóan működtetni egy ilyen aranybányászati vállalkozást. Később dönthet úgy, hogy abbahagyja, mivel megszerezte a minimális három kilogramm aranyat, vagy úgy is dönthet, hogy saját maga irányít ilyen vállalkozásokat a jövőben, vagy esetlegesen átruházhatja a menedzsmentet a mi felügyelt menedzsmentünkre és táv-profitot termelhet.

Megvan a szükséges szándékunk és a szükséges kitartásunk ezen célok eléréséhez. A cél hosszú távú és fenntartható aranykitermelés. A kereset jelentős lehet, mindenesetre képesnek kell lennie havi több kilogramm aranyat kitermelni, még a gépek, berendezések, az arany helyreállítási technológia, létesítmények, a biztonsági és a működtetési költségekhez szükséges kis befektetés mellett is.

Az elkövetkező néhány nap folyamán megkapja tőlem az egyértelmű útmutatásokat, hogy hogyan vehet részt ebben a bizniszben, akár passzívan akár aktívan. Ez idő alatt megtanulhatja, hogyan indítsa be saját aranybányáját.

Saját aranybányászati vállalkozása

Saját aranybányászati vállalkozása a mai naptól számított 45 napon belül működhet. Szaktanácsaink és útmutatásaink és menedzsment szolgáltatásaink segítségével saját aranybányászati vállalkozása a mai naptól számított 45 napon belül tiszta aranyat termelhet.

Ezt a programot kezdő bányászoknak, aranykutatóknak vagy olyanoknak szántuk, akik be akarnak fektetni saját vállalkozásukba, vagy azoknak, akik már fontolgatják, hogy aranybányászati vállalkozásba kezdjenek. Esetlegesen a saját aranybányájából bejövő passzív jövedelem is érdekelheti, miközben cége a mi irányításunk alatt áll.

Aranybányászati projekt irányítása és kontrollálása

Két módja van a saját aranybányászati vállakozásának irányításának és kontrollálásának, amelyet cégünk szaktanácsadási, útmutatási és menedzsment szolgáltatásai keretein belül biztosít.

Meg fogja tanulni, hogyan irányítsa saját aranybányászati vállalkozását

Egytől három hónapot fog a felügyeletünk, tanácsadásunk, útmutatásaink és irányításunk alatt tölteni, amíg sikeresen ki nem termeli az első aranymennyiséget. Tulajdonképpen biztosítjuk, hogy sikeres legyen. A mi felelősségünk, hogy beinduljon az aranykitermelése, és hogy valóban kitermelje az első mennyiségű aranyat.

Ez egy tanulási folyamat, ahol követi a lépéseket, átolvassa a dokumentációt, megérti az aranybányászat jogi és gyakorlati aspektusait, és képzi magát az emberek képzését és a projektmenedzsmentet illetően. Mindevégig segítséget kap a kezdetekben, és vagy leül, és nézi, hogy mit csinálunk, vagy részt vesz a vállalkozásban. Ez teljesen Önön múlik. Mi azt tanácsoljuk, hogy aktívan vegyen részt.

Sikeres tanulási szakaszának első 1-3 hónapja után képes lesz kontrollálni, irányítani és futtatni saját aranybányáját.

Saját aranybányája futtatása a mi felügyeletünk és irányításunk alatt

Miután sikeresen kitermelte az első mennyiségű aranyát a saját aranybányájában, bizonyos lesz abban, hogy az aranybányája eredményes. A mi jutalékunk az után kerül kifizetésre, miután már nyereséget termelt. Tulajdonképpen cégünk a következő kis mennyiségű kitermelt aranyat fogja megkapni jutalomként a szaktanácsadásért, útmutatásért, menedzsmentért és a kezdeti aranykitermelésért cserébe. Ez egy egyszeri alkalommal kifizetésre kerülő arany lesz, vagy az annak megfelelő pénzösszeg, a végső szerződésben kötött megállapodás szerint. A tanácsadási díjat akkor fizeti, amikor már elérte az első eredményeket: az aranyat.

Ezután dönthet úgy, hogy egyedül futtatja a vállalkozását vagy ránk ruházhatja a vezetést. Amennyiben mi követjük nyomon és ellenőrizzük vagy menedzseljük a vállalkozását és az aranybányáját, egy vegyes vállalkozást hozunk létre cégeink között, és egy bizonyos előre megállapodott nagyobb százalákot kapna az aranykitermelésből, míg mi a nyereség egy kisebb százalékát tartanánk meg cégének vezetéséért cserébe.

Az aranybányájából származó adómentes bevétel

Tartózkodási helyének adózási törvényeitől és vállalkozásának felépítésétől függően alakíthatjuk úgy, hogy az aranybányájából származó bevételek adómentesen kerüljenek kifizetésre. Ez a különböző konstellációknak köszönhetően lehetséges, amelyeket esetenként vonatkoztatni lehet az aranykitermelésre. Általában, sok országban, a befektetési arany vétele és eladása lehet adómentes. Néhány országban az országon kívülről származó bevételek lehetnek adómentesek és egyes emberek bevétele, amelyet üzleti vállalkozások osztalékaként kap, adómentes lehet. Meg fogjuk vizsgálni a vállalkozása helyzetét és az adózási helyzetét a lakóhelye és a törvények függvényében, és esetlegesen kidolgozhatunk olyan előnyös megállapodásokat, amelyeket felhasználhat, hogy adómentes tőkét és profitot nyerjen saját aranybányájából.

Az is lehetséges, hogy a pénzbeli nyereség helyett aranyat kapjon a bányájából. Az aranyra vonatkozó adásvételi szerződés vagy jól ismert termelési megállapodások lehetnek egyszerű adásvételi szerződések, melyeket saját cégével köthet. Amint a befektetési rúdaranyat és aranyrudakat leszállították Önnek, elteheti őket jövőbeni befektetések gyanánt, illetve eladhatja őket és adómentes nyereséget termelhet. Ténylegesen valójában a lakóhelye adózási törvényeitől és a vállalkozása felépítésétől függ. Segíthetünk Önnek megtalálni és kidolgozni a legmegfelelőbb felállást.

Az aranybányászati cég tulajdonjoga

Jelenlegi projektjeink a Tanzániai köztársaságban vannak folyamatban, Kelet-Afrikában. Lehetséges, hogy más országokban is lesznek projektjeink, de jelenleg ez szerepel a kínálatunkban az Indítsa be saját aranybányáját projekt keretében.

A cég tulajdonjogát felépíthetjük az Ön tanácsai alapján vagy az optimális adókedvezményekre vonatkozó tanácsaink szerint. Saját, kizárólagos tulajdonjoga lehet a cégében. Használhat egy másik céget is, vagy a saját helyi cégét vagy egy offshore céget aranybányászati vállalkozása bizalmas tulajdonosaként. Az is lehetséges, hogy olyan szerződések által tartja meg a tulajdonjogát és irányítását, amelyek nem jelennek meg a nyilvános adatbázisban. Minden attól függ, hogy mekkora adatvédelmet igényel.

Az Indítsa be saját aranybányáját projekt keretén belül szert fog tenni, birtokolni és irányítani fogja saját aranybányászati cégét, vagy saját, közvetlen és nyilvános egyéni tulajdonjogban lévő cége formájában, vagy egy társtulajdonosi cég által. Cégünk szaktanácsi és útmutatási szolgáltatásai magukban foglalják az ilyen aranybányászati cég tulajdonjogára vonatkozó tanácsadást és cégfelépítést.

A könyvelést munkatársaink és hiteles állami könyvelők végzik.

A mi erőforrásaink használata aranybányája beindításához

Mi már 2002 óta különböző vállalkozásokba ruházunk be, amelyek törmelékarany kereskedéssel, aranykereskedelemmel és gyémántbefektetésekkel foglalkoznak. Az azóta eltelt idő alatt új cégekre tettünk szert, új fiókokat nyitottunk világszerte és értékes kapcsolatokra, ismeretekre és tapasztalatokra tettünk szert. Megteremtett erőforrásaink az aranybánya projektje rendelkezésére állnak és díjmentesen használhatóak.

Nagyon nehéz rövid idő alatt aranybányát nyitni. Több hónapos előkészületet igényel, sok utazással, interjúkészítéssel, elemzéssel, különböző képesítésű emberek alkalmazásával, megfelelő aranyban gazdag területek felderítésével és megtalálásával, az alkalmazottak számára fentartott házak építésével, a biztonság biztosításával, az alkalmazottak képzésével, megfelelő helyek felderítésével, szerződéskötésekkel és az engedély tulajdonosokkal közös vegyes vállalatok létrehozásával jár.

Ezek mind erőforrások. Olyan erőforrások, amelyekkel mi már rendelkezünk, Ön pedig használhatja őket aranybányászati vállalkozásának beindítási fázisában. Éppen ezen rendelkezésre álló erőforrásaink miatt tudunk Önnek szaktanácsadási és útmutatási szolgáltatásokat nyújtani aranybányája beindításához.

Erőforrásaink használatának előnyei

A már rendelkezésre álló erőforrásaink használatából a következő előnyei származnak:

Nagyon sokba kerülne, ha egyedül vágna bele ebbe a kalandba, és legjobb esetben is legalább hat hónapra vagy még hosszabb időre lenne szüksége Afrikába érkezése után, hogy egy ilyen vállalkozást a nulláról beindítson. Legalább 50,000$-os költséggel kellene számolnia csak a felkutatásra, de ennél valószínűleg jóval többe kerülne. Nem beszélve azokról a problémákról, amiket meg kellene oldania azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik szándékosan adnak hamis információt Önnek, vagy a széleskörben jelenlevő korrupcióval kapcsolatos problémákról. Részünkről minden korrupciót és bűntényt bejelentünk, és soha nem megyünk bele gyanús ügyletekbe. De másokat, mint például néhány olasz kollégánkat, könnyen rá lehet szedni és korrupciós ügyekbe keveredhetnek, kiutasíthatják őket az országból vagy akár börtönbe is kerülhetnek. Elég hozzá egy egyszerű, ártatlan tévedés, mint például egyetlen gyémánt megvásárlása, ha nincs hozzá megfelelő engedélyünk.

Az erőforrásaink már rendelkezésre állnak: megalapozott vállalkozások, szállás, iroda, alkalmazottak, tolmácsok, ágyak, házak, szivattyúk, föld és feltárási helyszínek, engedélyeztetett szerződések, gépezet, generátorok, napenergia, csövek, melegvíztárolók, víztartályok és a többi.

Az ilyen erőforrásokat automatikusan használnunk kell ebben a vállalkozásban.

Abban az esetben, ha nem használja a már rendelkezésre álló erőforrásokat, a költségek sokkal nagyobbak a kezdeti fázisban, és hónapokba telhet, csak hogy megtalálja és előkészítse a feltárási helyszínt. Mi ezt szeretnénk elkerülni.

Kulcsrakész aranybányászati vállalkozás Tanzániában

Az Indítsa be saját aranybányáját a segítségünk, szaktanácsaink, útmutatásunk és menedzsmentünk igénybevételével, egy teljesen kulcsrakész aranybányászati vállalkozást kínál. A bányászati helyszín jelenleg Tanzániában található.

A következő értékes végterméket kapja:

Egy ilyen termelési folyamat működtetése kitartást és szándékot igényel, és csapatunk rendelkezik a megfelelő mennyiségű kitartással és szándékkal.

Nagyon ritkán fordul elő, hogy valaki, aki aranybányászattal foglalkozik vagy aranybányát működtet, hajlandó elárulni az üzleti titkokat és részleteket, és egy teljes megoldást javasol az aranykitermelésre. Mi annak örülnénk, ha valaki elvégezné a képzésünket, meghallgatná és alkalmazná szaktanácsainkat és útmutatásainkat úgy, ahogyan azt jelenleg mi tesszük ügyfeleink felkérésére.

Meggyőződésem, hogy ez a program ezért egy páratlan lehetőség.

Kezdeti kiadások és a szükséges minimális befektetés

A helyi egyszerű, kis bányászoknak, mivel Tanzániában élnek, nem kell olyan sokat befektetniük ahhoz, hogy beindítsák az aranybányászati tevékenységeiket, mint amennyit egy külföldi kényszerül befektetni. A helyi bányász, aki a bányaterületen él, ahol van egy sárból épített kunyhója, egy családja, két vagy három gyereke, egy egynyélen lévő csákányt és ásót használ, és ennyi vállalkozásának összbefektetése. Még ezt az eszközt is beszerezheti kölcsönre, elég, ha később fizeti ki a helyi kovácsnak. Az eszközöket a bányászat helyszínén készítik el, azonnal, ahogy szükség van rájuk. Egy valódi kovács készíti el a szerszámokat és üti a vasat a helyszínen egy teherautó kerekén, a fémet pedig kézi légpumpával melegítik. Egy tanzániai egyszerű bányásznak nullától 3,500 tanzániai shilling vagy kb. 2,5 dollár befektetésre van mindössze szüksége az egyetlen alapvető eszköz beszerzéséhez, amit használ.

Annak, aki ott él, mindössze el kell döntenie, hogy dolgozni fog és aranyat termelhet, szinte bármilyen befektetés nélkül.

Néhány kezdeti kiadás

Nekünk, külföldieknek, sajnos ez nem lehetséges. Üzleti vízumot kell minden belépéskor fizetnünk, ami 250$ vagy kb. 200€ személyenként. Ezen kívül, csak egy cégen keresztül, jogi személyként tevékenykedhetünk Tanzániában, és a cégbejegyzési költségek hozzávetőlegesen további pár ezer dollárt tesznek ki.

Az ottani törvények szerint bizonyítanunk kell, hogy irodával vagy hivatalos helyiséggel rendelkezünk, valamint, hogy az embereknek van szálláshelye. Lehet házakat bérelni évi néhány ezer dollárért, amit előre ki kell fizetni. Tehát már induláskor 12 hónapra ki kell fizetnünk a szükséges ház- és irodabérleteket, hogy aztán be tudjunk menni az adóhivatalba, és kapjunk egy befektetésiadó számot. Néhány ezer dolláros vagy eurós kiadásaink vannak még mielőtt egy egyszerű befektetésiadó számot kaphatnánk.

A gázolaj vagy a benzin olcsó Tanzániában néhány más országhoz képest. Körülbelül 50%-al olcsóbb, mint Európában, és mindkét üzemanyag szinte ugyanannyiba kerül. De minden alkalommal, amikor terepjáróra van szükségünk, mivel aszfaltburkolat csak a főutakon van, többet kell üzemanyagra költenünk, mintha közönséges autóval közlekednénk. Ez azt jelenti, hogy minden "kiszálláshoz és a terepről való visszatéréshez" 100$-os költséggel számolhatunk.

Vannak egyéb kiadások is, mint például:

Szükséges beruházási szintek

Mwanza, Tanzania

Egy aranybányába történő beruházás szintjeit négy fő csoportba oszthatjuk:

Általában összességében 30,000$-os kezdőtőkét javaslunk egy olyan aranybányászati vállalkozás elkezdéséhez, amely egy csapat aranyásóra alapoz, markológépek használata helyett.

Amikor markológépeket is bevonunk, legalább 50,000$ kezdeti kiadással kell számolni a vállalkozás beindításához. A markológép használt markológép lenne, és az Egyesült Államokból vagy Európából kellene beszállítani, és egy hónapba telne, hogy Tanzániába érkezzen.

Valójában sokkal több befektetésre és gépezetre lenne szükség egy termelékeny aranybánya működtetéséhez, amikor egy külföldi állampolgár kisüzemi bányászatáról beszélünk:

Egy komoly művelet valóságos minimális beruházása jóval meghaladja a 100,000$-t.

Nagy munkagépek használata nélkül is legalább 20,000$ - 30,000$-ra van szükség induláskor. Bizonyos működési költségeket mi is tudunk állni, még akkor is, ha a kezdeti beruházási összeg alacsony. Egy sikeres aranybányának tulajdonképpen a saját termelése által fenntarthatónak kell lennie. Mi biztosítjuk, hogy a termelés megtörténjen, és amint kitermelődik az arany, bővíteni lehet a beruházást.

Minimális beruházási szintek Beindulási idő Összeg USD Összeg EUR
Minimális beruházás 45 napon belül 20,000$ 15,000€
Javasolt tartalékok 10,000$ 7,500€
Használt kézi markológéppel 60 napon belül 50,000$ 35,000€
Használt teherautókkal, terepjárókkal, kompresszorokkal, generátorokkal, kiterjesztett aranykinyerési felszereléssel 60 napon belül 200,000$ 150,000€

A komoly aranybányászat beindításának kiadásai a fent ábrázolt minimális kiadásoknál jóval magasabbak. És ezek a minimális beruházások még csak kisüzemi aranybányászatnak számítanak.

A minimális beruházásba mind a puha, mind a kemény nyersanyag feldolgozását beszámítottuk. A puha anyag olyan, hogy azonnal fel lehet dolgozni és az aranykinyerési aránya 5-6 gramm tonnánként. A kemény nyersanyag rendkívüli erőfeszítést igényel, és helyszíntől függően akár 50 gramm aranyat is tartalmazhat. A mi földjeinken nagyon örülünk, ha 26 grammot kinyerünk.

A nagyobb gépekbe történő beruházással az aranyérc hatékonyabb kinyerését lehetne megvalósítani, és az ilyen felszerelés a következőkből áll:

A fenntartható aranybányászati vállalkozás gyorsan, mindössze néhány hónap alatt részvénytársasággá nőheti ki magát, amelynek részvényeit a nemzetközi piacokon lehet értékesíteni, és amely új befektetőket is vonz.

Mi biztosítjuk azt a csapatot, amely egy professzionális és működőképes aranybánya beindításához szükséges.

A ránk eső rész

Részt tudunk vállalni egy különálló terület és az Ön részére lefoglalt helyszín működési költségeinek fedezésében. Az ilyen költségeket később levonjuk a teljes hozamból.

Általábanvéve a ránk eső rész, amennyiben be szeretné indítani saját aranybányáját, a következőkből áll:

Kezdeti költségfelbecslés

Your own gold mining company in Tanzania

A kezdeti költségek az Ön költségei. A saját aranybányászati vállalkozásába és aranybányászati cégébe fektet be. Megköveteljük ügyfeleinktől, hogy egy bizonyos minimális összeget befektessenek, hiszen a vállalkozás egyébként sikertelen lenne. Ez a mi tanácsunk és útmutatásunk. Személyesen úgy vélem, hogy szükséges egy minimális befektetés, mert egyébként nem tudnánk megfelelő konzultációt nyújtani.

Több hónapi kutatás után, olyan ötletekkel álltunk elő, amelyek nem kerülnek sokba a kereskedelmi aranykinyerési eljárásokhoz viszonyítva. A mi szaktudásunkat, a mi erőforrásainkat és a továbbfejlesztett aranykinyerési felszerelésünket használja. Igen, megköveteljük, hogy minimális befektetéssel beszáljon ezekbe a speciális berendezésekbe, amelyet a mi felelősségünk összegyűjteni, beszerezni, megvásárolni, exportálni, importálni és Tanzániában, vagy valamelyik másik országban összerakni. Ez feltétele a program beindításának.

A kezdőösszeg lehet 15,000€ vagy 20,000$. Ez az összeg a következő kezdeti kiadásokat és erőforrásokat fedezi:

Működési költségek a terepen

A terepi működési költségek meglehetősen olcsóak a nyugati államokhoz viszonyítva. Amennyiben ránk bízza aranybányája vezetését, a vállalkozásból származó bevétel 20%-át tartjuk meg, és Ön az aranybányájából származó bevétel 80%-át kapja.

A munkások költsége átlagosan napi 3€ - 5€ vagy 5$ - 8$ személyenként, de egyes alkalmazottaknak 5€ vagy 8$ a napi bére vagy ennél is több. Ez nagyon olcsónak számít a nyugati feltételekhez képest, mert ez azt jelenti, hogy a munkások havi bére 90€ vagy 120$ vagy 150€ vagy 180$;

Nekünk kell élelmeznünk őket, és mivel mindenki távolabb él a saját városában vagy falujában, szállást kell nekik biztosítanunk, konyhát, vécét, zuhanyzót (a vizet ott helyben forralják), és vannak egyéb költségek is.

A kemény érc feldolgozási költsége

Kemény érc: a nyersanyag hozzávetőlegesen 100€-ba vagy 130$-ba kerül tonnánként. Ha tonnánként 26 gramm aranyat nyerünk ki, ahogy azt tapasztaltuk, akkor az nagyon jövedelmező. A kemény ércet teszteljük az ásási folyamat közben, így csak az az anyag kerül feldolgozásra, ami aranyat tartalmaz. 5 ember szükséges napi 1 tonna anyag kiásásához.

A fent levezetett minimális befektetéssel, napi 5 tonna kemény ércnél nem tudnánk többet kezelni, mivel ha nincsenek zúzógépek a terepen, a nyersanyagot el kell szállítani és fizetni kell a zúzásért, de az ilyen zúzási eljárás korlátolt, ezért a legjobb, ha zúzógépeket veszünk, melyeket a helyszínen lehet használni, és ezek mindegyike 4000€ és 200 kg-t tudnak feldolgozni óránként, vagyis napi kb. 2.5 tonnát, vagy 5 tonnát, ha éjszakai műszakban is dolgozunk.

A puha érc feldolgozási költsége

Puha ércek: az ilyen minimális befektetés azon a tényen alapul, hogy az anyag nagyobb része puha anyag és csak kis része, talán 20%-a sziklás vagy kb. 20% kerül feldolgozásra kemény ércként. Ez a szükséges gépek hiánya miatt van, ahogy azt fent részleteztük. A puha ércek feldolgozásának legnagyobb előnye mindjárt az ásás elején megmutatkozik, mert ilyen esetben alkalmazhatunk olyan munkásokat, akik csákánnyal és ásóval dolgoznak, és az ásás sokkal könnyebb.

Tanzanian Crusher

Kínából, Európából és az Egyesült Államokból lehetne importálni professzionális aranyérc zúzógépeket, de a Tanzániában készült zúzógépekkel is megfelelő eredményeket tudunk elérni, mivel minden egyes zúzógép 5 tonna anyagot tud feldolgozni 24 óra alatt. Két ilyen zúzógéppel 200-300 gramm aranyat nyerhetünk ki naponta.

További költségek a földterület tulajdonosának fizetendő költségek, mivel osztoznunk kell a nyereségen az engedély tulajdonosával. Ez azt jelenti, hogy az engedély tulajdonossal osztozunk a nyereségen és ez a nettó nyereség 10%-50%-a is lehet. Mi már kiépítettük kapcsolatainkat az engedély tulajdonosokkal.

Egy 15,000€-s vagy 20,000$-os befektetéssel és a mi részvételünkkel, ami a működtetési költségeket illeti, rendszeres aranykitermeléssel számolhat néhány hónapon belül.

Dönthet úgy, hogy aktívan részt vesz az irányításban, vagy a mi ügyvezetői csapatunkra bízhatja aranybányája vezetését. A nettó nyereség részesedés egy ilyen esetben például úgy nézne ki, hogy 8,000$-t kapna minden 10,000$ után, míg 2,000$-t félretennénk a menedzsment szolgáltatásokra. Mindig van ingyenes szállása, nyaralása, ingyenes szobalányok, meglátogathatja az ingyenes szafarit, a nemzeti parkot, tehát körbevezetjük Zanzibárban. Körbejárhatja a vidéket, beszélhet az emberekkel, meg tudja nézni, hogyan lehetne kibővíteni a vállalkozást a jövőben.

Konzultáció és útmutatás aranybányászata számára

A konzultációs díjunkat akkor kell kifizetni, amikor már beüzemeltük az aranykitermelést az Ön számára, és miután kiképeztük és sikeresen megértette a működési részleteket. A konzultáció és tanácsadás első szakasza akkor zárul le, amikor kitermelte az első három kilogramm aranyát.

A konzultációs díjunk a kezdeti befektetés összegétől és a műveletek értékétől függ, amiket az Ön számára elvégzünk. A minimális 20,000$-os befektetéssel és a működési kiadásokkal, a konzultációs díjunk 2 kilogramm arany de csak miután már kinyerte a saját 3 kilogrammját. Tulajdonképpen nem közvetlenül fizeti a konzultációs díjat, hanem az aranybánya termeli ki a konzultációs díjunkat. És tudni fogja, hogy a termelése zajlik. Csak ekkor kerül kifizetésre ez a konzultációs díj. Ez egy egyszeri kifizetésre kerülő díj.

Ezután egyedül is folytathatja vállalkozása vezetését. Amennyiben úgy dönt, hogy ránk bízza a vállalat vezetését, az aranybányájában kitermelt tiszta haszon 20%-át tartanánk meg, és 80%-át fizetnénk Önnek havonta.

A saját fenntartható hosszútávú aranybányászati vállalkozása

Ezzel a programmal végtermékként a saját fenntartható, hosszútávú aranybányászati vállalkozását fogja megvalósítani.

Hogyan induljon el

Amennyiben szeretné elkezdeni a programot, íratkozzon fel, hogy megkapja a további útmutatásokat.

{$felíratkozás}

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Telefon: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

A GOLDIVANTI LP együttműködésével.

Related pages

Current Gold and Silver Price

Current gold price as of March 13th 2021 is US $55.52 per gram or US $55526 per kilogram. Current silver price is US $25.93 per ounce or US $0.91 per gram or US $910 per kilogram.

Call Communication and Reporting Officer I/C of Start Your Own Gold Mine company in Tanzania, Mrs. Happiness Njela, on +256771843538

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +256771843538 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Kampala, Uganda, preparing for the departure to new mining site on behalf of one of our clients.

I am managing teams of people in Uganda, Kenya, Rwanda and Tanzania on distance and exploration and gold mining face to face. We are also promoting our Tanzanite gemstone inventory.

You will need either to contact me or Communication and Reporting Officer I/C and geologist, Mrs. Happiness Njela in Tanzania as described.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: