Mula lombong emas anda sendiri

Mula lombong emas anda sendiri

{$languages}

Mula lombong emas anda sendiri

Mula lombong emas anda sendiri

Terima kasih atas minat anda dalam memulakan lombong emas anda sendiri dan melabur dalam emas. Nama saya John Louis dan saya penasihat pelaburan antarabangsa dalam emas dan penyedia perkhidmatan perundingan dan panduan untuk memulakan lombong emas anda sendiri dan perniagaan perlombongan emas yang mampan.

Sejak tahun 2002. Saya telah bermula, dibuka, berdaftar, ditubuhkan lebih daripada 100 perniagaan antarabangsa membantu usahawan di seluruh dunia dan ahli perniagaan untuk memulakan perniagaan mereka sendiri.

Kami boleh menawarkan anda untuk memulakan produktif, perniagaan perlombongan emas anda sendiri, di bawah pengawasan peribadi saya sehingga anda telah menghasilkan lima kilogram pertama emas, dan jika anda suka kemudian, di bawah pengawasan berterusan dan pengurusan peribadi teratur dan diselia.

Program ini adalah hasil kerja dan pengalaman kami dalam pengeluaran emas, perdagangan emas dan pelbagai perniagaan berkaitan emas.

Mula Mine Gold Sendiri adalah untuk anda. Kami telah memulakan perlombongan emas dan pengeluaran emas kita sendiri dan ia hanya berlaku bahawa kita telah sering ditanya oleh pelanggan-pelanggan baru untuk membantu mereka memulakan pengeluaran perlombongan emas mereka sendiri, yang boleh dikendalikan oleh proses yang sama dan kaedah projek-projek perlombongan emas kita. Itulah tujuan laman web ini, untuk memulakan perniagaan perlombongan emas anda sendiri. Perniagaan jangka panjang yang mampan dan menguntungkan pengeluaran emas.

Emas cair

Secara peribadi, saya percaya bahawa pelaburan yang terbaik dalam emas yang mempunyai pengeluaran emas kita sendiri. Secara peribadi, saya akan menjadi sangat gembira jika saya boleh mempunyai seseorang untuk membawa saya dan mengarahkan kerja-kerja yang sama seperti yang saya tawarkan kepada anda. Kumpulan saya orang yang diperlukan kira-kira enam bulan hanya untuk penyelidikan dan memperoleh pengetahuan yang betul, dan satu lagi lima bulan hanya untuk meneroka tuntutan, dan memperoleh tawaran usahasama. Kami terpaksa melabur banyak untuk sampai ke gram pertama emas. Dan kita lakukan.

Anda tidak akan mengikuti jalan yang panjang untuk kejayaan melalui semua beban penerokaan, pembelajaran sendiri dan tempoh. Anda akan menjadi menendang-mula ke dalam perniagaan perlombongan emas dalam tempoh 45 hari. Ya, 45 hari sahaja.

Dengan pengetahuan dan pengalaman yang saya telah diperolehi, anda berada di sini untuk belajar tentang turnkey penyelesaian perlombongan emas, supaya pengeluaran emas boleh bermula dalam tempoh 45 hari dari permulaan projek.

Saya dalam perniagaan perdagangan dalam emas, perniagaan emas sekerap berurusan dan penapisan emas, dan sesiapa sahaja yang berada di dalam perniagaan itu tidak mahu mengambil risiko dengan harga emas. Saya telah memutuskan untuk membuka perlombongan emas saya sendiri dalam usaha untuk mengurangkan risiko dengan harga emas. Dan saya adalah betul.

Dalam perniagaan ini, anda mungkin mempunyai kawalan yang lengkap dan boleh memantau dan menguruskan perniagaan sendiri, atau anda boleh membuat keputusan untuk memilih atau mewakilkan pengurusan kepada kami. Ia adalah keputusan anda. Yang paling penting ia adalah disyorkan bahawa anda mempunyai gambaran yang lengkap dalam perniagaan melalui perundingan dan perkhidmatan bimbingan.

Keuntungan boleh menjadi besar, tetapi perniagaan yang kebanyakannya bergantung kepada niat dan ketekunan pengurus itu. Ya, kita mempunyai jumlah yang perlu niat dan kegigihan. Kami berada di sini untuk mengajar anda, menunjukkan anda, memimpin dan membimbing anda melalui peringkat pertama pengeluaran emas sehingga anda mampu untuk betul menyalin, meniru dan meneruskan perniagaan perlombongan emas itu sendiri. Anda kemudiannya boleh memilih untuk berhenti, kerana anda akan telah memperoleh minimum tiga kilogram emas, atau anda boleh memilih untuk menguruskan perniagaan itu sendiri pada masa depan, atau akhirnya untuk mewakilkan pengurusan untuk pengurusan diselia kami dan mendapat keuntungan pada jarak.

Kami mempunyai dos yang perlu niat dan dos yang perlu ketabahan dalam mencapai matlamat tersebut. Tujuannya adalah pengeluaran jangka panjang dan mampan emas. Pendapatan kemungkinan besar, dalam mana-mana, anda akan dapat menghasilkan beberapa kilogram emas setiap bulan, walaupun dengan pelaburan yang kecil dalam jentera, peralatan, teknologi pemulihan emas, kemudahan, keselamatan, dan kos operasi.

Daripada saya, anda akan mendapat dalam tempoh beberapa hari akan datang dan arahan yang jelas tentang bagaimana anda boleh terlibat dalam perniagaan ini, sama ada secara pasif atau aktif. Pada masa itu, anda boleh belajar bagaimana untuk memulakan lombong emas anda sendiri.

Syarikat Perlombongan Emas Anda Sendiri

Syarikat perlombongan emas anda sendiri boleh berjalan dalam masa 45 hari dari hari ini. Di bawah perundingan dan bimbingan dan perkhidmatan pengurusan syarikat perlombongan emas anda sendiri boleh menghasilkan emas bersih dalam tempoh 45 hari dari hari ini.

Program ini adalah bertujuan untuk bermula pelombong, pelombongan emas atau orang yang ingin melabur ke dalam perniagaan mereka sendiri atau mereka yang sudah mempertimbangkan untuk memulakan perniagaan perlombongan emas. Anda mungkin juga berminat dalam pendapatan pasif dari lombong emas anda sendiri manakala diuruskan oleh diri kita sendiri.

Pengurusan dan Kawalan Projek Perlombongan Emas

Terdapat dua cara pengurusan dan kawalan perniagaan perlombongan emas anda sendiri yang diperuntukkan di bawah perundingan, bimbingan dan perkhidmatan pengurusan syarikat kami.

Anda akan belajar bagaimana untuk menguruskan perniagaan perlombongan emas anda sendiri

Di bawah pengawasan kami, perundingan, bimbingan dan pengurusan, anda akan menghabiskan satu hingga tiga bulan, sehingga anda telah berjaya menghasilkan kuantiti pertama emas. Malah, kami memastikan bahawa anda berjaya. Adalah menjadi tanggungjawab kita bahawa pengeluaran emas anda bermula dan yang benar-benar anda menghasilkan kuantiti pertama emas.

Itu adalah proses pembelajaran di mana anda mengikuti langkah-langkah, membaca melalui dokumentasi, memahami aspek-aspek undang-undang dan praktikal perniagaan perlombongan emas, dan melatih diri dalam mengendalikan sumber manusia dan pengurusan projek. Anda dibantu sepanjang peringkat awal, dan anda boleh sama ada duduk dan menonton apa yang kita lakukan atau melibatkan diri dalam perniagaan. Itu terpulang kepada anda. Kami menasihatkan anda untuk melibatkan diri secara aktif.

Selepas satu hingga tiga bulan kejayaan proses pembelajaran anda, anda akan menjadi mampu untuk mengawal, mengurus dan mengendalikan lombong emas anda sendiri.

Running lombong emas anda sendiri di bawah pengawasan dan pengurusan kami

Selepas anda telah berjaya menghasilkan kuantiti pertama emas di lombong emas anda sendiri, anda akan yakin bahawa lombong emas anda memberikan keputusan. Anugerah kami akan dibayar selepas anda telah mendapat keuntungan, sebenarnya, kita akan menerima kuantiti kecil yang akan datang emas untuk syarikat kami, sebagai anugerah untuk perundingan, bimbingan, pengurusan dan awal pengeluaran emas. Yang akan menjadi salah satu masa pembayaran dalam emas atau amaun yang setara wang, seperti yang dipersetujui kontrak akhir. Anda membayar yuran perunding apabila anda telah mendapat keputusan yang pertama: emas.

Selepas itu, anda boleh membuat keputusan untuk menjalankan perniagaan anda sendiri diri sendiri atau anda boleh mewakilkan pengurusan kepada kami. Jika kita memantau dan kawalan, atau menguruskan perniagaan anda dan lombong emas anda sendiri, anda akan berada dalam usahasama dengan syarikat kami, dan anda akan menerima peratusan tertentu dipersetujui dan lebih besar daripada pengeluaran emas, sementara kita akan mengekalkan peratusan yang lebih kecil daripada keuntungan untuk pengurusan perniagaan anda sendiri.

Cukai pendapatan bebas daripada lombong emas anda sendiri

Bergantung penduduk cukai anda atau struktur perniagaan, kami boleh merancang bahawa keuntungan yang timbul daripada lombong emas anda sendiri, dibayar cukai percuma. Yang mungkin disebabkan oleh pelbagai buruj yang mungkin tidak sesuai dengan pengeluaran emas. Secara umum, di banyak negara, pembelian dan penjualan pelaburan emas boleh menjadi bebas cukai. Di sesetengah negara, keuntungan yang timbul di luar negara boleh menjadi bebas cukai dan bagi sesetengah orang yang menerima dividen daripada syarikat-syarikat perniagaan boleh menjadi bebas cukai. Kita akan melihat ke dalam perniagaan anda dan keadaan cukai, bergantung penduduk dan undang-undang anda, dan kita boleh reka bentuk perjanjian lebih baik yang anda boleh gunakan untuk menerima wang bebas cukai dan keuntungan daripada lombong emas anda sendiri.

Sebaliknya keuntungan dalam bentuk wang, ia juga mungkin untuk menerima emas dari lombong emas. Kontrak pembelian emas atau perjanjian pengeluaran terkenal mungkin kontrak pembelian mudah yang anda boleh menutup dengan syarikat anda sendiri. Apabila emas pelaburan emas dan bar telah dihantar kepada anda, anda boleh menyimpan mereka untuk masa depan sebagai pelaburan atau sebagai alternatif, anda boleh menjualnya dan mendapat keuntungan cukai percuma. Ia benar-benar bergantung tempat tinggal cukai anda sendiri dan struktur perniagaan. Kami boleh membantu dan membantu anda dengan persediaan yang betul.

Perlombongan emas pemilikan syarikat

Projek-projek semasa kami sedang dibangunkan di Republik Tanzania, Afrika Timur. Kita boleh membangunkan projek-projek di negara-negara lain, tetapi itu adalah apa yang ditawarkan sekarang di bawah projek Mula Lombong Emas Anda Sendiri.

Pemilikan syarikat boleh berstruktur dalam cara yang anda menasihati atau kerana anda dinasihatkan untuk insentif cukai yang optimum. Anda boleh memegang dan memiliki syarikat anda sepenuhnya sendiri. Anda boleh menggunakan syarikat lain, atau syarikat tempatan atau syarikat luar pesisir bagi pemilikan sulit perniagaan perlombongan emas anda sendiri. Ia juga mungkin untuk mengekalkan pemilikan dan kawalan melalui kontrak yang tidak akan kelihatan di pejabat pendaftaran awam. Ia semua bergantung berapa banyak privasi anda cari.

Dalam projek untuk Mula Mine Gold Sendiri, anda akan memperolehi, memiliki dan mengawal syarikat perlombongan emas anda sendiri, sama ada di bawah sendiri, langsung dan awam pemilikan individu atau di bawah hak milik syarikat induk. Nasihat dan struktur pemilikan seperti syarikat perlombongan emas dimasukkan sebagai sebahagian daripada perkhidmatan kami perundingan dan bimbingan.

Perakaunan akan dikendalikan oleh kakitangan kami dan akauntan awam diperakui.

Menggunakan sumber kami untuk permulaan perlombongan emas

Kami telah melabur sejak 2002. dalam pelbagai perniagaan, termasuk perniagaan sebagai peniaga sekerap emas, perdagangan emas dan pelaburan dalam berlian. Melalui masa, kita telah memperolehi syarikat-syarikat baru, membuka cawangan baru di dunia, dan mendapat sambungan berharga, pengetahuan dan pengalaman. Sumber-sumber yang kita telah mencipta di tempat dan bersedia untuk digunakan, secara percuma, untuk projek perlombongan emas anda sendiri.

Untuk membuka sebuah lombong emas dalam masa yang singkat adalah sangat sukar. Ia mengambil masa beberapa bulan penyediaan dan kemudian banyak perjalanan, temu bual, analisis, pekerjaan rakyat pelbagai kelayakan, meneroka dan mencari tuntutan tanah yang mencukupi dengan deposit emas, membina rumah untuk pekerja, menyediakan keselamatan, latihan, mencari lokasi yang baik, dan menyimpulkan kontrak dan menutup Ventures Bersama dengan pemegang lesen.

Mereka adalah sumber. Sumber-sumber yang kita sudah ada, anda boleh menggunakan pada peringkat permulaan anda untuk membuka perniagaan perlombongan emas anda sendiri. Sumber-sumber yang kami telah ditubuhkan adalah tepat sebab mengapa kita boleh menawarkan anda perundingan itu dan petunjuk untuk membuka lombong emas anda sendiri.

Faedah dengan menggunakan sumber-sumber kita

Dengan menggunakan sumber-sumber yang sedia ada kami, anda akan mendapat manfaat berikut:

Ia akan menjadi sangat mahal untuk memulakan pengembaraan anda sendiri dan ia akan mengambil masa dengan usaha yang terbaik sekurang-kurangnya enam bulan atau lebih, apabila anda datang ke Afrika untuk memulakan dari awal dalam perniagaan ini. Anda akan membelanjakan sekurang-kurangnya AS $ 50,000 pada peringkat penerokaan, mungkin cara yang lebih, dan tidak menyebut bahawa anda perlu menyelesaikan masalah-masalah mengenai orang-orang yang memberikan maklumat palsu atau sengaja masalah tentang rasuah yang meluas kini. Mana-mana rasuah dan jenayah dilaporkan dari pihak kami dan kami tidak pernah masuk ke dalam urus niaga yang mencurigakan. Tetapi orang lain, sebagai sebahagian daripada rakan-rakan kami dari Itali, akan mudah boleh terjebak dalam kes-kes rasuah dan akhirnya dapat diusir keluar dari negara ini atau berakhir di dalam penjara. Hanya dengan kesilapan mudah dan tidak bersalah, seperti ia adalah membeli berlian tunggal, apabila anda tidak mempunyai lesen yang betul untuk itu.

Sumber kami sudah wujud: perniagaan yang ditubuhkan, penginapan, pejabat, kakitangan, penterjemah, pam, katil, rumah, tanah dan lokasi, kontrak dengan pemegang lesen, jentera, penjana, tenaga solar, paip, dandang, tangki air dan sebagainya.

Sumber-sumber itu secara automatik yang digunakan dalam usaha ini.

Jika tidak, jika anda tidak menggunakan sumber-sumber yang sedia ada, kos akan menjadi lebih tinggi di peringkat pertama, dan anda akan menghabiskan bulan dan bulan lebih hanya untuk menubuhkan lokasi anda sendiri. Kita mahu untuk mengelakkan ia.

Turnkey perniagaan perlombongan emas di Tanzania

Bermula lombong emas anda sendiri dengan bantuan kami, perundingan, bimbingan dan pengurusan menawarkan turnkey perniagaan perlombongan emas yang lengkap. Lokasi adalah di Tanzania, sehingga sekarang.

Anda mendapat produk yang berharga berikut:

Kursus pengeluaran itu memerlukan ketabahan dan niat, dan kumpulan kami mempunyai dos yang diperlukan daripada kegigihan dan niat.

Ia adalah sangat jarang berlaku, untuk mencari seseorang yang berurusan atau menjalankan lombong emas dan bersedia untuk membuka rahsia perniagaan mereka, butir-butir dan untuk menawarkan penyelesaian yang lengkap. Kami akan gembira jika kita mempunyai seseorang untuk menjalankan latihan, bimbingan dan perundingan untuk kita, seperti yang kita lakukan sekarang untuk pelanggan kami.

Saya percaya, ini adalah satu peluang yang unik.

Perbelanjaan awal dan pelaburan yang minimum diperlukan

Mempunyai tempat hidup di Tanzania, pelombong skala kecil tempatan tidak perlu banyak melabur untuk memulakan aktiviti perlombongan emas, kerana ia diperlukan untuk pelabur asing. Para pelombong kecil yang tinggal di kawasan perlombongan, di mana beliau mempunyai lumpur yang dibuat rumah dan keluarganya, dan dua atau tiga orang anak, beliau menggunakan memilih dan spade, sebagai alat kedua-dua dilampirkan kepada aci yang sama sebagai usaha sahaja atau pelaburan. Malah bagi alat yang dia boleh mendapatkan pinjaman dan membayar kemudian untuk tukang besi tempatan. Alat-alat yang dihasilkan di luar sana di tanah itu, serta-merta, tukang besi sebenar menghasilkan alat dan tukul besi pada roda trak, dan logam dipanaskan dengan menggunakan pam udara run tangan. Untuk Tanzanian skala jumlah pelaburan pelombong kecil boleh menjadi serendah sifar atau 3,500 Tanzanian Schilling atau sekitar AS $ 2.5 untuk alat yang diperlukan.

Mempunyai tempat hidup di Tanzania, pelombong skala kecil tempatan tidak perlu banyak melabur untuk memulakan aktiviti perlombongan emas, kerana ia diperlukan untuk pelabur asing. Para pelombong kecil yang tinggal di kawasan perlombongan, di mana beliau mempunyai lumpur yang dibuat rumah dan keluarganya, dan dua atau tiga orang anak, beliau menggunakan memilih dan spade, sebagai alat kedua-dua dilampirkan kepada aci yang sama sebagai usaha sahaja atau pelaburan. Malah bagi alat yang dia boleh mendapatkan pinjaman dan membayar kemudian untuk tukang besi tempatan. Alat-alat yang dihasilkan di luar sana di tanah itu, serta-merta, tukang besi sebenar menghasilkan alat dan tukul besi pada roda trak, dan logam dipanaskan dengan menggunakan pam udara run tangan. Untuk Tanzanian skala jumlah pelaburan pelombong kecil boleh menjadi serendah sifar atau 3,500 Tanzanian Schilling atau sekitar AS $ 2.5 untuk alat yang diperlukan.

Ia adalah mungkin untuk menghasilkan emas bagi seseorang yang hidup di sana, hampir tanpa apa-apa pelaburan tetapi kerja-kerja yang ditentukan sendiri.

Sesetengah perbelanjaan awal

Malangnya, bagi kita orang asing, ia tidak mungkin, kita harus sentiasa memberi visa perniagaan di pintu masuk, ia telah menjadi AS $ 250 atau kira-kira € 200 untuk setiap orang. Kemudian kita diperlukan untuk melakukan perniagaan melalui syarikat, penubuhan dan kos permulaan kos kira-kira satu lagi beberapa ribu dolar.

Kami terikat dengan undang-undang untuk bukti pejabat atau ruang komersial, dan juga tempat penginapan bagi orang-orang. Terdapat rumah-rumah untuk disewa di beberapa ribu ringgit setahun yang perlu dibayar terlebih dahulu. Jadi segera kita perlu membayar untuk 12 bulan akan datang dengan rumah yang diperlukan dan pejabat, maka anda akan dapat untuk pergi ke pejabat cukai dan mendapatkan kod cukai. Terdapat beberapa beribu-ribu ringgit atau Euro dalam perbelanjaan sebelum kita boleh mendapatkan nombor cukai mudah.

Diesel atau petrol murah di Tanzania berbanding dengan beberapa negara-negara lain, kira-kira 50% lebih murah daripada di Eropah, harga yang hampir sama bagi kedua-dua jenis bahan api. Tetapi setiap kali kita memerlukan penggunaan kenderaan off-road, kerana asfalt terdapat hadir hanya di jalan-jalan utama dan kenderaan off-road mengambil lebih daripada kereta penumpang biasa. Ini bermakna bagi setiap "keluar dan kembali dari bidang" ia boleh dikira kira-kira AS $ 100 dalam perbelanjaan.

Terdapat perbelanjaan lain seperti:

Tahap pelaburan yang diperlukan

Mwanza - Tanzania

Tahap pelaburan dalam lombong emas kita boleh membahagikan kepada empat kumpulan awal:

Secara umum, kami mencadangkan akhirnya AS $ 30,000 untuk perniagaan perlombongan emas yang asas adalah pasukan pengorek, bukannya penggali an.

Apabila jengkaut yang terlibat, seseorang boleh berfikir minimum sekurang-kurangnya AS $ 50,000 bagi perbelanjaan permulaan awal. Penggali tersebut akan terpakai dan akan dihantar dari Amerika Syarikat atau Eropah, ia akan mengambil masa sebulan untuk tiba ke Tanzania.

Jika kita bercakap mengenai perlombongan skala kecil untuk warga asing, seseorang akan pada hakikatnya memerlukan cara lebih banyak pelaburan dan mesin untuk menjalankan sebuah lombong emas produktif:

Jumlah pelaburan yang minimum yang benar untuk operasi yang serius adalah cara di atas AS $ 100,000.

Dalam usaha untuk memulakan tanpa peralatan besar, anda perlu minimum kira-kira AS $ 20,000 hingga AS $ 30,000. Kami boleh menyediakan beberapa perbelanjaan operasi walaupun jumlah pelaburan awal adalah rendah. Malah lombong emas yang berjaya perlu mampan dengan pengeluarannya. Kami memastikan bahawa pengeluaran berlaku, dan seseorang boleh mengembangkan pelaburan sekali ada emas dihasilkan.

Tahap pelaburan yang minimum Tempoh masa untuk memulakan Jumlah dalam USD Jumlah dalam EUR
Pelaburan yang minimum Dalam tempoh 45 hari US $20,000 € 15,000
Rizab disyorkan US $10,000 US $7,500
Dengan excavator terpakai Dalam masa 60 hari US $50,000 € 35,000
Dengan trak terpakai, kenderaan off-road, pemampat, penjana, berkembang emas peralatan pulih Dalam masa 60 hari US $200,000 €150,000

Startups perlombongan emas serius kos cara yang lebih daripada minimum yang ditunjukkan di atas. Dan minimum itu lagi dianggap perlombongan skala kecil.

Pelaburan minimum dikira untuk memproses bahan-bahan kedua-dua lembut dan keras. Bahan lembut adalah seperti yang boleh diproses dengan segera dengan kadar pemulihan emas sehingga 5-6 gram setiap tan bahan. Bahan keras memerlukan usaha tambahan dan memberikan sehingga 50 gram setiap tan, bergantung lokasi. Satu boleh agak gembira untuk mempunyai 26 gram seperti ia adalah di tanah kami.

Pelaburan dengan mesin yang lebih besar akan menyediakan pemprosesan lebih cekap bijih emas dan peralatan itu terdiri daripada yang berikut:

Satu perniagaan perlombongan emas yang mampan boleh cepat, dalam masa beberapa bulan, bertukar menjadi sebuah syarikat awam dengan saham yang dijual di pasaran antarabangsa, juga menarik pelabur baru.

Kami akan menyediakan pasukan untuk membuat sebuah lombong emas profesional dan berfungsi.

Penyertaan kami

Kami boleh mengambil bahagian dalam pembayaran perbelanjaan operasi ke atas harta yang berasingan dan lokasi yang disediakan untuk anda. Kos itu kemudiannya ditolak daripada jumlah turnovers.

Secara umum penyertaan kami apabila anda ingin memulakan lombong emas anda sendiri, terdiri daripada yang berikut:

Anggaran perbelanjaan awal

Syarikat Perlombongan Emas Anda Sendiri

Perbelanjaan awal anda adalah perbelanjaan anda. Anda melabur ke dalam perniagaan perlombongan emas anda sendiri dan syarikat perlombongan emas anda sendiri. Kami memerlukan pelanggan untuk melabur jumlah minimum tertentu, jika tidak, perniagaan akan gagal. Itulah perundingan dan bimbingan kami. Saya sendiri berpendapat bahawa anda memerlukan pelaburan minimum kerana jika tidak, kita mungkin tidak dapat menyediakan perundingan yang betul.

Selepas beberapa bulan penyelidikan, kami datang dengan idea-idea yang murah berbanding dengan kaedah pemulihan emas gred komersial. Anda menggunakan pengetahuan kami, sumber, dan peralatan pemulihan emas kita lebih baik. Ya, kita memerlukan pelaburan yang minimum itu dibayar untuk peralatan tertentu yang kita bertanggungjawab untuk mengumpul, memperoleh, membeli, eksport, import dan memasang di Tanzania, atau negara lain. Itu adalah syarat untuk program ini untuk memulakan.

Anda boleh mula dengan € 15,000 atau US $ 20,000. Dengan jumlah yang berikut perbelanjaan awal dan sumber-sumber yang dilindungi:

€ 2000 atau AS $ 2,800 digunakan untuk persediaan sebuah syarikat Tanzania yang hanya perlu. Ini boleh dielakkan jika anda mahu Usahasama dengan beberapa projek-projek perlombongan emas kita sebelum ini ditubuhkan. Dalam kes itu, selepas kontrak itu ditandatangani, anda akan sama ada pembelian atau memperoleh emas di bawah harga atau saham dan mengambil bahagian dalam keuntungan. Tuntutan perlombongan emas berasingan akan terpelihara hanya untuk usaha sama tersebut. Jika tidak, jika anda ingin menguruskan emas anda melombong diri anda, anda dikehendaki untuk menubuhkan sebuah syarikat. Jumlah ini adalah perlu dalam mana-mana, termasuk dalam kes itu jika syarikat anda telah ditubuhkan. Apa-apa wang lebihan adalah betul digunakan untuk mendaftarkan projek dengan Tanzania Pelaburan Pusat atau selainnya memperoleh lesen, dan sewa akauntan. Syarikat akan diwujudkan sekurang-kurangnya 30 hari sebelum ketibaan anda ke Tanzania, untuk mengelakkan masa menunggu dan untuk menyelesaikan apa-apa tugas pentadbiran yang perlu. Sebaik sahaja anda tiba ke Tanzania, saham syarikat dipindahkan kepada anda, termasuk kuasa pengurusan.

Anda juga membayar yuran untuk kos penginapan dan pejabat selama setahun dan lebih awal, kerana itu adalah bagaimana perkara-perkara berfungsi di Tanzania.

Dengan jumlah pelaburan awal kita membeli, mewujudkan dan pemasangan kilang untuk memproses emas sebagai sebahagian yang penting dalam projek ini. Seperti tumbuhan mungkin memproses 80 tan bahan setiap hari. Kami menganggarkan perbelanjaan loji itu kepada kira-kira € 8000 atau US $ 10,000. Ini adalah tumbuhan mudah alih yang boleh dibuka dan ditetapkan di pelbagai lokasi atau di pelbagai tanah lombong lain. Terdapat secara umum lebih 75 kaedah yang diketahui pengekstrakan emas. Anda boleh belajar tentang kaedah bagaimanapun, kami telah melalui semua maklumat yang dan kami menggunakan teknologi moden yang boleh mengendalikan walaupun yang paling kecil zarah emas yang jika tidak dikendalikan oleh sianida larut lesap. Kami menggunakan bahan kimia dan adalah lebih cepat dengan kaedah yang kami tawarkan, daripada syarikat-syarikat saiz setanding dengan larut lesap sianida. Kami menggunakan kombinasi yang sangat moden dan murah kaedah pemulihan emas yang sedia ada, dengan kecekapan yang sama dengan kaedah lain dengan perbelanjaan 80,000 € atau AS $ 100,000.

Beberapa syarikat di Tanzania memproses emas dengan sianida. Mereka mandi bijih emas dengan sianida dan selepas 2-3 bulan pemprosesan mereka mendapatkan emas. Pelaburan yang mahal adalah sangat cekap tetapi juga agak perlahan. Kami menggunakan kaedah pemulihan emas yang dicipta untuk menggantikan pemprosesan sianida emas atau merkuri. Apa yang syarikat lain itu untuk memproses dalam masa 2-3 bulan, kami dapat memproses selama 2-3 minggu. Kaedah kami mengumpul zarah emas terbaik.

Kami telah mencapai kemajuan teknik yang sedia ada supaya kita boleh mengumpul semua emas kelihatan dan tidak kelihatan dalam peratusan 98% daripada bahan dengan rawatan yang pertama bijih emas.

Kilang pemulihan emas tidak mengambil ruang yang banyak. Bahagian yang penting mestilah dipesan dari Amerika Syarikat sekurang-kurangnya 30 hari sebelum perhimpunan itu boleh selesai di Tanzania kerana pembinaan dan pengangkutan masa. Kilang emas mengandungi 7 basuh emas sluis, di mana satu saluran secara kekal dibersihkan pekat dan lain-lain 6 sluis kerja secara berterusan. Terdapat sluis lapan yang berfungsi untuk menentukan jumlah kecekapan dan memastikan bahawa zarah emas walaupun terbaik telah dikekalkan.

Perbelanjaan operasi di lapangan

Perbelanjaan operasi di lapangan agak murah berbanding dengan keadaan di negara-negara Barat. Jika pengurusan kami dibiarkan menguruskan lombong emas anda sendiri, kami mengekalkan 20% daripada pendapatan, anda menerima 80% daripada syarikat perlombongan tersebut.

Kos pekerja untuk satu hari adalah 3 € - € 5 atau AS $ 5 - US $ 8 seorang, secara purata, manakala beberapa pekerja kita membayar € 5 atau AS $ 8 sehari atau lebih. Ia adalah sangat murah berbanding dengan terma Barat, ia bermakna mereka mendapat € 90 atau AS $ 120 bulanan atau € 150 atau AS $ 180 sebulan;

Kita perlu memberi mereka makanan, dan kerana semua orang tinggal jauh di bandar atau kampung lain, kita perlu menyediakan tempat tinggal, dapur, tandas, mandi (air masak pada masa itu), maka ada kos lain juga.

Kos memproses bijih keras

Bijih keras: kos bahan mentah adalah lebih kurang € 100 atau AS $ 130 satu tan. Jika terdapat 26 gram setiap tan, seperti kita ada mengalami, ia adalah sangat menguntungkan. Bijih keras diuji semasa proses menggali dan hanya bahan yang mempunyai emas dalam ia akan diterokai. Ia mengambil masa 5 orang dalam satu hari untuk menggali 1 tan bahan.

* Lima orang dibayar setiap € 5 setiap hari, adalah € 25 atau AS $ 33 satu tan; * Kos pembakaran bijih ialah kira-kira € 20 atau AS $ 27 setiap tan; * Kos menghancurkan bijih keras adalah sekitar € 25 atau AS $ 33 satu tan; * Terdapat juga kos tenaga, pam diesel, perbelanjaan pengangkutan; bijih keras atau batu-batu perlu dibakar untuk pengekstrakan emas yang betul, yang meningkatkan kos tetapi menghasilkan keputusan yang lebih baik; * Kami pasti akan menggunakan dalam mulai 25 orang untuk menggali 5 tan bijih keras mentah setiap hari. Ia juga akan mewujudkan kos kira-kira € 500 atau AS $ 675 sehari. Tetapi seseorang boleh mendapatkan lebih 100 gram emas dari 5 tan, bermakna atas € 3,000 atau AS $ 4,100 setiap hari.

Dengan pelaburan yang minimum seperti yang dinyatakan, kita tidak boleh mengendalikan lebih daripada berkata 5 tan bijih keras, kerana jika tidak ada penghancur di tapak, maka bahan yang perlu diangkut dan dibayar untuk menghancurkan, tetapi operasi menghancurkan itu adalah terhad, ia adalah yang terbaik untuk membeli penghancur tambahan untuk laman web ini, setiap satu bernilai € 4000 dan boleh memproses 200 kg per jam atau kira-kira 2.5 tan setiap hari, atau 5 tan jika terdapat syif malam.

Kos memproses bijih lembut

Bijih lembut: Pelaburan minimum itu didasarkan pada fakta bahawa majoriti bahan adalah ires lembut, dan sebahagian kecil, mungkin 20% akan diproses sebagai bijih keras atau batu. Ini adalah kerana kekurangan jentera perlu seperti yang saya diterangkan. Apabila pemprosesan bijih lembut, kita mempunyai manfaat yang paling pada mulanya, kerana kami boleh mengambil pekerja yang bekerja dengan picks dan penyodok, dan menggali adalah cara yang lebih mudah.

Mesin penghancur Tanzania

Kami boleh mengimport profesional penghancur bijih emas dari China, Eropah atau Amerika Syarikat, bagaimanapun ini adalah bagaimana ia boleh bekerja dengan betul dengan Tanzania dibuat penghancur, jadi ia boleh memproses 5 tan bahan selama 24 jam setiap penghancur. Dengan dua penghancur itu ia boleh bermakna 200-300 gram emas setiap hari.

Terdapat juga kos untuk pemilik lokasi, kerana kita perlu berkongsi keuntungan dengan pemegang lesen itu. Ini bermakna bahawa kita berkongsi keuntungan dengan pemegang lesen dan yang mungkin daripada 10% kepada 50% daripada pendapatan bersih. Kita sudah telah menubuhkan hubungan dengan pemegang lesen.

Dengan pelaburan sebanyak € 15,000 atau US $ 20,000 dan dengan penyertaan dalam kos operasi, anda boleh mengira dalam masa beberapa bulan dengan pengeluaran emas biasa.

Anda boleh sama ada membuat keputusan untuk mengambil bahagian secara aktif dalam pengurusan atau mempunyai pasukan pengurusan kami membawa lombong emas anda sendiri. Contoh bahagian keuntungan bersih itu adalah bahawa anda akan mendapat US $ 8,000 daripada setiap 10,000 US $, manakala AS $ 2,000 akan dikhaskan untuk perkhidmatan pengurusan. Anda sentiasa boleh mempunyai tempat tinggal percuma, percutian, pembantu rumah percuma, kemudian melawat safari percuma, taman negara, supaya kita boleh membimbing anda di Zanzibar. Anda boleh melawat laman web ini, anda boleh bercakap dengan orang, anda boleh melihat bagaimana perniagaan itu boleh dikembangkan pada masa hadapan.

Perundingan dan Bimbingan Untuk Mine Gold Sendiri

Yuran perunding kami dibayar sebaik sahaja kami telah menubuhkan pengeluaran emas untuk anda, dan apabila anda telah dilatih dan telah berjaya memahami butir-butir operasi. Perundingan dan bimbingan di peringkat pertama selesai apabila anda telah menghasilkan tiga kilogram pertama emas.

Yuran perunding kami, bergantung jumlah awal dan nilai-nilai operasi yang kami sediakan untuk anda. Dengan pelaburan minimum sebanyak US $ 20,000 Perbelanjaan operasi campur, yuran perunding kami adalah 2 kilogram emas tetapi hanya selepas anda telah mendapat sendiri 3 kilogram anda. Malah, anda tidak membayar secara langsung, yang kilang perlombongan akan menghasilkan yuran perunding kami. Dan anda akan tahu bahawa pengeluaran anda sedang berjalan. Hanya kemudian apa-apa fi perundingan yang dibayar. Ia adalah yuran satu masa.

Anda kemudiannya boleh terus menguruskan perniagaan sendiri. Jika anda memilih yang kita menguruskan perniagaan untuk anda, kami akan mengekalkan sebahagian daripada keuntungan dan anda akan dibayar secara bulanan bahagian anda keuntungan daripada lombong emas anda sendiri.

Lestari Perniagaan Gold Mining Jangka Panjang Anda Sendiri

Produk akhir yang anda akan mendapat dengan program ini adalah jangka panjang perniagaan perlombongan emas sendiri mampan anda.

Bagaimana untuk memulakan

Jika anda ingin memulakan dengan program ini, mendaftar untuk arahan susulan.

Hubungi kami

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Telefon: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

GOLDIVANTI LP

Rangkaian Sosial

Facebook

{$googletranslate_fulldisclaimer}

Call Communication and Reporting Officer I/C of Start Your Own Gold Mine company in Tanzania, Mr. Gabriel Masanyiwa, on +255626100000

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +385958185403 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Novska, Croatia, for purposes of construction of gold mining equipment Europe, and private purposes. I am managing teams of people in Uganda, Kenya, Rwanda and Tanzania and handling purchases and manufacture of mining equipment. We are also promoting our Tanzanite gemstone inventory.

You will need either to contact me or Communication and Reporting Officer I/C, Mr. Gabriel Masanyiwa in Tanzania as described.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: