Starta din egen guldgruva

Starta din egen guldgruva

{$languages}

Starta din egen guldgruva

Starta din egen guldgruva

Tack för ditt intresse för att starta eget guldgruva och investera i guld. Mitt namn är John Louis och jag är rådgivare för internationella investeringar i guld och leverantör av konsulttjänster och rådgivning tjänsten att starta din egen guldgruva och hållbar guldbrytning företag.

Sedan 2002. Jag har börjat, öppnat, registrerad, bildat mer än 100 internationella företag att hjälpa globala entreprenörer och affärsmän att starta egna företag.

Vi kan erbjuda dig att starta en produktiv, ditt eget företag guldgruvor, enligt min personliga överinseende tills du har producerat första fem kilo guld, och om du gillar det senare, under ständig övervakning och personligen organiserad och övervakad ledning.

Detta program är ett resultat av vårt arbete och erfarenhet inom produktion av guld, handel med guld och mängd guld relaterade företag.

Starta din egen guldgruva för dig. Vi har redan börjat vår egen guldgruvor och guld produktion och det bara händer att vi ofta har blivit ombedd av nya kunder för att hjälpa dem att starta sin egen produktion guldgruvor, som kan köras med samma processer och metoder som våra guld gruvprojekt. Det är syftet med denna webbplats, för att starta eget företag guldgruvor. Hållbar och långsiktig lönsam verksamhet för produktion av guld.

Smält guld

Personligen tror jag att den bästa investering i guld är att ha vår egen guldproduktion. Personligen skulle jag bli mycket glad om jag kunde få någon att leda mig och leda arbetet precis som jag erbjuder det till dig. Min grupp människor behövs cirka sex månader bara för forskning och skaffa rätt kunskap, och ännu ett fem månader bara för att utforska de fordringar, och skaffa joint venture erbjudanden. Vi var tvungna att investera en hel del för att komma till första gram guld. Och vi gjorde det.

Du kommer inte att följa den långa vägen till framgång genom alla bördor av prospektering, självlärande och varaktighet. Du kommer att sättas igång i guldgruvor företag inom 45 dagar. Ja, 45 dagar bara.

Med den kunskap och erfarenhet som jag har fått, ni är här för att lära sig om nyckelfärdiga guldgruvor lösning, så att guldproduktion kan påbörjas inom 45 dagar från början av projektet.

Jag är i branschen för handel med guld, affärer av skrot guld hantera och raffinering av guld, och alla som är i ett sådant företag inte vill riskera med guldpriset. Jag har beslutat att öppna upp min egen guldgruvor för att minimera riskerna med guldpriset. Och jag hade rätt.

I den här branschen, kan du ha full kontroll och kan övervaka och leda verksamheten själv, eller du kan välja att välja eller att delegera förvaltningen till oss. Det är ditt beslut. Mest av allt är det rekommenderat att du har en fullständig inblick i verksamheten genom vår rådgivning och vägledning service.

Vinster kan vara betydande, men verksamheten beror främst på avsikten och uthållighet av dess chefer. Ja, vi har den nödvändiga mängden avsikt och uthållighet. Vi är här för att lära dig, visa dig, leda och guida dig igenom de första stadierna av guldproduktion tills du har möjlighet att korrekt kopiera, reproducera och fortsätta med sådan guldbrytning affärer själv. Du kan senare välja att antingen sluta, eftersom du kommer att ha förvärvat minimalt tre kilo guld, eller du kan välja att hantera sådan verksamhet själv i framtiden, eller så småningom att delegera förvaltningen till vår övervakad ledning och tjäna vinster på distans.

Vi har den nödvändiga dosen av uppsåt och den nödvändiga dosen av uthållighet för att uppnå dessa mål. Målet är ett långsiktigt och hållbar produktion av guld. Resultatet kan vara betydande, i varje fall bör du kunna producera flera kilo guld per månad, även med en liten investering i maskiner, utrustning, guld återvinning teknik, utrustning, säkerhet och driftskostnader.

Från mig får du under de närmaste dagarna och tydliga instruktioner om hur man kan engagera sig i denna verksamhet, antingen passivt eller aktivt. Under den tiden kan du lära dig att starta din egen guldgruva.

Din egen Gold Mining Company

Din egen guldgruvebolag kunde köra inom 45 dagar från idag. Under vår konsultverksamhet och vägledning och förvaltningstjänster egna guldgruvor företag kan producera rent guld inom 45 dagar från idag.

Detta program är tänkt för början gruvarbetare, malmletarear guld eller människor som vill investera i sin egen verksamhet eller de som redan funderar på att börja med guldet gruvnäringen. Du kan också vara intresserad av passiva inkomster från din egen guldgruva samtidigt som förvaltas av oss själva.

Ledning och kontroll av Gold Mining Project

Det finns två sätt för förvaltning och kontroll av egna guldgruvor företag ges enligt konsulttjänster, rådgivning och förvaltning tjänster i vårt företag.

Du kommer att lära dig att hantera ditt eget företag guldgruvor

Under vår tillsyn, rådgivning, vägledning och förvaltning, du kommer att spendera en till tre månader, tills du har framgångsrikt producerat första mängd guld. I själva verket är vi att se till att du lyckas. Det är vårt ansvar att din guldproduktion börjar och att du faktiskt producera den första mängden guld.

Det är lärande process där du följer stegen, läsa igenom dokumentationen, att förstå juridiska och praktiska aspekter av guldgruvor företag, och öva dig i att hantera människor och ledning av projektet. Du får hjälp under hela början skede, och du kan antingen sitta ner och titta på vad vi gör eller engagera dig i verksamheten. Det är helt upp till dig. Vi råder dig att aktivt engagera dig.

Efter lyckade första ett till tre månader av ditt lärande process, kommer du att bli kunna styra, hantera och köra din egen guldgruva.

Kör din egen guldgruva under vårt överinseende och ledning

När du har producerat den första mängden guld i din egen guldgruva, kommer du vara övertygad om att din guldgruva ger resultat. Vår utmärkelse kommer att betalas ut efter att du har redan fått vinsterna, i själva verket kommer vi att få nästa lilla mängd guld för vårt företag, som utmärkelsen för rådgivning, vägledning, förvaltning och initial produktion av guld. Det kommer att bli en gång betalning i guld eller motsvarande belopp, enligt överenskommelse slutliga kontraktet. Du betalar konsultarvode när du har fått första resultaten: guld.

Efter det kan du välja att köra ditt eget företag själv eller du kan delegera till oss. Om vi ​​övervakar och kontroll, eller hantera din verksamhet och din egen guldgruva, skulle du vara i Joint Venture med vårt företag, och du skulle få vissa överenskomna och större andel av guldproduktion, medan vi skulle behålla mindre andel av vinsten för hanteringen av ditt eget företag.

Skattefria inkomster från din egen guldgruva

Beroende på din skatterättsliga hemvist eller företagsstruktur, kan vi designa att vinster som härrör från din egen guldgruva, betalas skattefritt. Det är möjligt tack vare olika konstellationer som kan vara möjligt med produktion av guld. I allmänhet, i många länder, kan köp och försäljning av investeringsguld vara skattefri. I vissa länder kan vinster som uppkommer utanför landet vara skattefri och för vissa människor som får utdelning från business företag kan vara skattefri. Vi kommer att titta in i din verksamhet och skattesituation, beroende på din hemvist och lagar, och vi kan utforma föredragna avtal som du kan använda för att ta emot skattefria fonder och vinster ur egen guldgruva.

Istället för vinster i pengar, är det också möjligt att få guld ur guldgruvan. Kontrakt för inköp av guld eller välkända produktionsavtal kan vara enkel köpeavtal som du kan avsluta med ditt eget företag. När investeringar guldtackor och barer har levererats till dig, kan du spara dem för framtiden som investeringar eller alternativt kan du sälja dem och få vinster skattefria. Det beror egentligen på din egen skatt hemvist och näringslivsstruktur. Vi kan hjälpa och bistå dig med rätt inställning.

Guldgruvebolag ägande

Våra nuvarande projekt utvecklas i Republiken Tanzania, Östafrika. Vi kan utveckla projekt i andra länder, men det är vad som erbjuds nu under projektet Starta din egen guldgruva.

Företagets ägare kan struktureras på det sätt som du råda eller som du rekommenderas för optimala skattelättnader. Du får inneha och äga ditt företag helt själv. Du kan använda ett annat företag, eller din lokala företag eller ett offshore-bolag för konfidentiell ägande av egna guldgruvor företag. Det är också möjligt att behålla ägande och kontroll genom avtal som inte skulle vara synlig i det offentliga registret. Det beror helt hur mycket privatliv du söker.

Inom projektet för att starta din egen guldgruva, kommer du att förvärva, äga och kontrollera ditt eget företag guldgruvor, antingen under ditt eget, direkt och offentligt enskilt ägande eller under företag som innehar äganderätten. Råd och struktur ägandet av sådan guldgruvebolag ingår som en del av vår service för rådgivning och vägledning.

Redovisning kommer att hanteras av vår personal och auktoriserade revisorer.

Med vår resurs för guldbrytning start

Vi har investerat sedan 2002. i olika företag, däribland företag som guld skrothandlare, guld handel och investeringar i diamanter. Genom tiden har vi fått nya bolag, öppnat nya kontor i världen och vunnit värdefulla kontakter, kunskap och erfarenhet. Resurser som vi har skapat är på plats och redo att användas, utan kostnad, för din egen guld gruvprojekt.

För att öppna en guldgruva på kort tid är mycket svårt. Det tar många månader av förberedelser och sedan en hel del resor, intervjuer, analys, anställning av människor med olika kvalifikationer, utforska och hitta lämpliga mark påståenden med guldfyndigheter, bygga hus för anställda, som ger trygghet, utbildning av personal, att hitta bra lägen, sluta kontrakt och avslutande joint ventures med tillståndshavarna.

De är resurserna. Resurser som vi redan har, kan du använda under din start skede för att öppna upp ditt eget företag guldgruvor. De resurser som vi har etablerade är just anledningen till att vi kan erbjuda dig en sådan rådgivning och vägledning för att öppna upp din egen guldgruva.

Fördelar med att använda våra resurser

Genom att använda våra lättillgängliga resurser du vinner följande fördelar:

Det skulle vara väldigt dyrt att börja äventyret på egen hand och det skulle ta med yttersta minst sex månader eller längre, när du kommer till Afrika för att börja om från början i den här branschen. Du skulle spendera minst 50.000 USD under prospektering scenen, förmodligen långt mer, och för att inte nämna att du måste lösa de problem om människor som ger dig medvetet felaktiga uppgifter eller problem om den korruption som förekommer överallt. Någon korruption och brottslighet rapporteras från vår sida och vi aldrig gå in i misstänkta transaktioner. Men någon annan, som vissa av våra kollegor från Italien, skulle lätt lockas in i fall av korruption och till slut kunde utvisas ur landet eller till och med hamna i fängelse. Bara genom enkla och oskyldiga misstag, såsom det är att köpa en enda diamant, när du inte har en riktig licens för det.

Våra resurser finns redan: etablerade företag, boende, kontor, personal, tolkar, pumpar, sängar, hus, mark och läge, avtal med licenstagare, maskiner, generatorer, solenergi, rör, pannor, vattentankar och så vidare.

Sådana resurser används automatiskt i denna satsning.

Annars, om du inte utnyttja de befintliga resurserna, skulle kostnaden bli mycket högre i det första steget, och du skulle spendera flera månader mer bara för att skapa din egen plats. Vi vill undvika det.

Nyckelfärdiga guldgruvor företag i Tanzania

Starta din egen guldgruva med vår hjälp, rådgivning, vägledning och förvaltning erbjuder dig ett komplett nyckelfärdigt företagscenter guldgruvor. Platsen är i Tanzania, som av nu.

Du får följande värdefull produkt:

Sådan produktion Kursen kräver uthållighet och avsikt, och vår grupp har den nödvändiga dosen av uthållighet och avsikt.

Det är mycket sällsynt att hitta någon att göra eller kör en guldgruva och villig att öppna upp sina affärshemligheter, detaljer och att erbjuda dig en komplett lösning. Vi skulle vara glada om vi hade någon att genomföra utbildning, vägledning och rådgivning för oss, precis som vi gör det nu för våra kunder.

Jag tror, ​​är detta ett unikt tillfälle.

Initiala kostnader och minimal investering krävs

Med plats för livet i Tanzania, behöver lokala småskaliga gruvarbetare inte mycket att investera för att starta guldbrytning verksamhet, eftersom det krävs för en utländsk investerare. Den småskaliga gruvarbetare som bor på gruvområdet, där han har en lera gjorde hus och hans familj, och två eller tre barn, använder han en hacka och spade, som verktyg både anslutna till samma axel som hans enda företag eller investeringar. Även för det verktyget han kan få ett lån och betala den senare till en lokal smed. Verktyg produceras ute på landet, genast, ger en riktig smed verktyg och hammare strykjärnet på ratten i lastbilen och metallen värms med hjälp av en handpump kör luft. För en tanzanisk liten skala gruvarbetare investeringsbelopp kan vara så lågt som noll eller 3.500 Tanzaniska Schilling eller cirka US $ 2,5 för ett nödvändigt verktyg.

Med plats för livet i Tanzania, behöver lokala småskaliga gruvarbetare inte mycket att investera för att starta guldbrytning verksamhet, eftersom det krävs för en utländsk investerare. Den småskaliga gruvarbetare som bor på gruvområdet, där han har en lera gjorde hus och hans familj, och två eller tre barn, använder han en hacka och spade, som verktyg både anslutna till samma axel som hans enda företag eller investeringar. Även för det verktyget han kan få ett lån och betala den senare till en lokal smed. Verktyg produceras ute på landet, genast, ger en riktig smed verktyg och hammare strykjärnet på ratten i lastbilen och metallen värms med hjälp av en handpump kör luft. För en tanzanisk liten skala gruvarbetare investeringsbelopp kan vara så lågt som noll eller 3.500 Tanzaniska Schilling eller cirka US $ 2,5 för ett nödvändigt verktyg.

Det är möjligt att framställa guld för någon som bor där, nästan utan någon investering utan själv målmedvetet arbete.

Vissa initiala kostnader

Tyvärr, för oss utlänningar, är det inte möjligt, vi borde alltid betala ett företag visum vid ingången, har det varit 250 USD eller ca € 200 för varje person. Då vi är skyldiga att göra affärer genom ett bolag, kostar inkorporering och uppstartskostnader ungefär ytterligare några tusen dollar.

Vi är bundna av lagen att bevisningen ett kontor eller kommersiella lokaler, och även boende för människor. Det finns hus att hyra på några tusen dollar per år som skall betalas i förskott. Så direkt vi måste betala för 12 månader framåt med nödvändig hem och kontor, skulle du då kunna gå till skatteverket och få skattelagstiftningen. Det finns några tusen dollar eller euro i utgifter precis innan vi kan få en enkel skattenummer.

Diesel eller bensin är billigt i Tanzania i jämförelse med vissa andra länder, ca 50% billigare än i Europa, priset är nästan samma för båda typerna av bränsle. Men varje gång vi kräver användning av terrängfordon, eftersom asfalten finns närvarande endast på större vägar och terrängfordon konsumerar mer än vanliga personbilar. Det betyder att för varje "exit och retur från fältet" kan det beräknas ca 100 USD i kostnader.

Det finns andra kostnader, såsom:

Investeringsnivåer som krävs

Mwanza - Tanzania

Nivån på investeringarna i en guldgruva kan vi dela in i fyra inledande grupper:

I allmänhet rekommenderar vi äntligen US $ 30.000 för guldbrytning verksamheten som stiftelsen är team av grävare, istället för en grävmaskin.

När grävmaskiner är inblandade, kan man tänka på minimum på minst USD 50.000 för första start kostnader. Sådan grävmaskin skulle vara second hand och skulle transporteras från USA eller Europa, skulle det ta en månad att komma fram till Tanzania.

Om vi ​​talar om småskalig gruvdrift för en utlänning, skulle man i verkligheten behöver långt fler investeringar och maskiner för att köra en produktiv guldgruva:

Den sanna minimal investering uppgår för en allvarlig operation är långt över US $ 100.000.

För att starta utan stora maskiner, behöver du minimalt någon US $ 20.000 till US $ 30.000. Vi kan ge vissa driftskostnader även om den ursprungliga investeringen beloppet är lågt. I själva verket en framgångsrik guldgruva bör vara hållbar i sin produktion. Vi ser till att produktionen sker, och man kan utöka investeringen när det finns guld producerats.

Minimala investeringsnivåer Tidsram för att starta Belopp i USD Belopp i EUR
Minimal investering Inom 45 dagar US $20,000 € 15,000
Reserver rekommenderas US $10,000 US $7,500
Med en begagnad grävmaskin Inom 60 dagar US $50,000 € 35,000
Med begagnade lastbilar, terränggående fordon, kompressorer, generatorer, expanderade guld återhämtar utrustning Inom 60 dagar US $200,000 €150,000

Allvarliga guldgruvor startups kostar långt mer än de ovan visas minimum. Och sådana miniminivåer är ännu anses småskalig gruvdrift.

Den minimala investeringen beräknas för behandling av både mjuka och hårda material. Mjukt material är sådant som kan behandlas omedelbart med guld återvinningsgrad på upp till 5-6 gram per ton material. Hårt material kräver extra insatser och ger upp till 50 gram per ton, beroende på platsen. Man ska vara ganska glada att ha 26 gram som det är på vår mark.

Investera med större maskiner skulle ge mer effektiv bearbetning av guldmalm, och sådan utrustning består av följande:

En hållbar guldbrytning företag kan snabbt, inom några månader, förvandlas till ett publikt bolag med aktier som säljs på internationella marknader, även attrahera nya investerare.

Vi kommer att ge laget att göra en professionell och funktionell guldgruva.

Vårt deltagande

Vi kan delta i betalningen av driftskostnaderna på en separat fastighet och läge som är avsatt för dig. Sådana kostnader är sedan dras av från den totala omsättningen.

Generellt vår medverkan när du vill starta din egen guldgruva, består av följande:

Skattning av initiala kostnader

Din egen Gold Mining Company

Dina initiala kostnader är dina utgifter. Du investerar i din egen guldgruvor företag och din egen guldföretag. Vi kräver kunder att investera viss minimal mängd, annars skulle verksamheten misslyckas. Det är vår rådgivning och vägledning. Personligen anser jag att du behöver minimal investering som annars kan vi inte kunna ge korrekt rådgivning.

Efter flera månader av forskning, kom vi med idéer som är billiga i jämförelse med guld återvinningsmetoder kommersiell kvalitet. Du använder vårt kunnande, våra resurser och våra förbättrade guld återvinning utrustning. Ja, vi kräver att en sådan minimal investering betalas för särskild utrustning som vi har ansvar för att samla, förvärva, inköp, export, import och montera i Tanzania, eller något annat land. Det är en förutsättning för att det här programmet ska börja.

Du kan börja med € 15.000 eller US $ 20.000. Med detta belopp efter initiala kostnader och resurser täcks:

2000 € eller US $ 2800 används för att ställa en tanzanisk bolag som är helt enkelt nödvändigt. Detta kan undvikas om du vill joint venture med några av våra tidigare fastställda guldgruvprojekt. I det fallet, efter det att avtalet har undertecknats, skulle du antingen köpa eller förvärva guld under priset eller dela och delta i vinst. Separat guldbrytning påstående skulle reserveras för just ett sådant samriskföretag. Annars, om du vill hantera din guldgruva dig själv, är du skyldig att etablera ett företag. Detta belopp är nödvändigt i alla fall, bland annat i fråga om ditt företag har redan inrättats. Eventuella överskjutande pengar används på rätt sätt för att registrera projekt med Tanzanias Investment Center eller på annat sätt för att förvärva licenser, och anställa revisorer. Bolaget kommer att etableras i minst 30 dagar innan ankomst till Tanzania, för att undvika väntetiden och lösa eventuella administrativa uppgifter. När du har kommit till Tanzania, är bolagets aktier överförts till dig, inklusive förvaltningsbefogenheter.

Du betalar också avgifter för kostnader för boende och kontor för hela året och i förväg, eftersom det är hur saker och ting fungerar i Tanzania.

Med den ursprungliga investeringen belopp som vi köper, skapar och montering av anläggning för bearbetning av guld som den viktigaste delen av projektet. En sådan anläggning får behandla 80 ton material per dag. Vi beräknar att kostnaden för en sådan anläggning till ca 8000 € eller 10.000 USD. Detta är en mobil anläggning som kan tas isär och sätta på olika platser eller om olika andra gruv landar. Det finns i allmänhet över 75 kända metoder för utvinning av guld. Du kan läsa om de metoder som dock har vi gått igenom all information och vi använder modern teknik som kan hantera även minsta guldpartiklar som annars hanteras av cyanidlakning. Vi använder inga kemikalier och är snabbare med den metod som vi erbjuder, än jämförbara stora företag med cyanidlakning. Vi använder en mycket modern och billig kombination av befintliga guldåtervinningsmetoder, med effektivitet lika med andra metoder med kostnader om € 80.000 eller US $ 100.000.

Vissa företag i Tanzania behandlar guld med cyanid. De duscha guldmalmer med cyanid och efter 2-3 månaders behandling de återhämtar guld. Dyra investeringar är mycket effektiv men också ganska långsam. Vi använder oss av en guldutvinningsmetod som uppfanns för att ersätta behandlingen av guldcyanid eller kvicksilver. Vilka andra företag har att hantera inom 2-3 månader, kan vi behandla i 2-3 veckor. Vår metod samlar de finaste guldpartiklar.

Vi har gjort förbättringar av befintliga tekniker så att vi kan samla all den synliga och osynliga guld i andelen 98% av materialet med den första behandlingen av guldmalm.

Guldet återvinningsanläggningen tar inte mycket plats. Avgörande delar måste beställas från USA minst 30 dagar före monteringen kan vara klar i Tanzania på grund av bygg-och transporttider. Guldet växt innehåller 7 guld tvätt slussar, där en kanal är permanent rengjorda koncentrat och annat 6 slussar arbete hela tiden. Det är åtta slussen som tjänar till att bestämma den totala effektiviteten och se till att även finaste guldpartiklar har behållits.

Rörelsekostnaderna inom området

Driftskostnaderna i området är ganska billigt jämfört med situationen i västvärlden. Om vår förvaltning är kvar att hantera din egen guldgruva, vi behåller 20% av inkomsten, du får 80% av sådan gruvbolaget.

Kostnaden för arbetskraft för en dag är € 3 - € 5 eller US $ 5 - 8 US $ per person, i genomsnitt, medan vissa arbetstagare vi betalar 5 € eller US $ 8 en dag eller ännu mer. Det är mycket billigt jämfört med de västerländska termer innebär det att de får en € 90 eller US $ 120 per månad eller € 150 eller US $ 180 per månad;

Vi måste ge dem mat, och eftersom alla bor borta i annan stad eller by, har vi att erbjuda boende, kök, toalett, dusch (vattnet kokas på plats), sedan finns det andra kostnader också.

Kostnader för bearbetning av hårda malmer

Hårda malmer: råvarukostnaden är ca 100 € eller USD 130 per ton. Om det finns 26 gram per ton, som om vi har det upplevt, är det mycket lönsamt. Hårda malmer testas under grävprocessen och endast material som har guld i det kommer att utforskas. Det tar 5 personer på en dag för att gräva upp 1 ton material.

* Fem personer får betalt varje 5 € per dag, är det 25 € eller US $ 33 per ton; * Kostnaden för att bränna malmen är ca € 20 eller 27 USD per ton; * Kostnaden för att krossa hård malm är cirka 25 € eller US $ 33 per ton; * Det finns också energikostnader, dieselpumpar, transportkostnader; hårda malmer eller stenar måste brännas för riktig guldutvinning, som ökar kostnaderna, men ger bättre resultat; * Vi skulle verkligen anställa i början 25 personer att gräva 5 ton rå hård malm per dag. Det skulle också skapa kostnader för ca € 500 eller US $ 675 per dag. Men man kan få över 100 gram guld från 5 ton, vilket innebär över 3000 € eller US $ 4100 per dag.

Med minimal investering som beskrivs, kan vi inte hantera mer än säga fem ton hårda malmer, för om det inte finns några krossar på platsen, då det material skall transporteras och betalas för krossning, men sådan krossning verksamhet är begränsad, är det bäst att köpa ytterligare krossar för webbplatsen, var och kostar € 4000 och kan behandla 200 kg per timme eller cirka 2,5 ton per dag, eller 5 ton om det finns nattskift.

Kostnader för bearbetning av mjuka malmer

Mjuka malmer: sådan minsta investering baseras på det faktum att majoriteten av materialet är mjukt IRES, och en liten del, kanske 20% kommer att behandlas som hårda malmer eller stenar. Detta är på grund av bristen på nödvändiga maskiner som jag beskrev. Vid bearbetning av mjuka malmer, vi har mest nytta i början, för då kan vi anställa arbetstagare som arbetar med hackor och spadar, och gräva är vägen lättare.

Tanzanisk kross maskin

Vi kan importera professionella guldmalmkrossar från Kina, Europa och USA, men det är så det kan fungera med den tanzaniska gjort krossar, så det kan hantera fem ton material i 24 timmar per krossen. Med två sådana krossar det kan betyda 200-300 gram guld per dag.

Det finns också kostnader för ägaren av platsen, eftersom vi måste dela vinsten med tillståndshavaren. Det betyder att vi delar vinsten med tillståndshavaren och som kan vara från 10% till 50% av nettoresultatet. Vi har redan etablerat kontakter med tillståndshavarna.

Med en investering på € 15.000 eller US $ 20.000 och med vårt deltagande i driftskostnader, kan du räkna med inom några månader med regelbunden guldproduktion.

Du kan antingen välja att aktivt delta i förvaltningen eller har vår ledningsgrupp leda din egen guldgruva. Exempel på sådan nettovinst aktie är att du skulle få US $ 8000 ur varje US $ 10.000, medan US $ 2000 skulle reserveras för förvaltningstjänster. Du kan alltid ha fri inkvartering, semester, gratis pigor, sedan besöka gratis safari, nationalpark, så att vi kan guida dig på Zanzibar. Du kan besöka webbplatsen, kan du prata med folk, kan du se hur verksamheten kan utökas i framtiden.

Rådgivning och vägledning för din egen guldgruva

Våra konsultarvoden betalas när vi har etablerat guldproduktion för dig, och när du har fått utbildning och har framgångsrikt förstått detaljer i verksamheten. Rådgivning och vägledning i den första etappen är klar när du har producerat första tre kilo guld.

Vår konsultarvode, beroende av det ursprungliga beloppet och värderingar av verksamheten som vi ger till dig. Med minimal investering på US $ 20.000 plus driftskostnader, är vår konsultarvode 2 kilo guld, men först efter att du har fått dina egna 3 kg. Faktum är att du inte betalar det direkt, guldgruvanläggningen kommer att producera vår konsultarvode. Och du vet att din produktion är igång. Först då är en sådan konsultarvode. Det är en engångsavgift.

Du kan sedan fortsätta att leda verksamheten själv. Om du väljer att vi leda verksamheten för dig, skulle vi behålla en del av vinsten och du skulle utbetalas månadsvis din del av vinsten ur egen guldgruva.

Egen hållbar långsiktig Gold Mining Business

Den slutliga produkten som du kommer att komma med det här programmet är en egen hållbar långsiktig guldgruvnäringen.

Hur man börjar

Om du vill börja med programmet, registrera dig för instruktionerna uppföljning.

Kontakta oss

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Telefon: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

GOLDIVANTI LP

Sociala nätverk

Facebook

{$googletranslate_fulldisclaimer}

Call Communication and Reporting Officer I/C of Start Your Own Gold Mine company in Tanzania, Mr. Gabriel Masanyiwa, on +255626100000

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +385958185403 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Novska, Croatia, for purposes of construction of gold mining equipment Europe, and private purposes. I am managing teams of people in Uganda, Kenya, Rwanda and Tanzania and handling purchases and manufacture of mining equipment. We are also promoting our Tanzanite gemstone inventory.

You will need either to contact me or Communication and Reporting Officer I/C, Mr. Gabriel Masanyiwa in Tanzania as described.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: