Покрените свој рудник злата

Покрените свој рудник злата

{$languages}

Покрените свој рудник злата

Покрените свој рудник злата

Хвала Вам на интересовању за покретање сопственог рудник злата и улагање у злато. Моје име је Џон Луис и ја сам саветник за међународне инвестиције у злато и пружаоца услуга консалтинга и навођење да покренете сопствени рудник злата и одрживог златну рударства.

Од 2002. Почела сам, отворена, регистрован, регистрован више од 100 међународних предузећа помажу предузетницима и пословним људима широм света да покрену сопствени бизнис.

Можемо вам понудити да почне продуктиван, сопствени бизнис злата, под мојим личним надзором док не производе првих пет килограма злата, а ако вам се свиди касније, под сталним надзором и лично надгледа и организованог управљања.

Овај програм је резултат нашег рада и искуства у производњи злата, трговинске злата злата и разних сродних предузећа.

Започните Ваш лични рудник злата за вас. Већ смо почели сопствену злата и злата производњу и то се дешава да смо често постављају нове клијенте да им помогне да започну сопствену производњу злата, који може да ради по истим процесима и методама, као наше злато рударских пројеката. То је сврха овог сајта, да започнете сопствени бизнис злата. Одрживог и дугорочног уносан посао производње злата.

Топљени злато

Ја лично мислим да је најбоља инвестиција у злату има сопствену производњу злата. Лично, био бих веома срећан када бих могао да имам неког да ме води и усмерава рад баш као што сам се нуди за вас. Моја група људи потребно око шест месеци, само за истраживања и стицања одговарајуће знање, а ипак још само пет месеци да истражи тврдње, и стицања заједничке понуде подухват. Ми смо морали да улажу много да се на првих грама злата. И ми смо то урадили.

Нећеш да прате дуг пут до успеха кроз све бремена истраживање, само-учење и трајање. Ви ћете бити ударац-у почео бизнис рудника злата у року од 45 дана. Да, само 45 дана.

Са знањем и искуством сам стекао, ви сте овде да уче о систему кључ у руке злата решења рударства, тако да злато производња може почети у року од 45 дана од почетка пројекта.

Ја сам у послу трговине злата, пословни отпадног злата баве и прераду злата, и да је неко у том послу не желе да ризикују са ценом злата. Одлучио сам да отворим своју експлоатацију злата, како би се умањили ризици од цене злата. И био сам у праву.

У овом послу, можда ћете имати потпуну контролу и може да прати и управља са пословањем сами, или можете одлучити да изабере или да делегира управљање нама. То је ваша одлука. Највише од свега тога се препоручује да имате комплетан увид у наше пословање кроз консалтинг и Оријентационо.

Добит може бити значајан, али посао углавном зависи од намере и упорности њених менаџера. Да, имамо потребне количине намере и упорношћу. Ми смо ту да вас научи, покаже ти, води и водиће вас кроз прве фазе производње злата док сте у стању да правилно копирате, копирају и даље су злато рударства себе. Касније могу изабрати или да се заустави, као што ће се минимално стекли три килограма злата, или можете изабрати да управљате Такво пословање се у будућности, или евентуално да делегирају менаџмент за управљање нашим надзором и зарадите профит на даљину.

Имамо неопходну дозу намере и неопходну дозу упорности у постизању тих циљева. Циљ је дугорочна и одржива производња злата. Зарада може бити значајан, у сваком случају, требало би да будете у стању да произведе неколико килограма злата месечно, чак и са малим инвестицијама у механизацију, опрему, злато опоравак технологије, објеката, безбедност и оперативних трошкова.

Од мене ћете добити у наредних неколико дана и јасна упутства о томе како можете да се укључите у овом послу, било пасивно или активно. За то време, можете да научите како да започнете сопствени рудник злата.

Иоур Овн Голд Мининг Цомпани

Твој злата компанија могла да ради у року од 45 дана од данас. Под нашим консалтинг и менаџмент услуге вођења и свој златни рудник може да се производи чиста злата у року од 45 дана од данас.

Овај програм је намењен за почетак рудара, копачи злата или људи који желе да инвестирају у сопствени бизнис, или оних који су већ с обзиром да се почне са златним рударству. Можете такође бити заинтересовани у пасивни приход од свог рудника злата, а којима управљају сами.

Управљање и контрола пројекта злата

Постоје два начина управљања и контроле сопственог пословања рудника злата под условом консалтинга, вођења и менаџмент услуге наше компаније.

Ви ћете научити како да управљају сопствени бизнис злата

Под нашим надзором, консалтинг, усмеравање и управљање, ви ћете да проведете један до три месеца, док сте успешно произвела прву количину злата. У ствари, ми смо сигурни да сте успели. Наша је одговорност да ваш злато производња почиње и да заправо производи прве количине злата.

То је процес учења где се прате кораке, читање кроз документацију, разумевање правне и практичне аспекте пословања рудника злата, и обуче се за руковање људи и управљање пројектом. Ви се помаже целом почетној фази, а ви или сести и гледати шта ми радимо или се укључе у посао. То је потпуно на вама. Саветујемо вам да се активно укључе.

Након успешних првих једног до три месеца од вашег процеса учења, постаћете у стању да контролише, управља и покренете сопствени рудник злата.

Покретање сопственог златни рудник под нашим надзором и управљањем

Након што сте успешно произвела прву количину злата у свом руднику злата, ви ћете бити уверени да је ваш моје злато даје резултате. Наша награда ће бити исплаћена након што сте већ добили профит, у ствари, ми ћемо да добије следећи малу количину злата за наше компаније, као награду за консалтинг, усмеравање, управљање и почетна производња злата. То ће бити једнократно у злату или еквивалентан износ новца, како је договорено коначног уговора. Ви се плаћају таксе консалтинг Када сте добили прве резултате: Голд.

Након тога, можете да одлучите да покренете сопствени бизнис сами или може поверити управљање за нас. Ако се прате и контролишу, или управљате својим пословним и свој златни рудник, био би у заједничко улагање са наше компаније, а ви би да добију одређене договорено и већи проценат производње злата, док би задржавање мањи проценат од профита за вођење сопственог бизниса.

Порески приходи бесплатно са свог рудника злата

У зависности од вашег пореског пребивалишта или пословне структуре, можемо дизајнирати да су профити који произилазе из сопственог рудника злата, плаћа порез бесплатно. То је могуће због различитих сазвежђа То је могуће са производњом злата. У принципу, у многим земљама, куповина и продаја инвестираног злата може бити ослобођена пореза. У неким земљама, профит по ван земље може бити ослобођена пореза, а за неке људе који примају дивиденде од привредних друштава могу бити ослобођена пореза. Ми ћемо гледати у ваше пословање и пореске ситуације, у зависности од вашег боравка и закона, а можемо дизајн пожељно споразуме које можете користити да добије пореске слободна средства и профит из свог рудника злата.

Уместо профита у новцу, такође је могуће добити злато из рудника злата. Уговор о куповини злата или познатих производних споразуми се могу једноставно купопродајни уговор који можете затворити са сопственом предузећу. Након инвестиције златне полуге и барови су достављене на вас, можете да их сачувате за будућност као инвестиције или, алтернативно, можете да их прода и добије профит ослобођена пореза. То је заиста зависи од сопствених пореских резиденције и пословне структуре. Ми може да помогне и да вам помогне у одговарајуће подешавање.

Златни рудник власништво

Наши актуелни пројекти се развијају у Републици Танзанији, Источна Африка. Можемо развити пројекте у другим земљама, али то је оно што је у понуди сада у оквиру пројекта започети сопствени рудник злата.

Власничка може бити структуирана на начин као што сте савет, или као што се препоручује за оптималне пореских подстицаја. Можете да држите и поседује потпуно вашу компанију себе. Можете да користите неку другу компанију, или локалну компанију или оффсхоре компанија за поверљиве власништво сопственог бизниса рудника злата. Такође је могуће да задржи власништво и контролу путем уговора која не би била видљива у јавном регистру. То све зависи од тога колико приватност тражите.

У оквиру пројекта да започнете сопствени рудник злата, ви ћете стећи, поседује и контролише своју компанију злата, било под својим, директно и јавно индивидуалног власништва или у власништву холдинг компаније. Савети и структура власништва у том предузећу рудника злата је укључена као део наше услуге консалтинга и усмеравање.

Рачуноводство ће бити обрађене од стране нашег особља и овлашћених јавних рачуновођа.

Користећи наш ресурс за покретање рудника злата

Ми смо били инвестирање од 2002. у разне послове, укључујући и посао као злато старог злата продавца, трговине и инвестиција на дијамантима. Кроз време, стекли смо нове компаније, отворио нове филијале у свету, а стекао вредне везе, знање и искуство. Ресурси који смо направили у месту и спреман за употребу, бесплатно, за свој пројекат рудника злата.

Да бисте отворили рудник злата у кратком времену је веома тешко. Потребно је много месеци припреме, а од тада се много путовања, интервјуа, анализа, запошљавање људи различитих квалификација, истраживање и проналажење адекватних земљишта потраживања са златним депозити, изградња кућа за запослене, обезбеђења, обуку кадрова, проналажење добре локације, закључивши уговора и затварање заједничка улагања са власницима лиценци.

То су ресурси. Ресурса које већ имају, можете да користите током покретања фазе да отвори сопствени бизнис злата. Средства која смо ми успоставили су управо разлог зашто смо да вам понудимо што су консалтинг и смернице да отвори свој рудник злата.

Предности коришћења наше ресурсе

Коришћењем наших лако расположиве ресурсе да добијају следеће погодности:

Било би веома скупо да почне авантуру на сопствену и то би било потребно са најбољим напорима најмање шест месеци или дуже, када дођете у Африку да почне од почетка у овом послу. Ти би провести најмање УС $ 50.000 током фазе истраживања, вероватно много више, а да не помињемо да ћете морати да се реше проблеми у вези људи који вам дају намерно лажне податке или проблеме о корупцији која је широко присутна. Било корупције и криминала је известио са наше стране, и ми никада ући у сумњивим трансакцијама. Али неко други, као што неки од наших колега из Италије, лако би се намамио у случајевима корупције и на крају може да буде избачен из земље или чак завршити у затвору. Само простом и невини грешка, као што је куповина један дијамант, када немате одговарајућу дозволу за то.

Наши ресурси већ постоје: Основана предузећа, смештај, канцеларије, особље, преводиоци, пумпе, кревети, куће, земљишта и локација, уговоре са лиценцираним машине, генераторе, соларна енергија, цеви, бојлери, цистерне за воду и тако даље.

Таква средства се аутоматски користе у овом подухвату.

У супротном, ако не користе постојеће ресурсе, трошкови ће бити много већи у првој фази, а ти би провести месецима још само да успостави своју локацију. Ми желимо да се то избегне.

Кључ у руке злата бизнис у Танзанији

Почевши свој златни рудник уз нашу помоћ, консалтинг, усмеравање и управљање Вам нуди комплетан кључ у руке злата посао. Локација је у Танзанији, као сада.

Ви добијате следеће вредан производ:

Таква производња курс захтева упорност и намеру, а наша група има потребну дозу упорности и намера.

То је веома ретко, да се пронађе неко бави или ради рудник злата и спремни да отворе своје пословне тајне, детаље и да вам понудимо комплетно решење. Били бисмо срећни да смо имали некога да спроведу обуку, вођења и саветовања за нас, баш као што ми то радимо сада за наше клијенте.

Мислим, ово је јединствена прилика.

Почетни трошкови и минимална улагања потребно

Пошто је место живота у Танзанији, локални мањег обима рудари не треба много да се уложи да би почели злата рударске активности, као што је потребно за страног инвеститора. Мале рудар који живи у рударском месту, где има кућу и блато направљено и његову породицу, и двоје или троје деце, он користи покупити и лопатицу, као и алате који су прикључени на исту осовину као његов једини подухвата или инвестиције. Чак и за тај инструмент може да добије кредит и плати га касније на локалном ковача. Алати се производе тамо на земљи, одмах, прави ковач производи алате и чекићима гвожђа на волан од камиона, и метал се загрева помоћу ручне рун ваздусну пумпу. За Танзаније малих размера рудара износ инвестиција може да падне и до нуле или 3,500 Танзаније Шилинга или око УС $ 2.5 за неопходно средство.

Пошто је место живота у Танзанији, локални мањег обима рудари не треба много да се уложи да би почели злата рударске активности, као што је потребно за страног инвеститора. Мале рудар који живи у рударском месту, где има кућу и блато направљено и његову породицу, и двоје или троје деце, он користи покупити и лопатицу, као и алате који су прикључени на исту осовину као његов једини подухвата или инвестиције. Чак и за тај инструмент може да добије кредит и плати га касније на локалном ковача. Алати се производе тамо на земљи, одмах, прави ковач производи алате и чекићима гвожђа на волан од камиона, и метал се загрева помоћу ручне рун ваздусну пумпу. За Танзаније малих размера рудара износ инвестиција може да падне и до нуле или 3,500 Танзаније Шилинга или око УС $ 2.5 за неопходно средство.

Могуће је да произведе злато за неко тамо живе, готово без икаквих улагања, већ само одређеном послу.

Неки почетни трошкови

На жалост, за странце нас, то није могуће, требало би да се увек исплати пословну визу на улазу, то је УС $ 250 или око 200 € за сваку особу. Онда смо обавезни да послује преко фирме, уградња и покретање такси још отприлике неколико хиљада долара.

Везани смо се законом на доказе канцеларије или пословни простор, а такође и смештај за људе. Постоје куће за изнајмљивање на неколико хиљада долара на годишњем нивоу плаћа се унапред. Дакле, одмах морамо да платимо за 12 месеци унапред са потребном кући и канцеларији, онда би могао да оде у пореској управи и добити код пореза. Постоји неколико хиљада долара или евра у трошковима пре него што могу добити једноставан порески број.

Дизел или бензин је јефтин у Танзанији у односу на неке друге земље, око 50% јефтиније него у Европи, цена је готово иста за обе врсте горива. Али сваки пут када захтевају коришћење офф-роад возила, јер је асфалт је присутан само на главним путевима и теренских возила троше више од обичних путничких аутомобила. То значи да за сваки излазак и повратак "са терена", може се израчунати око УС $ 100 на трошкове.

Постоје и други трошкови, као што су:

Ниво инвестиција потребних

Mwanza - Танзанија

Ниво инвестиција у руднику злата можемо поделити у четири почетне групе:

У принципу, препоручујемо најзад 30.000 УСД за пословање рудника злата који је темељ тим копачи, уместо багером.

Када багери су укључени, може се размишљати о најмање најмање УС $ 50,000 за покретање почетних трошкова. Такав багер ће бити друга рука и да ће бити транспортовани из САД и Европе, било би потребно месец дана да стигне у Танзанију.

Ако говоримо о малим копања за странца, не би у стварности потребно много више улагања и машине, како би се покренули продуктиван рудник злата:

Прави минимални износ инвестиције за озбиљан рад далеко изнад УС $ 100,000.

Да би започео без великих опреме, ти треба минимално око УС $ 20,000 до УС $ 30,000. Ми можемо обезбедити за неких оперативних трошкова, чак и ако је почетна инвестиција је низак. У ствари, успешан златни рудник треба да буде одржив по својој производњи. Ми смо сигурни смо да производњу деси, а може се проширити инвестицију када је злато производи.

Минималне инвестиције су Рок за почетак Износ у УСД Износ у ЕУР
Минимална улагања У року од 45 дана US $20,000 € 15,000
Резерве препоручује US $10,000 US $7,500
Са друге руке багера У року од 60 дана US $50,000 € 35,000
Са половних камиони, теренска возила, компресори, генератори, проширио злата опоравља опреме У року од 60 дана US $200,000 €150,000

Озбиљне злата новооснованих коштати много више од горе приказаних минимума. А тај минимум се још увек сматрају малих размера рударство.

Минимална улагања обрачунава се за прераду и меких и тврдих материјала. Меки материјал је такав да се може одмах обрадити са златним опоравка стопом до 5-6 грама по тони материјала. Тврдог материјала захтева додатне напоре и даје до 50 грама по тони, у зависности од локације. Један ће бити веома срећан да има 26 грама, као што је то у нашој земљи.

Инвестирање са већим машинама ће обезбедити ефикаснију обраду злата, и таква опрема се састоји од следећих:

Одрживог злата посао може брзо, у року од неколико месеци, претвори у јавно предузеће са акција које се продају на међународном тржишту, и привлачење нових инвеститора.

Ми ћемо обезбедити тиму да направи професионалну и функционалну рудник злата.

Наше учешће

Можемо учествовати у плаћању трошкова пословања на посебној имовини и локације које је издвојила за вас. Такви трошкови се одузимају од укупних касније изгубљених лопти.

У принципу наше учешће, када желите да започнете сопствени златни рудник, састоји се од следећег:

Процена почетних трошкова

Иоур Овн Голд Мининг Цомпани

Ваши почетни трошкови су ваши трошкови. Ви се улагање у сопствену злато рударству и свог злата рударске компаније. Ми захтевамо да клијенти инвестирају одређени минимални износ, као иначе, посао не би успео. То је наш консалтинг и смернице. Ја лично мислим да ти треба минимално инвестирање како другачије, можда нећемо бити у могућности да обезбеди одговарајућу консалтинг.

После неколико месеци истраживања, дошли смо до идеје да су јефтине у односу на комерцијалне разреда методама злато опоравак. Користите своје знање, своје ресурсе, и наше побољшане опреме злато опоравак. Да, ми захтевамо да таква минимална инвестиција се исплаћује за одређену опрему да смо одговорни да се окупе, стицање, куповину, извоз, увоз и саставите у Танзанији, или друга држава. То је услов за овај програм да почне.

Можете почети са 15.000 € или УС $ 20.000. Са тог износа су покривени следећи почетни трошкови и ресурси:

2.000 € или УС $ 2,800 се користи за подешавање Танзаније компаније која је једноставно неопходна. Ово се може избећи ако желите да заједнички подухват са неким од наших претходно утврђених злато рударских пројеката. У том случају, након што је потписан уговор, што би било куповина или стекне злато испод цене или учешћа и учествују у добити. Одвојено злата тужба ће бити резервисан само за такав заједнички подухват. У супротном, ако желите да управљате рудник злата себе, од вас се захтева да се успостави компанију. Овај износ је неопходан у сваком случају, укључујући и у случају ако је већ успостављен ваша компанија. Било вишак паре се правилно користе да се региструјете пројекте са Танзаније инвестиционог центра или на неки други начин да се набаве лиценце, и запослити рачуновође. Предузеће ће бити успостављена најмање 30 дана пре вашег доласка у Танзанији, да би се избегло време чекања и да реши све неопходне административне послове. Када сте стигли у Танзанију, акције компанија се преносе на вас, укључујући и овлашћења за управљање.

Ви се такође плаћају накнаде за трошкове смештаја и канцеларије за целу годину и унапред, као и да је како ствари функционишу у Танзанији.

Са почетном инвестиционом износу бавимо откупом, креирање и монтажа постројења за прераду злата као важан део пројекта. Таква биљка може обрадити 80 тона материјала дневно. Процењујемо трошкове таквог постројења на око 8000 € или 10.000 УС $. Ово је мобилна биљка која се може демонтирати и поставити на различитим локацијама или на разним другим рударским земљама. Постоји генерално преко 75 познатих метода екстракције злата. Можете сазнати о методама међутим, ми смо прошли кроз све информације, а ми користимо савремену технологију која може да се избори и најситније честице злата које се иначе обрађују цијанидом цурења. Ми користимо никакве хемикалије и бржи су са методом који нудимо, од величине предузећа упоредивих са цијанидом цурења. Ми користимо веома модеран и јефтин комбинацију постојећих метода злато за опоравак, са ефикасношћу једнак са другим методама трошкова 80,000 € или УС $ 100.000.

Неке компаније у Танзанији се прерадом злата са цијанидом. Они туш златне руде су са цијанидом и после 2-3 месеци обраде они опораве злато. Скупа инвестиција је веома ефикасан, али и прилично споро. Ми користимо метод злато опоравак који је измислио да замени обраду злата цијанида или живе. Шта друго да компанија има обради у року од 2-3 месеци, можемо да обрадимо за 2-3 недеље. Наш метод прикупља најфиније честице злата.

Ми смо направили побољшања постојећих техника, тако да можемо окупити сву видљиву и невидљиву злато у проценту од 98% од материјала са првог третмана руда злата.

Биљка злато опоравак не заузима много простора. Кључни делови морају се наручити из САД, најмање 30 дана пре него што Скупштина може бити завршен у Танзанији због грађевинских и транспортних временима. Злато биљка садржи 7 злато за прање бране, где се један канал трајно очишћене од концентрата и других 6 уставе рада стално. Постоји осам брана која служи за одређивање укупне ефикасности и уверите се да су чак и најфиније честице злата задржани.

Пословни расходи у области

Пословни расходи у области су прилично јефтини у односу на ситуацију у западним земљама. Ако је наш менаџмент је оставио да управља свој златни рудник, ми смо задржавајући 20% прихода, ви добијате 80% од таквог рударске компаније.

Трошкови радника за један дан је € 3 - 5 € или УС $ 5 - УС $ 8 по особи, у просеку, док су неки радници плаћамо 5 € или УС $ 8 дана или чак и више. То је врло јефтин у односу на западне услове, то значи да се 90 € или УС $ 120 месечно или 150 € или УС $ 180 месечно;

Морамо да им дамо храну, а пошто сви живи далеко у другом граду или селу, морамо обезбедити смештај, кухиња, тоалет, туш (вода се кува на лицу места), онда постоје и други трошкови, као добро.

Трошкови обраду тврдих руда

Хард руда: сиров материјал цена је око 100 € или УС $ 130 по тони. Ако постоји 26 грама по тони, као да су је искусили, то је веома профитабилно. Хард руде су тестирани током процеса копање и само материјал који има злата у њој ће бити истражени. Потребно је 5 људи у једном дану да ископају 1 тоне материјала.

* Пет људи су плаћени сваки 5 € дневно, то је 25 € или УС $ 33 по тони; * Трошкови спаљивања руде је око 20 € или УС $ 27 по тони; * Цена за дробљење руде хард је око 25 € или УС $ 33 по тони; * Ту су трошкови енергије, дизел пумпе, трошкови транспорта; хард руда или стене мора бити спаљена за правилно злата екстракције, да повећа трошкове, али даје боље резултате; * Ми бисмо сигурно запослити 25 људи у почињу да копају 5 тона сирове руде тешких дневно. То би, такође створити трошкове око 500 € или УС $ 675 дневно. Али се може добити преко 100 грама злата од 5 тона, што значи преко 3.000 € или УС $ 4,100 по дану.

Уз минимална улагања као што је описано, можда нећемо имати више од рецимо 5 тона тврдих руда, јер ако нема дробилице на сајту, онда материјал мора да се транспортује и плаћени за дробљење, али таква постројења операција је ограничен, то је најбоље да купи додатне дробилице за сајт, свака кошта € 4000 и може да обради 200 кг на сат или око 2,5 тона дневно, или 5 тона ако је ноћу.

Трошкови обраде меких руде

Софт руда: таква минимална улагања се заснива на чињеници да је већина материјала је мека ирес, и мали део, можда 20% ће бити обрађен као тврдих руда или стене. То је због недостатка потребног механизација као што сам описао. Када обради меких руда, имамо највише користи у почетку, јер онда можемо запослити раднике који раде са пијуцима и лопатама, и копање је начин лакше.

Танзаније дробилица машина

Можемо увоз професионалне златне руде дробилице из Кине, Европе или САД, али ово је како то може правилно да ради са Танзаније су дробилице, тако да може да обради 5 тона материјала за 24 сата по дробилицу. Са две такве дробилице то може значити 200-300 грама злата по дану.

Ту су и трошкови за власника локације, јер морамо да деле профит са имаоца дозволе. То значи да делимо профит са имаоца дозволе и које могу бити од 10% до 50% нето зараде. Ми смо већ успоставили односе са носиоцима дозвола.

Уз улагање од 15.000 € или УС $ 20.000 и уз наше учешће у оперативним трошковима, можете рачунати у року од неколико месеци са редовном производњом злата.

Можете одлучити да активно учествују у управљању или има наш менаџмент тим довести свој златни рудник. Пример таквог учешћа нето профит је да би сте добили УС $ 8,000 од сваког УС $ 10,000, док УС $ 2,000 ће бити резервисан за услуге управљања. Увек можете имати бесплатан смештај, одмор, слободне хоусемаидс, а затим посетите бесплатну сафари, национални парк, тако да можемо да вас води на Занзибар. Можете да посетите сајт, можете да разговарате са људима, можете видети како се посао може проширити у будућности.

Консалтинг и смернице за твоје Голд Мине

Наше консултантске накнаде се исплаћују једном успоставили смо златну производњу за вас, а када су обучени и имају успешно разумели детаље операције. Консалтинг и смернице у првој фази је завршена када сте произвели прве три килограма злата.

Наш консалтинг накнаде, зависи од почетне количине и вредности операције које смо обезбедили за вас. Уз минимална улагања од УС $ 20,000 плус оперативних трошкова, наш консалтинг накнада је 2 килограма злата, али тек након што сте добили своје 3 килограма. У ствари, ви се не плаћају директно, злато рударство биљка ће производити наше консултантске накнаде. И ви ћете знати да је ваша производња ради. Тек тада се таква такса плаћена консалтинг. То је једнократна накнада.

Можете да наставите да водите пословном сами. Ако одаберете да успемо посао за вас, ми бисмо задржали део профита и ти би се месечна исплаћена свој део профита из свог рудника злата.

Иоур Овн Одрживи дугорочни Златна Рударство Бизнис

Финални производ који ћете добити са овим програмом је ваша одржив дугорочни злата посао.

Како да почнете

Ако желите да почнете са програмом, пријавите се за праћења инструкција.

Контактирајте нас

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Телефон: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

GOLDIVANTI LP

Друштвене мреже

Facebook

{$googletranslate_fulldisclaimer}

Call Communication and Reporting Officer I/C of Start Your Own Gold Mine company in Tanzania, Mr. Gabriel Masanyiwa, on +255626100000

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +385958185403 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Novska, Croatia, for purposes of construction of gold mining equipment Europe, and private purposes. I am managing teams of people in Uganda, Kenya, Rwanda and Tanzania and handling purchases and manufacture of mining equipment. We are also promoting our Tanzanite gemstone inventory.

You will need either to contact me or Communication and Reporting Officer I/C, Mr. Gabriel Masanyiwa in Tanzania as described.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: