Filloni vet minierë ari tuaj

Filloni vet minierë ari tuaj

{$languages}

Filloni vet minierë ari tuaj

Filloni vet minierë ari tuaj

Faleminderit për interesimin tuaj në fillimin e vet minierë ari tuaj dhe të investojnë në ari. Emri im është John Louis dhe unë jam këshilltar për investime ndërkombëtare në ari dhe ofruesi i shërbimit të konsulencës dhe udhëzime për të filluar vet minierë ari tuaj dhe të qëndrueshme të biznesit të minierave ari.

Që nga viti 2002. Unë kam filluar, hapur, e regjistruar, përfshirë më shumë se 100 biznese ndërkombëtare të ndihmuar sipërmarrësit dhe biznesmenët në mbarë botën për të filluar bizneset e tyre.

Ne mund të ju ofrojnë për të filluar një produktiv, vet biznesin tuaj minierave ari, nën mbikqyrjen time personale derisa ju kanë prodhuar para pesë kilogram ari, dhe në qoftë se ju pëlqen atë më vonë, nën mbikqyrje të vazhdueshme dhe menaxhimin personalisht të organizuar dhe të mbikëqyrur.

Ky program është rezultat i punës sonë dhe përvojë në prodhimin e arit, tregtar prej ari dhe shumëllojshmëri të bizneseve të lidhura ari.

Filloni Own Miniera ari juaj është për ju. Ne kemi filluar tashmë vet tonë të minierave dhe prodhimit ari ari dhe kjo ndodh vetëm që ne kemi qenë të pyetur shpesh nga klientët të reja për të ndihmuar ata të fillojë e tyre të prodhimit të minierave ari, të cilat mund të kandidojë nga proceset dhe metodat e njëjta si projektet tona minerare ari. Ky është qëllimi i kësaj faqeje interneti, për të filluar vet biznesin tuaj minierave ari. Qëndrueshëm dhe afatgjatë të biznesit fitimprurës i prodhimit të arit.

Ari i shkrirë

Unë personalisht besoj se investimi më i mirë në ari është të paturit e vet të prodhimit tonë të artë. Personalisht, unë do të jetë shumë i lumtur në qoftë se unë mund të ketë dikë që të më udhëheqë dhe drejtojë punën ashtu si unë jam duke ofruar atë për ju. Grupi im i njerëzve që nevojiten rreth gjashtë muaj vetëm për kërkime dhe të fitosh njohuri të duhur, dhe një tjetër pesë muaj vetëm për të shqyrtuar pretendimet, dhe të fitojnë marrëveshje të përbashkët. Ne kishim për të investojë një shumë për të marrë në gram e parë të artë. Dhe ne e bëmë atë.

Ju nuk jeni duke shkuar për të ndjekur rrugën e gjatë drejt suksesit nëpër të gjitha ngarkesat e eksplorimit, vetë-mësimit dhe kohëzgjatja. Ju do të jetë i kick-filluar në biznesin e minierave ari brenda 45 ditëve. Po, vetëm 45 ditë.

Me njohuritë dhe përvojën që kam fituar, ju jeni këtu për të mësuar në lidhje me zgjidhjen e minierave ari gardian, në mënyrë që prodhimi ari mund të fillojnë brenda 45 ditësh nga fillimi i projektit.

Unë jam në biznesin e tregtisë në ari, biznesi prej ari skrap kanë të bëjnë dhe rafinimi i arit, dhe kushdo qenë në biznes të tillë nuk duan të rrezikojnë me çmim të artë. Unë kam vendosur për të hapur deri vetë minierave time të artë në mënyrë për të minimizuar rreziqet me çmim të artë. Dhe unë ishte e drejtë.

Në këtë biznes, ju mund të keni kontroll të plotë dhe mund të monitoruar dhe menaxhuar biznesin veten, ose ju mund të vendosë të zgjedhë ose të delegojë menaxhimin për ne. Është vendimi juaj. Shumica e të gjitha ajo është e rekomanduar që ju keni një pasqyrë të plotë në biznes përmes konsultimit tonë dhe të shërbimit të orientimit.

Fitimet mund të jenë të konsiderueshme, por biznesi varet kryesisht në qëllimin dhe këmbëngulja e menaxherëve të saj. Po, ne nuk kemi sasinë e nevojshme për qëllimin dhe këmbëngulje. Ne jemi këtu për t'ju mësojë, demonstrojnë t'ju çojë dhe do t'ju udhëheq përmes fazave të para të prodhimit ari deri sa ju jeni në gjendje të duhur kopjoni, replikuar dhe të vazhdojë e tillë Gold Minierave biznes veten. Ju mund të zgjedhin ose më vonë për të ndaluar, si ju do të keni fituar minimalisht tre kilogramë ari, ose ju mund të zgjidhni për të menaxhuar veten e biznesit të tilla në të ardhmen, apo eventualisht për të delegojë menaxhimin e të menaxhimit të mbikëqyrur dhe të fitojnë fitime në distancë.

Ne kemi dozën e nevojshme të qëllimit dhe doza e nevojshme të këmbënguljes në arritjen e këtyre qëllimeve. Qëllimi është një prodhim afatgjatë dhe të qëndrueshëm prej ari. Fitimet mund të jetë i konsiderueshëm, në çdo rast, ju duhet të jetë në gjendje të prodhojë disa kilogramë ari në muaj, madje edhe me një investim të vogël në makineri, pajisje, teknologji shërim ari, objektet, sigurinë dhe kostot operacionale.

Prej meje ju do të merrni gjatë ditëve të ardhshme dhe udhëzime të qarta se si ju mund të merrni të përfshirë në këtë biznes, qoftë pasive apo aktive. Gjatë kësaj kohe, ju mund të mësoni se si për të filluar vet minierë ari tuaj.

Your Own Gold Minierave Company

Tuaj minierave ari kompani mund të konkurrojnë brenda 45 ditëve nga dita e sotme. Sipas konsultimit tonë dhe udhëzuese dhe menaxhimin e shërbimeve tuaj minierave ari kompani mund të prodhojnë ari të pastër brenda 45 ditëve nga dita e sotme.

Ky program ka për qëllim për minatorët fillim, Prospectors ari ose njerëzit të cilët dëshirojnë të investojnë në biznesin e tyre ose ata që janë tashmë të konsideruar për të filluar me biznesin e minierave ari. Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar në të ardhura pasive nga miniera ari tuaj, ndërsa duke u menaxhuar nga vetja.

Menaxhimi dhe Kontrolli i Projektit Gold Minierave

Ka dy mënyra për menaxhimin dhe kontrollin e biznesit tuaj minierave ari parashikuar sipas konsultimi, udhëzuese dhe menaxhimin e shërbimeve të kompanisë sonë.

Ju do të mësoni se si të menaxhojnë vet biznesin tuaj minierave ari

Nën mbikëqyrjen tonë, këshillim, udhëzim dhe menaxhimit, ju do të kalojnë një deri në tre muaj, deri sa të keni sukses prodhuar sasinë e parë të artë. Në fakt, ne jemi duke e bërë të sigurtë që ju të ketë sukses. Kjo është përgjegjësia jonë që prodhimi juaj fillon ari dhe që ju të vërtetë të prodhojë sasinë e parë të artë.

Kjo është të mësuarit proces ku ju jeni duke ndjekur hapat, lexim përmes dokumentacionit, të kuptuarit aspekte ligjore dhe praktike të biznesit të minierave ari, dhe të trajnojë veten në trajtimin e njerëzve dhe menaxhimin e projektit. Ju jeni duke u asistuar në të gjithë fazën e fillimit, dhe ju ose mund të ulen dhe të shikojnë se çfarë po bëjmë apo të përfshijë veten në biznes. Kjo është plotësisht deri në ju. Ne ju këshillojmë që aktivisht të përfshijë veten.

Pas suksesshme një deri në tre muajt e parë të procesit tuaj të të mësuarit, ju do të bëheni të aftë për të kontrolluar, të menaxhuar dhe drejtuar vetë minierë ari tuaj.

Drejtimin e vet minierë ari tuaj nën mbikëqyrjen tonë dhe menaxhimi

Pasi ta keni prodhuar sukses sasinë e parë të artë në minierë ari tuaj, ju do të jetë i bindur që minierë ari juaj është duke i dhënë rezultate. Çmimi jonë do të paguhet pas ju keni marrë tashmë fitimet, në fakt, ne jemi duke shkuar për të marrë sasinë tjetër të vogël të artë për kompaninë tonë, si shpërblim për prodhimin, konsultimi udhëzim, menaxhimit dhe fillestar prej ari. Kjo do të jetë një kohë e pagesës në ari ose shuma ekuivalente e parave, siç është rënë dakord kontratës përfundimtare. Ju jeni duke paguar tarifën konsulente herë ju keni marrë rezultatet e para: ar.

Pas kësaj, ju mund të vendosë për të drejtuar biznesin tuaj veten ose ju mund të delegojë administrimin për ne. Nëse ne monitorimin dhe kontrollin, ose për të menaxhuar biznesin tuaj dhe timen ari tuaj, ju do të jetë në sipërmarrje të përbashkët me kompaninë tonë, dhe ju do të marrë përqindje të caktuar rënë dakord dhe më të mëdha të prodhimit të arit, ndërsa ne do të jetë duke ruajtur një përqindje të vogël të fitimit për menaxhimin e biznesit tuaj.

Tatimi mbi të ardhurat të lirë nga minierë ari tuaj

Në varësi të qëndrimit tuaj tatimore apo strukturën e biznesit, ne mund të projektimit që fitimet që dalin nga miniera tuaj ari, janë të paguar taksa e lirë. Kjo është e mundur për shkak të konstelacioneve të ndryshme që mund të jetë e mundur me prodhimin e arit. Në përgjithësi, në shumë vende, blerja dhe shitja e arit të investueshëm mund të jenë të lirë të taksave. Në disa vende, fitimet që dalin jashtë vendit mund të jetë i lirë të taksave dhe për disa njerëz që marrin dividenta nga kompanitë e biznesit mund të jenë të lirë të taksave. Ne do të shikojmë në biznesin tuaj dhe situatën tatimore, në varësi të qëndrimit tuaj dhe ligjet, dhe ne mund të projektimit marrëveshje të preferueshme të cilat ju mund të përdorni për të marrë fondet e lirë të taksave dhe fitimet nga vetë minierë ari tuaj.

Në vend të fitimeve në të holla, ajo është gjithashtu e mundur për të marrë arin nga miniera ari. Kontrata e blerjes së arit ose marrëveshjeve të njohura të prodhimit mund të jetë kontrata e blerjes e thjeshtë që ju mund të mbyllni me kompaninë tuaj. Pasi ari shufra ari ose argjendi dhe bare investimet kanë qenë të dorëzohet për ju, ju mund të ruajë ato për të ardhmen si investime ose si alternativë, ju mund të shesin dhe të fitojnë fitime të lirë të taksave. Kjo me të vërtetë varet nga seli tuaj tatimore dhe strukturës së biznesit. Ne mund të ndihmojë dhe të ju ndihmojë me setup e duhur.

Gold kompani minerare pronësisë

Projektet tona aktuale janë duke u zhvilluar në Republikën e Tanzani, Afrikën Lindore. Ne mund të zhvillojnë projekte në vende të tjera, por kjo është ajo që është në ofertë tani nën projektin Filloni Own Mine tuaj ari.

Pronësia e kompanisë mund të strukturohet në mënyrë si ju këshillojë apo si ju janë këshilluar për të stimujve të taksave optimale. Ju mund të mbajë dhe vetë kompaninë tuaj tërësisht veten. Ju mund të përdorni një kompani tjetër, apo kompaninë tuaj lokal ose një kompani në det të hapur për pronësinë konfidenciale e biznesit tuaj minierave ari. Ajo është gjithashtu e mundur që të ruajnë pronësinë dhe kontrollin nëpërmjet kontratave të cilat nuk do të jetë i dukshëm në regjistrin publik. Ajo të gjitha varet se sa intimitetit ju kërkoni.

Në kuadër të projektit për të filluar vet Gold Mine juaj, ju do të fitojë, posedojë dhe kontrollin tuaj kompanie e minierave ari, ose nën pronësinë tuaj vet individuale, të drejtpërdrejtë dhe publike ose në pronësi kompani holding. Këshilla dhe struktura e pronësisë së miniere ari kompani të tillë është përfshirë si pjesë e shërbimit tonë të konsultuar dhe udhëzime.

Kontabilitetit do të trajtohen nga stafi ynë dhe Kontabilistëve Publik të Çertifikuar.

Përdorimi i burimeve tona për fillimin e minierave ari

Ne kemi qenë të investuar që nga viti 2002. në shumëllojshmëri të bizneseve, duke përfshirë të biznesit si tregtari skrap ari, ari tregtinë dhe investimet në diamante. Nëpërmjet kohë, ne kemi fituar kompanive të reja, hapur degë të reja në botë, dhe fitoi një lidhje të vlefshme, know-how dhe përvojë. Burimet që kemi krijuar janë në vend dhe të gatshëm për t'u përdorur, pa pagesë, për vetë projektin tuaj minierave ari.

Për të hapur një minierë ari në një kohë të shkurtër është shumë e vështirë. Ajo merr shumë muaj e përgatitjes dhe pastaj një shumë të udhëtimit, intervistat, analiza, punësimin e njerëzve të kualifikimeve të ndryshme, duke eksploruar dhe gjetjen adekuate pretendimet e tokës me depozita ari, ndërtimin e shtëpive për punonjësit, sigurimin e personelit të sigurisë, trajnimit, duke gjetur vende të mira, duke përfunduar kontratave dhe mbyllja e ndërmarrjeve të përbashkëta me mbajtësve të licencës.

Ata janë burimet. Burimet që ne tashmë e keni, ju mund të përdorni gjatë fazës tuaj startup për të hapur biznesin tuaj minierave ari. Burimet që kemi krijuar janë pikërisht arsyeja pse ne mund t'ju ofrojmë konsultime të tilla dhe udhëzime për të hapur deri vetë minierë ari tuaj.

Përfitimet duke përdorur burimet tona

Duke përdorur burimet tona të gatshme në dispozicion që ju jeni duke fituar përfitimet e mëposhtme:

Ajo do të jetë shumë e shtrenjtë për të filluar aventurën në tuaj dhe ajo do të marrë me përpjekjet më të mira të paktën gjashtë muaj ose më gjatë, kur ju vijnë në Afrikë për të filluar nga fillimi në këtë biznes. Ju do të shpenzojnë një minimum prej US $ 50,000 gjatë fazës së eksplorimit, ndoshta mënyra më shumë, dhe të mos përmendur se ju do të keni për të zgjidhur problemet në lidhje me njerëzit që të ju jap informata të rreme me dashje apo probleme në lidhje me korrupsionin që është gjerësisht e pranishme. Çdo korrupsioni dhe krimi është raportuar nga ana jonë dhe ne kurrë nuk hyjnë në transaksione të dyshimta. Por dikush tjetër, si disa nga kolegët tanë nga Italia, do të lehtë të joshur në rastet e korrupsionit dhe në fund mund të dëbohen nga vendi apo edhe të përfundojnë në burg. Vetëm me gabim të thjeshtë dhe të pafajshme, të tilla si ajo është blerja e një diamant të vetme, kur ju nuk keni një licencë të duhur për të.

Burimet tona tashmë ekzistojnë: Bizneset e themeluara, banim, zyra, stafi, përkthyesit, pompa, shtretër, shtëpi, tokë dhe lokacioni, kontratat me të licencuarit, makineri, gjeneratorë, energjia diellore, tuba, kaldaja, tanke me ujë dhe kështu me radhë.

Burimet e tilla janë përdorur automatikisht në këtë sipërmarrje.

Përndryshe, nëse ju nuk e bëjnë përdorimin e burimeve ekzistuese, kostoja do të jetë shumë më e lartë në fazën e parë, dhe ju do të kalojnë muaj dhe muaj më vetëm për të përcaktonte vendndodhjen tuaj. Ne duam për të shmangur atë.

Gardian biznesit ari minierave në Tanzani

Duke filluar vet minierë ari tuaj me ndihmën tonë, këshillim, udhëzim dhe menaxhimit të ju ofron një të plotë gardian biznes minierave ari. Vendndodhja është në Tanzani, si tani.

Ju jeni duke marrë produktin e mëposhtme të vlefshme:

Kursi i tillë prodhimit kërkon këmbëngulje dhe qëllimin, dhe grupi jonë ka dozen e nevojshme të këmbënguljes dhe qëllimin.

Ajo është shumë e rrallë, për të gjetur dikë që kanë të bëjnë ose drejtimin e një minierë ari dhe të gatshëm për të hapur deri sekretet e tyre të biznesit, të dhënat dhe për të ju ofrojnë një zgjidhje të plotë. Ne do të jenë të lumtur nëse ne kishim dikë për të kryer, udhëzime trajnim dhe këshillim për ne, ashtu si ne jemi duke bërë atë tani për klientët tanë.

Unë besoj se, kjo është një mundësi unike.

Shpenzimet dhe investimet fillestare minimale e nevojshme

Duke pasur vendin e jetës në Tanzani, minatorë lokale të vegjël nuk kanë nevojë shumë për të investuar në mënyrë që të fillojnë aktivitetet minerare ari, pasi ajo është e nevojshme për një investitor të huaj. Minator shkallë të vogël i cili jeton në vendin e minierave, ku ai ka bërë një baltë shtëpinë dhe familjen e tij, dhe dy ose tre fëmijë, ai përdor një të vini dhe lopatë, si mjete të dyja të bashkangjitura në bosht të njëjtë si sipërmarrje të tij të vetëm ose të investimeve. Edhe për këtë mjet ai mund të marrë një kredi dhe të paguajë atë më vonë në një farkëtar lokal. Mjete janë prodhuar atje në tokë, menjëherë, një farkëtar vërtetë prodhon mjete dhe hammers hekuri në timon të kamionit, dhe metal është duke u ngrohur duke përdorur një dorë të drejtuar pompë ajri. Për një të vogël në shkallë të Tanzanisë shumën e investimeve të minatorit mund të jetë aq i ulët sa zero ose 3,500 Tanzanisë Shilling ose rreth US $ 2,5 për një mjet të nevojshëm.

Duke pasur vendin e jetës në Tanzani, minatorë lokale të vegjël nuk kanë nevojë shumë për të investuar në mënyrë që të fillojnë aktivitetet minerare ari, pasi ajo është e nevojshme për një investitor të huaj. Minator shkallë të vogël i cili jeton në vendin e minierave, ku ai ka bërë një baltë shtëpinë dhe familjen e tij, dhe dy ose tre fëmijë, ai përdor një të vini dhe lopatë, si mjete të dyja të bashkangjitura në bosht të njëjtë si sipërmarrje të tij të vetëm ose të investimeve. Edhe për këtë mjet ai mund të marrë një kredi dhe të paguajë atë më vonë në një farkëtar lokal. Mjete janë prodhuar atje në tokë, menjëherë, një farkëtar vërtetë prodhon mjete dhe hammers hekuri në timon të kamionit, dhe metal është duke u ngrohur duke përdorur një dorë të drejtuar pompë ajri. Për një të vogël në shkallë të Tanzanisë shumën e investimeve të minatorit mund të jetë aq i ulët sa zero ose 3,500 Tanzanisë Shilling ose rreth US $ 2,5 për një mjet të nevojshëm.

Është e mundur për të prodhuar ari për të dikush që jetojnë atje, pothuajse pa asnjë investim por puna vetë përcaktuar.

Disa shpenzime fillestare

Për fat të keq, për ne të huajt, kjo nuk është e mundur, ne duhet që gjithmonë të paguajë një vizë biznesi në hyrje, ajo ka qenë e US $ 250 ose rreth € 200 për çdo person. Pastaj ne jemi të detyruar për të bërë biznes përmes një kompanie, inkorporimi dhe shpenzimet për fillimin kushton përafërsisht një tjetër disa mijëra dollarë.

Ne jemi të lidhur nga ligji me prova një zyrë apo hapësirë ​​komerciale, dhe gjithashtu strehim për njerëzit. Ka shtëpi me qira në disa mijë dollarë në vit për t'u paguar paraprakisht. Pra, ne duhet menjëherë të paguani për 12 muajt e ardhshëm me shtëpi e nevojshme dhe zyra, atëherë ju do të jetë në gjendje për të shkuar në zyrën e tatimeve dhe për të marrë kodin e taksave. Ka disa mijëra dollarë apo euro në shpenzimet vetëm para se ne mund të merrni një numër të thjeshtë tatimore.

Naftë apo benzinë ​​është i lirë në Tanzani në krahasim me disa vende të tjera, afërsisht 50% më lirë se sa në Evropë, çmimi qenë pothuajse të njëjta për të dyja llojet e karburantit. Por çdo herë që ne të kërkojë përdorimin e off-automjetet rrugore, sepse asfalti nuk është i pranishëm vetëm në rrugët kryesore dhe off-automjetet rrugore konsumojnë më shumë se makinat e pasagjerëve të zakonshëm. Kjo do të thotë për çdo "dalje dhe kthimit nga terreni", ajo mund të llogaritet rreth US $ 100 në shpenzimet.

Nuk janë shpenzimet e tjera të tilla si:

Nivelet e investimeve të kërkuara

Mwanza - Tanzania

Niveli i investimeve në një minierë ari që ne mund të ndahen në katër grupe fillestare:

Në përgjithësi, ne rekomandojmë fundit në US $ 30,000 për biznesin e minierave ari e cila është themeli ekipi i diggers, në vend të një ekskavator.

Kur janë të përfshirë ekskavatorėve, një mund të mendojnë dhe së paku US $ 50,000 për shpenzimet fillestare startup. Ekskavatori i tillë do të jetë e dorës së dytë dhe do të transportohen nga Shtetet e Bashkuara apo në Europë, ai do të marrë një muaj për të arritur në Tanzani.

Nëse ne flasim e minierave në shkallë të vogël për një të huaj, një do të në realitet kanë nevojë për investime Mënyra më shumë dhe makina në mënyrë për të drejtuar një minierë ari produktive:

Të vërtetë shuma minimale e investimeve për një operacion të rëndë janë mënyra më lart US $ 100,000.

Në mënyrë që të fillojë pa pajisjeve të mëdha, ju nuk duhet minimalisht disa US $ 20,000 US $ 30,000. Ne mund të sigurojmë për disa shpenzime operative edhe në qoftë se shuma fillestare e investimit është e ulët. Në fakt një minierë ari i suksesshëm duhet të jetë i qëndrueshëm nga prodhimi i saj. Ne jemi duke e bërë të sigurtë që prodhimi ndodh, dhe një mund të zgjerojë investimet dikur ka prodhuar ari.

Nivele minimale të investimeve Afati kohor për të filluar Shuma në USD Shuma në Euro
Investimi Minimal Brenda 45 ditësh US $20,000 € 15,000
Rezervat e rekomanduar US $10,000 US $7,500
Me një ekskavator të dorës së dytë Brenda 60 ditësh US $50,000 € 35,000
Me kamionë të dorës së dytë, off-automjetet rrugore, kompresorë, gjeneratorë, pajisjet zgjeruar ari shërohet Brenda 60 ditësh US $200,000 €150,000

Startups Rënda Gold Minierave kushtojë mënyra më shumë se minimume të treguara më sipër. Dhe minimume të tilla janë konsideruar ende minierave në shkallë të vogël.

Investim minimal është llogaritur për përpunimin e materialeve të dy butë dhe të vështirë. Materiali i butë është e tillë që mund të jenë të përpunuara menjëherë me normë shërim ari e deri në 5-6 gram për ton të materialit. Materiali vështirë kërkon përpjekje shtesë dhe jep deri në 50 gram për ton, në varësi të vendndodhjes. Njëra do të jetë mjaft i lumtur që të ketë 26 gram të tilla si ajo është në tokën tonë.

Investimi me makina më të mëdha do të sigurojnë përpunimin më efikas të mineral ari, dhe pajisje të tilla përbëhet nga këto:

Një biznes i qëndrueshëm minierave ari mund të shpejt, brenda disa muajve, të kthehet në një kompani publike me aksionet duke u shitur në tregjet ndërkombëtare, gjithashtu tërheqjen e investitorëve të reja.

Ne jemi duke shkuar për të siguruar ekipit për të bërë një minierë profesionale dhe funksionale ari.

Pjesëmarrja jonë

Ne mund të marrin pjesë në pagimin e shpenzimeve operative në një pronë dhe vend të veçantë që është caktuar për ju. Shpenzimet e tilla më vonë janë zbritur nga gjithsej qarkullim.

Në përgjithësi pjesëmarrja jonë kur ju dëshironi të filloni minierë ari tuaj, përbëhet nga këto:

Vlerësimi i shpenzimeve fillestare

Your Own Gold Minierave Company

Shpenzimet tuaja fillestare janë shpenzimet tuaja. Ju jeni duke investuar në biznesin tuaj minierave ari dhe kompaninë tuaj të minierave ari. Ne bëjmë kërkojnë klientëve për të investuar sasi minimale të caktuar, si ndryshe, biznesi do të dështojë. Kjo është konsultuar dhe udhëzime tonë. Unë personalisht mendoj se ju keni nevojë për investim minimal si ndryshe, ne nuk mund të jetë në gjendje për të ofruar këshillim duhur.

Pas disa muajsh të kërkimit, kemi ardhur me ide që janë të lira në krahasim me metodat e klasës komerciale rimëkëmbjes ari. Ju jeni duke përdorur tonë know-how, burimet tona, dhe përmirësimin e pajisjeve tona shërim ari. Po, ne do të kërkojë që investimet e tilla minimale është paguar për pajisje të veçantë që ne jemi përgjegjës për të mbledhur, të marrë, blerje, eksportit, importit dhe të mblidhen në Tanzani, apo vend tjetër. Ky është një kusht për këtë program për të filluar.

Ju mund të filloni me 15.000 € ose US $ 20.000. Me këtë shumë shpenzimet e mëposhtme fillestare dhe burimet janë të mbuluara:

2000 € apo US $ 2800 është përdorur për të setup një kompani Tanzanisë i cili është thjesht e nevojshme. Kjo mund të shmanget nëse ju doni të sipërmarrje të përbashkët me disa nga projektet e përcaktuara më parë tona minerare ari. Në këtë rast, pasi kontrata është nënshkruar, ju ose do të blerjes ose të marrë medaljen e artë në çmim ose në aksion dhe të marrin pjesë në fitime. Separate pretendim minierave ari do të jetë e rezervuar vetëm për këtë sipërmarrje. Përndryshe, në qoftë se ju dëshironi të menaxhuar ari yt minave veten, ju duhet për të krijuar një kompani. Kjo shumë është e nevojshme në çdo rast, duke përfshirë në rastin në qoftë se kompania juaj tashmë është krijuar. Çfarëdo tepërta janë përdorur si duhet për të regjistruar projekte me Qendrën e Investimeve Tanzanisë ose për të marrë e licencave, dhe të punësojë kontabilistë. Kompania do të jetë krijuar të paktën 30 ditë para mbërritjes tuaj në Tanzani, për të shmangur kohën e pritjes dhe për të zgjidhur çdo detyrë e nevojshme administrative. Pasi të keni arritur në Tanzani, aksionet e kompanisë janë transferuar për ju, duke përfshirë edhe të kompetencave të menaxhimit.

Ju jeni gjithashtu duke paguar tarifat për shpenzimet e akomodimit dhe zyra për të gjithë vitin dhe që më parë, pasi kjo është se si gjërat funksionojnë në Tanzani.

Me shumën fillestare e investimeve ne jemi blerjen, duke krijuar dhe grumbulluar fabrikë për përpunimin e artë si pjesë e rëndësishme e projektit. Një fabrikë të tillë mund të procesit të 80 ton materiale në ditë. Ne vlerësojmë shpenzimet e prodhuesit të për rreth 8000 € ose US $ 10,000. Kjo është një bimë celular që mund të jetë i tëri dhe të vendosur në vende të ndryshme apo në tokat e ndryshme të tjera të minierave. Ka në përgjithësi mbi 75 metodat e njohura të nxjerrjes së arit. Ju mund të mësoni në lidhje me metodat e megjithatë, ne kemi kaluar nëpër të gjitha informatat dhe ne jemi duke përdorur teknologji moderne që mund të trajtuar edhe grimcat më të vogla ari që janë të trajtohen ndryshe nga cyanide kullimin. Ne përdorim kimikate dhe janë më të shpejtë me metodën që ne ofrojmë, se kompanitë madhësi të krahasueshme me kullimin cyanide. Ne përdorim një kombinim shumë moderne dhe të lira e metodave ekzistuese të rimëkëmbjes ari, me efikasitet të barabartë me metodat e tjera me shpenzimet e 80.000 € ose US $ 100,000.

Disa kompani në Tanzani jemi të përpunimit ari me cianid. Ata dush ores ari me cianid dhe pas 2-3 muajsh të përpunimit të shërohen ari. Investim i shtrenjtë është shumë efikase, por edhe shumë i ngadalshëm. Ne jemi duke përdorur një metodë shërim ari që ishte shpikur për të zëvendësuar procedimin e cyanide ari apo merkurit. Cilat kompani të tjera ka për të procesit brenda 2-3 muajve, ne mund të procesit për 2-3 javë. Metoda e jonë mbledh grimcat mirën ari.

Ne kemi bërë përmirësime të teknikave ekzistuese në mënyrë që ne mund të mblidhen të gjithë ari të dukshme dhe të padukshme në përqindje prej 98% të materialit me trajtimin e parë të mineraleve ari.

Bimore shërim ari nuk ka marrë shumë hapësirë. Pjesë të rëndësishme duhet të urdhërohet nga Shtetet e Bashkuara të paktën 30 ditë para se kuvendi mund të përfundojë në Tanzani për shkak të ndërtimit dhe të transportit herë. Bimore përmban 7 ari liruar ventilat e larje ari, ku një kanal është pastruar në mënyrë të përhershme të koncentrohen dhe 6 liruar ventilat e tjera të punës vazhdimisht. Ka tetë pritë që shërben për të përcaktuar efikasitetin e përgjithshëm dhe të sigurohemi se grimcat edhe të mirën e arit kanë qenë të ruajtur.

Shpenzimet operative në fushën

Shpenzimet operative në terren janë mjaft të lirë në krahasim me situatën në vendet perëndimore. Nëse menaxhimin e jonë është lënë për të menaxhuar vetë minierë ari tuaj, ne jemi mbajtur 20% të të ardhurave, ju merrni 80% të kompanisë minerare të tillë.

Kostoja e punëtorëve për një ditë është € 3 - € 5 ose US $ 5 - US $ 8 për person, mesatarisht, ndërsa disa punëtorë ne të paguajnë € 5 ose US $ 8 një ditë apo edhe më shumë. Ajo është shumë e lirë në krahasim me kushtet perëndimore, kjo do të thotë se ata marrin një 90 €, ose US $ 120 në muaj ose 150 € ose US $ 180 në muaj;

Ne kemi nevojë për t'i dhënë atyre ushqimin, dhe që të gjithë jeton larg në qytetin apo fshatin e tjera, ne duhet të sigurojnë strehim, kuzhine, tualet, dush (ujë është gatuar në vend), atëherë ka kosto të tjera si.

Kostoja e përpunimit të mineraleve të vështirë

Hard ores: Kostoja lëndë e parë është rreth 100 € ose US $ 130 për ton. Nëse ka 26 gram për ton, siç e kemi përjetuar atë, ajo është shumë fitimprurës. Hard ores janë testuar gjatë procesit të mihjeve dhe vetëm material që e ka ari në të do të të hulumtohen. Ajo merr 5 njerëz në një ditë të gjej 1 ton të materialit.

* Pesë njerëz janë të paguar çdo 5 € në ditë, që është € 25 ose US $ 33 për ton; * Kostoja e djegur ore është rreth 20 € apo US $ 27 për ton; * Kostoja e dërrmues ore vështirë është rreth 25 € apo US $ 33 për ton; * Ka edhe kostot e energjisë, pompa nafte, shpenzimet e transportit; ores vështirë apo shkëmbinj duhet të digjet për nxjerrjen e duhur ari, që rrisin kostot por prodhon rezultate më të mira; * Ne me siguri do të punësojë në fillim 25 vetë të gërmoj 5 ton mineraleve të papërpunuara në ditë të vështira. Ajo gjithashtu do të krijojë koston e rreth 500 € ose US $ 675 në ditë. Por, mund të merrni mbi 100 gram ar nga 5 tonë, që do të thotë mbi 3.000 € ose US $ 4.100 në ditë.

Me investime minimale si përshkruar, ne nuk mund të trajtojë më shumë se të themi 5 ton mineraleve të vështirë, sepse në qoftë se nuk ka crushers në këtë faqe interneti, atëherë materiali duhet të transportohen dhe të paguar për shkatërrimtar, por i tillë dërrmuese është e kufizuar, ajo është e mirë për të blerë crushers shtesë për vendin, secili kushton € 4000 deri në mund të procesit 200 kg në orë ose rreth 2.5 ton në ditë, ose 5 ton në qoftë se ka ndryshim natë.

Kostoja e përpunimit të mineraleve të buta

Ores Soft: investim të tillë minimale është e bazuar në faktin se shumica e materialit është IRES butë, dhe një pjesë e vogël, ndoshta 20% do të përpunohen si ores vështirë apo gurë. Kjo është për shkak të mungesës së makinerive të nevojshme si kam përshkruar. Kur përpunimit të mineraleve të butë, ne kemi më të mirat në fillim, sepse atëherë ne mund të punësojë punëtorë të cilët punojnë me zgjedh dhe lopata, dhe gërmimi është mënyra më e lehtë.

Makinë Tanzanisë polic

Ne mund të importojnë profesionale crushers mineral ari nga Kina, Evropë apo Shtetet e Bashkuara, por kjo është se si ajo mund të punojnë siç duhet me Tanzanisë bërë crushers, kështu që mund të procesit të 5 ton materiale për 24 orë në polic. Me dy crushers të tilla kjo mund të thotë 200-300 gram ari në ditë.

Ka edhe shpenzimet për pronarin e vendndodhjes, sepse ne kemi për të ndarë fitimet me bartësin e licencës. Kjo do të thotë që ne të ndajnë fitimet me mbajtësit të licencës dhe që mund të jetë nga 10% në 50% të fitimeve neto. Ne tashmë kemi krijuar marrëdhënie me mbajtësve të licencës.

Me një investim 15,000 € ose US $ 20,000 dhe me pjesëmarrjen tonë në shpenzimet operative, ju mund të mbështeteni brenda disa muajsh me prodhimin ari të rregullt.

Ju ose mund të vendosë për të marrë pjesë në mënyrë aktive në menaxhimin ose kanë ekipit tonë të menaxhimit të çojë vet minierë ari tuaj. Shembull i aksion të tillë neto fitimit është se ju do të merrni US $ 8,000 nga çdo 10,000 US $, ndërsa US $ 2000 do të jetë e rezervuar për shërbimet e menaxhimit. Ju mund gjithmonë të ketë strehim të lirë, pushime, housemaids falas, atëherë vizitoni safari lirë, park kombëtar, kështu që ne mund të ju udhëzojë në Zanzibar. Ju mund të vizitoni faqen e internetit, ju mund të bisedoni me njerëzit, ju mund të shihni se si biznesi mund të zgjerohet në të ardhmen.

Consulting dhe Udhëzime Për Your Own Gold Mine

Tarifat tona të konsulencës janë paguar një herë ne kemi krijuar prodhimin e artë për ju, dhe një herë ju keni qenë të trajnuar dhe kanë kuptuar me sukses detajet e operacionit. Consulting dhe udhëzime në fazën e parë është i plotë pasi të keni prodhuar tre kilogramë e parë të artë.

Tarifa jonë konsultuar, varet e shumës fillestare dhe vlera e operacionit që ne ofrojmë për ju. Me investime minimale prej 20.000 dollarë amerikan plus shpenzimet operative, tarifa ynë është konsultuar 2 kilogram ari, por vetëm pasi të keni marrë veta 3 kilogram tuaj. Në fakt, ju nuk po paguajnë atë direkt, bimë minierave ari do të prodhojë tarifë tonë konsultuar. Dhe ju do të dini se prodhimi juaj është i rrjedhshëm. Vetëm atëherë është një taksë e tillë konsultimi paguar. Kjo është një tarifë kohë.

Ju pastaj mund të vazhdojë për të menaxhuar biznesin veten. Nëse ju zgjidhni se ne menaxhimin e biznesit për ju, ne do të mbante një pjesë të fitimeve dhe ju do të paguhet çdo muaj pjesën tuaj të fitimit nga e minave tuaj ari.

Own qëndrueshëm Biznes Long Term Gold Minierave juaj

Prodhimi final që ju do të merrni me këtë program është e biznesit tuaj qëndrueshëm afatgjatë minierave ari.

Si të filloni

Nëse ju dëshironi të filloni me programin, të nënshkruajë për udhëzime të ndjekin-up.

Na kontaktoni

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Telefon: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

GOLDIVANTI LP

Rrjetet sociale

Facebook

{$googletranslate_fulldisclaimer}

Call Communication and Reporting Officer I/C of Start Your Own Gold Mine company in Tanzania, Mr. Gabriel Masanyiwa, on +255626100000

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +385958185403 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Novska, Croatia, for purposes of construction of gold mining equipment Europe, and private purposes. I am managing teams of people in Uganda, Kenya, Rwanda and Tanzania and handling purchases and manufacture of mining equipment. We are also promoting our Tanzanite gemstone inventory.

You will need either to contact me or Communication and Reporting Officer I/C, Mr. Gabriel Masanyiwa in Tanzania as described.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: