Începe propria mina de aur

Începe propria mina de aur

Începe propria mina de aur

Începe propria mina de aur

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în incepand propria mina de aur și de a investi în aur. Numele meu este John Louis și eu sunt consultant de investiții internaționale în aur și furnizor de consultanță și servicii de orientare pentru a porni propria mina de aur și de afaceri durabile mineritul de aur.

Începând cu anul 2002. Am început, deschis, înregistrată, incluse mai mult de 100 de companii internaționale, ajutând antreprenori și oameni de afaceri din întreaga lume să înceapă propria afacere.

Va putem oferi pentru a începe o, propria afacere mineritul de aur productivă dvs., sub supravegherea mea personală până când au produs primele cinci kilograme de aur, și dacă vă place mai târziu, sub supraveghere constantă și de management personal organizat și supravegheat.

Acest program este rezultatul muncii noastre și experiența în producția de aur, comerțul cu aur și varietate de afaceri legate de aur.

Start Your Own Mine aur este pentru tine. Am început deja mineritul de aur și propria noastră producție de aur și simplu se întâmplă că am fost adesea întrebat de către clienți noi pentru a le ajuta să înceapă propria producție minieră de aur, care poate rula prin aceleași procese și metode ca proiectele miniere de aur. Acesta este scopul acestui site, pentru a începe propria afacere mineritul de aur. Afacere durabilă și profitabilă pe termen lung a producției de aur.

Aur topit

Eu personal cred că cea mai bună investiție în aur are noastră producția de aur proprie. Personal, aș fi foarte fericit dacă aș putea avea pe cineva să mă conducă și conduce lucrările la fel ca eu sunt o oferindu-va. Grupul meu de oameni nevoie de aproximativ șase luni doar pentru cercetare și dobândirea de cunoștințe adecvate, și încă alte cinci luni doar pentru a explora pretențiile, și de a dobândi oferte joint venture. Am avut de a investi foarte mult pentru a ajunge la primele de grame de aur. Și am făcut-o.

Nu sunteți de gând să urmeze calea lung spre succes prin toate sarcinile de explorare, de auto-învățare și de durată. Aveți de gând să fie kick-a început în afaceri exploatare a aurului în termen de 45 de zile. Da, doar 45 de zile.

Cu cunoștințele și experiența pe care am dobândit, sunteți aici pentru a afla mai multe despre soluția de exploatare a aurului la cheie, astfel încât producția de aur ar putea începe în termen de 45 zile de la începerea proiectului.

Sunt în afaceri din comerțul cu aur, afaceri de resturi de aur care se ocupă și de rafinare de aur, și oricine fiind în astfel de afaceri nu vreau să risc cu prețul aurului. Am decis să deschidă propria mea mineritul de aur, în scopul de a minimiza riscurile cu prețul aurului. Și am avut dreptate.

În această afacere, este posibil să aveți un control complet și poate monitoriza și gestiona afacerea dumneavoastră, sau vă poate decide de a alege sau de a delega conducerea la noi. E decizia ta. Cele mai multe dintre toate, este recomandat să aveți o perspectivă completă în afaceri prin consultanta noastre și de servicii de orientare.

Profiturile pot fi substanțiale, dar de afaceri depinde în mare măsură intenția și persistența managerii. Da, avem cantitatea necesară de intenție și persistență. Suntem aici pentru a vă învăța, vă demonstra, conduce și vă va ghida prin primele etape ale producția de aur până când sunt în măsură de a copia în mod corespunzător, reproduce și de a continua astfel de activități miniere de aur tine. Puteți alege mai târziu, fie să se oprească, așa cum va fi dobândit minim trei kilograme de aur, sau puteți alege pentru a gestiona astfel de afacere te în viitor, sau în cele din urmă de a delega conducerea la managementul nostru supravegheat și de a câștiga profituri pe distanță.

Avem doza necesară de intenție și doza necesară de persistență în atingerea acestor obiective. Scopul este o producție pe termen lung și durabile de aur. Rezultatele pot fi considerabile, în orice caz, ar trebui să fie capabil să producă mai multe kilograme de aur pe lună, chiar și cu o investiție mică în utilaje, echipamente, tehnologie de recuperare a aurului, facilități, de siguranță, și costurile operaționale.

De la mine veți obține în următoarele câteva zile și instrucțiuni clare despre cum vă puteți implica în această afacere, fie pasiv sau activ. In acest timp, puteți afla cum să înceapă propria mina de aur.

Compania proprie miniere de aur

Propria companie de exploatare a aurului ar putea fi difuzate în 45 de zile de la ziua de azi. Sub consultanta nostru și serviciilor de orientare și de management propria companie de exploatare a aurului poate produce aur curat în termen de 45 de zile de la ziua de azi.

Acest program este destinat pentru mineri început, căutători de aur sau de persoanele care doresc să investească în propria lor afacere sau care sunt deja în considerare pentru a începe cu afaceri de exploatare a aurului. Ați putea fi, de asemenea, interesat de venit pasiv de la propria mina de aur în timp ce fiind gestionate de către noi înșine.

Management și Control de proiectul minei de aur

Există două modalități de gestionare și control al propria afacere de exploatare a aurului prevăzut la servicii de consultanță, de orientare și de management ale companiei noastre.

Aveți de gând să învețe cum să gestioneze propria afacere mineritul de aur

Sub supravegherea noastră, consultanță, îndrumare și management, aveți de gând să-și petreacă unu la trei luni, până când au produs cu succes primul cantitate de aur. De fapt, suntem asigurându-vă că ați reuși. Este responsabilitatea noastră că producția de aur începe și pe care le produc, de fapt, prima cantitate de aur.

Care este un proces de învățare în cazul în care sunt pașii următori, citind prin documentația, înțelegerea aspectelor legale și practice de afaceri exploatare a aurului, și instrui-te în manipularea oameni și management de proiect. Vă sunt asistați în timpul fazei de început, și este posibil să fie stai jos si ma uit la ceea ce facem sau implică-te în afaceri. Care este în întregime până la tine. Vă sfătuim să implice în mod activ te.

Dupa succes primele unu la trei luni de procesul de învățare, va deveni capabil de a controla, gestiona și rula propria mina de aur.

Execută propria mina de aur sub supravegherea și managementul

După ce ați realizat cu succes prima cantitate de aur în propria mina de aur, veți fi convins că mina de aur se da rezultate. Premiul nostru va fi plătit după ce ați luat deja profituri, de fapt, vom primi următoarea cantitate mică de aur pentru compania noastră, ca premiu pentru producerea de consultanta, îndrumare, de gestionare și de inițială de aur. Care va fi o plata unica in aur sau cantitatea echivalentă de bani, așa cum sa convenit asupra contractului final. Sunteți achitarea taxei de consultanta Odată ce ați obținut primele rezultate: aur.

După aceea, s-ar putea decide să rula propria afacere singur sau poate delega conducerea la noi. Dacă vom monitoriza și de control, sau de a gestiona afacerea dvs. și propriul mina de aur, v-ar fi în joint-venture cu compania noastră, și tu ar trebui să primească o anumită convenită și mai mare procent din producția de aur, în timp ce ne-ar fi păstrarea procent mai mic din profiturile pentru managementul de propria afacere.

Impozitul pe venit liber de propriul mina de aur

În funcție de rezidenta fiscal sau structura de afaceri, se poate proiecta ca profiturile rezultate din propria mina de aur, sunt plătite scutite de impozit. Acest lucru este posibil din cauza diferitelor constelații care ar putea fi posibil cu producția de aur. În general, în multe țări, cumpărarea și vânzarea de aur de investiții pot fi scutite de impozit. În unele țări, profiturile generate în afara țării pot fi scutite de impozit și pentru unii oameni care primesc dividende de la societățile comerciale ar putea fi scutite de impozit. Am de gând să se uite în afacerea dumneavoastră și de situația fiscală, în funcție de rezidență și legile, și putem proiecta acorduri de preferat pe care îl puteți utiliza pentru a primi fondurile gratuite fiscale și profiturile din propriul mină de aur.

În loc de profit în bani, este de asemenea posibil să primească aur din mina de aur. Contractul de cumpărare de aur sau de acordurile de producție cunoscute pot fi simplu contract de cumpărare pe care s-ar putea încheia cu propria companie. După ce lingouri de aur de investiții și baruri au fost livrate la tine, le puteți stoca pentru viitor ca investiții sau alternativ, ați putea să le vândă și să câștige impozitul pe profit gratuit. Este într-adevăr depinde de propria dvs. de rezidență fiscală și structura de afaceri. Ne poate ajuta și vă va ajuta cu setarea corectă.

Aur proprietate companie miniera

Proiectele noastre actuale sunt dezvoltate în Republica Tanzania, Africa de Est. S-ar putea dezvolta proiecte în alte țări, dar că este ceea ce este pe oferta acum în cadrul proiectului Start dvs. de al meu de aur.

Proprietate companie pot fi structurate în modul cum vă sfătui sau cum se recomandă pentru stimulentele fiscale optime. Puteți deține și propria companie în întregime tine. Puteți utiliza o altă societate, sau compania locală sau o companie offshore de proprietate confidențiale de propria afacere mineritul de aur. De asemenea, este posibil să se păstreze proprietatea și controlul prin contracte care nu ar fi vizibile în registru public. Totul depinde de cât de mult de confidențialitate te caute.

În cadrul proiectului pentru a începe al meu de aur, va dobândi, deține și controlează propria companie de exploatare a aurului, fie sub propria ta proprietate, direct și publică individual sau în cadrul companiei de proprietate holding. Consiliere și structura de proprietate a astfel de companii miniere de aur este inclus ca parte a serviciului nostru de consultanță și îndrumare.

Contabile vor fi tratate de personalul nostru si Contabililor Autorizati.

Utilizarea resurselor noastre pentru pornire minier

Am investit din 2002. în varietate de afaceri, inclusiv de afaceri ca dealer resturi de aur, comerțul cu aur și investițiile în diamante. Prin timp, ne-am dobândit noi companii, a deschis noi filiale în lume, și a câștigat conexiuni de valoare, know-how și experiență. Resursele pe care le-am creat sunt la locul lor și gata de a fi folosit, gratuit, pentru propriul proiect de exploatare a aurului.

Pentru a deschide o mină de aur într-un timp scurt, este foarte dificil. Este nevoie de mai multe luni de pregătire și apoi o mulțime de călătorie, interviuri, analize, ocuparea forței de muncă a persoanelor de diferite calificări, explorarea și găsirea cererile adecvate de terenuri cu zăcăminte de aur, construirea de case pentru angajați, asigurarea securității, instruirea personalului, găsirea de locații bune, concluzionând contracte și de închidere societăți mixte cu titularii de licențe.

Acestea sunt resursele. Resursele pe care le avem deja, puteți utiliza în timpul etapa de pornire pentru a deschide propria afacere mineritul de aur. Resursele pe care le-am stabilit este tocmai motivul pentru care putem astfel de consultanță și îndrumare pentru a deschide propria mina de aur oferta.

Beneficii prin utilizarea resurselor noastre

Prin utilizarea resurselor disponibile imediat ce se câștigă următoarele beneficii:

Ar fi foarte costisitoare pentru a începe aventura pe cont propriu și s-ar lua cu cele mai bune eforturi cel puțin șase luni sau mai mult, atunci când vin în Africa pentru a porni de la început în această afacere. V-ar petrece un minim de 50.000 dolari SUA în etapa de explorare, probabil, mult mai, și să nu mai vorbim că va trebui să rezolve problemele despre oameni care vă oferă informații false în mod intenționat sau probleme cu privire la corupție, care este foarte prezent. Orice corupției și a criminalității este raportată din partea noastră și nu am intra în tranzacții suspecte. Dar altcineva, ca unii dintre colegii noștri din Italia, ar fi ușor atras în cazurile de corupție și, în cele din urmă ar putea fi expulzați din țară sau chiar ajung în închisoare. Doar din greșeală simplă și nevinovată, așa cum este ea cumpără un singur diamant, atunci când nu aveți o licență corespunzătoare pentru ea.

Resursele noastre există deja: firme înființate, cazare, birouri, personal, interpreți, pompe, paturi, case, terenuri și de locație, contracte cu titularii de licențe, utilaje, generatoare, energia solară, țevi, cazane, rezervoare de apă și așa mai departe.

Aceste resurse sunt folosite în mod automat în acest risc.

În caz contrar, dacă nu face uz de resursele existente, costurile ar fi mult mai mare în prima etapă, și v-ar petrece luni de zile mai mult doar pentru a stabili propria locația dumneavoastră. Vrem să-l evite.

La cheie de aur de afaceri miniere în Tanzania

Începând cu propria mina de aur cu ajutorul nostru, consultanță, îndrumare și management vă oferă o cheie de aur de afaceri complet minerit. Locatia este in Tanzania, ca de acum.

Primiți următorul produs de valoare:

O astfel de curs de producție necesită persistența și intenție, iar grupul nostru are doza necesară de persistența și intenția.

Este foarte rar, pentru a găsi pe cineva care se ocupă sau execută o mină de aur și doresc să deschidă secretele lor de afaceri, detalii și pentru a vă oferi o soluție completă. Ne-ar fi fericiți dacă am avut pe cineva pentru a efectua de formare, îndrumare și consultanță pentru noi, la fel cum facem noi acum pentru clientii nostri.

Cred că, aceasta este o oportunitate unică.

Cheltuielile inițiale și investiții minime necesare

Având loc de viață în Tanzania, mineri locale la scară mică nu au nevoie de mult să investească în scopul de a începe activitățile miniere de aur, deoarece este necesar pentru un investitor străin. Mic miner la scară, care locuiește la site-ul minier, unde are o noroi făcut casa și familia lui, și doi sau trei copii, el foloseste un pick și lopata, ca instrumente atât atașate la același ax ca și singurul său de risc sau de investiții. Chiar și pentru acest instrument se poate obține un împrumut și să plătească mai târziu la un fierar. Instrumente sunt produse acolo pe teren, imediat, un fierar adevărat produce instrumente și ciocane de fier pe roata de camion, iar metalul este încălzit cu ajutorul unei pompe de aer termen de mână. Pentru o scară de miner cantitate tanzanian investiție mică poate fi la fel de scăzut ca zero sau 3500 tanzanian Schilling sau aproximativ 2,5 dolari SUA pentru un instrument necesar.

Având loc de viață în Tanzania, mineri locale la scară mică nu au nevoie de mult să investească în scopul de a începe activitățile miniere de aur, deoarece este necesar pentru un investitor străin. Mic miner la scară, care locuiește la site-ul minier, unde are o noroi făcut casa și familia lui, și doi sau trei copii, el foloseste un pick și lopata, ca instrumente atât atașate la același ax ca și singurul său de risc sau de investiții. Chiar și pentru acest instrument se poate obține un împrumut și să plătească mai târziu la un fierar. Instrumente sunt produse acolo pe teren, imediat, un fierar adevărat produce instrumente și ciocane de fier pe roata de camion, iar metalul este încălzit cu ajutorul unei pompe de aer termen de mână. Pentru o scară de miner cantitate tanzanian investiție mică poate fi la fel de scăzut ca zero sau 3500 tanzanian Schilling sau aproximativ 2,5 dolari SUA pentru un instrument necesar.

Este posibil să se producă aur pentru cineva care trăiesc acolo, aproape fără nici o investiție, dar lucrare de sine determinat.

Unele cheltuielile inițiale

Din păcate, pentru noi, străinii, nu este posibil, ar trebui să plătească întotdeauna o viză de afaceri de la intrare, a fost de 250 dolari SUA sau aproximativ 200 € pentru fiecare persoană. Apoi, ni se cere să facă afaceri printr-o companie, încorporarea și costurile de pornire costă aproximativ alte câteva mii de dolari.

Suntem obligați prin lege să probele un birou sau spatiu comercial, și, de asemenea, cazare pentru persoane. Există case de inchiriat la câteva mii de dolari pe an plătește în avans. Deci, imediat trebuie să plătească timp de 12 luni înainte de acasă și la birou este necesar, v-ar putea apoi să meargă la biroul fiscal și pentru a obține codul fiscal. Există câteva mii de dolari sau euro din cheltuielile chiar înainte de a putea obține un cod fiscal simplu.

Diesel sau benzină este ieftin în Tanzania, în comparație cu alte țări, cu aproximativ 50% mai ieftine decât în ​​Europa, prețul fiind aproape la fel pentru ambele tipuri de combustibil. Dar de fiecare dată când avem nevoie de utilizarea de vehicule off-road, pentru că asfaltul nu este prezent doar pe drumurile principale și vehicule off-road consuma mai mult de autoturisme obișnuite. Asta înseamnă că pentru fiecare "ieși și a reveni la câmpul" poate fi calculată aproximativ 100 dolari în cheltuieli.

Există și alte cheltuieli, cum ar fi:

Nivelurile de investiții necesare

Mwanza - Tanzania

Nivelul de investiții într-o mină de aur se poate împărți în patru grupe inițiale:

În general, vă recomandăm la ultimul 30.000 dolari SUA pentru afaceri minier care fundația este echipa de excavatoare, în loc de un excavator.

Când sunt implicate excavatoare, se poate gândi minim de cel puțin 50.000 $ SUA pentru cheltuieli inițiale de pornire. O astfel de excavator ar fi mâna a doua și ar fi transportate din Statele Unite sau Europa, ar fi nevoie de o lună pentru a ajunge la Tanzania.

Dacă vorbim de minerit la scară mică pentru un străin, ar avea nevoie în realitate mod mai multe investiții și mașini, în scopul de a rula o mina de aur de producție:

Adevărații cantități minime de investiții pentru o operațiune de grave sunt mult peste 100.000 de dolari.

În scopul de a începe fără echipament de mare, aveți nevoie de minim un US $ 20.000 la US $ 30.000. Va putem oferi pentru unele cheltuieli de exploatare, chiar dacă valoarea investiției inițiale este scăzut. De fapt, o mina de aur de succes ar trebui să fie durabile de producție. Suntem asigurându-vă că producția se întâmplă, și se poate extinde investiția odată ce există aur produs.

Nivelurile minime de investiții Interval de timp pentru a începe Suma în USD Suma în EUR
Investiții minime În 45 de zile US $20,000 € 15,000
Rezerve recomandat US $10,000 US $7,500
Cu un excavator la mâna a doua Termen de 60 zile US $50,000 € 35,000
Cu camioane second hand, vehicule off-road, compresoare, generatoare, echipamente extins recuperare aur Termen de 60 zile US $200,000 €150,000

Serioase companii miniere de aur costa mai mult decat cele minime prezentate mai sus. Și aceste standarde minime sunt încă considerate mineritului la scară mică.

Investiții minime se calculează pentru prelucrarea materialelor, atât soft si hard. Material moale este astfel încât să poată fi prelucrate imediat cu rata de recuperare a aurului de până la 5-6 g per tonă de material. Materialul greu necesită eforturi suplimentare și oferă până la 50 de grame pe tonă, în funcție de locație. Unul va fi destul de fericit de a avea 26 de grame, cum ar fi, este pe pământul nostru.

Investirea cu mașini mai mari ar oferi procesare mai eficientă de minereu de aur, și astfel de echipamente este format din următoarele:

O afacere durabilă exploatare a aurului poate de repede, în câteva luni, transforma într-o companie publică cu acțiuni fiind vândute pe piețele internaționale, atragerea de asemenea, noi investitori.

Vom furniza echipei de a face o mină de aur profesional și funcțional.

Participarea noastră

Putem participa la plata cheltuielilor de exploatare pe o proprietate și o locație separată care este pus deoparte pentru tine. Astfel de costuri sunt ulterior deduse din totalul cifre de afaceri.

În general, participarea noastră, atunci când doriți să începeți propria mina de aur, format din următoarele:

Estimarea cheltuielilor inițiale

Compania proprie miniere de aur

Cheltuielile inițiale sunt cheltuielile. Sunteți investesc în propria ta afacere de exploatare a aurului și propria companie de exploatare a aurului. Noi facem solicita clientilor de a investi anumită cantitate minimă, așa cum altfel, de afaceri ar eșua. Că este consultanță și îndrumare nostru. Eu personal cred că aveți nevoie de investiții minime în caz contrar, nu ar putea fi în măsură să ofere consultanță adecvată.

După mai multe luni de cercetare, am venit cu idei care sunt ieftine, în comparație cu metodele de recuperare de aur de grad comercial. Sunteți folosind know-how-ul, resursele noastre, și îmbunătățite echipamentele noastre de recuperare de aur. Da, am nevoie ca astfel de investiție minimă este plătit pentru echipament special, că suntem responsabili să adune, să achiziționeze, cumpărare, export, import și asambla în Tanzania, sau altă țară. Aceasta este o condiție pentru acest program pentru a începe.

Puteți începe cu 15.000 € sau US $ 20.000. Cu această sumă următoarele cheltuieli și resurse inițiale sunt acoperite:

2.000 € sau 2.800 dolari SUA este folosit pentru a seta o companie tanzanian, care este pur și simplu necesar. Acest lucru poate fi evitat daca vrei sa Joint Venture cu unele dintre proiectele noastre de minerit de aur stabilite anterior. În acest caz, după ce a fost semnat contractul, v-ar fie de cumpărare sau de a dobândi aur sub prețul sau cota și de a participa la profiturile. Separată cerere de extragere a aurului ar fi rezervat doar pentru astfel de joint-venture. În caz contrar, dacă doriți să gestionați aur mina tine, sunt necesare pentru a stabili o companie. Această sumă este necesară, în orice caz, inclusiv în cazul în cazul în care compania dvs. a fost deja stabilit. Orice sumele de bani în exces sunt utilizate în mod corespunzător pentru a înregistra proiecte cu investiții Centrul tanzanian sau altfel să achiziționeze licențe, și angaja contabili. Compania va fi stabilit cu cel puțin 30 zile înainte de sosire pentru a Tanzania, pentru a evita timpul de așteptare și de a rezolva orice sarcini administrative necesare. Odată ce ați ajuns la Tanzania, acțiunile companiei au transferat la tine, inclusiv puterile de management.

Vă sunt, de asemenea, plata taxelor pentru costurile de cazare și de birou pentru întregul an și, în avans, ca este modul în care lucrurile funcționează în Tanzania.

Cu valoarea investiției inițiale suntem de cumpărare, crearea și asamblarea uzinei de procesare aur ca o parte importantă a proiectului. O astfel de instalație poate procesa 80 de tone de material pe zi. Estimăm cheltuiala de astfel de plante la aproximativ 8000 € sau 10.000 de dolari SUA. Aceasta este o plantă mobil care poate fi demontat și amplasate în diferite locații sau pe diverse alte terenuri miniere. Există, în general, peste 75 de metode cunoscute de extracție a aurului. Puteți afla despre metodele cu toate acestea, am trecut prin toate informațiile și suntem cu ajutorul tehnologiei moderne, care ar putea ocupa chiar si cele mai mici particule de aur, care sunt altfel tratate de leșiere cu cianură. Noi folosim substanțe chimice și sunt mai rapide cu metoda pe care le oferim, de companii de dimensiuni comparabile cu leșiere cu cianură. Noi folosim o combinație foarte modern și ieftin de metode de recuperare aur existente, cu eficiență egală cu alte metode, cu cheltuieli de € 80.000 sau 100.000 de dolari.

Unele companii din Tanzania sunt de prelucrare a aurului cu cianura. Ei au dus minereurilor de aur cu cianuri și după 2-3 luni de prelucrare a le recupera aurul. Investiție costisitoare este foarte eficient, dar, de asemenea, destul de lent. Suntem folosind o metodă de recuperare a aurului, care a fost inventat pentru a înlocui prelucrarea de cianură de aur sau mercur. Ce altă companie trebuie să proceseze în termen de 2-3 luni, putem procesa pentru 2-3 săptămâni. Metoda noastra colecteaza cele mai fine particule de aur.

Ne-am făcut îmbunătățiri ale tehnicilor existente, astfel încât să putem aduna tot aurul vizibil și invizibil în procentul de 98% din materialul cu prima tratamentul minereurilor de aur.

Instalația de recuperare a aurului nu ia mult spațiu. Piese esențiale trebuie să fie comandate din Statele Unite cel puțin 30 de zile înainte de adunarea poate fi terminat în Tanzania din cauza de construcție și de transport ori. Planta conține aur 7 baraje de spălat aur, în cazul în care un canal este curățate permanent de concentrat și alte șase baraje de lucru continuu. Există opt ecluza care servește pentru a determina eficiența totală și asigurați-vă că particule chiar mai bune de aur au fost reținute.

Cheltuielile de exploatare în domeniul

Cheltuieli de exploatare în domeniu sunt destul de ieftine, comparativ cu situația din țările occidentale. În cazul în care managementul nostru este lăsat să gestioneze propria mina de aur, suntem de retinere de 20% din venituri, vi se administrează 80% din astfel de companii miniere.

Costul de muncitori pentru o zi este de € 3 - 5 € sau US $ 5 - 8 USD per persoană, în medie, în timp ce unii muncitori plătim € 5 sau 8 dolari SUA pe zi sau chiar mai mult. Este foarte ieftin în comparație cu termenii de Vest, aceasta înseamnă că a lua o de 90 € sau US 120 dolari lunar sau 150 € sau US 180 dolari pe lună;

Avem nevoie de a le da hrana, și din moment ce toată lumea trăiește departe, în alt oraș sau sat, avem de a oferi cazare, bucătărie, toaletă, duș (apa este gătit pe loc), atunci există alte costuri la fel de bine.

Costul de prelucrare a minereurilor dure

Hard minereuri: costul materiilor prime este de aproximativ 100 € sau 130 USD pe tonă. Dacă există 26 de grame pe tonă, ca și cum ne-am experimentat-o, este foarte profitabil. Minereuri dure sunt testate în timpul procesului de săpat și numai de material, care are aur în ea va fi explorate. Este nevoie de 5 persoane într-o zi să sape o tonă de material.

* Cinci persoane sunt plătite fiecare 5 € pe zi, care este de € 25 sau 33 dolari SUA pe tonă; * Costul de ardere a minereului este de aproximativ 20 € sau 27 dolari SUA pe tonă; * Costul de concasare minereu de greu este de aproximativ 25 € sau 33 dolari SUA pe tonă; * Există, de asemenea, costurile de energie, pompe diesel, cheltuielile de transport; minereuri dure sau pietre trebuie să fie ars pentru extragerea aurului buna, care crește costurile, dar produce rezultate mai bune; * Ne-ar folosi cu siguranță în început 25 de persoane să-și sape de 5 tone de minereuri prime dure pe zi. S-ar crea, de asemenea, costul de aproximativ 500 € sau 675 dolari SUA pe zi. Dar se poate obține mai mult de 100 de grame de aur de la 5 tone, ceea ce înseamnă mai mult de 3.000 € sau 4.100 de dolari pe zi.

Cu investiții minime așa cum este descris, nu putem ocupa mai mult de spus de 5 tone de minereuri dure, pentru că dacă nu există concasoare de la site-ul, apoi materialul trebuie să fie transportat și plătit pentru strivire, dar astfel de sfărâmare este limitat, acesta este cel mai bine pentru a cumpăra concasoare suplimentare pentru site-ul, fiecare costa 4000 € și poate procesa 200 kg pe oră sau de aproximativ 2,5 de tone pe zi, sau 5 tone în cazul în care există tura de noapte.

Costul de prelucrare a minereurilor moi

Minereuri moi: o astfel de investiție minimă se bazează pe faptul că marea majoritate a materialului este de IRES moi, și o mică parte, poate 20% vor fi procesate la fel de minereuri dure sau pietre. Acest lucru se datorează lipsei de utilaje necesare așa cum am descris-o. La prelucrarea minereurilor moale, avem cele mai multe beneficii din început, pentru că atunci ne putem angaja muncitori care lucrează cu ponturi și lopeți, si sapaturi este cale mai ușoară.

Mașină concasor tanzanian

S-ar putea importa concasoare de minereu de aur de profesioniști din China, Europa sau Statele Unite, însă acest lucru este modul în care se poate lucra în mod corespunzător cu Tanzania făcut concasoare, astfel încât acesta poate procesa 5 tone de material de 24 de ore pe concasor. Cu două astfel de concasoare aceasta poate însemna 200-300 de grame de aur pe zi.

Există, de asemenea, costurile pentru proprietarul locația, pentru că trebuie să împartă profiturile cu titularul de licență. Aceasta înseamnă că ne împartă profiturile cu titularul de licență și care poate fi de la 10% la 50% din veniturile nete. Noi deja am stabilit relații cu titularii de licențe.

Cu o investiție de 15.000 € sau US 20.000 dolari și cu participarea noastră la costurile de operare, s-ar putea conta în termen de câteva luni, cu producția de aur regulat.

Fie vă poate decide să participe în mod activ la administrarea sau au echipa de management conduce propria mina de aur. Exemplu de astfel de cotă de profit net este că v-ar lua 8.000 USD din fiecare 10.000 de dolari SUA, în timp ce 2,000 dolari SUA vor fi rezervate pentru servicii de management. Puteți avea întotdeauna cazare gratuita, vacanta, servitoare libere, apoi vizita safari liber, parc național, astfel încât să putem ghida pe Zanzibar. Puteți vizita site-ul, aveți posibilitatea să vorbesc cu oamenii, puteți vedea modul în care afacerea poate fi extins în viitor.

Consultanță și orientare pentru Your Own Gold Mine

Onorariile noastre de consultanta se plătește o singură dată ne-am stabilit producția de aur pentru tine, și o dată ce au fost instruiți și au înțeles cu succes detalii ale operațiunii. Consultanță și îndrumare în prima etapă este completă o dată ce au produs primele trei kilograme de aur.

Comisionul nostru de consultanta, depinde de suma inițială și valorile operațiunii pe care vi le oferim. Cu investiții minime de 20 mii dolari SUA cheltuielile de exploatare plus, comisionul nostru de consultanta este de 2 kilograme de aur, dar numai după ce ați luat propriile 3 kg. De fapt, tu nu-l plăti direct, planta de exploatare a aurului este de gând să producă comisionul nostru de consultanta. Și veți ști că dvs. de producție se execută. Numai atunci este o astfel de taxă de consultanta plătit. Este taxă o singură dată.

S-ar putea apoi continua să gestioneze singur afacerea. Dacă alegeți că reușim afaceri pentru tine, ne-ar păstra o parte din profituri și v-ar fi plătit lunar partea ta din profitul din propria mina de aur.

Propria afacere pe termen lung Gold Mining durabilă

Produsul final pe care aveți de gând pentru a obține cu acest program este propria ta afacere pe termen lung, durabile miniere de aur.

Cum de a începe

Dacă doriți să începeți cu programul, semn sus pentru instrucțiunile de follow-up.

Contactati-ne

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Telefon: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

GOLDIVANTI LP

Rețele sociale

Facebook

{$googletranslate_fulldisclaimer}

Call Communication and Reporting Officer I/C of Start Your Own Gold Mine company in Tanzania, Mr. Gabriel Masanyiwa, on +255626100000

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +385958185403 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Novska, Croatia, for purposes of construction of gold mining equipment Europe, and private purposes. I am managing teams of people in Uganda, Kenya, Rwanda and Tanzania and handling purchases and manufacture of mining equipment. We are also promoting our Tanzanite gemstone inventory.

You will need either to contact me or Communication and Reporting Officer I/C, Mr. Gabriel Masanyiwa in Tanzania as described.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: