Start din egen gullgruve

Start din egen gullgruve

{$languages}

Start din egen gullgruve

Start din egen gullgruve

Takk for din interesse i å starte din egen gullgruve og investere i gull. Mitt navn er John Louis og jeg er rådgiver for internasjonale investeringer i gull og leverandør av konsulent-og veiledningstjeneste for å starte din egen gullgruve og bærekraftig gull gruvedrift virksomhet.

Siden 2002. Jeg har begynt, åpnet, registrert, innlemmet mer enn 100 internasjonale bedrifter hjelpe verden gründere og forretningsmenn for å starte sine egne bedrifter.

Vi kan tilby deg å starte en produktiv, ditt eget gull gruvedrift virksomhet under min personlig veiledning før du har produsert første fem kilo gull, og hvis du liker det senere, under konstant overvåkning og personlig organisert og overvåket ledelse.

Dette programmet er et resultat av vårt arbeid og erfaring i produksjon av gull, handel av gull og variasjon av gull relaterte virksomheter.

Start din egen Gold Mine er for deg. Vi har allerede startet vår egen gull gruvedrift og gull produksjon, og det skjer bare det at vi har vært ofte spurt av nye kunder for å hjelpe dem å starte sin egen gull gruvedrift produksjon, noe som kan drives av de samme prosesser og metoder som våre gull gruveprosjekter. Det er hensikten med dette nettstedet, for å starte ditt eget gull gruvedrift virksomhet. Bærekraftig og langsiktig lønnsom virksomhet for produksjon av gull.

Smeltet gull

Jeg personlig tror at den beste investering i gull er å ha vårt eget gull produksjon. Personlig ville jeg være veldig glad hvis jeg kunne ha noen til å lede meg og lede arbeidet på samme måte som jeg kan tilby den til deg. Min gruppe personer som trengs omtrent seks måneder bare for forskning og skaffe riktig kunnskap, og enda en fem måneder bare for å utforske påstandene, og skaffe joint venture-avtaler. Vi måtte investere mye for å få til de første gram gull. Og vi gjorde det.

Du kommer ikke til å følge den lange veien til suksess gjennom alle byrdene med leting, selvlærende og varighet. Du kommer til å være kick-startet i gull gruvedrift virksomhet innen 45 dager. Ja, 45 dager bare.

Med den kunnskap og erfaring jeg har fått, er du her for å lære om nøkkelferdige gull gruvedrift løsning, slik at gull produksjonen kan begynne innen 45 dager fra starten av prosjektet.

Jeg er i bransjen for handel i gull, business av skrap gull håndtere og raffinering av gull, og noen å være i slik virksomhet ikke ønsker å risikere med gullprisen. Jeg har besluttet å åpne opp mitt eget gull gruvedrift for å minimere risikoen med gullprisen. Og jeg hadde rett.

I denne bransjen, kan du ha full kontroll og kan overvåke og administrere virksomheten selv, eller du kan bestemme seg for å velge eller å delegere forvaltningen til oss. Det er din beslutning. Mest av alt er det anbefalt at du har en fullstendig innsikt i virksomheten gjennom vår rådgivning og veiledning service.

Fortjenesten kan være betydelige, men virksomheten meste avhenger av intensjon og utholdenhet av sine ledere. Ja, vi har ikke den nødvendige mengden av intensjon og utholdenhet. Vi er her for å lære deg, viser du, lede og veilede deg gjennom de første stadiene av gull produksjon til du er i stand til å skikkelig kopiere, kopiere og fortsette slik gull gruvedrift virksomhet selv. Du kan senere velge enten å stoppe, så vil du ha kjøpt minimalt tre kilo gull, eller du kan velge å administrere en slik virksomhet selv i fremtiden, eller eventuelt å delegere forvaltningen til vår overvåket ledelse og tjene profitt på avstand.

Vi har den nødvendige dose of intent og nødvendig dose av utholdenhet i å oppnå disse målene. Målet er en langsiktig og bærekraftig produksjon av gull. Inntjeningen kan være betydelige, i alle fall bør du være i stand til å produsere flere kilo gull per måned, selv med en liten investering i maskiner, utstyr, gull utvinning teknologi, fasiliteter, sikkerhet og driftskostnader.

Fra meg får du i løpet av de neste dagene og klare instruksjoner om hvordan du kan bli involvert i denne virksomheten, enten aktivt eller passivt. I løpet av den tiden, kan du lære hvordan du kan starte din egen gullgruve.

Din egen Gold Mining Company

Din egen gull gruveselskap kan kjøre innen 45 dager fra i dag. Under vår rådgivning og veiledning og ledelse tjenester ditt eget gull gruveselskap kan produsere rent gull innen 45 dager fra i dag.

Dette programmet er ment for begynnelsen gruvearbeidere, gull utbyggere eller folk som ønsker å investere i egen virksomhet eller de som allerede vurderer å begynne med gull gruvedrift virksomhet. Du kan også være interessert i passive inntekter fra din egen gullgruve mens de har vært administrert av oss selv.

Styring og kontroll av Gold Mining Prosjekt

Det er to måter styring og kontroll av ditt eget gull gruvedrift virksomhet gitt under rådgivning, veiledning og ledelse tjenester av vårt firma.

Du kommer til å lære å håndtere din egen gull gruvedrift virksomhet

Under vår veiledning, rådgivning, veiledning og ledelse, skal du bruke en til tre måneder, før du har produsert første mengde gull. Faktisk er vi å sørge for at du lykkes. Det er vårt ansvar at gull produksjonen starter, og at du faktisk produsere den første mengden av gull.

Det er læringsprosess hvor du følger trinnene, lese gjennom dokumentasjonen, forstå juridiske og praktiske aspekter av gull gruvedrift virksomhet, og trene deg i å håndtere mennesker og ledelse av prosjektet. Du blir hjulpet gjennom begynnelsen scenen, og du kan enten sitte ned og se hva vi gjør eller involvere deg i virksomheten. Det er helt opp til deg. Vi anbefaler deg å aktivt involvere deg.

Etter vellykkede første 1-3 månedene av læringsprosessen, vil du bli i stand til å styre, håndtere og drive din egen gullgruve.

Kjøre din egen gullgruve i henhold vår tilsyn og forvaltning

Etter at du har produsert den første mengden av gull i din egen gullgruve, vil du bli overbevist om at din gullgruve gir resultater. Vår Prisen vil bli utbetalt etter at du allerede har fått fortjeneste, faktisk, vi kommer til å motta neste liten mengde gull for vårt selskap, som pris for rådgivning, veiledning, ledelse og initiell produksjon av gull. Det kommer til å være en engangsutbetaling i gull eller tilsvarende mengde penger, som avtalt endelige kontrakten. Du betaler consulting avgiften når du har fått første resultatene: gull.

Etter det, kan du velge å kjøre din egen bedrift selv, eller du kan delegere forvaltningen til oss. Hvis vi overvåke og kontrollere, eller styre din virksomhet og din egen gullgruve, ville du være i Joint Venture med vårt selskap, og du vil motta visse avtalt og større andel av gull produksjon, mens vi skulle beholde mindre andel av overskuddet for styring av egen virksomhet.

Skattefrie inntekter fra din egen gullgruve

Avhengig av din skattemessige bosted eller næringsstruktur, kan vi designe at fortjeneste som oppstår fra din egen gullgruve, er betalt skattefritt. Det er mulig på grunn av forskjellige konstellasjoner som kan være mulig med produksjon av gull. Generelt, i mange land, kan kjøp og salg av investeringer gull være skattefritt. I noen land kan fortjeneste som oppstår utenfor landet være tax free og for noen mennesker som mottar utbytte fra virksomheten selskaper kan være skattefritt. Vi kommer til å se inn i din virksomhet og skattemessige situasjon, avhengig av ditt bosted og lover, og vi kan designe foretrekke avtaler som du kan bruke til å motta skattefrie midler og fortjeneste ut av din egen gullgruve.

I stedet for fortjeneste i penger, er det også mulig å få gull ut av gullgruve. Kontrakt for kjøp av gull eller kjente produksjonsavtaler kan være enkle kjøpekontrakten som du kan lukke med ditt eget selskap. Når investering gull bullion og barer har blitt levert til deg, kan du lagre dem for fremtiden som investering eller alternativt kan du selge dem og få fortjeneste skattefritt. Det avhenger egentlig av din egen skattemessige bosted og næringsstruktur. Vi kan hjelpe og hjelpe deg med riktig oppsett.

Gull gruveselskap eierskap

Våre nåværende prosjekter er under utvikling i Tanzania, Øst-Afrika. Vi kan utvikle prosjekter i andre land, men det er hva som er på tilbud nå under prosjektet starte din egen Gold Mine.

Selskapet eierskap kan være strukturert på den måten som du råde eller som du rådes til den optimale skatteinsentiver. Du kan holde og eier firmaet helt selv. Du kan bruke et annet selskap, eller din lokale bedrift eller et offshore-selskap for konfidensiell eierskap av ditt eget gull gruvedrift virksomhet. Det er også mulig å beholde eierskap og kontroll gjennom kontrakter som ikke vil være synlig i det offentlige registeret. Det avhenger av hvor mye privatliv du søker.

Innenfor prosjektet for å starte din egen Gold Mine, vil du erverve, eie og styre din egen gull gruveselskap, enten under ditt eget, direkte og offentlig individuelt eierskap eller under selskapet holder eierskap. Råd og struktur av eierskapet av slike gull gruveselskap inngår som en del av vår tjeneste for rådgivning og veiledning.

Regnskap vil bli håndtert av våre ansatte og sertifisert revisorer.

Ved hjelp av vår ressurs for gull gruvedrift oppstart

Vi har vært å investere siden 2002. inn i ulike virksomheter, herunder virksomhet som gull skrap forhandler, gull handel og investeringer i diamanter. Gjennom tiden har vi fått nye selskaper, åpnet nye avdelinger i verden, og fått verdifulle forbindelser, kunnskap og erfaring. Ressurser som vi har laget er på plass og klar til å brukes, gratis, for din egen gull gruveprosjektet.

Å åpne en gullgruve på kort tid er svært vanskelig. Det tar mange måneder med forberedelser og deretter en rekke reiser, intervjuer, analyser, sysselsetting av personer med ulike kvalifikasjoner, utforske og finne tilstrekkelige krav på land med gullforekomster, bygge hus for ansatte, som gir sikkerhet, opplæring av personalet, å finne gode steder, konkluderte kontrakter og avsluttende Joint Ventures med lisenshaverne.

De er de ressursene. Ressurser som vi allerede har, kan du bruke under oppstart scenen for å åpne opp din egen gull gruvedrift virksomhet. De ressursene som vi har etablert er nettopp grunnen til at vi kan tilby deg slik rådgivning og veiledning for å åpne opp din egen gullgruve.

Fordelene ved å bruke våre ressurser

Ved å bruke våre lett tilgjengelige ressurser er du få følgende fordeler:

Det vil være svært kostbart å starte eventyret på egen hånd, og det ville ta med beste innsats i minst seks måneder eller lenger, når du kommer til Afrika for å starte fra begynnelsen i denne bransjen. Du vil tilbringe minst US $ 50 000 i løpet av leting scenen, sannsynligvis mye mer, og for ikke å nevne at du må løse problemer om folk som gir deg forsettlig falsk informasjon eller problemer om korrupsjon som er allment stede. Korrupsjon og kriminalitet er rapportert fra vår side og vi aldri inngå mistenkelige transaksjoner. Men noen andre, som noen av våre kolleger fra Italia, ville lett bli lurt til korrupsjonssaker og til slutt kunne bli utvist fra landet eller til og med ende opp i fengsel. Bare ved enkel og uskyldig feil, slik som det er å kjøpe en eneste diamant, når du ikke har en gyldig lisens for det.

Våre ressurser allerede finnes: etablerte bedrifter, overnatting, kontor, ansatte, tolker, pumper, senger, hus, land og sted, kontrakter med rettighetshavere, maskiner, generatorer, solenergi, rør, kjeler, vanntanker og så videre.

Slike ressurser blir automatisk brukt i denne satsingen.

Ellers, hvis du ikke gjør bruk av eksisterende ressurser, ville kostnadene være mye høyere i den første fasen, og du ville bruke måneder og måneder mer bare for å etablere din egen plassering. Vi ønsker å unngå det.

Nøkkelferdige gull gruvedrift virksomhet i Tanzania

Starte egen gullgruve med vår assistanse, rådgivning, veiledning og ledelse gir deg en komplett nøkkelferdig gull gruvedrift virksomhet. Beliggenheten er i Tanzania, som nå.

Du får følgende verdifullt produkt:

Slik produksjon kurset krever utholdenhet og intensjon, og vår gruppe har den nødvendige dosen av utholdenhet og intensjon.

Det er svært sjelden, for å finne noen å håndtere eller kjører en gullgruve og villig til å åpne opp sine forretningshemmeligheter, detaljer og for å tilby deg en komplett løsning. Vi ville være fornøyd hvis vi hadde noen til å gjennomføre opplæring, veiledning og rådgivning for oss, akkurat som vi gjør det nå for våre kunder.

Jeg tror dette er en unik mulighet.

Første utgifter og minimal investering nødvendig

Å ha plass i livet i Tanzania, gjør lokale småskala gruvearbeidere ikke mye å investere for å starte gullgraving aktiviteter, som det er nødvendig for en utenlandsk investor. Den lille skala miner som bor på gruvedriften, hvor han har en mud gjort huset og hans familie, og to eller tre barn, bruker han en hakke og spade, som verktøy både festet til samme aksling som sin eneste venture eller investering. Selv for at verktøyet kan han få et lån og betale det senere til en lokal smed. Verktøy er produsert der ute på landet, med en gang, gir en ekte smed verktøy og hammer strykejernet på rattet i lastebilen, og metall blir varmet opp ved hjelp av en hånd kjøre luftpumpe. For en tanzaniansk liten skala miner investeringsbeløp kan være så lav som null eller 3500 tanzanianske Schilling eller rundt US $ 2,5 for et nødvendig verktøy.

Å ha plass i livet i Tanzania, gjør lokale småskala gruvearbeidere ikke mye å investere for å starte gullgraving aktiviteter, som det er nødvendig for en utenlandsk investor. Den lille skala miner som bor på gruvedriften, hvor han har en mud gjort huset og hans familie, og to eller tre barn, bruker han en hakke og spade, som verktøy både festet til samme aksling som sin eneste venture eller investering. Selv for at verktøyet kan han få et lån og betale det senere til en lokal smed. Verktøy er produsert der ute på landet, med en gang, gir en ekte smed verktøy og hammer strykejernet på rattet i lastebilen, og metall blir varmet opp ved hjelp av en hånd kjøre luftpumpe. For en tanzaniansk liten skala miner investeringsbeløp kan være så lav som null eller 3500 tanzanianske Schilling eller rundt US $ 2,5 for et nødvendig verktøy.

Det er mulig å produsere gull for noen som bor der, nesten uten noen investering, men selv bestemt arbeid.

Noen innledende utgifter

Dessverre for oss utlendinger, er det ikke mulig, bør vi alltid betale en virksomhet visum ved inngangen, har det vært US $ 250 eller ca € 200 for hver person. Så vi er pålagt å gjøre forretninger gjennom et selskap, koster innlemmelse og oppstart kostnader ca enda et par tusen dollar.

Vi er bundet av loven til bevis et kontor eller kommersiell plass, og også overnatting for folk. Det er hus til leie på noen få tusen dollar per år betales forskuddsvis. Så med en gang vi må betale for 12 måneder fremover med nødvendig hjem og kontor, vil du da kunne gå til skattekontoret og få skatteklasse. Det er få tusenvis av dollar eller euro i utgifter like før vi kan få et enkelt skatte-nummer.

Diesel eller bensin er billig i Tanzania i forhold til enkelte andre land, ca 50% billigere enn i Europa, prisen blir nesten det samme for begge typer drivstoff. Men hver gang vi krever bruk av off-road kjøretøyer, fordi asfalt er det bare til stede på hovedveiene og off-road kjøretøyer forbruke mer enn vanlige personbiler. Det betyr at for hver "exit og retur fra feltet" kan det beregnes ca US $ 100 i utgifter.

Det er andre utgifter som for eksempel:

Nivåer av investeringene som kreves

Mwanza - Tanzania

Investeringsnivået i en gullgruve vi kan dele inn i fire innledende grupper:

Generelt anbefaler vi endelig US $ 30 000 for gull gruvedrift virksomhet som fundament er team av graveredskap, i stedet for en gravemaskin.

Når gravemaskiner er involvert, kan man tenke på minimum på minst kr 50.000 for første oppstart utgifter. Slik gravemaskin ville være andre hånden og ville bli transportert fra USA eller Europa, ville det ta en måned å komme til Tanzania.

Hvis vi snakker om liten skala gruvedrift for en utlending, ville man i realiteten trenger mye mer investeringer og maskiner for å kjøre en produktiv gullgruve:

Den sanne minimale investeringer beløp for en alvorlig operasjon er veien over US $ 100.000.

For å starte uten store utstyr, trenger du minimalt noen US $ 20 000 til US $ 30.000. Vi kan tilby for noen driftskostnader, selv om den opprinnelige investeringen beløpet er lavt. Faktisk en vellykket gullgruve skal være bærekraftig med sin produksjon. Vi er å sørge for at produksjonen skjer, og man kan utvide investeringen når det er gull produsert.

Minimal investeringsnivå Tidsramme for å starte Beløp i USD Beløp i EUR
Minimal investering Innen 45 dager US $20,000 € 15,000
Reserves anbefales US $10,000 US $7,500
Med en annenhånds gravemaskin Innen 60 dager US $50,000 € 35,000
Med andre hånden lastebiler, off-road kjøretøyer, kompressorer, generatorer, utvidet gull utvinne utstyr Innen 60 dager US $200,000 €150,000

Alvorlige gullgraving startups koste mye mer enn de ovenfor vist minimumskrav. Og slike minimumskrav er ennå ikke vurdert liten skala gruvedrift.

Den minimal investering er beregnet for behandling av de harde og myke materialer. Mykt materiale er slik at det kan bli behandlet umiddelbart med gull utvinningsgrad på opp til 5-6 gram per tonn av materiale. Hardt materiale krever ekstra innsats og gir opp til 50 gram per tonn, avhengig av plasseringen. Man skal være ganske fornøyd med å ha 26 gram slik som det er på vårt land.

Investere med større maskiner vil gi mer effektiv behandling av gull malm, og slikt utstyr består av følgende:

En bærekraftig gull gruvedrift virksomhet kan raskt, innen få måneder, slå inn i et offentlig selskap med aksjer som selges på internasjonale markeder, også tiltrekke seg nye investorer.

Vi kommer til å gi teamet for å gjøre en profesjonell og funksjonell gullgruve.

Vår deltakelse

Vi kan delta i betaling av driftskostnader på en egen eiendom og beliggenhet som er avsatt for deg. Slike kostnader er senere trukket fra totale omsetning.

Generelt vår deltakelse når du ønsker å starte din egen gullgruve, består av følgende:

Estimering av første utgifter

Din egen Gold Mining Company

Dine første utgifter er dine utgifter. Du investerer i din egen gull gruvedrift virksomhet og ditt eget gull gruveselskap. Vi krever kundene å investere viss minimal mengde, som ellers, ville virksomheten mislykkes. Det er vår rådgivning og veiledning. Jeg personlig tror at du trenger minimalt med investeringer som ellers, kan vi ikke være i stand til å gi riktig rådgivning.

Etter flere måneder med forskning, kom vi opp med ideer som er billig i forhold til kommersiell karakter gullutvinningsmetoder. Du bruker vår kunnskap, våre ressurser og vår forbedrede gull utvinning utstyr. Ja, vi krever at en slik minimal investering er betalt for spesielt utstyr som vi er ansvarlig for å samle inn, skaffe, kjøp, eksport, import og montere i Tanzania, eller andre land. Det er en forutsetning for dette programmet å starte.

Du kan begynne med € 15 000 eller US $ 20.000. Med dette beløpet følgende innledende utgifter og ressurser dekkes:

€ 2000 eller US $ 2800 brukes til å sette opp et tanzaniansk selskap som er rett og slett nødvendig. Dette kan unngås hvis du ønsker å Joint Venture med noen av våre tidligere etablerte gull gruveprosjekter. I så fall, etter at kontrakten er signert, du ville enten kjøpe eller erverve gull under prisen eller dele og delta i fortjeneste. Separat gull gruvedrift krav ville være reservert bare for en slik joint venture. Ellers, hvis du ønsker å styre din gullgruve deg selv, er du pålagt å etablere et selskap. Dette beløpet er nødvendig i alle fall, også i tilfelle hvis selskapet allerede er etablert. Eventuelle overskytende penger blir riktig brukt til å registrere prosjekter med den tanzanianske Investment Center eller på annen måte å skaffe seg lisenser, og ansette regnskapsførere. Selskapet kommer til å bli etablert i minst 30 dager før ankomst til Tanzania, for å unngå ventetiden og å løse eventuelle nødvendige administrative oppgaver. Når du har kommet til Tanzania, er selskapet aksjer overført til deg, inkludert forvaltningsmyndighet.

Du er også å betale avgifter for kostnader til overnatting og kontor for hele året, og på forhånd, så det er hvordan ting fungerer i Tanzania.

Med det opprinnelige investeringsbeløpet er vi kjøper, oppretting og montering av anlegg for behandling av gull som viktig del av prosjektet. Et slikt anlegg kan behandle 80 tonn materiale per dag. Vi anslår bekostning av slike anlegg til ca € 8000 eller 10.000 USD. Dette er et mobilt anlegg som kan bli demontert og satt på forskjellige steder, eller på forskjellige andre gruve-lander. Det er generelt over 75 kjente metoder for utvinning av gull. Du kan lære om metodene har vi imidlertid gått gjennom all informasjonen og vi bruker moderne teknologi som kan håndtere selv minste gullpartikler som ellers håndteres av cyanid utvasking. Vi bruker ingen kjemikalier og er raskere med den metoden som vi tilbyr, enn sammenlignstore bedrifter med cyanid utvasking. Vi bruker en svært moderne og rimelig kombinasjon av eksisterende gullutvinningsmetoder, med effektivitet lik andre metoder med kostnader på € 80 000 eller US $ 100.000.

Enkelte selskaper i Tanzania behandler gull med cyanid. De dusje gullmalm med cyanid, og etter 2-3 måneder med behandling de gjenopprette gull. Dyr investering er svært effektive, men også ganske treg. Vi bruker en gullutvinningsmetode som ble oppfunnet for å erstatte behandling av gullcyanid eller kvikksølv. Hvilke andre selskap har til å behandle i løpet av 2-3 måneder, kan vi behandle i 2-3 uker. Vår metode samler de fineste gullpartikler.

Vi har gjort forbedringer av eksisterende teknikker slik at vi kan samle alle de synlige og usynlige gull i andelen 98% av materialet med den aller første behandlingen av gullmalm.

Gullet gjenvinningsanlegg ikke tar mye plass. Crucial deler må bestilles fra USA på minst 30 dager før montering kan være ferdig i Tanzania på grunn av konstruksjon og transport ganger. Gullet planten inneholder syv gull vaske sluser, hvor en kanal permanent renset av konsentrat og andre seks sluser arbeidet kontinuerlig. Det er de åtte sluse som tjener til å bestemme den totale effektiviteten og sørge for at selv fineste gullpartikler har blitt beholdt.

Driftskostnadene i feltet

Driftskostnadene i feltet er ganske billig i forhold til situasjonen i vestlige land. Hvis vår ledelse er igjen å styre din egen gullgruve, vi beholder 20% av inntekt, mottar du 80% av slikt gruveselskap.

Kostnaden for arbeidere for en dag er € 3 - € 5 eller US $ 5 - US $ 8 per person, i gjennomsnitt, mens noen arbeidere vi betale € 5 eller US $ 8 en dag eller enda mer. Det er veldig billig i forhold til de vestlige termer, betyr det at de får en € 90 eller US $ 120 månedlig eller € 150 eller US $ 180 i måneden;

Vi må gi dem mat, og siden alle bor borte i annen by eller landsby, må vi tilby overnatting, kjøkken, toalett, dusj (vannet er kokt på stedet), så er det andre kostnader i tillegg.

Kostnadene med å behandle harde malm

Hard malm: råvareprisen er ca € 100 eller US $ 130 per tonn. Hvis det er 26 gram per tonn, som vi har det opplevde, er det svært lønnsomt. Hard malm er testet under graving prosessen og eneste materialet som har gull i det kommer til å bli utforsket. Det tar fem personer på en dag for å grave opp en ton av materiale.

* Fem personer er betalt hver € 5 per dag, er at € 25 eller US $ 33 per tonn; * Kostnaden for å brenne malmen er ca € 20 eller US $ 27 per tonn; * Kostnadene ved knusing hardt malm er rundt € 25 eller US $ 33 per tonn; * Det er også energikostnader, dieselpumper, transportutgifter; harde malm eller steiner må bli brent for riktig gullutvinning, som øker kostnadene, men gir bedre resultater; * Vi ville absolutt ansette i begynnelsen 25 personer til å grave 5 tonn rå harde malm per dag. Det ville også skape kostnad på ca € 500 eller US $ 675 en dag. Men man kan få over 100 gram gull fra 5 tonn, noe som betyr over € 3000 eller US $ 4100 per dag.

Med minimal investering som beskrevet, kan vi ikke håndtere enn si 5 tonn av harde malm mer, fordi hvis det ikke er noen knuseverk på stedet, da materialet skal transporteres og betalt for å knuse, men slik knusing operasjonen er begrenset, er det best å kjøpe flere knusere til nettstedet, hver koster € 4000 og kan behandle 200 kg per time eller ca 2,5 tonn per dag, eller 5 tonn hvis det er nattskift.

Kostnadene med å behandle myke malm

Myke malm: slikt minimum investering er basert på det faktum at flertallet av materialet er myke IRES, og en liten del, kanskje 20% vil bli behandlet som harde malm eller steiner. Dette er på grunn av manglende nødvendig maskineri som i beskrevet. Ved behandling av myke malm, har vi flest fordeler i begynnelsen, fordi da kan vi ansette arbeidstakere som arbeider med hakker og spader, og graving er måten lettere.

Tanzaniansk crusher maskin

Vi kan importere profesjonelle gull malm knusere fra Kina, Europa eller USA, men dette er hvordan det kan fungere med den tanzanianske gjort knusere, slik at den kan behandle fem tonn materiale for 24 timer per knuseren. Med to slike kverner kan det bety 200-300 gram gull per dag.

Det er også kostnader for eieren av stedet, fordi vi har å dele fortjenesten med lisensinnehaver. Det betyr at vi deler overskuddet med lisenshaver og som kan være fra 10% til 50% av netto inntjening. Vi har allerede etablert forbindelser med lisensinnehavere.

Med en investering på € 15 000 eller US $ 20 000, og med vår deltakelse i driftskostnadene, kan du telle i løpet av noen måneder med vanlig gullproduksjon.

Du kan enten bestemme seg for å delta aktivt i ledelsen eller har vår ledergruppe lede din egen gullgruve. Eksempel på slike netto resultatandel er at du vil få US $ 8000 ut av hver US $ 10 000, mens US $ 2000 ville være reservert for forvaltningstjenester. Du kan alltid ha gratis overnatting, ferie, gratis hushjelp, deretter gå gratis safari, nasjonalparken, slik at vi kan veilede deg på Zanzibar. Du kan besøke nettstedet, kan du snakke med folk, kan du se hvordan virksomheten kan utvides i fremtiden.

Rådgivning og veiledning for din egen gullgruve

Våre konsulenthonorarer er betalt når vi har etablert gull produksjon for deg, og når du har fått opplæring og har nå forstått detaljene i operasjonen. Rådgivning og veiledning i den første fasen er fullført når du har produsert første tre kilo gull.

Vår konsulent gebyr, avhenger av den opprinnelige beløpet og verdier av operasjonen som vi gir til deg. Med minimal investering på US $ 20 000 pluss driftskostnader, er vår rådgivning gebyr to kilo gull, men bare etter at du har fått dine egne tre kilo. Faktisk, er du ikke betaler det direkte, gullet gruveanlegg kommer til å produsere vår rådgivning gebyr. Og vil du vite at produksjonen er i gang. Bare da er en slik rådgivning avgift betalt. Det er en engangsavgift.

Du kan da fortsette å administrere virksomheten selv. Hvis du velger at vi administrere virksomheten for deg, vil vi holde tilbake deler av overskuddet, og du vil bli utbetalt månedlig din del av overskuddet ut av din egen gullgruve.

Din egen Sustainable Long Term Gold Mining Forretnings

Det endelige produktet at du kommer til å få med dette programmet er din egen bærekraftig langsiktig gull gruvedrift virksomhet.

Hvordan starte

Hvis du ønsker å starte med programmet, registrere deg for å følge opp instrukser.

Kontakt oss

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Telefon: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

GOLDIVANTI LP

Sosiale nettverk

Facebook

{$googletranslate_fulldisclaimer}

Call Communication and Reporting Officer I/C of Start Your Own Gold Mine company in Tanzania, Mr. Gabriel Masanyiwa, on +255626100000

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +385958185403 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Novska, Croatia, for purposes of construction of gold mining equipment Europe, and private purposes. I am managing teams of people in Uganda, Kenya, Rwanda and Tanzania and handling purchases and manufacture of mining equipment. We are also promoting our Tanzanite gemstone inventory.

You will need either to contact me or Communication and Reporting Officer I/C, Mr. Gabriel Masanyiwa in Tanzania as described.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: