Start je eigen goudmijn

Start je eigen goudmijn

{$languages}

Start je eigen goudmijn

Start je eigen goudmijn

Dank u voor uw interesse in het starten van een eigen goudmijn en het investeren in goud. Mijn naam is John Louis en ik ben adviseur voor internationale investeringen in goud en aanbieder van advies en begeleiding service om uw eigen goudmijn en duurzame goudwinning bedrijf te starten.

Sinds 2002. Ik ben begonnen, geopend, geregistreerd, verwerkt meer dan 100 internationale bedrijven te helpen wereldwijd ondernemers en ondernemers om hun eigen bedrijf te starten.

Wij bieden u een productieve, je eigen goudwinning bedrijf te starten, onder mijn persoonlijke begeleiding totdat u de eerste vijf kilo goud hebben geproduceerd, en als je het leuk vindt later onder constante bewaking en persoonlijk georganiseerd en begeleid management.

Dit programma is het resultaat van ons werk en de ervaring in de productie van goud, de handel in goud en de verscheidenheid van goud gerelateerde bedrijven.

Start uw eigen goudmijn is voor u. We hebben al onze eigen goudwinning en goudproductie gestart en gebeurt het gewoon dat we al vaak gevraagd door nieuwe klanten om hen te helpen hun eigen goudwinning productie, die kan gerund door dezelfde processen en methodes als onze goudwinning projecten op te starten. Dat is het doel van deze website, op uw eigen goudwinning bedrijf te starten. Duurzame en lange winstgevende bedrijf van de productie van goud termijn.

Gesmolten goud

Persoonlijk denk ik dat de beste investering in goud is het hebben van onze eigen goudproductie. Persoonlijk zou ik erg blij zijn als ik iemand om me te leiden en leidt de werkzaamheden net zoals Ik bied het u zou kunnen hebben. Mijn groep mensen nodig ongeveer zes maanden voor het onderzoek en het verwerven van de juiste kennis, en nog eens vijf maanden alleen maar om de vorderingen te verkennen, en het verwerven van joint venture deals. We moesten veel investeren om naar de eerste gram goud. En we deden het.

U bent niet van plan om het lange pad naar succes door alle lasten van exploratie, zelflerend en duur. Je gaat worden kick-start in de goudwinning bedrijf binnen 45 dagen. Ja, 45 dagen alleen.

Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, je bent hier om te leren over de turnkey goudwinning oplossing, zodat de goudproductie kan beginnen binnen 45 dagen na de aanvang van het project.

Ik ben in het bedrijf van de handel in goud, bedrijf van schroot goud te maken en verfijnen van goud, en iedereen die in dergelijke zaken niet willen riskeren met de goudprijs. Ik heb besloten om open mijn eigen goudwinning om risico's te minimaliseren met de goudprijs. En ik had gelijk.

In dit bedrijf, kunt u volledige controle te hebben en kunnen monitoren en beheren van de zaken zelf, of je kan beslissen om te kiezen of om het beheer te delegeren aan ons. Het is jouw beslissing. De meeste van alles is het aanbevolen dat u een volledig inzicht in het bedrijf door middel van onze consulting-en begeleidingsdienst.

Winst kan aanzienlijk zijn, maar het bedrijf hangt meestal af van de intentie en het voortbestaan ​​van haar managers. Ja, hebben we de benodigde hoeveelheid van het voornemen en doorzettingsvermogen. Wij zijn hier om je te leren, zien jullie, leiden en begeleiden u door de eerste stadia van de goudproductie tot je in staat bent om goed te kopiëren, te repliceren en doorgaan zoals goudwinning bedrijf zelf. U kunt later kiezen om te stoppen, zoals u zult minimaal hebben verworven drie kilo goud, of u kunt ervoor kiezen om dergelijke zaken zelf te beheren in de toekomst, of uiteindelijk tot het beheer delegeren aan onze bewaakte beheer en verdienen winst op afstand.

We beschikken over de nodige dosis van opzet en de nodige dosis doorzettingsvermogen in het bereiken van die doelen. Het doel is een langdurige en duurzame productie van goud. De winst kan aanzienlijk zijn, in ieder geval, moet u in staat om meerdere kilo goud per maand te produceren, zelfs met een kleine investering in machines, apparatuur, goud recovery-technologie, faciliteiten, veiligheid, en operationele kosten.

Van mij krijg je de komende dagen en duidelijke instructies over hoe je kunt meedoen in deze business, hetzij passief of actief. Gedurende die tijd, kunt u leren hoe u uw eigen goudmijn te starten.

Uw Eigen Gold Mining Company

Uw eigen goudwinning bedrijf kon worden uitgevoerd binnen 45 dagen vanaf vandaag. Onder onze consulting en begeleiding en het beheer van diensten van uw eigen goudwinningsbedrijf kunnen worden produceren van schone goud binnen 45 dagen vanaf vandaag.

Dit programma is bedoeld voor beginnende mijnwerkers, goudzoekers of mensen die willen investeren in hun eigen bedrijf of degenen die al overwegen om te beginnen met de goudwinning bedrijf. U kunt ook geïnteresseerd in passief inkomen uit uw eigen goudmijn terwijl wordt beheerd door onszelf.

Het beheer en de controle van de Gold Mining Project

Er zijn twee manieren om het beheer en de controle van uw eigen goudwinning bedrijf verstrekt onder advisering, begeleiding en het beheer van diensten van ons bedrijf.

Je gaat om te leren hoe je je eigen goudwinning bedrijf te beheren

Onder onze begeleiding, advisering, begeleiding en beheer, ga je een tot drie maanden door te brengen, totdat u met succes de eerste hoeveelheid goud geproduceerd. In feite zijn we ervoor te zorgen dat je slaagt. Het is onze verantwoordelijkheid dat je goud productie begint en dat je de eerste hoeveelheid goud daadwerkelijk produceren.

Dat wordt leerproces waar je volgt de stappen, het lezen van de documentatie, het begrijpen van juridische en praktische aspecten van de goudwinning bedrijf, en jezelf trainen in het omgaan met mensen en het beheer van het project. U wordt bijgestaan ​​door het begin stadium, en je kan ofwel gaan zitten en kijken wat we doen of jezelf te betrekken in het bedrijfsleven. Dat is geheel aan u. Wij raden u aan om actief te betrekken jezelf.

Na een succesvolle eerste 1-3 maanden van uw leerproces, zult u kunnen controleren, beheren en uitvoeren van uw eigen goudmijn geworden.

Het runnen van uw eigen goudmijn onder ons toezicht en beheer

Nadat u met succes de eerste hoeveelheid goud in uw eigen goudmijn geproduceerd, wordt u ervan overtuigd dat uw goudmijn is het geven van resultaten. Onze prijs zal worden betaald nadat u hebt al raakte winst, in feite, we gaan naar de volgende kleine hoeveelheid goud ontvangen voor ons bedrijf, als prijs voor de consultancy, begeleiding, beheer en eerste productie van goud. Dat gaat om een ​​eenmalige betaling in goud of equivalente hoeveelheid geld, te zijn zoals overeengekomen definitieve contract. U betaalt de consulting fee als je eenmaal de eerste resultaten zijn verkregen: goud.

Daarna kunt u besluiten om uw eigen bedrijf te runnen zelf of u kunt het beheer delegeren aan ons. Als we controleren en controle, of het beheren van uw bedrijf en uw eigen goudmijn, zou je in Joint Venture met ons bedrijf, en je zou ontvangen bepaalde overeengekomen en groter percentage van de goudproductie, terwijl we zouden worden behouden kleiner percentage van de winst voor het beheer van uw eigen bedrijf.

Belastingvrij inkomen uit uw eigen goudmijn

Afhankelijk van uw fiscale residentie of bedrijfsstructuur, kunnen wij ontwerpen dat winsten die van uw eigen goudmijn, worden betaald belastingvrij. Dat is mogelijk te wijten aan verschillende constellaties die mogelijk zou zijn met de productie van goud. In het algemeen, in veel landen, kunnen aan-en verkoop van beleggingsgoud zijn belastingvrij. In sommige landen, kan winst voortvloeiend buiten het land te zijn belastingvrij en voor sommige mensen die dividenden ontvangen van zakelijke ondernemingen kunnen zijn belastingvrij. We gaan kijken naar uw bedrijf en fiscale situatie, afhankelijk van uw woonplaats en wetten, en mogen we de voorkeur overeenkomsten die u kunt gebruiken om de belastingvrije fondsen en winsten ontvangen uit je eigen goudmijn te ontwerpen.

In plaats van de winst in geld, is het ook mogelijk om goud te ontvangen uit de goudmijn. Contract van aankoop van goud of bekende productie-overeenkomsten kunnen eenvoudig koopcontract die u kunt sluiten met uw eigen bedrijf. Zodra investering goud en bars zijn geleverd aan u, kunt u ze opslaan voor toekomstig als investering of als alternatief kan je ze verkopen en krijgen winsten belastingvrij. Het hangt af van uw eigen fiscale vestigingsplaats en bedrijfsstructuur. Wij kunnen u helpen en u te helpen met de juiste setup.

Goudwinningbedrijf eigendom

Onze huidige projecten worden ontwikkeld in de Republiek Tanzania, Oost-Afrika. We kunnen projecten in andere landen te ontwikkelen, maar dat is wat het aanbod nu onder het project Start uw eigen Goudmijn.

Eigendom van ondernemingen kan worden opgebouwd op de wijze zoals u adviseren of als u wordt geadviseerd om de optimale fiscale stimulansen. U kan houden en eigen uw bedrijf geheel zelf. U kunt een ander bedrijf, of uw lokale bedrijf of een offshore bedrijf te gebruiken voor vertrouwelijke eigendom van uw eigen goudwinning bedrijf. Het is ook mogelijk om de eigendom en controle door middel van contracten die niet zichtbaar zijn in de openbare register zou worden behouden. Het hangt allemaal af hoeveel privacy je zoekt.

Binnen het project naar uw eigen Goudmijn Start, zul je verwerven, bezitten en de controle van uw eigen goudwinning bedrijf, hetzij onder uw eigen, directe en openbare individuele eigendom of onder firma die eigenaar is. Advies en structuur van de eigendom van dergelijke goudwinning bedrijf is opgenomen als onderdeel van onze service van consulting en begeleiding.

Accounting zal worden behandeld door onze medewerkers en Certified Public Accountants.

Met behulp van onze bron voor de goudwinning startup

We investeren al sinds 2002. in diverse bedrijven, waaronder zakelijke als goud schroothandelaar, goud handel en investeringen in diamanten. Door de tijd, hebben we nieuwe bedrijven overgenomen, opende nieuwe vestigingen in de wereld, en kreeg waardevolle connecties, know-how en ervaring. Middelen die we hebben gecreëerd zijn en klaar voor gebruik, kosteloos, voor je eigen goudwinning project.

Een goudmijn in een korte tijd te openen is erg moeilijk. Het duurt vele maanden van voorbereiding en dan veel van reizen, interviews, analyses, tewerkstelling van mensen van verschillende kwalificaties, het verkennen en het vinden van adequate landeisen met goud deposito's, het bouwen van huizen voor de werknemers, het bieden van veiligheid, opleiding van het personeel, het vinden van goede locaties, het sluiten van contracten en het sluiten van joint ventures met vergunninghouders.

Dat zijn de middelen. Middelen die we al hebben, kan je gebruiken tijdens de opstart fase open te stellen uw eigen goudwinning bedrijf. De middelen die we hebben vastgesteld zijn precies de reden waarom we u zo'n advies en begeleiding om open uw eigen goudmijn kan bieden.

Voordelen door het gebruik van onze middelen

Door het gebruik van onze direct beschikbare middelen je winnen volgende voordelen:

Het zou erg duur zijn om het avontuur op uw eigen beginnen en het met de beste inspanningen ten minste zes maanden of langer, zou nemen als je naar Afrika om te beginnen vanaf het begin in deze business. Je zou een minimum van US $ 50.000 te besteden tijdens de exploratiefase, waarschijnlijk veel meer, en niet te vergeten dat je zou hebben om de problemen over mensen die opzettelijk valse informatie of problemen over de corruptie die alom aanwezig is geeft u oplossen. Corruptie en misdaad wordt gemeld van onze kant en we voeren nooit in verdachte transacties. Maar iemand anders, zoals sommige van onze collega's uit Italië, zouden gemakkelijk kunnen worden gelokt in gevallen van corruptie en op het einde konden worden verdreven uit het land of zelfs eindigen in de gevangenis. Gewoon door het eenvoudige en onschuldige fout, zoals het kopen van een diamant, als je niet over een juiste licentie heeft.

Onze middelen bestaan ​​reeds: gevestigde bedrijven, onderdak, kantoor, personeel, tolken, pompen, bedden, huizen, land en locatie, contracten met licentiehouders, machines, generatoren, zonne-energie, leidingen, ketels, watertanks en ga zo maar door.

Dergelijke middelen worden automatisch gebruikt in deze onderneming.

Anders, als je niet gebruik van de bestaande middelen, de kosten zouden veel hoger zijn in de eerste fase, en je zou maanden en maanden besteden meer alleen om uw eigen locatie te vestigen. We willen om het te vermijden.

Turnkey goudwinning bedrijf in Tanzania

Begin je eigen goudmijn met onze hulp, advies, begeleiding en beheer biedt u een complete turn-key goudwinning bedrijf. Locatie is in Tanzania, als van nu.

U krijgt volgende waardevol product:

Die productie cursus vereist doorzettingsvermogen en intentie, en onze groep heeft de nodige dosering van de persistentie en intentie.

Het is zeer zeldzaam, om iemand te vinden te maken of het runnen van een goudmijn en bereid zijn om open te stellen hun bedrijfsgeheimen, gegevens en om u een complete oplossing te bieden. We zouden blij zijn als we iemand voor het uitvoeren van de opleiding, begeleiding en advies voor ons, net zoals wij doen het nu voor onze klanten.

Ik geloof, dat dit een unieke kans.

Eerste kosten en minimale investering vereist

Met plaats van het leven in Tanzania, worden lokale kleinschalige mijnbouwers niet veel hoeft te investeren om de goudwinning activiteiten beginnen, als het nodig is voor een buitenlandse investeerder. De kleinschaligheid mijnwerker die op de mijnsite, waar hij een lemen huis gemaakt en zijn familie, en twee of drie kinderen woont, maakt hij gebruik van een pick en shovel, als instrumenten beide aan dezelfde as als zijn enige onderneming of investering. Zelfs voor dat gereedschap kan hij een lening te krijgen en betaal het later aan een lokale smid. Gereedschappen worden er geproduceerd op het land, meteen, een echte smid produceert gereedschappen en hamers het strijkijzer op het wiel van de vrachtwagen, en metaal wordt met behulp van een hand run luchtpomp verwarmd. Voor een Tanzaniaanse kleinschalig mijnwerker investeringsbedrag kan zo laag zijn als nul of 3500 Tanzaniaanse Schilling of ongeveer US $ 2.5 voor een noodzakelijk instrument.

Met plaats van het leven in Tanzania, worden lokale kleinschalige mijnbouwers niet veel hoeft te investeren om de goudwinning activiteiten beginnen, als het nodig is voor een buitenlandse investeerder. De kleinschaligheid mijnwerker die op de mijnsite, waar hij een lemen huis gemaakt en zijn familie, en twee of drie kinderen woont, maakt hij gebruik van een pick en shovel, als instrumenten beide aan dezelfde as als zijn enige onderneming of investering. Zelfs voor dat gereedschap kan hij een lening te krijgen en betaal het later aan een lokale smid. Gereedschappen worden er geproduceerd op het land, meteen, een echte smid produceert gereedschappen en hamers het strijkijzer op het wiel van de vrachtwagen, en metaal wordt met behulp van een hand run luchtpomp verwarmd. Voor een Tanzaniaanse kleinschalig mijnwerker investeringsbedrag kan zo laag zijn als nul of 3500 Tanzaniaanse Schilling of ongeveer US $ 2.5 voor een noodzakelijk instrument.

Het is mogelijk om goud te produceren voor iemand die er wonen, vrijwel zonder enige investering, maar zelf bepaald werk.

Aantal initiële kosten

Helaas, voor ons buitenlanders, is het niet mogelijk, moeten we betalen altijd een business visum bij de ingang, het is US $ 250 of ongeveer 200 € per persoon. Dan zijn we verplicht om zaken te doen via een bedrijf, oprichting en opstartkosten kost ongeveer een paar duizenden dollars.

We zijn gebonden aan de wet te bewijzen van een kantoor-of commerciële ruimte, en ook de accommodatie voor mensen. Er zijn huizen te huur in paar duizend dollar per jaar, bij vooruitbetaling verschuldigd. Dus meteen dat we moeten betalen voor 12 maanden vooruit met de nodige thuis en op kantoor, zou je dan zijn om naar de belastingdienst en krijg de fiscale code staat. Er zijn enkele duizenden dollars of euro in kosten net voordat we een eenvoudige fiscaal nummer kan krijgen.

Diesel of benzine is goedkoop in Tanzania in vergelijking met sommige andere landen, ongeveer 50% goedkoper dan in Europa, de prijs is bijna hetzelfde voor beide brandstoffen. Maar elke keer als we vereisen het gebruik van off-road voertuigen, omdat het asfalt er is alleen aanwezig op de belangrijkste wegen en off-road voertuigen verbruiken meer dan gewone personenauto's. Dat betekent dat voor elke "exit en terugkeer uit het veld 'kan worden berekend ongeveer US $ 100 kosten.

Er zijn ook andere kosten, zoals:

Niveau van de investeringen die nodig

Mwanza - Tanzania

Het niveau van de investeringen in een goudmijn kunnen we verdelen in vier oorspronkelijke groepen:

Over het algemeen raden we eindelijk US $ 30.000 voor de goudwinning bedrijf dat fundament is het team van gravers, in plaats van een graafmachine.

Wanneer graafmachines zijn betrokken, kan men denken aan minimaal tenminste US $ 50.000 voor de eerste opstart kosten. Dergelijke graafmachine zou tweedehands zijn en uit Verenigde Staten of Europa zou worden vervoerd, zou het een maand duren om te komen naar Tanzania.

Als we spreken van kleinschalige mijnbouw voor een buitenlander, zou men in werkelijkheid moet veel meer investeringen en machines met het oog op een productieve goudmijn uitvoeren:

De ware minimale investering bedraagt ​​voor een zware operatie zijn ver boven US $ 100.000.

Om te beginnen zonder groot materieel, heb je nodig minimaal ongeveer US $ 20.000 tot US $ 30.000. Wij kunnen zorgen voor een aantal operationele kosten, zelfs als de initiële investering bedrag is laag. In feite zou een succesvolle goudmijn duurzaam door zijn productie. Wij zijn ervoor te zorgen dat de productie gebeurt, en kan men de investeringen uit te breiden zodra er goud geproduceerd.

Minimale investering niveaus Tijdsbestek te beginnen Bedrag in USD Bedrag in EUR
Minimale investering Binnen 45 dagen US $20,000 € 15,000
Reserves aanbevolen US $10,000 US $7,500
Met een tweedehands graafmachine Binnen 60 dagen US $50,000 € 35,000
Met tweedehands vrachtwagens, off-road voertuigen, compressoren, generatoren, breidde goud herstellende apparatuur Binnen 60 dagen US $200,000 €150,000

Ernstige goudwinning startups kost veel meer dan de hierboven weergegeven minima. En dergelijke minima worden nog beschouwd als kleinschalige mijnbouw.

De minimale investering wordt berekend voor de verwerking van zowel zachte als harde materialen. Zacht materiaal zodanig dat onmiddellijk met goud opbrengst van maximaal 5-6 gram per ton materiaal kan worden verwerkt. Hard materiaal vergt extra inspanningen en geeft tot 50 gram per ton, afhankelijk van de locatie. Men moet heel blij om 26 gram hebben zoals het is op ons land.

Beleggen met grotere machines zouden efficiëntere verwerking van gouderts te bieden, en dergelijke uitrusting bestaat uit de volgende:

Een duurzame goudwinning bedrijf kan snel, binnen enkele maanden, om te zetten in een naamloze vennootschap met aandelen op de internationale markten worden verkocht, ook nieuwe investeerders aantrekken.

We gaan het team naar een professionele en functionele goudmijn te maken.

Onze deelname

We kunnen deelnemen aan de betaling van de bedrijfskosten op een aparte eigendom en de plaats die is gereserveerd voor u. Dergelijke kosten worden later afgetrokken van de totale omzet.

In het algemeen is onze deelname als u wenst om uw eigen goudmijn te beginnen, bestaat uit de volgende:

Schatting van de eerste kosten

Uw Eigen Gold Mining Company

Uw eerste kosten zijn uw uitgaven. U investeert in uw eigen goudwinning bedrijf en uw eigen goudwinning bedrijf. We vragen klanten om bepaalde minimale hoeveelheid te investeren, anders zou het bedrijfsleven mislukken. Dat is ons advies en begeleiding. Ik denk persoonlijk dat je moet een minimale investering als anders kunnen wij niet in staat zijn om de juiste consulting.

Na enkele maanden van onderzoek, kwamen we met ideeën die goedkoop zijn in vergelijking met de commerciële kwaliteit gouden herstel methoden. U maakt gebruik van onze knowhow, onze middelen en onze verbeterde goudwinning apparatuur. Ja, we eisen dat een dergelijke minimale investering wordt betaald voor bepaalde apparatuur dat wij verantwoordelijk zijn voor het verzamelen, verwerven, inkoop, export, import en assembleren in Tanzania, of een ander land. Dat is een voorwaarde voor dit programma te beginnen.

U kunt beginnen met € 15.000 of US $ 20.000. Met dat bedrag na de eerste kosten en middelen worden gedekt:

2000 € of US $ 2800 wordt gebruikt voor het inrichten van een Tanzaniaans bedrijf dat gewoon nodig. Dit kan worden vermeden als u wilt Joint Venture met een aantal van onze eerder vastgestelde goudwinning projecten. In dat geval, nadat het contract is ondertekend, zou je ofwel kopen of goud te verwerven onder de prijs of het aandeel en aandeel in de winst. Aparte goudwinning vordering zou worden gereserveerd voor dergelijke joint ventures. Anders, als je wilt beheren uw goud delven jezelf, bent u verplicht om een ​​bedrijf op te richten. Dit bedrag is noodzakelijk in ieder geval, ook in het geval als uw bedrijf is reeds vastgesteld. Een eventueel overschot gelden goed worden gebruikt om projecten met de Tanzaniaanse Investment Center registreren of anderszins aanschaffen van licenties, en huren accountants. Bedrijf zal worden opgericht ten minste 30 dagen voor uw aankomst naar Tanzania, om de wachttijd te vermijden en om de nodige administratieve taken op te lossen. Eenmaal aangekomen in Tanzania, zijn de aandelen van het bedrijf overgedragen aan u, met inbegrip van het beheer van bevoegdheden.

U bent ook betalen van vergoedingen voor de kosten van huisvesting en kantoor voor het hele jaar en op voorhand, want dat is hoe de dingen werken in Tanzania.

Met de initiële investering bedrag dat we de aankoop, het maken en monteren van de installatie voor de verwerking van goud als het belangrijkste onderdeel van het project. Zo'n plant kan verwerken 80 ton materiaal per dag. Wij schatten de kosten van deze installaties tot ongeveer 8000 € of US $ 10.000. Dit is een mobiele installatie die kan worden gedemonteerd en bevinden zich op verschillende locaties of op verschillende andere mijnbouw landen. Er zijn in het algemeen meer dan 75 bekende methoden van winning van goud. U kunt leren over de methoden echter, hebben we doorlopen alle informatie en we maken gebruik van moderne technologie dat zelfs de kleinste gouddeeltjes die anders worden behandeld door cyanide uitloging kan verwerken. We gebruiken geen chemicaliën en zijn sneller met de methode die wij aanbieden, dan vergelijkbare omvang bedrijven met de cyanide uitloging. We maken gebruik van een zeer moderne en goedkope combinatie van bestaande goud recovery-methoden, met efficiëntie gelijk aan andere methoden met uitgaven van € 80.000 of US $ 100.000.

Sommige bedrijven in Tanzania zijn de verwerking van goud met de cyanide. Ze douchen het goud ertsen met cyanide en na 2-3 maanden van de verwerking ze goud te winnen. Dure investering is zeer efficiënt, maar ook vrij traag. Wij maken gebruik van een gouden herstel methode die werd uitgevonden om de verwerking van goud cyanide of kwik te vervangen. Welke andere bedrijf moet binnen 2-3 maanden, kunnen wij verwerken voor 2-3 weken. Onze methode verzamelt de fijnste gouddeeltjes.

We hebben verbeteringen van bestaande technieken gemaakt dat we alle zichtbare en onzichtbare goud kan verzamelen in het percentage van 98% van het materiaal met de eerste behandeling van goud ertsen.

De goudwinning plant niet veel ruimte. Cruciale onderdelen moeten uit Verenigde Staten besteld worden ten minste 30 dagen voor de vergadering kan worden afgewerkt in Tanzania gevolg van de bouw en het transport keer. Het goud plant bevat 7 goudwassen sluizen, waar een kanaal permanent wordt gereinigd van concentraat en andere 6 sluizen werk voortdurend. Er is de acht sluis dat dient om het totale rendement te bepalen en ervoor te zorgen dat zelfs fijnste gouddeeltjes zijn bewaard gebleven.

De bedrijfslasten in het veld

De bedrijfslasten in het veld zijn vrij goedkoop in vergelijking met de situatie in de westerse landen. Als ons management wordt overgelaten aan uw eigen goudmijn te beheren, handhaven wij 20% van het inkomen, ontvangt u 80% van dergelijke mijnbouwbedrijf.

De kosten van werknemers voor een dag is € 3 - € 5 of US $ 5 - US $ 8 per persoon, gemiddeld, terwijl sommige werknemers betalen we € 5 of US $ 8 per dag of zelfs meer. Het is erg goedkoop in vergelijking met de westerse termen betekent dit dat ze een € 90 of US $ 120 per maand of € 150 of US $ 180 per maand;

We hebben ze het voedsel te geven, en omdat iedereen leeft weg in andere stad of dorp, we moeten accommodatie te bieden, keuken, toilet, douche (het water wordt gekookt op de plek), dan zijn er nog andere kosten ook.

Kosten van het verwerken harde ertsen

Hard ertsen: grondstof kosten zijn ongeveer € 100 of US $ 130 per ton. Als er 26 gram per ton, zoals wij het hebben meegemaakt, het is zeer winstgevend. Hard ertsen worden getest tijdens het graven proces en enige materiaal dat goud in zich heeft zal worden onderzocht. Het duurt 5 personen in een dag te graven 1 ton materiaal.

* Vijf mensen worden betaald elke € 5 per dag, dat is € 25 of US $ 33 per ton; * Kosten van het branden van het erts is ongeveer € 20 of US $ 27 per ton; * De kosten van het oudbakken erts is ongeveer € 25 of US $ 33 per ton; * Er zijn ook de energiekosten, dieselpompen, transport kosten; harde ertsen of rotsen moeten worden verbrand voor een goede goudwinning, die de kosten verhogen, maar betere resultaten; * We zouden zeker gebruiken in het begin 25 personen tot 5 ton ruwe harde ertsen per dag graven. Het zou ook de kosten van ongeveer € 500 of US $ 675 per dag maken. Maar men kan meer dan 100 gram goud te krijgen van 5 ton, wat betekent dat meer dan 3000 € of US $ 4100 per dag.

Met minimale investering beschreven, kunnen wij niet aan meer dan bijvoorbeeld 5 ton harde ertsen, want als er geen brekers op de plaats, dan het materiaal worden getransporteerd en betaald breken, maar deze fijngemaakt beperkt is, is het best om extra brekers kopen voor de site, elk kost € 4.000 en kan 200 kg per uur of ongeveer 2,5 ton per dag, of 5 ton te verwerken als er nachtdienst.

Kosten van het verwerken zachte ertsen

Soft ertsen: deze minimale investering is gebaseerd op het feit dat de meerderheid van materiaal zacht IRES, en een klein deel, misschien 20% worden verwerkt zoals harde ertsen of stenen. Dit komt door het ontbreken van de noodzakelijke machines zoals ik beschreven. Bij het verwerken van zachte ertsen, hebben we de meeste voordelen in het begin, want dan kunnen we werknemers die werken met pikhouwelen en schoppen te huren, en graven is veel gemakkelijker.

Tanzaniaanse maalmachinemachine

Wij kunnen professionele gouderts brekers importeren uit China, Europa of de Verenigde Staten, maar dit is hoe het goed kan werken met de Tanzaniaanse gemaakt brekers, dus het kan 5 ton materiaal te verwerken voor 24 uur per breker. Met twee van zulke brekers het kan betekenen 200-300 gram goud per dag.

Er zijn ook kosten voor de eigenaar van de locatie, want we hebben om de winst te delen met de vergunninghouder. Het betekent dat we de winst delen met de vergunninghouder en dat kan van 10% tot 50% van de nettowinst. We hebben al contacten met vergunninghouders vastgesteld.

Met een investering van € 15.000 of US $ 20.000 en met onze deelname aan operationele kosten, kan u rekenen binnen een paar maanden met regelmatige goudproductie.

U kan ofwel beslissen om actief deel te nemen aan het beheer of ons management team te leiden uw eigen goudmijn. Voorbeeld van een dergelijke nettowinst aandeel is dat u zou krijgen US $ 8.000 uit elke US $ 10.000, terwijl US $ 2000 zou worden gereserveerd voor management services. U kunt altijd gratis accommodatie, vakantie, vrije dienstmeisjes, bezoek dan gratis safari, nationaal park, zodat wij u kunnen begeleiden op Zanzibar. U kunt de site bezoeken, kunt u praten met mensen, kun je zien hoe het bedrijf kan worden uitgebreid in de toekomst.

Advies en Begeleiding voor uw eigen Goudmijn

Onze adviseurskosten betaald zodra we goudproductie voor u hebben gevestigd, en als je eenmaal zijn opgeleid en hebben met succes begrepen details van de operatie. Advies en begeleiding in de eerste fase is voltooid zodra je eerste drie kilo goud hebben geproduceerd.

Onze consulting fee, afhankelijk van het initieel bedrag en waarden van de operatie die wij aan u verstrekken. Met de minimale investering van US $ 20.000 plus operationele kosten, onze consulting fee is 2 kilo goud maar pas nadat je hebt je eigen 3 kilogram. In feite, je niet direct betalen, de goudwinning fabriek gaat onze consulting fee produceren. En u weet dat uw productie loopt. Alleen dan is een dergelijke consulting betaald. Het is een eenmalig bedrag.

U kunt dan verder om het bedrijf zelf te beheren. Als u ervoor kiest dat wij beheren het bedrijf voor u, zouden we een deel van de winst te behouden en je zou maandelijks uit je eigen goudmijn betaald worden uw deel van de winst.

Uw eigen Sustainable Business Long Term Gold Mining

Het uiteindelijke product dat u gaat met dit programma te krijgen is je eigen duurzame lange termijn goudwinning bedrijf.

Hoe te beginnen

Als u wilt beginnen met het programma, aanmelden voor de follow-up instructies.

Contacteer ons

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Telefoon: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

GOLDIVANTI LP

Sociale Netwerken

Facebook

{$googletranslate_fulldisclaimer}

Call Communication and Reporting Officer I/C of Start Your Own Gold Mine company in Tanzania, Mr. Gabriel Masanyiwa, on +255626100000

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +385958185403 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Novska, Croatia, for purposes of construction of gold mining equipment Europe, and private purposes. I am managing teams of people in Uganda, Kenya, Rwanda and Tanzania and handling purchases and manufacture of mining equipment. We are also promoting our Tanzanite gemstone inventory.

You will need either to contact me or Communication and Reporting Officer I/C, Mr. Gabriel Masanyiwa in Tanzania as described.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: