Започнете ја вашата сопствена златен рудник

Започнете ја вашата сопствена златен рудник

{$languages}

Започнете ја вашата сопствена златен рудник

Започнете ја вашата сопствена златен рудник

Ви благодариме за вашиот интерес во започнување на свој златен рудник и инвестирање во злато. Моето име е Џон Луис и јас сум советник за меѓународни инвестиции во злато и снабдувач на консултантски услуги и насоки услуга за да започнете свој златен рудник и одржлив злато рударскиот бизнис.

Од 2002 година. Почнав отвори, регистрирани, инкорпорирани повеќе од 100 меѓународни бизниси им помагаат во светот претприемачи и бизнисмени да започнат свој сопствен бизнис.

Можеме да ви понудиме да започне продуктивни, свој ископување злато бизнис, под мојот личен надзор додека не се произведени се првите пет килограми на злато, и ако ви се допаѓа подоцна, под постојан надзор и лично организиран и надгледуван управување.

Оваа програма е резултат на нашата работа и искуство во производството на злато, трговија на злато и спектар на злато поврзани бизниси.

Започнете ја вашата сопствена златен рудник е за вас. Ние веќе почнавме нашата сопствена ископување злато и злато производство и тоа само се случува, дека ние сме биле често се поставува од страна на новите клиенти да им помогне да започнат свој сопствен ископување злато производство, кои може да се кандидира од страна на истите процеси и методи како што е нашата злато рударски проекти. Тоа е целта на оваа веб страна, да започнете свој злато рударскиот бизнис. Одржлив и долгорочен профитабилен бизнис на производство на злато.

Стопи злато

Јас лично верувам дека најдобрата инвестиција во злато е да се има свој производство на злато. Лично, јас ќе бидам многу среќен ако јас би можел да има некој да ме води и насочува работата исто како што сум им го понудил на вас. Мојата група на луѓе се потребни околу шест месеци само за истражување и стекнување на соодветно знаење, а сепак уште пет месеци само за да се истражуваат тврдења, и стекнување на заедничко вложување шеми. Моравме да се инвестира многу за да се дојде до првата грама злато. И ние го сторивме тоа.

Да не се случува да се следи на долг пат кон успехот, преку сите оптоварувања на истражување, самостојно учење и времетраење. Ви се случува да биде започнал во злато рударскиот бизнис во рок од 45 дена. Да, 45 дена само.

Со знаење и искуство имам стекнато, вие сте тука за да дознаете за злато клуч рударство решение, така што производство на злато може да започне во рок од 45 дена од почетокот на проектот.

Јас сум во бизнисот на трговија со злато, бизнисот на старо злато занимаваат и рафинирање на злато, и секој да биде во таков бизнис не сакаат да ризикуваат со цената на златото. Се решив да се отвори мојата ископување злато, со цел да се минимизираат ризиците со цената на златото. И јас бев во право.

Во овој бизнис, може да имате целосна контрола и може да се следат и управуваат со бизнис себе, или ако може да одлучи да го избереме или да делегира управување за нас. Тоа е ваша одлука. Повеќето од сите се препорачува дека имате целосен увид во бизнис преку нашите консалтинг и насоки услуга.

Профит може да биде значителен, но на бизнис најмногу зависи од намерата и упорноста на своите менаџери. Да, ние имаме потребниот износ на намерата и упорност. Ние сме тука да ве научи, покажуваат вас, да доведе и те води низ првите фази на производство на злато, додека не се во можност правилно да умножувате, реплицираат и да продолжи како злато рударска бизнис себе. Подоцна може да изберат или да се запре, како ќе се стекнале минимално три килограми на злато, или можете да одберете да управуваат со таквите бизнис себе си во иднина, или евентуално да делегира управувањето на нашата надгледувана управување и да заработи профит на далечина.

Имаме потребните доза за намери и потребната доза на упорност во остварување на тие цели. Целта е долгорочен и одржлив производство на злато. Заработувачка може да биде значителна, во секој случај, треба да бидете во можност да произведе неколку килограми на злато месечно, па дури и со мала инвестиција во машини, опрема, злато за обновување технологија, објектите, безбедноста и оперативни трошоци.

Од мене ќе добиете во текот на следните неколку дена и јасни инструкции за тоа како може да се вклучат во овој бизнис, или пасивно или активно. За тоа време, може да дознаете како да започнете свој златен рудник.

Свој злато рударска компанија

Свој злато рударска компанија може да се работи во рок од 45 дена од денес. Под нашите консалтинг и насоки и услуги за управување со свој злато рударска компанија може да произведува чист злато рок од 45 дена од денес.

Оваа програма е наменета за почеток рудари, злато prospectors или луѓе кои сакаат да инвестираат во свои бизнис или оние кои се веќе размислува да започне со злато рударскиот бизнис. Може да бидете заинтересирани за пасивни приходи од вашиот сопствен златен рудник додека се управувани од страна на самите себе.

Управување и контрола на злато рударски проект

Постојат два начини на управување и контрола на вашиот сопствен злато рударскиот бизнис обезбедени во рамките консалтинг, насоки и услуги за управување на нашата компанија.

Ви се случува да дознаете како да управуваат со свој злато рударскиот бизнис

Под нашите надзор, консалтинг, водство и управување, ви се случува да поминат 1-3 месеци, до успешно сте произведени се првите количество на злато. Всушност, ние сме прави сигурни дека ќе успее. Тоа е нашата одговорност дека вашиот злато производство почнува и дека всушност произведе првата количина на злато.

Тоа е процес на учење, каде што се следните чекори, читање преку документација, разбирање правни и практични аспекти на ископување злато бизнис, и да се обучи себе во справување со луѓе и управување на проектот. Можете исто така добиваат поддршка во текот на почетокот сцената, и можете или може да седне и да се види она што го правиме или да вклучи себеси во бизнисот. Тоа е целосно зависи од вас. Ние ве советуваме да активно се вклучи.

По успешното Првиот 02:59 месеци од вашиот процес на учење, ќе станат способни да се контролираат, управуваат и да се кандидира свој златен рудник.

Водење на свој златен рудник под нашите надзор и управување

Откако успешно ќе се произведе првиот количество на злато во вашата златен рудник, ќе бидат убедени дека вашиот златен рудник дава резултати. Нашата награда ќе се исплаќаат по веќе сте се доби профит, всушност, ние ќе се обидеме да ја добие следната мала количина на злато за нашата компанија, како награда за консалтинг, упатства, управување и почетна производство на злато. Што се случува да биде еден време исплата во злато или еквивалентен износ на пари, како договорени конечниот договор. Што се плаќа на консултантски надоместок Откако ќе имаат добиено првите резултати: злато.

После тоа, може да одлучи да се кандидира на вашиот сопствен бизнис себе или може да го делегира управување за нас. Ако ние ги следиме и контрола, или управуваат со вашиот бизнис и вашиот сопствен златен рудник, ќе бидете во заедничко вложување со нашата компанија, а ќе се примаат одредени договорени и поголем процент на производство на злато, а ние ќе се задржи помал процент од добивката за управување на вашиот сопствен бизнис.

Ослободени од данок приход од вашиот сопствен златен рудник

Во зависност од вашата даночна престој или бизнис структура, ние може да дизајн дека профитот кои произлегуваат од вашиот сопствен злато мое, се плаќа данок бесплатно. Тоа е можно, се должи на различни соѕвездија кои може да биде можно со производство на злато. Во принцип, во многу земји, купување и продажба на инвестициско злато може да биде ослободена од данок. Во некои земји, профит произлегуваат надвор од земјата може да биде ослободена од данок и за некои луѓе кои примаат дивиденди од бизнис компании може да бидат ослободени од данок. Ние ќе се обидеме да се погледне во вашиот бизнис и даночната состојба, во зависност од вашиот престој и законите, а ние може да дизајн подобро договори кои можете да го користите да се добие ослободени од данок средствата и профитот од вашиот сопствен златен рудник.

Наместо профит во пари, исто така е можно да се добие злато од злато мое. Договор за купување на злато или добро познат производство договори може да биде едноставна купопродажен договор кој може да се затвори со вашата компанија. Откако инвестиции златни шипки и прачки се доставени до вас, можете да ги чуваат за идни како инвестиција или алтернативно, може да ги продаде и да се добијат профит ослободени од данок. Тоа навистина зависи од вашите сопствени даночни жителство и бизнис структура. Ние може да ви помогне и да ви помогне со правилно подесување.

Злато рударска компанија сопственост

Нашите сегашни проекти се развиени во Република Танзанија, Источна Африка. Ние може да се развие проекти во други земји, но тоа е она што е на понуда сега во рамките на проектот да започне свој е златен рудник.

Компанијата сопственост можат да бидат структурирани на начин како што советува или како ви се препорачува за оптимални даночни олеснувања. Може да се одржи и да поседуваат вашата компанија целосно себе. Можете да го користите друга компанија, или во вашата локална компанија или оф-шор компанија за доверливи сопственост на свој злато рударскиот бизнис. Исто така е можно да се задржи сопственост и контрола преку договори кои не ќе бидат видливи во јавниот регистар. Сето тоа зависи колку приватност што го бараат.

Во рамките на проектот да започне свој е златен рудник, ќе добијат, поседуваат и контролираат вашиот сопствен злато рударска компанија, или под свој, директно и јавно индивидуална сопственост или под компанија држи сопственост. Совети и структурата на сопственоста на ваквите злато рударска компанија е вклучена како дел од нашата услуга на консултации и насоки.

Сметководство ќе бидат управувани од страна на нашите вработени и сертифициран јавен сметководител.

Користење на нашата ресурс за ископување злато стартување

Ние сме биле инвестирање од 2002 година. во различни бизниси, вклучувајќи бизнис, како злато старо дилер, злато трговијата и инвестициите во дијаманти. Низ времето, го има стекнато нови компании, отвори нови филијали во целиот свет, и доби вредни врски, know-how и искуства. Ресурси кои ние направивме се на место и е подготвен да се користи, бесплатно, за свој злато рударски проект.

Да отвори рудник за злато во кратко време е многу тешко. Таа ги зема многу месеци на подготовка, а потоа и многу патуваат, интервјуа, анализа, вработување на луѓе од различни квалификации, истражување и наоѓање на соодветни земјиште тврдења со злато депозити, изградба на куќи за вработените, обезбедување на безбедност, обука на персоналот, наоѓање добри локации, склучување договори и затворање на партнерства со носителите на лиценци.

Тоа се ресурси. Ресурсите кои веќе го имаме, можете да го користите за време на вашиот стартување фаза да се отвори свој злато рударскиот бизнис. Ресурсите кои имаме воспоставено се токму причината зошто можеме да ви понудиме таков консалтинг и насоки да се отвори свој златен рудник.

Бенефиции од користење на нашите ресурси

Со користење на нашата достапни ресурси ви се здобива со следниве предности:

Тоа ќе биде многу скапо да започне авантурата на своја и ќе биде потребно со најдобри напори најмалку шест месеци или подолго, кога ќе дојде до Африка да почне од почеток во овој бизнис. Што би ги потрошиле минимум од US $ 50,000 за време на истражување фаза, веројатно начинот на кој повеќе, а не да се спомене дека вие ќе треба да ги реши проблемите за луѓе кои ви даде намерно лажни информации или проблеми во врска со корупцијата која е широко присутни. Секое корупцијата и криминалот е пријавена од наша страна и ние никогаш не влегува во сомнителни трансакции. Но некој друг, како што некои од нашите колеги од Италија, лесно ќе биде вовлечен во случаи на корупција и на крајот би можеле да бидат протерани од земјата, па дури и да заврши во затвор. Само со едноставна и невини грешка, како што се купување еден дијамант, кога ќе немаат соодветна дозвола за тоа.

Нашите ресурси веќе постојат: воспоставени бизниси, сместување, канцеларија, вработени, толкувачи, пумпи, кревети, куќи, земјиште и локација, договори со лиценца, машини, генератори, соларна енергија, цевки, котли, резервоари за вода и така натаму.

Такви ресурси автоматски употребени во овој потфат.

Инаку, ако не го прават користењето на постоечките ресурси, трошоците ќе бидат многу повисоки во првата фаза, и ќе поминат месеци и месеци се повеќе само за да се воспостави свој локација. Ние сакаме да го избегнат.

Клуч на ископување злато бизнис во Танзанија

Започнување на свој златен рудник со нашата помош, консалтинг, водство и управување ви нуди комплетна клуч злато рударскиот бизнис. Локација е во Танзанија, почнувајќи од сега.

Се добива следнава вредни производ:

Таквото производство разбира бара упорност и намера, а нашата група има потребните доза на упорност и намера.

Тоа е многу ретка, да се најде некој се занимаваат или трчање рудник за злато и подготвени да ги отворат своите деловни тајни, детали и за да ви нуди комплетно решение. Ние ќе бидеме среќни ако имавме некој да врши обука, упатства и консалтинг за нас, исто како што тоа го прават сега за нашите клиенти.

Верувам, ова е единствена можност.

Првичните трошоци и минимална инвестиција потребна

Има место на живеење во Танзанија, локалните мали рудари не треба многу да се инвестира со цел да започне злато рударски активности, како што се бара за странски инвеститор. На мали рудар кој живее на рударски сајт, каде што има кал направена куќа и неговото семејство, и две или три деца, тој го користи камионче и лопата, како алатки како прилог на истата вратило како негов единствен потфат или инвестиција. Дури и за таа алатка тој може да се добие кредит и плаќаат подоцна во локалната Ковач. Алатки се произведени таму на земјиште, веднаш, вистински ковач произведува алатки и чекани ја пеглата на тркалото на камионот, и метал се загрева со помош на рака рок воздушна пумпа. За танзанискиот мал обем рударска инвестиција износ може да биде толку ниско како нула или 3500 Танзанија Шилинг или околу US $ 2,5 за неопходна алатка.

Има место на живеење во Танзанија, локалните мали рудари не треба многу да се инвестира со цел да започне злато рударски активности, како што се бара за странски инвеститор. На мали рудар кој живее на рударски сајт, каде што има кал направена куќа и неговото семејство, и две или три деца, тој го користи камионче и лопата, како алатки како прилог на истата вратило како негов единствен потфат или инвестиција. Дури и за таа алатка тој може да се добие кредит и плаќаат подоцна во локалната Ковач. Алатки се произведени таму на земјиште, веднаш, вистински ковач произведува алатки и чекани ја пеглата на тркалото на камионот, и метал се загрева со помош на рака рок воздушна пумпа. За танзанискиот мал обем рударска инвестиција износ може да биде толку ниско како нула или 3500 Танзанија Шилинг или околу US $ 2,5 за неопходна алатка.

Можно е да се произведуваат злато за некој што живее таму, речиси без никакви инвестиции, но само определен работа.

Некои првични трошоци

За жал, за нас странците, тоа не е можно, ние секогаш треба да плати деловна виза на влезот, тоа е US $ 250 или околу 200 € за секој човек. Тогаш ние се бара да прават бизнис преку компанија, вградување и стартување трошоци чини околу уште неколку илјади долари.

Ние сме обврзани со закон да се докази канцеларија или комерцијален простор, а исто така и сместување за луѓето. Постојат куќи за изнајмување на неколку илјади долари на годишно ниво се плаќа однапред. Па веднаш треба да се плати за 12 месеци напред со потребните канцеларијата и дома, тогаш ќе бидат во можност да одат на даночна канцеларија и да добијат даночни код. Постојат неколку илјади долари или евра во трошоци само пред да можеме да се добие едноставен даночен број.

Дизел или бензин е евтин во Танзанија, во споредба со некои други земји, околу 50% поевтино отколку во Европа, цената е речиси иста за двата типа на гориво. Но секој пат кога имаат потреба од користење на off-road возила, бидејќи асфалтот таму е присутна само на главните патишта и off-road возила трошат повеќе отколку обичните патнички автомобили. Тоа значи дека за секој "излез и се врати од поле" тоа може да се пресмета околу US $ 100 во трошоците.

Постојат и други трошоци како што се:

Нивоа на инвестиции потребни

Mwanza - Танзанија

Нивото на инвестиции во златен рудник ние може да го подели во четири почетна групи:

Во принцип, ние препорачуваме минатата САД $ 30,000 за ископување злато бизнис кој фондацијата е тим на копачи, наместо на еден багер.

Кога багери се вклучени, може да се мисли на минимум од најмалку САД $ 50,000 за почетна стартување трошоци. Како багер ќе биде втора рака и ќе бидат транспортирани од САД или Европа, тоа ќе потрае месец да пристигнат во Танзанија.

Ако зборуваме за мали рударска за странец, би во реалноста треба начин повеќе инвестиции и машини со цел да се води продуктивна златен рудник:

Вистинската минимална инвестиција износи за сериозна работа се начинот на кој над 100.000 американски долари.

Со цел да се започне без големи опрема, вие не треба минимално некои 20.000 американски долари до US $ 30.000. Ние може да обезбеди за некои оперативни трошоци, дури и ако на почетната инвестиција износ е ниска. Всушност успешен златен рудник треба да биде одржлив од своето производство. Ние сме прави сигурни дека производството се случува, и може да се прошири на инвестиции откако таму е злато произведени.

Минимална инвестиција нивоа Временска рамка за да започне Износ во долари Износ во евра
Минимална инвестиција Во рок од 45 дена US $20,000 € 15,000
Резерви препорачува US $10,000 US $7,500
Со втора рака багер Во рок од 60 дена US $50,000 € 35,000
Со втора рака камиони, off-road возила, компресори, генератори, се прошири злато опоравува опрема Во рок од 60 дена US $200,000 €150,000

Сериозни ископување злато стартап чини начин повеќе од погоре прикажани минимални. И такви минимални се уште не се смета за мали рударска.

На минимална инвестиција се пресметува за преработка на двете меки и тврди материјали. Мек материјал е таква што може да се обработува веднаш со злато обновување стапка на до 5-6 грама по тон материјал. Цврст материјал бара дополнителни напори и дава до 50 грама по тон, во зависност од локацијата. Еден ќе биде доста среќни да имаат 26 грама, како што тоа е на нашата земја.

Инвестирање со поголеми машини ќе обезбеди поефикасна обработка на злато руда, и таква опрема се состои од следниве:

А одржлива ископување злато бизнис може брзо, во рок од неколку месеци, се претвори во јавно претпријатие со акциите се продаваат на меѓународните пазари, исто така, привлекување на нови инвеститори.

Ние ќе се обидеме да им обезбеди на тимот да се направи професионален и функционални златен рудник.

Нашето учество

Ние може да учествува во плаќањето на оперативните трошоци на посебен имот и локацијата кои се резервирани за вас. Таквите трошоци се подоцна одземаат од вкупниот промет.

Воопшто нашето учество кога сакате да започнете свој златен рудник, се состои од следново:

Проценка на првичните трошоци

Свој злато рударска компанија

Вашата почетна трошоци се трошоците. Ќе се инвестираат во свој ископување злато бизнис и свој злато рударска компанија. Ние го правиме бара клиенти за да се инвестира одредена минимална сума, како инаку, бизнис ќе пропадне. Тоа е нашата консалтинг и насоки. Јас лично мислам дека вие не треба минимална инвестиција, како инаку, ние не може да биде во можност да обезбеди соодветна консалтинг.

По неколку месеци на истражување, дојдовме со идеи кои се евтини во споредба со комерцијални одделение злато обновување методи. Вие сте користење на нашата know-how, нашите ресурси, и нашите подобрената злато обновување опрема. Да, ние не бараме како минимална инвестиција се плаќа за одредени опрема која ние сме одговорни да се соберат, стекнување, купување, извоз, увоз и соберат во Танзанија, или друга земја. Што е услов за оваа програма да се започне.

Ќе може да започне со 15.000 € или 20.000 американски долари. Со тој износ се опфатени следниве првичните трошоци и ресурси:

2000 € или САД $ 2800 се користи за да се постави Танзанија компанија која е едноставно е потребно. Ова може да се избегне ако сакате да заедничко вложување со некои од нашите претходно утврдена злато рударски проекти. Во тој случај, по договорот е потпишан, што би било купување или стекнување на злато во цената или удел и учество во добивката. Посебна ископување злато тврдење ќе биде резервирано само за такви заедничко вложување. Инаку, ако сакате да менаџирање на твојата златен рудник себе, ќе се бара да се воспостави една компанија. Оваа сума е потребно во секој случај, вклучително и во случај ако вашата компанија е веќе воспоставена. Вишокот пари се правилно се користи за да се регистрирате проекти со Танзанија Инвестиции центар или на друг начин да се здобијат со лиценци, и да вработат сметководители. Компанија се случува да се воспостави најмалку 30 дена пред вашето пристигнување во Танзанија, за да се избегне времето на чекање и да ги реши сите потребни административни задачи. Откако сте пристигнале во Танзанија, компанијата акции се пренесе и на вас вклучувајќи ги и овластувањата на раководството.

Вие сте исто така плаќаат такси за трошоците за сместување и канцеларија за целата година и однапред, како што е тоа како работите функционираат во Танзанија.

Со почетна инвестиција износ што се купување, креирање и монтажа на фабриката за преработка на злато како важен дел од проектот. Таква фабрика може процесот 80 тони материјал дневно. Ние проценка на сметка на таквите фабриката на околу 8000 € или 10.000 американски долари. Ова е подвижна постројка што може да се расклопуваат и да го поставите на различни локации или на разни други рударски земјиште. Има се во основа над 75 познати методи на екстракција на злато. Можете да се запознаат со методите сепак, ние сме поминале низ сите информации и ние сме со користење на модерната технологија што може да се справи дури и најмалите злато честички кои се инаку се ракува со цијанид истекување. Ние ги користиме без хемикалии и се побрзо со методот што ги нудиме, од слична големина компании со цијанид истекување. Ние ги користиме многу модерен и ефтин комбинација на постоечките злато обновување методи, со ефикасност еднаква на други методи со трошоците на 80.000 € или 100.000 американски долари.

Некои компании во Танзанија се обработка злато со цијанид. Тие туш на злато руда со цијанид и после 2-3 месеци на обработка на тие врати злато. Скапа инвестиција е многу ефикасен, но исто така доста бавно. Ние сме со користење на златни обновување метод, кој беше измислен за да ја замени за обработка на злато цијанид или жива. Кои други компанија има да се процесира во рамките на 2-3 месеци, ние можеме да обработиме за 2-3 недели. Нашиот метод собира најдобрите злато честички.

Што сме го направиле подобрувања на постојните техники, така што можеме да се соберат сите видливи и невидливи злато во процент од 98% од материјал со првиот третман на злато руда.

Злато Обнова на растенијата не презема многу простор. Клучните делови мора да се нарача од САД најмалку 30 дена пред собранието може да се заврши во Танзанија поради изградба и транспорт пати. Злато растение содржи 7 злато за перење sluices, каде еден канал е трајно исчистени од концентрат и други 6 sluices работа постојано. Постои осум бент кој служи за да се утврди вкупната ефикасност и бидете сигурни дека дури и најдобрите злато честички се задржани.

Оперативни трошоци во областа

Оперативни трошоци во областа се прилично евтини во споредба со ситуацијата во западните земји. Ако нашите управување е оставена да управуваат со својата златен рудник, ние сме задржување 20% од приходот, се прима 80% од таквите рударска компанија.

Цената на работниците за еден ден е 3 € - € 5 или САД $ 5 - САД $ 8 по лице, во просек, додека некои работници ние посветуваме 5 € или САД $ 8 дневно или дури и повеќе. Тоа е многу евтини во споредба со земјите од Западен термини, тоа значи дека тие се добие или 90 € САД $ 120 месечно или 150 € или САД $ 180 месечно;

Ние треба да им се даде храна, а од секој живее далеку во друг град или село, ние треба да се обезбеди сместување, кујна, тоалет, туш (водата се готви на самото место), тогаш постојат други трошоци, како и.

Трошоците за обработка тешко руди

Тешко руди: суровина цена е околу 100 или € САД $ 130 по тон. Ако има 26 грама по тон, како ние го имаме искусни, тоа е многу профитабилен. Тешко руди се тестирани во текот на процесот на копање и само материјал кој има злато во тоа се случува да бидат истражени. Таа ги зема 5 луѓе во еден ден да се ископа 1 тон материјал.

* Пет луѓе се плаќа секој 5 € на ден, што е 25 € или САД $ 33 по тон; * Цената на горење на руда е околу 20 € или 27 долари по тон; * Цената на дробење тешко руда е околу 25 или € САД $ 33 по тон; * Исто така има трошоци за енергија, дизел пумпи, транспортни трошоци; тешко руди или карпи мора да биде изгорена за правилно злато екстракција, кои ја зголемуваат трошоците, но даваат подобри резултати; * Ние, секако, ќе се вработат во почетокот 25 луѓе да копаат 5 тони сурова руда тешко дневно. Таа, исто така ќе создаде цена од околу 500 € или САД $ 675 дневно. Но може да се добие повеќе од 100 грама злато од 5 тони, што значи над 3.000 € или САД $ 4,100 по ден.

Со минимална инвестиција како што е опишано, ние не може да се справи со повеќе од да речеме 5 тони тешко руда, бидејќи ако не постојат мелници на местото, а потоа материјалот мора да се транспортира и платени за дробење, но таквите дробење операција е ограничен, најдобро е да купат дополнителни мелници за сајт, секој чини 4000 € и може да се процесира 200 kg на час или околу 2,5 тони дневно, или 5 тони ако има ноќна смена.

Трошоците за обработка мека руди

Меки руди: како минимум инвестиција е врз основа на фактот дека поголемиот дел од материјалот е мека ires, а мал дел, можеби 20% ќе бидат обработени толку тешко руди или карпи. Ова се должи на недостатокот на потребните машини како што е опишано. При обработка мека руда, имаме повеќето бенефиции во почетокот, бидејќи тогаш можеме да ангажираат работници кои работат со зема и лопати, како и копање е начин полесно.

Танзанија Crusher Машинско

Ние може да ги увезе професионален злато руда мелници од Кина, Европа или САД, сепак ова е како тоа може да работи правилно со Танзанија направени мелници, така што може да се процесира 5 тони материјал за 24 часа на дробилката. Со два такви мелници тоа може да значи 200-300 грама злато на ден.

Исто така има и трошоци за сопственикот на локација, бидејќи мораме да делат профити со носителот на дозволата. Тоа значи дека ние делат профити со носителот на лиценцата и која може да биде од 10% до 50% од нето приходи. Ние веќе имаат воспоставено односи со лиценца сопствениците.

Со инвестиција од 15.000 € или 20.000 американски долари и со нашето учество во оперативните трошоци, може да се смета во рок од неколку месеци со редовно производство на злато.

Можете или може да одлучи активно да учествуваат во управувањето или имаат нашиот менаџерски тим да доведе свој златен рудник. Пример за таква нето добивка удел е дека ќе добие 8.000 долари од секој 10.000 американски долари, додека 2.000 американски долари ќе бидат резервирани за услуги за управување. Секогаш може да бесплатно сместување, одмор, слободно housemaids, а потоа посета бесплатно сафари, национален парк, за да можеме да ве водиме на Занзибар. Можете да ја посетите сајт, можете да разговарате со луѓе, може да се види како бизнис може да се прошири во иднина.

Консалтинг и насоки за свој златен рудник

Нашите консултантски трошоци се платени еднаш имаме воспоставено производство на злато за вас, и штом еднаш ќе се обучени и успешно сфати детали за операцијата. Консалтинг и насоки во првата фаза е завршена еднаш сте го произведени се првите три килограми злато.

Нашите консултантски надоместок, зависи од почетното количество и вредности на операција која што ние се обезбеди за вас. Со минимална инвестиција од САД $ 20,000 плус оперативни трошоци, нашите консултантски надоместок е 2 килограми злато, но само откако ќе имаме свој 3 килограми. Всушност, не го плаќаат директно, ископување злато фабрика ќе се произведуваат нашите консултантски надоместок. И ќе знаете дека вашето производство е трчање. Само тогаш се плаќа како консултантска надомест. Тоа е еднократен надомест.

Тогаш може да продолжи да се справат со бизнис себе. Ако одлучите дека ние се справат со бизнис за вас, ние ќе ја задржи дел од профитот и ќе бидете месечна исплатена вашиот дел од добивката од вашиот сопствен златен рудник.

Свој одржлив долгорочна злато рударскиот бизнис

Финалниот производ, кој ви се случува да се добие со оваа програма е свој одржлив долгорочна злато рударскиот бизнис.

Како да започнете

Ако сакате да се започне со програмата, се регистрирате за следење инструкции.

Контактирајте не

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Телефон: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

GOLDIVANTI LP

Социјалните мрежи

Facebook

{$googletranslate_fulldisclaimer}

Call Communication and Reporting Officer I/C of Start Your Own Gold Mine company in Tanzania, Mr. Gabriel Masanyiwa, on +255626100000

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +385958185403 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Novska, Croatia, for purposes of construction of gold mining equipment Europe, and private purposes. I am managing teams of people in Uganda, Kenya, Rwanda and Tanzania and handling purchases and manufacture of mining equipment. We are also promoting our Tanzanite gemstone inventory.

You will need either to contact me or Communication and Reporting Officer I/C, Mr. Gabriel Masanyiwa in Tanzania as described.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: