Indítsa el saját aranybánya

Indítsa el saját aranybánya

{$languages}

Indítsa el saját aranybánya

Indítsa el saját aranybánya

Köszönjük, hogy érdeklődik a kikiáltási saját aranybánya és a befektetés az arany. A nevem John Louis és én vagyok tanácsadója a nemzetközi befektetési arany és a szolgáltató tanácsadói és tanácsadási szolgáltatás elindításához saját aranybánya és a fenntartható aranybányászat üzlet.

2002 óta. Elkezdtem, kinyitotta, bejegyzett, több mint 100 nemzetközi vállalkozások segítése világszerte a vállalkozók és üzletemberek saját vállalkozás indítására.

Amit kínálunk Önnek kezdeni termelékeny, saját aranybányászat vállalkozás, az én személyes felügyelet, amíg el nem készült az első öt kilogramm aranyat, és ha tetszik, hogy később, állandó megfigyelés alatt, és személyesen szervezett és felügyelt kezelése.

Ez a program az eredménye a munkánkat, és tapasztalattal rendelkezik az arany, a kereskedelem az arany és számos arany kapcsolódó vállalkozások.

Start Your Own Gold Mine az Ön számára. Mi már elkezdtük a saját aranybányászat és arany termelés, és ez csak előfordul, hogy mi is gyakran kérik az új ügyfelek, hogy segítsen nekik kezdeni a saját aranybányászat termelés, amely képes futtatni a ugyanazokat a folyamatokat és módszereket, mint a mi arany bányászati ​​projektek. Ez a célja ennek a honlapnak, hogy elkezdheti felépíteni saját aranybányászat vállalkozás. Fenntartható és hosszú távú jövedelmező üzleti termelési arany.

Olvasztott arany

Személyes meggyőződésem, hogy a legjobb befektetés az arany is, amelyek a saját arany termelés. Személy szerint én nagyon boldog lenne, ha tudtam volna, hogy valaki vezet engem és irányítja a munkát mint kínálok neked. Az embercsoport szükséges körülbelül hat hónapig csak a kutatás és a megfelelő tudás megszerzése, és még egy másik öt hónap, csak felfedezni a követelések, és megszerezni közös vállalat foglalkozik. Kellett befektetni sok, hogy az első gramm arany. És megcsináltuk.

Ön nem fogja követni a hosszú út a sikerhez az összes terheit feltárása, öntanuló és időtartamát. Fogsz valósulhat meg az arany bányászati ​​vállalkozás 45 napon belül. Igen, 45 nap csak.

A tudást és tapasztalatot, amit szerzett, vannak itt, hogy megismerjék a kulcsrakész aranybányászat megoldást, hogy az arany termelés kezd számított 45 napon belül nem sikerül a projekt.

Én vagyok az üzleti kereskedelem arany, üzleti hulladék arany kereskedelem és finomítása az arany, és bárki, hogy ilyen üzlet nem akarja kockáztatni az arany ára. Úgy döntöttem, hogy nyissa meg a saját aranybányászat minimalizálása érdekében kockázatokat az arany ára. És igazam volt.

Ebben a szakmában, akkor lehet, hogy teljes ellenőrzést és nyomon követése és kezelése az üzleti magad, vagy dönthet úgy, hogy vagy a résztvevők a vezetés nekünk. Ez a te döntésed. Legfőképpen azt ajánljuk, hogy egy teljes betekintést az üzleti keresztül tanácsadó és tanácsadási szolgáltatás.

Nyereség jelentős lehet, de az üzleti függ leginkább a szándék és a kitartás a vezetők. Igen, megvan a szükséges mennyiségű szándék és kitartás. Azért vagyunk itt, hogy megtanít, bizonyítani, hogy, a vezetés és végigvezetik az első szakaszában az arany termelés amíg meg nem tudja, hogy megfelelően másolni, szaporodik, és továbbra is olyan aranybányászat üzleti magad. Lehet később választhatja, hogy hagyja abba, mert akkor szerzett minimálisan három kilogramm aranyat, vagy dönthet úgy, hogy kezelje az ilyen üzleti magad a jövőben, esetleg ruházni a menedzsment a felügyelt irányítás és haszonra tegyenek szert a távolságot.

Megvan a szükséges adag szándék, és a szükséges adag kitartás elérése érdekében ezeket a célokat. A cél egy olyan hosszú távú és fenntartható termelés az arany. Kereset jelentősek lehetnek, minden esetben, akkor képesnek kell lennie arra, hogy készítsen több kilogramm aranyat havonta, még egy kis befektetés gépek, berendezések, arany helyreállítási technológiák, berendezések, biztonsági, és a működési költségeket.

Tőlem megkapod az elkövetkező néhány nap, és világos utasításokat, hogy hogyan vehet részt ebben az üzletben, akár passzív vagy aktív. Ez idő alatt, akkor megtanulják, hogyan kell elindítani a saját aranybánya.

Saját Gold Mining Company

Saját aranybányászat cég is fut 45 napon belül a mai. A mi tanácsadási és orientációs és szolgáltatások saját aranybányászat cég lehet termelő tiszta arany 45 napon belül a mai.

Ez a program célja a kezdő bányászok, arany földerítõk vagy az emberek számára, hogy fektessenek be a saját vállalkozás, vagy azok, akik már fontolgatja, hogy kezdődik az aranybányászat üzlet. Lehet, hogy is érdekelt passzív jövedelem saját aranybánya, miközben sikerült magunkat.

Irányítási és ellenőrzési Gold Mining Project

Két módja van az irányítás és az irányítást a saját aranybányászat vállalkozás keretében nyújtott tanácsadás, útmutatás és szolgáltatások a cég.

Fogsz tanulni, hogyan kell kezelni a saját aranybányászat vállalkozás

Megfigyelés alatt, tanácsadás, útmutatás és irányítás, fogsz eltölteni 1-3 hónapig, amíg sikeresen elő először mennyiségű aranyat. Sőt, mi is ügyelve arra, hogy sikerül. Ez a mi felelősségünk, hogy az arany termelés kezdődik, és hogy valóban termel az első mennyiségű aranyat.

Ezt tanulási folyamat, ahol a következő lépéseket, olvassa át a dokumentációt, a megértés jogi és gyakorlati szempontból az aranybányászat üzleti és a vonat magad kezelésében emberek és kezelése a projekt. Ön is segíti az egész kezdeti stádiumban és akkor vagy üljön le, és ügyeljen arra, amit csinálunk, vagy vonja magát a szakmában. Ez teljesen rajtad múlik. Azt tanácsoljuk, hogy aktívan bevonják magad.

A sikeres első 1-3 hónapjában a tanulási folyamatot, akkor lesz képes ellenőrizni, kezelni, és futtassa a saját aranybánya.

Fut a saját aranybánya a mi felügyelet és irányítás

Miután sikeresen elkészítette az első mennyiségű aranyat a saját aranybánya, akkor meg kell győzni, hogy a aranybánya ad eredményt. A díj kerül kifizetésre, miután már van nyereség, sőt, mi fog kapni a következő kis mennyiségű aranyat a cégünk, mint díjat a tanácsadás, tanácsadás, vezetői és a kezdeti termelés az arany. Ez lesz az egyszeri kifizetés az arany, vagy azzal egyenértékű összeg, mint elfogadott végleges szerződés. Ön fizet a tanácsadói díjat, ha már kapott első eredmények: arany.

Ezt követően, akkor dönthet úgy, hogy fut a saját üzleti magad, vagy átruházhatja a menedzsment számunkra. Ha nyomon követhető és ellenőrizhető, vagy kezelni az üzleti és a saját aranybánya, akkor lenne Joint Venture a cégünk, és akkor kap néhány elfogadott és nagyobb arányban arany termelés, míg mi lenne megtartása kisebb hányadát a nyereség kezelésére vonatkozó saját üzletét.

Adómentes jövedelem a saját aranybánya

Attól az adó rezidens vagy üzleti struktúra, akkor lehet, tervezni, hogy a nyereség származó saját aranybánya, fizetik adómentes. Ez azért lehetséges, mert a különböző csillagképek, hogy lehetséges lenne a termelés az arany. Általában sok országban, vásárlása és eladása a befektetési arany lehet adómentes. Egyes országokban származó nyereség azon az országon kívül is adómentes, és néhány ember osztalékban részesülő gazdasági társaságok is adómentes. Meg fogjuk nézni az üzleti és adózási helyzet, attól függően, a tartózkodási és a törvényeket, és lehet tervezni előnyösebb megállapodásokat, amelyek lehet használni, hogy megkapja az adómentes alapok és nyereség a saját aranybánya.

Ahelyett, hogy a nyereség a pénz, az is lehetséges, hogy kap aranyat az aranybánya. Adásvételi szerződést az arany vagy a jól ismert gyártási megállapodások egyszerű adásvételi szerződés, amely lehet lezárni a saját cég. Ha befektetési aranyrúd és bár átadták neked, tárolhatja őket a jövő befektetési vagy pedig, akkor lehet eladni őket, és nyereség nyereség adómentes. Tényleg attól függ, a saját adó-és tartózkodási üzleti struktúrát. Mi segíthet, és segít a megfelelő beállítás.

Aranybányászat cég tulajdonosi

A jelenlegi projektek kidolgozása a Republic of Tanzania, Kelet-Afrikában. Lehet projektjei más országokban, de ez az, ami a kínálatban jelenleg a projekt Start Your Own Gold Mine.

Cég tulajdonosi struktúrában létrejöhet a módon tanácsot adni, vagy azt tanácsoljuk az optimális adókedvezmények. Lehet tartani, és a saját cége teljesen magad. Lehet, hogy más cég, vagy a helyi cég, vagy egy offshore cég bizalmas tulajdonjogát saját aranybányászat vállalkozás. Az is lehetséges, hogy tulajdonosa marad és irányítást a szerződések, amelyek nem láthatók a nyilvános adatbázisban. Minden attól függ, hogy mennyi a magánélet, amit keres.

A projekt keretében a Start Your Own Gold Mine, akkor szerezni, birtokolni és irányítani a saját aranybányászat cég, akár az Ön saját, közvetlen és nyilvános egyéni tulajdon vagy a birtokló társaság tulajdonában. Tanácsadás és szerkezete tulajdonjogának aranybányászat cég részét képezi a szolgáltatás tanácsadás és útmutatás.

Számviteli kezeli a személyzet és okleveles könyvelők.

Használd az erőforrás az aranybányászat indítási

Mi már évek óta beruházó 2002 óta. a különböző vállalkozások, beleértve az üzleti, mint az arany maradék kereskedő, arany kereskedelem és a beruházások a gyémánt. Az idő, tettünk szert új cég, nyitott új fiókot a világon, és szerzett értékes kapcsolatokat, a know-how és a tapasztalatok. Források, hoztunk létre a helyén van és használatra kész, ingyenes, a saját arany bányászati ​​projekt.

Megnyitásához aranybánya rövid idő alatt nagyon nehéz. Tart több hónapos felkészülés, majd a sok utazás, interjúk, elemzések, a foglalkoztatás az emberek a különböző végzettségek, feltárása és megtalálják a megfelelő földterület követelések arany betétek, házépítés az alkalmazottak, a biztonság biztosítása, az alkalmazottak képzése, találni jó helyen, megkötése szerződések és záró közös vállalkozásokban engedéllyel.

Ezek a források. Források, hogy már van, akkor használhatja alatt indítás szakaszban, hogy nyissa meg a saját aranybányászat vállalkozás. A források, hoztuk létre pontosan az oka annak, hogy tudjuk ajánlani, mint tanácsadó és útmutatást, hogy nyissa meg a saját aranybánya.

Előnyök segítségével saját források

Segítségével könnyen elérhető forrásokat egyre következő előnyökkel jár:

Ez nagyon drága indítsa el a kaland a saját, és ez magával megtesz legalább hat hónapig vagy tovább, ha jön Afrikába, hogy kezdeni az elejétől ebben a szakmában. Meg fogja tölteni legalább 50.000 USD alatt feltárása szakaszban valószínűleg sokkal többet, és nem is beszélve, hogy akkor kellett volna megoldani a problémákat az emberek, akik az Ön szándékosan hamis információkat, vagy problémák a korrupció széles körben jelen van. Tapasztalható korrupció és a bűnözés jelentik a mi oldalunkon áll, és soha nem lép gyanús ügyleteket. De valaki más, mint néhány kollégánk Olaszországból, akkor könnyen csábította a korrupciós ügyek, és a végén lehet kiutasítani az országból, sőt a végén a börtönben. Csak egyszerű és ártatlan tévedés, mint, hogy vásárol egy gyémánt, ha nem rendelkezik a megfelelő engedéllyel is.

A források már létezik: letelepedett vállalkozások, szállás, iroda, személyzet, tolmácsok, szivattyúk, ágy, ház, telek és helyet, szerződések engedélyesek, gépek, generátorok, napenergia, csövek, kazánok, tartályok és így tovább.

Az ilyen erőforrások automatikusan alkalmazott ebben a vállalkozásban.

Ellenkező esetben, ha nem használja a meglévő erőforrásokat, a költség sokkal nagyobb lenne az első szakaszban, és akkor tölt hónapokat inkább csak azért, hogy létrehozza a saját helyét. Azt akarjuk, hogy elkerülje azt.

Kulcsrakész aranybányászat üzleti Tanzániában

Kezdő saját aranybánya a mi segítségünkkel, tanácsadás, irányítás és vezetés kínál egy komplett kulcsrakész aranybányászat üzlet. Helyszín Tanzániában, mint most.

Ön egyre következő értékes termék:

Ez a termelés folyamán, kitartás és a szándék, és a mi csoport rendelkezik a szükséges adagot, a kitartás és a szándék.

Nagyon ritka, hogy talál valakit szó vagy futás egy aranybánya, és hajlandó megnyitni üzleti titkainak, részletek és kínál teljes körű megoldást. Örülnénk, ha lenne valaki, aki elvégzi a képzést, útmutatás és tanácsadás a számunkra, mint ahogy tesszük most ügyfeleink számára.

Azt hiszem, ez egy egyedülálló lehetőség.

Kezdeti költségek és a minimális befektetés szükséges

Miután hely az élet Tanzániában helyi kisipari bányászok nem kell sok, hogy fektessenek be, hogy indul az arany bányászati ​​tevékenység, mivel szükség van a külföldi befektetők. A kis léptékű bányász, aki él a bányatelek, ahol van egy sár készült ház és családja, és két vagy három gyerek, aki használja a pick-és lapátot, eszközként egyaránt kapcsolódhatnak az ugyanazon tengelyre hogy egyedüli vállalkozás vagy a befektetés. Még ez az eszköz is kaphat hitelt, és fizessen később a helyi kovács. Eszközök előállítása ott a földön, rögtön egy igazi kovács gyárt eszközöket és kalapácsok a vasalót a kerék a teherautó, és a fém is fűtik segítségével kézi futás légszivattyú. Egy tanzániai kisebb bányász beruházási összeg olyan alacsony, mint nulla, vagy 3500 Tanzániai Schilling vagy körülbelül US $ 2,5 egy szükséges eszköz.

Miután hely az élet Tanzániában helyi kisipari bányászok nem kell sok, hogy fektessenek be, hogy indul az arany bányászati ​​tevékenység, mivel szükség van a külföldi befektetők. A kis léptékű bányász, aki él a bányatelek, ahol van egy sár készült ház és családja, és két vagy három gyerek, aki használja a pick-és lapátot, eszközként egyaránt kapcsolódhatnak az ugyanazon tengelyre hogy egyedüli vállalkozás vagy a befektetés. Még ez az eszköz is kaphat hitelt, és fizessen később a helyi kovács. Eszközök előállítása ott a földön, rögtön egy igazi kovács gyárt eszközöket és kalapácsok a vasalót a kerék a teherautó, és a fém is fűtik segítségével kézi futás légszivattyú. Egy tanzániai kisebb bányász beruházási összeg olyan alacsony, mint nulla, vagy 3500 Tanzániai Schilling vagy körülbelül US $ 2,5 egy szükséges eszköz.

Lehetséges, hogy készítsen az arany, hogy valaki ott élő, szinte minden beruházás, de én határozzák meg a munka.

A kezdeti költségek

Sajnos, a mi külföldiek, ez nem lehetséges, meg kellene mindig fizetni üzleti vízum a bejáratnál, azt már US $ 250 vagy a 200 € minden egyes személy. Akkor van szükség, hogy az üzleti egy cég, beépítése és üzembe költségekről mintegy további pár ezer dollárt.

Mi köti a törvény, hogy bizonyítékot egy iroda, vagy kereskedelmi terület, valamint a szállást számára. Vannak házak kiadó néhány ezer dollárt évente előre fizetendő. Így azonnal meg kell fizetni a 12 hónapra előre a szükséges otthoni és irodai, akkor majd képes menni az adóhivatalba, és kap az adótörvényt. Kevés ezer dollárt, vagy eurót kiadások előtt kapunk egy egyszerű adószámmal.

Dízel vagy benzin olcsó Tanzániában képest néhány más országban, mintegy 50%-kal olcsóbb, mint Európában, az ár csaknem azonos mindkét üzemanyag. De minden alkalommal, amikor megköveteli a off-road járművek, mert az aszfalt van, jelenleg csak a főutak és off-road járművek többet fogyasztanak, mint a hagyományos személygépkocsik. Ez azt jelenti, hogy minden "kilépés és visszatérés a területen" lehet számítani a US $ 100 költségeket.

Vannak egyéb költségek, mint például:

Beruházások szintje szükséges

Mwanza - Tanzánia

A beruházások szintje egy aranybánya lehet, ossza négy kezdő csoport:

Általában azt javasoljuk, végül 30.000 USD az aranybányászat vállalkozás, amely alapítvány csapat kotrók, hanem egy kotrógép.

Amikor kotrógépek van szó, az ember gondol a minimum, legalább 50.000 USD a kezdeti indítási költségeket. Ez a kotrógép lenne használt, és szállítják az Egyesült Államokban vagy Európában, akkor egy hónap érkezik Tanzánia.

Ha beszélünk a kisüzemi bányászat a külföldi, az egyik a valóságban szükség jóval több beruházás és gépek érdekében, hogy egy termelékeny aranybánya:

Az igazi minimális befektetési összeg egy komoly működés módja felett US $ 100,000.

Annak érdekében, hogy elkezd nélkül nagy berendezések, akkor nem kell minimálisan mintegy US $ 20.000 US $ 30.000. Tudunk biztosítani egyes működési költségek is, ha a kezdeti beruházási összeg alacsony. Valójában egy sikeres aranybánya fenntarthatónak kell lennie annak termelést. Vagyunk meggyőződve arról, hogy a termelés történik, és lehet bővíteni a beruházás, ha az arany elő.

Minimális beruházási szint Időkeret kezdeni Összeg USD Összeg euróban
Minimális befektetés 45 napon belül US $20,000 € 15,000
Tartalékok ajánlott US $10,000 US $7,500
A használt kotrógép 60 napon belül US $50,000 € 35,000
A használt teherautók, terepjárók, kompresszorok, generátorok, kiterjesztett arany helyreállítása berendezések 60 napon belül US $200,000 €150,000

Súlyos aranybányászat induló költség sokkal többet, mint a fent bemutatott minimumot. És az ilyen minimumot még kicsinek tekinthető bányászati.

A minimális beruházás számított feldolgozására mind a lágy és kemény anyagok. Puha anyag olyan, hogy lehet feldolgozni azonnal arany hasznosítási arány 5-6 gramm tonna anyag. Kemény anyag igényel extra erőfeszítést és adja meg az 50 grammot tonnánként, függően a hely. Senkit sem lehet nagyon boldog, hogy 26 gramm, mint ez a földünket.

Befektetés a nagyobb gépek is, hogy több hatékony feldolgozását arany érc, és az ilyen berendezés tartalmaz következőket:

A fenntartható aranybányászat üzleti vállalkozás gyorsan, néhány hónap alatt, pedig egy állami cég részvényeinek értékesítik a nemzetközi piacokon is vonzza az új befektetőket.

Mi lesz, hogy a csapat, hogy a szakmai és funkcionális aranybánya.

Részvételünk

Mi is részt vesznek a fizetési működési költségek egy külön tulajdon és helyen félre az Ön számára. Ezeket a költségeket később levonásra kerül az összes forgalma.

Általában a részvétel, ha szeretné elindítani saját aranybánya, áll a következő:

Becslése kezdeti költségei

Saját Gold Mining Company

A kezdeti költségek a költségeket. Ön fektetnek a saját aranybányászat üzleti és a saját aranybányászat cég. Mi szükséges az ügyfelek befektetni bizonyos minimum, különben, üzlet nem sikerül. Ez a mi tanácsadói és útmutatást. Én személy szerint úgy gondolom, hogy nem kell minimális befektetés másként nem, akkor nem lesz képes biztosítani a megfelelő tanácsadás.

Miután több hónapos kutatás, jöttünk ki elképzeléseket, amelyek olcsók képest a kereskedelmi minőségű arany helyreállítási módszerek. Ön a mi know-how, a forrásokat, és a mi a jobb az arany helyreállítási berendezések. Igen, mi szükséges, hogy az ilyen minimális beruházás fizetnek bizonyos eszközök, hogy mi vagyunk felelősek gyűjteni, megszerzésére, beszerzés, export, import és össze Tanzániában, vagy más országban. Ez a feltétele a program elindításához.

Lehet kezdeni € 15,000 vagy US $ 20,000. Ezzel ez az összeg a következő kezdeti költségek és az erőforrások tartoznak:

2000 € vagy US $ 2,800 használják, hogy beállít egy tanzániai társaság, amely egyszerűen szükséges. Ez elkerülhető, ha azt szeretné, hogy Joint Venture néhány a korábban megállapított aranybányászat projekteket. Ebben az esetben, miután a szerződést már aláírták, akkor sem a beszerzési vagy megszerezni az arany mellett az ár vagy a részesedés és a részvények a nyereségből. Külön aranybányászat igényt tartanának fenn, csak az ilyen közös vállalat. Ellenkező esetben, ha szeretné, hogy kezelje a Gold Mine magad, akkor létre kell hoznia a társaság. Ez az összeg szükséges minden esetben, többek között abban az esetben, ha a cég már létre. A felesleges pénzét megfelelően használják regisztrálni projektek a tanzániai Investment Center, vagy más módon megszerezni engedélyek, és a bérleti könyvelők. Cég fogja létre legalább 30 nappal az érkezés előtt, hogy Tanzánia, hogy elkerüljék a várakozási idő, és megoldani a szükséges adminisztratív feladatokat. Miután megérkezett Tanzániába, a vállalati részvények átkerülnek az Ön számára, többek között az irányítási hatáskörök.

Ön is fizet díjat a költségeket a szállás és irodai az egész évben, és előre, mivel ez az, ahogy a dolgok működnek Tanzániában.

A kezdeti beruházási összeg is vásárol, létrehozása és összeszerelés a növény feldolgozásához az arany, mint a fontos része a projektnek. Ez a növény feldolgozni 80 tonna anyagot naponta. Úgy becsüljük, a terhére az ilyen növény körülbelül 8000 € vagy 10.000 USD. Ez egy mobil berendezés, amely szétszerelhető, és állítsa be a különböző helyeken és különböző egyéb bányászati ​​földeket. Vannak általában több mint 75 ismert extrakciós módszerekkel arany. Meg lehet tanulni a módszereket azonban átesett összes információt, és mi a modern technológia, amely kezelni még a legkisebb arany részecskék, amelyek egyébként kezeli cianid kimosódás. Az általunk használt vegyi anyagok és gyorsabb azzal a módszerrel, amit kínálnak, mint a hasonló méretű cégek a cianid kimosódás. Mi egy nagyon modern és olcsó kombinációs létező arany hasznosítási módszerek, a hatékonyság megegyezik más módszerek költségeit 80.000 € vagy US $ 100,000.

Egyes vállalatok Tanzánia feldolgozása arany a cianid. A zuhany az arany érc cianid és 2-3 hónap múlva a feldolgozás, hogy vissza arany. Drága beruházás nagyon hatékony, de nagyon lassú. Mi egy arany helyreállítási módszer találta, hogy cserélje ki a feldolgozása az arany-cianid vagy higany. Milyen más cég feldolgozni belül 2-3 hónap, nem tudjuk feldolgozni az 2-3 hét. A módszer gyűjti a legfinomabb arany részecskéket.

Tettünk fejlesztéseket a meglévő technikákat, hogy mi is összegyűjti az összes látható és láthatatlan arany aránya 98% az anyag az első kezelés arany ércek.

Az arany visszanyerő üzem nem foglal sok helyet. Crucial alkatrészeket kell megrendelni Egyesült Államok legalább 30 nappal a közgyűlés is elkészül Tanzániában a konstrukciós és a szállítási idő. Az arany növény tartalmaz 7 aranymosás zsilipek, ahol az egyik csatorna állandóan tisztítani a koncentrátum és a másik 6 zsilipek munkát folyamatosan. Ott van a nyolc zsilip, amely arra szolgál, hogy meghatározzák a teljes hatásfok, és győződjön meg arról, hogy még a legfinomabb arany részecskéket is megmarad.

A működési költségek terén

A működési költségek terén meglehetősen olcsó, mint a helyzet a nyugati országokban. Ha a vezetőség marad, hogy kezelje a saját aranybánya, mi megtartása 20%-a jövedelem, akkor kap 80%-a ilyen bányavállalat.

A költség a munkavállalók egy nap € 3 - 5 € vagy US $ 5 - USD 8 személyenként, átlagosan, míg egyes munkavállalók fizetünk 5 € vagy USD 8 nap, vagy még több. Nagyon olcsó, mint a nyugati értelemben ez azt jelenti, hogy kap egy € 90, illetve 120 USD havi vagy € 150 vagy US $ 180 és a hónap;

Meg kell adni nekik az ételt, és mivel mindenki él el a más városban vagy faluban, van, hogy szállást biztosítani, konyha, WC, zuhanyzó (a víz főtt a helyszínen), akkor vannak más költségeket is.

Feldolgozási költsége kemény ércek

Hard ércek: alapanyag költsége megközelítőleg € 100 vagy US $ 130 tonnánként. Ha 26 gramm tonnánként, mint mi azt tapasztaltam, hogy nagyon jövedelmező. Kemény ércek tesztelik az ásás folyamat, és csak az anyag, amely az arany ez lesz hogy meg kell vizsgálni. Tart 5 ember egy nap ásni 1 tonna anyag.

* Öt ember fizetett minden 5 € naponta, azaz € 25 vagy US $ 33 és tonnánként; * Költsége égő az érc körülbelül € 20, US $ 27 és tonnánként; * A költségek a zúzás kemény érc körülbelül € 25 vagy US $ 33 és tonnánként; * Vannak is energiaköltségek, diesel szivattyúk, szállítási költségek; kemény ércek és kőzetek kell égetni a megfelelő arany kitermelése, amely növeli a költségeket, de jobb eredményt; * Mi minden bizonnyal foglalkoztat az elején 25 ember ásni 5 tonna nyers kemény érc naponta. Ez is létrehozhat a költség körülbelül € 500 US $ 675 naponta. De lehet, hogy több mint 100 gramm arany 5 tonna, ami több mint 3.000 € vagy US $ 4100 naponta.

Minimális befektetés leírtak, lehet, hogy nem tudja kezelni a több, mint mondjuk 5 tonna kemény érc, mert ha nincsenek zúzó a helyszínen, majd az anyagot kell szállítani, és fizetni zúzás, de az ilyen zúzás működése korlátozott, akkor a legjobb arra, hogy további törőgépek a helyszínen, minden olcsóbb 4000 €, és feldolgozni a 200 kg óránként, vagy a 2,5 tonna naponta, vagy 5 tonna, ha van éjszakai műszakban.

Feldolgozási költsége puha ércek

Lágy ércek: az ilyen minimális befektetési alapja az a tény, hogy a legtöbb anyag lágy IRES és egy kis része, talán 20%-a kerül feldolgozásra, mint kemény vagy ércek kőzetek. Ez annak köszönhető, hogy hiányzik a szükséges gépeket, ahogy leírtuk. Feldolgozásakor puha ércek, mi van a legnagyobb előnyöket elején, mert akkor is bérelhet munkavállalókat, akik a csákány és lapát és ásó ez így könnyebb.

Tanzániai daráló gép

Lehet importálni professzionális arany érc törőgépek Kínában, Európában vagy az Egyesült Államokban, de ez így is megfelelően működik a tanzániai készült zúzó, így képes feldolgozni 5 tonna anyag 24 órájában daráló. Két ilyen zúzó ez azt jelentheti, 200-300 gramm arany naponta.

Vannak is felmerülnek a tulajdonos a hely, mert meg kell osztanom nyereség az engedély birtokosa. Ez azt jelenti, hogy osztozunk nyereség az engedély jogosultját, hogy lehet, hogy 10%-ról 50%-a nettó keresetek. Már létre kapcsolatokat engedéllyel.

A beruházás 15.000 € vagy US $ 20,000 és a részvétel a működési költségeket, akkor számíthat néhány hónapon belül a rendszeres arany termelés.

Lehet, akár úgy, hogy aktívan részt vesz a menedzsment, vagy a vezetőség vezetni a saját aranybánya. Példa az ilyen nettó profit részesedése, amit kapnánk US $ 8,000 ki minden 10.000 USD, míg 2000 amerikai dollár lesz fenntartva szolgáltatások. Tudod mindig ingyenes szállás, nyaralás, ingyenes szobalány, akkor látogasson el ingyenes szafari, nemzeti park, így is elvezeti Önt a Zanzibar. Látogasson el az oldalon, akkor lehet beszélni az embereknek, akkor láthatjuk, hogy a vállalkozás lehet bővíteni a jövőben.

Tanácsadás és útmutatás For Your Own Gold Mine

A tanácsadói díjat fizet, ha már létre arany termelés az Ön számára, és ha egyszer már képzett és sikeresen megértette művelet részleteit. Tanácsadás és útmutatás az első szakasz befejezése után, ha már készített első három kilogramm aranyat.

A tanácsadás díja, függ az eredeti összeg és értékeit a művelet biztosítunk Önnek. A minimális beruházás US $ 20.000, plusz a működési költségek, a szakértői díj, 2 kilogramm aranyat, de csak azután, hogy már megvan a saját 3 kg. Sőt, ha nem fizet közvetlenül, az aranybányászat növény fog termelni a szakértői díj. És tudni fogod, hogy a termelés fut. Csak akkor van egy ilyen tanácsadói díjat fizetett. Ez az egyszeri díj.

Lehet, hogy majd tovább kezelni az üzleti magad. Ha úgy dönt, hogy sikerül az üzlet neked, mi lenne megtartani a nyereség részének, és akkor kell fizetni havonta a része a profit ki a saját aranybánya.

Saját fenntartható, hosszú távú Gold Mining Business

A végtermék fogsz kapni ezzel a programmal a saját fenntartható, hosszú távú aranybányászat üzlet.

Hogyan kezdjük

Ha meg szeretné kezdeni a programot, iratkozzon fel a nyomon követése utasításokat.

Kapcsolat

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Telefon: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

GOLDIVANTI LP

Szociális hálózatok

Facebook

{$googletranslate_fulldisclaimer}

Call Communication and Reporting Officer I/C of Start Your Own Gold Mine company in Tanzania, Mr. Gabriel Masanyiwa, on +255626100000

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +385958185403 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Novska, Croatia, for purposes of construction of gold mining equipment Europe, and private purposes. I am managing teams of people in Uganda, Kenya, Rwanda and Tanzania and handling purchases and manufacture of mining equipment. We are also promoting our Tanzanite gemstone inventory.

You will need either to contact me or Communication and Reporting Officer I/C, Mr. Gabriel Masanyiwa in Tanzania as described.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: