Aloita oma kultakaivos

Aloita oma kultakaivos

Aloita oma kultakaivos

Aloita oma kultakaivos

Kiitos kiinnostuneita aloittamaan oman kultakaivos ja investoimalla kultaa. Nimeni on John Louis ja olen neuvonantajana kansainvälisiä investointeja kultaa ja toimittaja konsultointi ja opastuspalvelu aloittaa oman kultakaivoksen ja kestävän kullankaivuun liiketoimintaa.

Vuodesta 2002. Olen alkanut avattu, rekisteröity, otettu yli 100 kansainvälisiä yrityksiä auttaa maailmanlaajuisesti yrittäjien ja liikemiesten aloittaa oman yrityksen.

Voimme tarjota sinulle aloittaa tuottava, oman kullankaivuu liiketoimintaa, alle minun henkilökohtainen valvonnassa, kunnes olet tuottanut ensimmäiset viisi kiloa kultaa, ja jos pidät siitä myöhemmin, jatkuvan valvonnan alaisena ja henkilökohtaisesti järjestetty ja ohjattu hallintaan.

Tämä ohjelma on seurausta meidän työtä ja kokemusta kullan tuotanto, kauppa kultaa ja erilaisia ​​kulta liittyviä yrityksiä.

Aloita oma Gold Mine on sinua varten. Olemme jo aloittaneet oman kullankaivuu ja kullan tuotanto ja se vain käy niin, että meillä on usein pyytänyt uusia asiakkaita auttaa heitä aloittaa oman kullankaivuu tuotantoa, joka voi hoitaa samoja prosesseja ja menetelmiä kuin meidän kulta kaivoshankkeita. Se on tarkoitus tällä sivustolla, aloittaa oman kullankaivuun liiketoimintaa. Kestävä ja liiketoiminnan kannattavuuteen pitkällä aikavälillä tuotannon kultaa.

Sulanut kultaa

Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että paras investointi kultaa on ottaa oman kullan tuotanto. Itse olisin hyvin iloinen, jos voisin olla joku johtaa minua ja työnjohto yhtä Olen tarjoaa sen sinulle. Oma ryhmä ihmisiä tarvitaan noin kuusi kuukautta vain tutkimuksen ja hankkia asianmukaista tietoa, ja vielä toinen viisi kuukautta vain tutkia väitteet, ja hankkia yhteisyritys käsittelee. Meillä oli investoida paljon päästä ensimmäistä grammaa kultaa. Ja me teimme sen.

Et aio seurata pitkä tie menestykseen läpi kaikki taakat etsintä, itseopiskelua ja kesto. Olet menossa saada käyntiin osaksi kullankaivuu liiketoiminnan 45 päivän kuluessa. Kyllä, 45 päivää vain.

Kun tietoa ja kokemusta olen hankkinut, olet täällä oppia avaimet käteen kullankaivuu ratkaisu, jotta kullan tuotanto voi alkaa 45 päivän kuluessa hankkeen alusta.

Olen liiketoiminnan kaupan kultaa, liiketoiminnan romu kultaa tekemisissä ja jalostus kultaa, ja joku on niin liike eivät halua riskeerata kullan hinnan. Olen päättänyt avata oman kullankaivuu riskien minimoimiseksi kullan hinnan. Ja olin oikeassa.

Tässä liiketoiminnassa, sinulla voi olla täydellinen valvonta ja voi seurata ja hallita liiketoimintaa itse, tai voit päättää valita tai siirtää johdon meille. Se on sinun päätöksesi. Ennen kaikkea se on suositeltavaa, että sinulla on täydellinen käsitys liiketoiminnan kautta konsultointia ja ohjausta palvelun.

Voitot voivat olla merkittäviä, mutta liike riippuu lähinnä aikomus ja pysyvyys sen johtajat. Kyllä, meillä on tarvittava määrä aikomus ja pysyvyys. Olemme täällä opettaa sinulle, osoittaa sinulle, johtaa ja opastaa alkuvaiheessa kullan tuotanto kunnes voit kunnolla kopioida, kopioida ja jatkaa tällaista kullankaivuun liiketoimintaa itse. Voit myöhemmin valita joko lopettaa, koska olet hankkinut minimaalisesti kolme kiloa kultaa, tai voit hoitaa tällaisia ​​liiketoimintaa itse tulevaisuudessa, tai lopulta siirtää johdon meidän valvontaan ja sen voittoa etäisyydestä.

Meillä on tarvittava annos tahtotila ja tarvittavat annos pysyvyys saavuttaa nämä tavoitteet. Tavoitteena on pitkäaikainen ja kestävä tuotanto kultaa. Tulos voi olla huomattavia, joka tapauksessa, sinun pitäisi pystyä tuottamaan useita kiloa kultaa kuukaudessa, vaikka pieniä investointeja koneisiin, laitteisiin, kulta hyödyntämistekniikassa, tilat, turvallisuus-ja käyttökustannuksia.

Minulta saat yli lähipäivinä ja selkeät ohjeet siitä, miten voit osallistua tämän liiketoiminnan joko passiivisesti tai aktiivisesti. Tuona aikana, saatat oppia aloittaa oman kultakaivos.

Oma Gold Mining Company

Oma kulta kaivosyhtiö voisi olla käynnissä 45 päivän kuluessa tästä päivästä. Alle meidän konsultointi sekä ohjaus-ja hallintapalvelut oman kullan kaivosyhtiö voidaan tuottaa puhdasta kultaa 45 päivän kuluessa tästä päivästä.

Tämä ohjelma on tarkoitettu aloitteleville kaivostyöläisten, Kullankaivajain tai ihmisiä, jotka haluavat sijoittaa oman yrityksen tai niille, jotka jo harkitsevat aloittaa kullankaivuu liiketoimintaa. Saatat olla kiinnostunut myös passiivista tuloa oman kultakaivoksen kun hoidetaan itse.

Hallinta ja valvonta Gold Mining Project

On kaksi tapaa hallinnon ja hallita omaa kullankaivuu liiketoimintansa alle konsultointi-, ohjaus-ja hallintapalvelut yhtiömme.

Olet menossa oppia hallitsemaan oman kullankaivuu liiketoiminnan

Tuotteidemme valvonta, konsultointi, ohjaus ja hallinta, aiot viettää kolmeen kuukauteen, kunnes olet onnistuneesti tuottanut ensimmäisen määrän kultaa. Itse asiassa, olemme varmoja siitä, että onnistutte. On meidän vastuullamme, että kullan tuotanto alkaa ja että olet itse tuottaa ensimmäinen määrän kultaa.

Tämä on oppimisprosessi, jossa olet noudattanut ohjeita, luet asiakirjat, ymmärtää oikeudelliset ja käytännön kullankaivuu liiketoimintaa, ja kouluttaa itse käsittelemään ihmisiä ja hankkeen hallinnoinnista. Sinut avustaa koko alku vaiheessa, ja voit joko istua alas ja katsoa, ​​mitä teemme tai liittyä itseäsi liiketoimintaa. Se on täysin sinun. Neuvomme sinua osallistumaan aktiivisesti itse.

Onnistunutta ensimmäinen kolmen kuukauden oman oppimisen prosessi, sinun tulee mahdollisuus valvoa, hallita ja hoitaa oman kultakaivos.

Käynnissä oman kultakaivos alle meidän valvonta ja hallinta

Kun olet onnistuneesti tuottanut ensimmäisen määrän kultaa omassa kultakaivos, sinun on vakuuttunut, että kultakaivos on antaa tuloksia. Meidän palkinto maksetaan sen jälkeen, kun olet jo saanut voittoja, itse asiassa aiomme saada seuraava pieni määrä kultaa yhtiömme, kuten palkinnon konsultointi, ohjaus, hallinta ja alkutuotannosta kultaa. Tämä tulee olemaan kerran maksu kultaa tai vastaava määrä rahaa, kuten on sovittu lopullisen sopimuksen. Maksat konsultointi maksu kun olet saanut ensimmäiset tulokset: kultaa.

Sen jälkeen voit päättää ajaa omaa liiketoimintaa itse tai voit siirtää johdon meille. Jos me valvoa ja ohjata tai hallita liiketoimintaa ja oman kultakaivos, sinun olisi yhteisyrityksen yrityksemme, ja sinulla olisi vastaanottaa tiettyjen sovittujen ja suurempi osuus kullan tuotanto, kun meillä olisi säilyttää pienempi prosenttiosuus voitoista hallintaan oman yrityksen.

Verovapaat tulot omasta kultakaivos

Riippuen verotiedot asuinpaikkaa tai liiketoiminnan rakenne, voimme suunnitella, että voitoista oman kultakaivos, maksetaan verotonta. Tämä on mahdollista, koska eri tähtikuvioita, jotka saattavat olla mahdollista kullan tuotanto. Yleensä monissa maissa, osto ja myynti investointeja kulta voi olla verovapaita. Joissakin maissa voitot maan ulkopuolella voi olla verottomia ja jotkut saavat osinkoja liiketoiminnan yritykset voivat olla verovapaita. Aiomme tutkia yrityksesi ja verotuksellisen tilanteen mukaan oman sijainnin ja lakeja, ja voimme suunnitella parempi sopimuksia, jotka voit käyttää saada verovapaita rahastoja ja voittoja ulos omasta kultakaivos.

Sen sijaan voittojen rahaa, on myös mahdollista saada kultaa ulos kultakaivos. Ostosopimus kultaa tai tunnettua tuotantoa koskevat sopimukset voivat olla yksinkertaisia ​​ostosopimusta voit sulkea oman yrityksen. Kun investointi kultaharkkoja baareja on toimitettu sinulle, voit tallentaa ne myöhempää investointi tai vaihtoehtoisesti voit myydä ne ja saada voittoja verovapaita. Se riippuu oikeastaan ​​oman veroja asuinpaikkaa ja liiketoimintarakennetta. Voimme auttaa ja auttaa sinua oikeasta asennuksesta.

Kullankaivuu omistusosuus

Nykyinen hankkeita kehitetään Tansanian tasavallan, Itä-Afrikassa. Voimme kehittää hankkeita muissa maissa, mutta se on mitä on tarjolla nyt projekti aloittaa oman Gold Mine.

Omistusosuus voidaan rakentaa tavalla kuin sinä neuvoa tai olet suositeltavaa optimaalisen verokannustimia. Saatat pitää ja omistaa yrityksen kokonaan itse. Voit käyttää toisen yrityksen tai paikallisen yrityksen tai offshore-yrityksen luottamuksellisia omistukseen oman kullankaivuu liiketoimintaa. On myös mahdollista säilyttää omistuksen ja sopimusten kautta, jotka eivät näy julkiseen rekisteriin. Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon yksityisyyttä etsit.

Projektin puitteissa aloittaa oman Gold Mine, voit hankkia, omistaa ja hallita omaa kultaa kaivosyhtiö, joko oman, suoran ja julkisen yksityisomistajuus tai yrityksen omistava. Neuvonta ja omistusrakenne tällaisen kullan kaivosyhtiö on mukana osana palveluamme konsultointi ja ohjausta.

Kirjanpito käsitellään henkilökuntamme ja KHT.

Käyttämällä voimavara kullankaivuu käynnistyksen

Olemme panostaneet vuodesta 2002. osaksi erilaisia ​​yrityksiä, kuten yritysten kuin kulta romu jälleenmyyjä, kultaa kaupan ja investointien timantteja. Kautta aikaa, olemme saaneet uusia yrityksiä, avannut uusia konttoreita maailmassa, ja sai arvokasta yhteydet, osaamista ja kokemusta. Resurssit, että olemme luoneet ovat paikoillaan ja valmiina käytettäväksi maksutta, oman kullan kaivoshanke.

Voit avata kultakaivos lyhyessä ajassa on hyvin vaikeaa. Se kestää monta kuukautta valmistelu ja paljon matkustamista, haastatteluja, analyysi, työllisyyttä ihmisiä eri tutkintojen, tutkia ja löytää riittävän suuri maa väittää kultaa talletuksiin, rakentaa taloja työntekijöille, tietoturva-, henkilöstön koulutukseen, löytää hyviä paikkoja, tehdä sopimukset ja sulkeminen yhteisyrityksiä ajokortin haltijoille.

Ne ovat resursseja. Resurssit, että meillä on jo, voit käyttää aikana käynnistyksen vaiheessa avata oma kullankaivuun liiketoimintaa. Resursseja, jotka olemme laatineet ovat juuri se syy, miksi emme voi tarjota sinulle näitä konsultointia ja ohjausta avata oma kultakaivos.

Edut käyttämällä resursseja

Käyttämällä meidän helposti saatavilla olevissa olet saamassa seuraavat edut:

Olisi hyvin kallista alkaa seikkailu oman ja kestäisi kanssa parhaansa vähintään kuusi kuukautta tai kauemmin, kun tulet Afrikkaan aloittaa alusta tässä liiketoiminnassa. Sinun olisi viettää vähintään US 50000 dollaria aikana etsintä vaiheessa, luultavasti paljon enemmän, ja puhumattakaan, että sinulla olisi ratkaista ongelmat ihmisiä, jotka antavat sinulle tahallisesti vääriä tietoja tai ongelmia siitä korruptio, joka on laajalti läsnä. Kaikki korruptio ja rikollisuus on raportoitu meidän puolellamme emmekä koskaan tehdä epäilyttävistä liiketoimista. Mutta joku muu, kuten jotkut kollegamme Italia, voitaisiin helposti houkutellaan korruptiotapausten ja lopulta voidaan karkottaa maasta tai jopa päätyä vankilaan. Vain yksinkertainen ja viaton virhe, kuten se on ostaa yksi timantti, kun sinulla ei ole asianmukaista käyttöoikeutta.

Meidän resurssimme ovat jo olemassa: vakiintuneita yrityksiä, majoitus-, toimisto-, henkilöstö, tulkit, pumput, sängyt, talot, maa-ja sijainti, sopimukset lisenssinhaltijoiden, koneet, generaattorit, aurinkoenergia, putket, kattilat, vesisäiliöitä ja niin edelleen.

Tällaisia ​​resursseja käytetään automaattisesti tähän hankkeeseen.

Muuten, jos et käytä olemassa olevia resursseja, kustannukset olisivat paljon suuremmat ensimmäisessä vaiheessa, ja voisitte viettää kuukausia enemmän vain perustaa oman sijainnin. Haluamme välttää sitä.

Avaimet käteen kullankaivuu liiketoiminnan Tansaniassa

Aloittaa oman kultakaivoksen apuamme, konsultointi, ohjaus ja hallinta tarjoaa avaimet käteen kullankaivuu liiketoimintaa. Sijainti on Tansaniassa, jo nyt.

Saat seuraavat arvokkaat tuote:

Tällainen tuotanto kurssi vaatii pysyvyys ja tarkoitus, ja ryhmämme on tarvittava annos pysyvyys ja tarkoitus.

On hyvin harvinaista, löytää joku tekemisissä tai käynnissä kultakaivos ja halukas avaamaan liikesalaisuuksia, yksityiskohtia ja tarjota sinulle täydellinen ratkaisu. Olisimme iloisia, jos meillä olisi joku suorittaa koulutusta, ohjausta ja konsultointia meille, aivan kuten teemme nyt asiakkaillemme.

Uskon, tämä on ainutlaatuinen tilaisuus.

Alkukulut ja pienin investoinnein tarvitaan

Ottaa paikka elämän Tansaniassa, pienten paikallisten kaivostyöläisten ei tarvitse paljon investoida, jotta voidaan aloittaa kultaa kaivostoimintaa, koska se on tarpeen ulkomainen sijoittaja. Pienimuotoisia kaivosmies, joka asuu kaivosalueella, jossa hän on muta teki talon ja hänen perheensä, ja kaksi tai kolme lasta, hän käyttää poimia ja lapio, kuten työkaluja sekä kiinnitetty samalle akselille kuin hänen ainoa venture tai investointeja. Senkin työkalu hän voi saada lainaa ja maksaa sen myöhemmin paikallinen seppä. Työkalut valmistetaan siellä maalla, heti, todellinen seppä valmistaa työkaluja ja vasarat raudan pyörän kuorma-ja metalli lämpenee käyttämällä käsin aikavälillä ilmapumppu. Saat Tansanian pienimuotoinen kaivosmies investointien määrä voi olla jopa nolla tai 3500 Tansanian Schilling tai noin US $ 2.5 välttämätön väline.

Ottaa paikka elämän Tansaniassa, pienten paikallisten kaivostyöläisten ei tarvitse paljon investoida, jotta voidaan aloittaa kultaa kaivostoimintaa, koska se on tarpeen ulkomainen sijoittaja. Pienimuotoisia kaivosmies, joka asuu kaivosalueella, jossa hän on muta teki talon ja hänen perheensä, ja kaksi tai kolme lasta, hän käyttää poimia ja lapio, kuten työkaluja sekä kiinnitetty samalle akselille kuin hänen ainoa venture tai investointeja. Senkin työkalu hän voi saada lainaa ja maksaa sen myöhemmin paikallinen seppä. Työkalut valmistetaan siellä maalla, heti, todellinen seppä valmistaa työkaluja ja vasarat raudan pyörän kuorma-ja metalli lämpenee käyttämällä käsin aikavälillä ilmapumppu. Saat Tansanian pienimuotoinen kaivosmies investointien määrä voi olla jopa nolla tai 3500 Tansanian Schilling tai noin US $ 2.5 välttämätön väline.

Se on mahdollista tuottaa kultaa joku siellä asuvat, lähes ilman investointeja, mutta itse määrätietoista työtä.

Jotkut Alkukulut

Valitettavasti meille ulkomaalaisille, se ei ole mahdollista, meidän pitäisi aina maksaa liiketoiminnan viisumia suulla, se on US 250 dollaria eli noin 200 € jokaiselle henkilölle. Sitten meidän on tehdä liiketoimintaa kautta yhtiön yhtiöjärjestys ja käynnistämiskuluista maksaa noin vielä muutaman tuhansia dollareita.

Olemme sitoo laki todisteisiin toimistoon tai kaupallista tilaa, ja myös majoitusta ihmisille. On taloja vuokrata muutama tuhat dollaria vuodessa maksettava etukäteen. Joten heti meidän on maksettava 12 kuukaudeksi eteenpäin tarvittavat kotona ja toimistossa, voit sitten voi mennä verotoimistoon ja saada verolain. On olemassa muutamia tuhansia dollareita tai euron kulut juuri ennen kuin voimme saada yksinkertainen veronumero.

Diesel tai bensiini on halpaa Tansaniassa verrattuna joihinkin muihin maihin, noin 50% halvempaa kuin Euroopassa, hinta on lähes sama molemmissa polttoainetta. Mutta joka kerta kun vaativat maastoautot, koska asfaltti on läsnä vain pääteiden ja maastoajoneuvojen kuluttaa enemmän kuin tavalliset henkilöautot. Tämä tarkoittaa jokaisen "exit ja paluu kentän" voidaan laskea noin US $ 100 kuluihin.

On muitakin kuluja kuten:

Investointeja tarvitaan

Mwanza - Tansania

Investointien taso kultakaivoksen voimme jakaa neljään alkuperäiseen ryhmään:

Yleensä suosittelemme vihdoinkin US $ 30.000 kullankaivuu liiketoiminta, joka perusta on joukkue kaivurit sijaan kaivinkoneen.

Kun kaivinkoneet ovat mukana, voidaan ajatella vähintään vähintään US 50.000 dollari ensikäyttöönoton kulut. Tällainen kaivinkone olisi toinen käsi ja se kuljetetaan Yhdysvalloissa tai Euroopassa, se veisi kuukauden saapua Tansaniaan.

Jos puhumme pienimuotoista kaivostoiminta ulkomaalainen, voisi todellisuudessa tarvitsevat paljon enemmän investointeja ja koneita jotta ajaa tuottava kultakaivos:

Totta pienin investoinnein määrät vakavasti toiminta ovat paljon yli US 100.000 dollaria.

Jotta aloittaa ilman suuria laitteita, et tarvitse minimaalisesti noin US $ 20.000 US $ 30.000. Voimme tarjota joitakin kulut, vaikka alkuinvestointi määrä on alhainen. Itse asiassa onnistunut kultakaivos olisi kestävää tuotannollaan. Olemme varmoja siitä, että tuotanto tapahtuu, ja yksi voi laajentaa investointeja kun siellä on kultaa tuotetaan.

Pienin investoinnein tasot Aikataulu alkaa Määrä USD Määrä euroina
Pienin investoinnein 45 päivän kuluessa US $20,000 € 15,000
Varaukset suositellaan US $10,000 US $7,500
Kanssa Kaivurin 60 päivän kuluessa US $50,000 € 35,000
Kun toisen käden autot, maastoautot, kompressorit, generaattorit, laajennettu kulta talteen laitteet 60 päivän kuluessa US $200,000 €150,000

Vakava kullankaivuu startup maksaa paljon enemmän kuin edellä esitetty minimivaatimuksia. Ja tällainen minimivaatimuksia ovat vielä harkinnut pienimuotoista kaivostoimintaa.

Pienin investoinnein lasketaan käsittelyä sekä pehmeitä ja kovia materiaaleja. Pehmeä materiaali on sellainen, että voidaan käsitellä välittömästi kultaa hyötykäyttöaste jopa 5-6 grammaa kohden materiaalia. Kova materiaali vaatii ylimääräistä työtä ja antaa jopa 50 grammaa per tonni, riippuen sijainnista. Yksi on melko onnellinen on 26 grammaa, kuten se on meidän maa.

Investointi isompiin koneisiin tarjoaisi tehokkaampaa käsittelyä kultaa malmin, ja tällaiset laitteet koostuu seuraavista:

Kestävän kullankaivuu yritys voi nopeasti, muutaman kuukauden, muuttuu pörssiyhtiö, jonka osakkeet myydään kansainvälisillä markkinoilla, myös houkutella uusia sijoittajia.

Aiomme tarjota joukkue tehdä ammattitaitoinen ja toimiva kultakaivos.

Meidän osallistuminen

Voimme osallistua maksaminen liikekulut erillisellä omaisuutta ja paikkaan, joka on varattu sinulle. Tällaisia ​​kustannuksia ovat myöhemmin vähennetään kokonaisliikevaihdosta.

Yleensä osallistumisemme kun haluat aloittaa oman kultakaivos, koostuu seuraavista:

Arvio alkuvaiheen kustannukset

Oma Gold Mining Company

Teidän alkuvaiheen kustannukset ovat kuluja. Olet investoivat omaan kullankaivuu liiketoiminnan ja oman kullan kaivosyhtiö. Emme edellytä asiakkaita sijoittamaan tietyn vähimmäismäärän, koska muuten, liike epäonnistuu. Se on meidän konsultointi ja ohjausta. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että sinun täytyy pienin investoinnein toisin, emme välttämättä pysty tarjoamaan asianmukaista konsultointi.

Useita kuukausia kestäneen tutkimuksen, keksimme ideoita, jotka ovat edullisia verrattuna kaupallinen ura kultaa elvytysmenetelmiä. Käytät osaamistamme, meidän resursseja, ja meidän parannettu kultaa elpymistä varusteet. Kyllä, me vaatia, että näin vähäiset investoinnit maksetaan erityisesti laitteita, jotka olemme vastuussa kerätä, hankkia, osto, vienti, tuonti ja koota Tansaniassa, tai muussa maassa. Se on edellytys tämän ohjelman aloittaa.

Voit aloittaa € 15000 tai US $ 20.000. Sillä summalla seuraavan alkuvaiheen kustannukset ja resurssit kuuluvat:

€ 2000 tai US 2800 dollaria käytetään setup Tansanian yritys, joka on yksinkertaisesti välttämätöntä. Tämä voidaan välttää, jos haluat yhteisyrityksen joitakin aiemmin perustettu kultaa kaivoshankkeita. Tällöin sen jälkeen kun sopimus on allekirjoitettu, olisit joko ostaa tai hankkia kultaa alle hinnan tai osake ja osallistua voittoja. Erilliset kullankaivuu väite olisi varattu vain tällaisten yhteisyritysten. Muuten, jos haluat hallita Gold Mine itse, sinun on perustettava yhtiö. Tämä määrä on tarpeen joka tapauksessa, myös siinä tapauksessa, jos yritys on jo perustettu. Kaikki ylimääräinen rahat käytetään asianmukaisesti rekisteröityä hankkeita Tansanian Investment Centerin tai muuten hankkia lisenssejä, ja palkata kirjanpitäjät. Yhtiö aikoo perustetaan vähintään 30 päivää ennen saapumista Tansaniaan, jotta odotusaika ja ratkaisemaan kaikki tarvittavat hallinnolliset tehtävät. Kun olet saapunut Tansaniaan, yhtiön osakkeet on siirretty sinulle, mukaan lukien hallinnollisen toimivaltansa.

Olet myös maksavat maksuja kustannusten Majoitus-ja toimistopalvelut koko vuoden ja etukäteen, koska se on miten asiat toimivat Tansaniassa.

Kanssa alkuinvestointi summaa ostavat, luoda ja kokoonpano kasvien jalostukseen kultaa tärkeä osa hanketta. Tällainen laitos voi käsitellä 80 tonnia materiaalia päivässä. Arvioimme kustannuksella tällaiset koneet noin € 8000 tai US $ 10,000. Tämä on liikkuvaa laitosta, joka voidaan purkaa ja asettaa eri paikkakunnilla tai eri muut kaivosteollisuuden mailla. On yleisesti yli 75 tunnettuja louhintamenetelmissä kultaa. Voit oppia menetelmiä kuitenkin olemme käyneet läpi kaikki tiedot ja käytämme modernia tekniikkaa, joka voi käsitellä jopa pienimmät kulta hiukkasia, jotka ovat muutoin käsitellään syanidiliuotuksella. Emme käytä kemikaaleja ja ovat nopeammin menetelmällä, joita tarjoamme, kuin vastaavan kokoinen yritysten syanidiliuotuksen. Käytämme hyvin moderni ja edullinen yhdistelmä nykyisten kullan talteenotto menetelmiä, joiden tehokkuus vastaa muita menetelmiä, joilla kulut € 80000 tai US $ 100,000.

Jotkut yritykset Tansanian käsittely kultaa syanidia. He suihku kultamalmit syanidilla ja 2-3 kuukauden kuluttua jalostus ne palautuvat kultaa. Kallis investointi on erittäin tehokas, mutta myös melko hidasta. Käytämme kullan talteenotto menetelmä, joka keksittiin korvata käsittely kultaa syanidia tai elohopeaa. Mikä muu yritys joutuu käsittelemään 2-3 kuukauden kuluttua, voimme käsitellä 2-3 viikkoa. Meidän menetelmä kerää hienoimmista kultapartikkelit.

Olemme tehneet parannuksia nykyiseen tekniikoita, jotta voimme kerätä kaikki näkyvät ja näkymättömät kultaa osuus 98% materiaalista aivan ensimmäinen hoitoon kultamalmit.

Kulta talteenottolaitoksen ei vie paljon tilaa. Keskeinen osa on tilattava Yhdysvallat vähintään 30 päivää ennen kokoonpanoa voidaan viimeistellä Tansaniassa johtuen rakentamisen ja kuljetuksen kertaa. Kulta kasvi sisältää 7 kullanhuuhdonta sluices, jossa yksi kanava pysyvästi puhdistetaan rikastetta ja muiden 6 sluices työtä jatkuvasti. On kahdeksan sluice joka on tarkoitettu määrittämään kokonaishyötysuhde ja varmista, että jopa hienoimpia kultapartikkelit on säilytetty.

Liiketoiminnan kuluihin

Liikekulut alalla ovat melko halpoja verrattuna tilanteeseen länsimaissa. Jos johtomme jää hallita omaa kultakaivos, me pidämme kiinni 20% tuloista, saat 80% tällaisesta kaivosyhtiö.

Kustannukset työntekijöiden yksi päivä on € 3 - € 5 tai 5 dollaria - US $ 8 per henki, keskimäärin, kun taas jotkut työntekijät maksamme € 5 tai US 8 dollaria päivässä tai jopa enemmän. Se on erittäin halpaa verrattuna Länsi ehdot, se tarkoittaa, he saavat € 90 tai US $ 120 kuukaudessa tai 150 € tai US 180 dollaria kuukaudessa;

Meidän on annettava heille ruokaa, ja koska jokainen elää pois muussa kaupungissa tai kylässä, meillä on tarjota majoitusta, keittiö, wc, suihku (vesi on keitetty paikan päällä), sitten on olemassa muita kustannuksia.

Käsittelyn kustannuksia kovaa malmien

Hard malmit: raaka-ainekustannukset ovat noin € 100 tai US 130 dollaria tonnilta. Jos on 26 grammaa per tonni, niin kuin meillä on kokenut, se on erittäin kannattavaa. Hard malmien testataan aikana kaivaminen prosessi ja vain materiaali, joka on kultaa se aiotaan tutkia. Se kestää 5 ihmistä yhden päivän kaivaa 1 tonni materiaalia.

* Viisi ihmistä maksetaan kunkin 5 € per päivä, joka on 25 € tai US 33 dollaria per tonni; * Kustannukset polttava malmi on noin € 20 tai US 27 dollaria per tonni; * Kustannukset murskaus kova malmi on noin € 25 tai US 33 dollaria per tonni; * On myös energiakustannuksia, dieselpumput, kuljetus kulut; kova malmit tai kiviä on poltettava oikean kullan louhinta, jotka lisäävät kustannuksia, mutta tuottaa parempia tuloksia; * Olemme varmasti työllistävät alussa 25 henkilöä kaivaa 5 tonnia raaka kovaa malmien päivässä. Se loisi myös maksaa noin € 500 tai US 675 dollaria päivässä. Mutta voi saada yli 100 grammaa kultaa 5 tonnia, mikä tarkoittaa yli € 3000 tai US 4100 dollaria per päivä.

Pienin investoinnein kuvattu, emme voi käsitellä enemmän kuin sanoa 5 tonnia kovaa malmien, koska jos ei ole murskaimet sivuilla, niin materiaali on kuljetettava ja maksetaan murskaus, mutta tällaista murskauksen on rajallinen, se on parasta ostaa lisää murskaimia sivustossa jokaisen maksaa 4000 € ja pystyy käsittelemään 200 kg tunnissa eli noin 2,5 tonnia päivässä, tai 5 tonnia, jos on yövuoro.

Käsittelyn kustannuksia pehmeä malmien

Pehmeä malmit: tällainen pienin investointi perustuu siihen, että suurin osa materiaalista on pehmeää ires, ja pieni osa, ehkä 20% käsitellään niin kovaa malmit tai kiviä. Tämä johtuu puutteesta tarvittavia koneita kuten kuvasin. Käsiteltäessä pehmeä malmien, meillä on eniten hyötyä alussa, koska silloin voimme palkata työntekijöitä, jotka työskentelevät eliitti ja lapiot, ja kaivaminen on tapa helpompaa.

Tansanian murskain kone

Voimme tuoda ammatillinen kultamalmista murskaimet maasta Kiinassa, Euroopassa tai Yhdysvalloissa, mutta tämä on, miten se voi toimia kunnolla Tansanian tehty murskaimet, joten se voi käsitellä 5 tonnia materiaalia 24 tuntia per murskain. Kahden tällaisen murskaimet se voi tarkoittaa 200-300 grammaa kultaa päivässä.

On myös maksaa omistajalle sijainti, koska meillä on jakaa voittoja luvanhaltija. Se tarkoittaa, että jaamme voitot lupakirjan haltijalle, joka voi olla 10%: sta 50% nettotuloksesta. Olemme jo luoneet suhteita luvanhaltijat.

Kun investointi on 15.000 € tai US $ 20.000 kuin osallistuminen käyttökustannukset, voit laskea muutaman kuukauden säännöllisesti kullan tuotanto.

Voit joko päättää osallistua aktiivisesti johdon tai on meidän johtoryhmä johtaa oman kultakaivos. Esimerkki tällaisesta nettotulos osuus on että saisit US 8000 dollaria pois jokaisen US 10.000 dollaria, kun taas US $ 2000 varattaisiin hoitopalvelut. Voit aina olla vapaa majoitus, vapaa kotiapulaisina, käy sitten vapaa safari, kansallispuisto, jotta voimme opastaa Zanzibar. Voit vierailla sivustolla, voit puhua ihmisille, voit nähdä, kuinka liiketoimintaa voidaan laajentaa tulevaisuudessa.

Konsultointi ja ohjaus For Your Own Gold Mine

Meidän Konsultointituotot maksetaan, kun olemme luoneet kullan tuotanto sinulle, ja kun olet saanut siihen koulutusta ja ovat menestyksekkäästi ymmärtänyt toiminnan yksityiskohtia. Konsultointi ja ohjausta ensimmäinen vaihe on valmis, kun olet tuottanut kolme ensimmäistä kiloa kultaa.

Meidän konsultointi maksu, riippuu alkuperäisestä määrästä ja arvoja toiminnan että voimme tarjota sinulle. Kanssa pienin investoinnein US 20,000 dollaria plus kulut, meidän konsultointi maksu on 2 kiloa kultaa, mutta vasta, kun olet saanut oman 3 kiloa. Itse asiassa, et maksa sitä suoraan, kullankaivuu kasvi aikoo tuottaa meidän konsultointi maksu. Ja tiedät, että tuotanto on käynnissä. Vasta sitten on tällainen konsultointi maksu maksettu. Se on kertamaksu.

Voit sitten edelleen hoitaa liiketoimintaa itse. Jos valitset, että onnistumme liiketoimintaa sinulle, olisimme säilyttää osan voitoista ja sinulla olisi maksanut kuukausittain teidän osa tuloksesta pois omasta kultakaivos.

Oma Kestävä Long Term Gold Mining Business

Lopputuote että aiot saada tällä ohjelmalla on oma kestävän pitkän aikavälin kullankaivuun liiketoimintaa.

Kuinka aloittaa

Jos haluat aloittaa ohjelman, rekisteröidy seurantaa ohjeita.

Yhteyttä

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Puhelin: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

GOLDIVANTI LP

Sosiaaliset verkostot

Facebook

{$googletranslate_fulldisclaimer}

Call Communication and Reporting Officer I/C of Start Your Own Gold Mine company in Tanzania, Mr. Gabriel Masanyiwa, on +255626100000

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +385958185403 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Novska, Croatia, for purposes of construction of gold mining equipment Europe, and private purposes. I am managing teams of people in Uganda, Kenya, Rwanda and Tanzania and handling purchases and manufacture of mining equipment. We are also promoting our Tanzanite gemstone inventory.

You will need either to contact me or Communication and Reporting Officer I/C, Mr. Gabriel Masanyiwa in Tanzania as described.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: