Ξεκινήστε το δικό ορυχείο χρυσού σας

Ξεκινήστε το δικό ορυχείο χρυσού σας

{$languages}

Ξεκινήστε το δικό ορυχείο χρυσού σας

Ξεκινήστε το δικό ορυχείο χρυσού σας

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την έναρξη το δικό ορυχείο χρυσού σας και την επένδυση σε χρυσό. Το όνομά μου είναι ο John Louis και είμαι σύμβουλος για τις διεθνείς επενδύσεις σε χρυσό και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και καθοδήγηση για να ξεκινήσετε τη δική ορυχείο χρυσού σας και βιώσιμη επιχείρηση εξόρυξης χρυσού.

Από το 2002. Έχω αρχίσει, άνοιξε, η οποία καταχωρήθηκε, ενσωμάτωσαν περισσότερα από 100 διεθνείς επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο βοηθώντας τους επιχειρηματίες και τους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν δικές τους επιχειρήσεις.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε για να ξεκινήσει ένα παραγωγικό, τη δική σας επιχείρηση εξόρυξης χρυσού, με την προσωπική μου μέχρι να παραχθεί πρώτα πέντε κιλά χρυσού, και αν σας αρέσει αργότερα, υπό συνεχή παρακολούθηση και προσωπικά οργανωμένη και εποπτεία της διαχείρισης.

Το πρόγραμμα αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς και την εμπειρία μας στην παραγωγή του χρυσού, το εμπόριο χρυσού και την ποικιλία του χρυσού που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις.

Ξεκινήστε τη δική ορυχείο χρυσού σας είναι για σας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη δική μας παραγωγή χρυσού ορυχείων και χρυσού και αυτό συμβαίνει ακριβώς ότι έχουμε συχνά ζητείται από τους νέους πελάτες για να τους βοηθήσει να ξεκινήσουν τη δική τους παραγωγή των ορυχείων χρυσού, η οποία μπορεί να τρέξει με τις ίδιες διαδικασίες και μεθόδους όπως ο χρυσός έργα εξόρυξης μας. Αυτός είναι ο σκοπός αυτής της ιστοσελίδας, για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση εξόρυξης χρυσού. Βιώσιμη και μακροπρόθεσμη κερδοφόρα επιχείρηση της παραγωγής του χρυσού.

Λιωμένο χρυσό

Προσωπικά πιστεύω ότι η καλύτερη επένδυση σε χρυσό έχει τη δική της παραγωγή χρυσού μας. Προσωπικά, θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν θα μπορούσα να έχω κάποιον να με οδηγήσει και να κατευθύνει το έργο ακριβώς όπως είμαι αυτό που προσφέρει σε εσάς. Η ομάδα μου άνθρωποι χρειάζονται περίπου έξι μήνες μόνο για την έρευνα και την απόκτηση κατάλληλων γνώσεων, και ακόμα άλλα πέντε μήνες μόνο και μόνο για να διερευνήσει τους ισχυρισμούς, και να αποκτήσουν κοινές επιχειρηματικά deals. Θα έπρεπε να επενδύσει πολλά για να φτάσουμε στην πρώτη γραμμάρια χρυσού. Και το κάναμε.

Δεν πρόκειται να ακολουθήσει το μακρύ δρόμο προς την επιτυχία μέσα από όλα τα βάρη της εξερεύνησης, αυτο-μάθηση και τη διάρκεια. Θα έχετε την ευκαιρία να δώσει και το έναυσμα στις επιχειρήσεις εξόρυξης χρυσού εντός 45 ημερών. Ναι, 45 ημέρες μόνο.

Με τη γνώση και την εμπειρία που έχω αποκτήσει, είστε εδώ για να μάθετε για τη λύση εξόρυξης χρυσού το κλειδί στο χέρι, έτσι ώστε η παραγωγή χρυσού μπορεί να ξεκινήσει εντός 45 ημερών από την έναρξη του έργου.

Είμαι στην επιχείρηση του εμπορίου σε χρυσό, των επιχειρήσεων του χρυσού θραύσματα πληροφοριών και τη διύλιση του χρυσού, και ο καθένας είναι σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν με την τιμή του χρυσού. Έχω αποφασίσει να ανοίξει το δικό εξόρυξη χρυσού μου, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι με την τιμή του χρυσού. Και είχα δίκιο.

Σε αυτήν την επιχείρηση, μπορεί να έχετε τον απόλυτο έλεγχο και μπορούν να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται μόνοι σας την επιχείρηση, ή μπορείτε να αποφασίσετε να επιλέξετε ή να αναθέσει τη διαχείριση σε εμάς. Είναι απόφασή σας. Πάνω απ 'όλα, συνιστάται να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησης μέσω συμβούλων μας και των υπηρεσιών καθοδήγησης.

Τα κέρδη μπορεί να είναι σημαντικές, αλλά η επιχείρηση εξαρτάται κυρίως από την πρόθεση και την επιμονή των διαχειριστών της. Ναι, έχουμε την απαραίτητη ποσότητα για την πρόθεση και την επιμονή. Είμαστε εδώ για να σας διδάξουν, να σας παρουσιάσουμε, να οδηγήσει και να σας καθοδηγήσουν μέσα από τα πρώτα στάδια της παραγωγής χρυσού, μέχρι να είναι σε θέση να αντιγράψει σωστά, αναπαράγουν και να συνεχίσει τον εαυτό σας τέτοια επιχείρηση εξόρυξης χρυσού. Μπορείτε να επιλέξετε αργότερα είτε να σταματήσει, όπως θα έχετε αποκτήσει ελάχιστα τρία κιλά χρυσού, ή μπορείτε να επιλέξετε να διαχειριστείτε μόνοι σας δραστηριότητας αυτής στο μέλλον, ή, ενδεχομένως, να αναθέσει τη διαχείριση στην εποπτεία της διαχείρισης μας και να κερδίσουν τα κέρδη από την απόσταση.

Έχουμε την απαραίτητη δόση των προθέσεων και την απαραίτητη δόση της εμμονής στην επίτευξη των στόχων αυτών. Ο στόχος είναι μια μακροπρόθεσμη και βιώσιμη παραγωγή χρυσού. Τα κέρδη μπορεί να είναι σημαντικές, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είναι σε θέση να παράγει πολλά κιλά χρυσού ανά μήνα, ακόμη και με μια μικρή επένδυση σε μηχανήματα, εξοπλισμό, ο χρυσός της τεχνολογίας ανάκτησης, τις εγκαταστάσεις, την ασφάλεια, και το λειτουργικό κόστος.

Από εμένα θα έχετε τις επόμενες ημέρες και σαφείς οδηγίες για το πώς μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν την επιχείρηση, είτε παθητικά είτε ενεργά. Κατά την περίοδο αυτή, μπορείτε να μάθετε πώς να ξεκινήσετε τη δική ορυχείο χρυσού σας.

Τη δική του εταιρεία Mining σας Gold

Τη δική του εταιρεία εξόρυξης χρυσού σας θα μπορούσε να τρέχει μέσα σε 45 ημέρες από σήμερα. Σύμφωνα διαβουλεύσεις μας και την καθοδήγηση και υπηρεσίες διαχείρισης δική σας εταιρεία εξόρυξης χρυσού μπορεί να παράγει καθαρό χρυσό μέσα σε 45 ημέρες από σήμερα.

Αυτό το πρόγραμμα προορίζεται για την έναρξη ανθρακωρύχους, μεταλλοδίφες χρυσό ή τα άτομα που επιθυμούν να επενδύσουν σε δική τους επιχείρηση ή σε εκείνους που ήδη εξετάζει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει με το χρυσό των επιχειρήσεων εξόρυξης. Μπορεί να είναι επίσης ενδιαφέρονται για παθητικό εισόδημα από το δικό ορυχείο χρυσού σας, ενώ διαχειρίζεται από τους εαυτούς μας.

Διαχείριση και τον έλεγχο του έργου εξόρυξης χρυσού

Υπάρχουν δύο τρόποι για τη διαχείριση και τον έλεγχο της επιχείρησης εξόρυξης χρυσού σας παρέχονται υπό διαβούλευση, την καθοδήγηση και τη διαχείριση των υπηρεσιών της εταιρείας μας.

Θα έχετε την ευκαιρία να μάθουν πώς να διαχειρίζονται τη δική τους επιχείρηση εξόρυξης χρυσού σας

Υπό την εποπτεία, τη διαβούλευση μας, την καθοδήγηση και τη διαχείριση, θα έχετε την ευκαιρία να περάσουν έναν έως τρεις μήνες, μέχρι να παραχθεί με επιτυχία την πρώτη ποσότητα του χρυσού. Στην πραγματικότητα, είναι να διασφαλίσουμε ότι έχετε πετύχει. Είναι ευθύνη μας ότι η παραγωγή χρυσού σας αρχίζει και ότι θα παράγουν στην πραγματικότητα η πρώτη ποσότητα του χρυσού.

Αυτό είναι μαθησιακή διαδικασία, όπου ακολουθείτε τα βήματα, την ανάγνωση μέσα από την τεκμηρίωση, την κατανόηση νομικές και πρακτικές πτυχές του χρυσού επιχειρήσεων εξόρυξης, και να εκπαιδεύσει τον εαυτό σας σε διακίνησης ανθρώπων και τη διαχείριση του έργου. Θα παρέχεται συνδρομή σε όλο το αρχικό στάδιο, και μπορείτε είτε να καθίσετε και να παρακολουθήσετε ό, τι κάνουμε ή να ασχοληθείτε στην επιχείρηση. Αυτό είναι εξ ολοκλήρου μέχρι σας. Σας συμβουλεύουμε να ασχοληθείτε ενεργά.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη έναν έως τρεις μήνες της διαδικασίας μάθησης σας, θα γίνει σε θέση να ελέγχει, να διαχειρίζεται και να τρέξει το δικό ορυχείο χρυσού σας.

Τρέξιμο δική ορυχείο χρυσού σας υπό την εποπτεία και τη διαχείριση μας

Αφού παραχθεί με επιτυχία την πρώτη ποσότητα του χρυσού στο δικό ορυχείο χρυσού σας, θα πρέπει να πειστεί ότι χρυσωρυχείο σας δίνει αποτελέσματα. Βραβείο μας θα πρέπει να καταβληθεί, αφού έχετε ήδη έχεις κέρδη, στην πραγματικότητα, πρόκειται να λάβει την επόμενη μικρή ποσότητα χρυσού για την εταιρεία μας, ως βραβείο για την παραγωγή συμβουλών, καθοδήγηση, τη διαχείριση και την αρχική του χρυσού. Αυτό πρόκειται να είναι ένα χρόνο πληρωμής σε χρυσό ή ισοδύναμο ποσό χρημάτων, όπως συμφωνήθηκε κατά την τελική σύμβαση. Είστε καταβολή του τέλους διαβούλευση, αφού έχετε πρώτα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν: χρυσό.

Μετά από αυτό, μπορείτε να αποφασίσετε να εκτελέσετε μόνοι σας τη δική σας επιχείρηση ή μπορεί να αναθέσει τη διαχείριση σε εμάς. Αν παρακολούθηση και τον έλεγχο, ή να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας και τη δική ορυχείο χρυσού σας, θα είναι σε κοινοπραξία με την εταιρεία μας, και θα πρέπει να λαμβάνουν ορισμένες συμφωνημένες και μεγαλύτερο ποσοστό της παραγωγής χρυσού, ενώ εμείς θα πρέπει να διατηρεί μικρότερο ποσοστό από τα κέρδη για τη διαχείριση της επιχείρησής σας.

Αφορολόγητο εισόδημα από τη δική ορυχείο χρυσού σας

Ανάλογα της φορολογικής κατοικίας σας ή της δομής των επιχειρήσεων, μπορούμε να σχεδιάσουμε ότι τα κέρδη που προκύπτουν από τη δική ορυχείο χρυσού σας, καταβάλλονται αφορολόγητα. Αυτό είναι δυνατό λόγω διαφόρων αστερισμούς που μπορεί να είναι δυνατή με την παραγωγή του χρυσού. Σε γενικές γραμμές, σε πολλές χώρες, την αγορά και την πώληση του επενδυτικού χρυσού μπορεί να είναι αφορολόγητα. Σε ορισμένες χώρες, τα κέρδη που προκύπτουν εκτός της χώρας μπορεί να είναι αφορολόγητα και για μερικούς ανθρώπους που λαμβάνουν μερίσματα από εταιρείες των επιχειρήσεων μπορεί να είναι αφορολόγητα. Θα δούμε στην επιχείρησή σας και φορολογική κατάσταση, ανάλογα με της κατοικίας και τους νόμους σας, και μπορούμε να σχεδιάσουμε προτιμότερο συμφωνίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λάβετε τα αφορολόγητα κεφάλαια και τα κέρδη από τη δική ορυχείο χρυσού σας.

Αντί των κερδών σε χρήμα, είναι επίσης δυνατό να λάβουν το χρυσό από το ορυχείο χρυσού. Συμβόλαιο αγοράς του χρυσού ή γνωστές συμφωνίες παραγωγής μπορεί να είναι απλή σύμβαση αγοράς η οποία μπορεί να κλείσει με τη δική σας εταιρεία. Μόλις επενδύσεις χρυσού και μπαρ έχουν παραδοθεί σε σας, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε για το μέλλον, όπως επενδύσεις ή εναλλακτικά, μπορείτε να τα πουλήσει και να κερδίσει τα κέρδη αφορολόγητα. Εξαρτάται πραγματικά από τη δική φορολογικής κατοικίας σας και τη δομή των επιχειρήσεων. Μπορούμε να βοηθήσουμε και να σας βοηθήσει με την κατάλληλη ρύθμιση.

Gold ιδιοκτησία της εταιρείας εξόρυξης

Τα τρέχοντα προγράμματα που αναπτύσσονται στη Δημοκρατία της Τανζανίας, την Ανατολική Αφρική. Μπορούμε να αναπτύξουν σχέδια σε άλλες χώρες, αλλά αυτό είναι ό, τι είναι στην προσφορά σήμερα στο πλαίσιο του έργου Ξεκινήστε τη δική ορυχείο χρυσού σας.

Ιδιοκτησία της εταιρείας μπορεί να δομηθεί με τον τρόπο που σας συμβουλεύσει ή όπως σας ενημέρωσε για τις βέλτιστες φορολογικά κίνητρα. Μπορείτε να κρατήσει τον εαυτό σας και τη δική σας επιχείρηση εντελώς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη εταιρεία, ή την εταιρεία σας ή μια υπεράκτια εταιρεία για την εμπιστευτική κυριότητα της δικής της επιχείρησης εξόρυξης χρυσού σας. Είναι επίσης δυνατό να διατηρήσουν την κυριότητα και τον έλεγχο μέσω συμβάσεων οι οποίες δεν θα είναι ορατή στο δημόσιο μητρώο. Όλα εξαρτώνται από το πόσο προστασία της ιδιωτικής ζωής που ζητάτε.

Στα πλαίσια του έργου για να ξεκινήσετε τη δική ορυχείο χρυσού σας, θα αποκτά, να κατέχει και να ελέγχει τη δική του εταιρεία εξόρυξης χρυσού σας, είτε με τη δική του, την άμεση και δημόσια ιδιοκτησία ατομική σας ή σύμφωνα με την εταιρεία που έχει την κυριότητα. Συμβουλές και διάρθρωση της κυριότητας των εν λόγω εταιρεία εξόρυξης χρυσού περιλαμβάνεται ως μέρος της υπηρεσίας μας συμβουλών και καθοδήγησης.

Λογιστικά θα γίνεται από το προσωπικό μας και ορκωτών λογιστών.

Η χρήση των πόρων μας για το χρυσό εκκίνησης εξόρυξης

Θα έχουν επενδύσει από το 2002. στην ποικιλία των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, όπως ο χρυσός αντιπρόσωπο θραύσματα, το εμπόριο χρυσού και τις επενδύσεις σε διαμάντια. Μέσω του χρόνου, έχουμε αποκτήσει νέες εταιρείες, άνοιξε νέα καταστήματα στον κόσμο, και έχει αποκτήσει πολύτιμη συνδέσεις, την τεχνογνωσία και την εμπειρία. Πόροι που έχουμε δημιουργήσει είναι σε θέση και έτοιμη να χρησιμοποιηθεί, χωρίς χρέωση, για το δικό της έργο εξόρυξης χρυσού σας.

Για να ανοίξετε ένα ορυχείο χρυσού σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι πολύ δύσκολο. Παίρνει από πολλούς μήνες προετοιμασίας και στη συνέχεια πολλά ταξίδια, συνεντεύξεις, αναλύσεις, η απασχόληση των ανθρώπων των διαφόρων επαγγελματικών προσόντων, τη διερεύνηση και εξεύρεση κατάλληλων εδαφικές διεκδικήσεις με κοιτάσματα χρυσού, την κατασκευή κατοικιών για τους εργαζόμενους, παρέχοντας ασφάλεια, την εκπαίδευση του προσωπικού, την εύρεση καλές θέσεις, καταλήγοντας συμβάσεις και το κλείσιμο Κοινοπραξίες με κατόχους άδειας.

Αυτοί είναι οι πόροι. Πόροι που ήδη έχουμε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την εκκίνηση το στάδιο σας για να ανοίξει δική του επιχείρηση εξόρυξης χρυσού σας. Οι πόροι που έχουμε δημιουργήσει είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να σας προσφέρουμε, όπως συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση για να ανοίξει το δικό ορυχείο χρυσού σας.

Οφέλη από τη χρήση των πόρων μας

Με τη χρήση εύκολα διαθέσιμων πόρων μας κερδίζουν τα ακόλουθα οφέλη:

Θα ήταν πολύ ακριβά για να αρχίσει η περιπέτεια για τη δική σας και θα πάρετε με τις καλύτερες προσπάθειές τουλάχιστον έξι μήνες ή περισσότερο, όταν θα έρθει στην Αφρική για να ξεκινήσει από την αρχή σε αυτήν την επιχείρηση. Θα περάσουν τουλάχιστον 50.000 δολάρια ΗΠΑ κατά το στάδιο της εξερεύνησης, κατά πάσα πιθανότητα πολύ περισσότερο, και για να μην αναφέρουμε ότι θα πρέπει να λύσει τα προβλήματα για τους ανθρώπους που σας δίνουν εσκεμμένα ψευδείς πληροφορίες ή προβλήματα σχετικά με τη διαφθορά που είναι ευρέως σήμερα. Κάθε διαφθοράς και του εγκλήματος έχει αναφερθεί από την πλευρά μας και εμείς ποτέ να τεθεί σε ύποπτες συναλλαγές. Αλλά κάποιος άλλος, όπως ορισμένοι από τους συναδέλφους μας από την Ιταλία, θα ήταν εύκολο να παρασυρθούν σε υποθέσεις διαφθοράς και στο τέλος θα μπορούσε να εκδιωχθεί από τη χώρα ή ακόμη και να καταλήξουν στη φυλακή. Απλά από το απλό και αθώο λάθος, όπως είναι η αγορά ενός και μόνο διαμάντι, όταν δεν έχετε την κατάλληλη άδεια για αυτό.

Οι πόροι μας υπάρχουν ήδη: εγκατεστημένες επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, γραφείο, προσωπικό, διερμηνείς, αντλίες, κρεβάτια, σπίτια, γη και την τοποθεσία, τις συμβάσεις με δικαιοδόχους, μηχανήματα, γεννήτριες, ηλιακή ενέργεια, σωληνώσεις, λέβητες, δεξαμενές νερού και ούτω καθεξής.

Οι εν λόγω πόροι χρησιμοποιούνται αυτόματα σε αυτό το εγχείρημα.

Διαφορετικά, αν δεν κάνουν χρήση των υφιστάμενων πόρων, το κόστος θα είναι πολύ υψηλότερο σε πρώτη φάση, και θα περάσουν μήνες και μήνες πιο απλά για να δημιουργήσει τη δική σας θέση. Θέλουμε να το αποφύγει.

Κλειδί στο χέρι των επιχειρήσεων εξόρυξης χρυσού στην Τανζανία

Ξεκινώντας τη δική ορυχείο χρυσού σας με τη βοήθεια, συμβουλευτικές υπηρεσίες μας, την καθοδήγηση και τη διαχείριση σας προσφέρει μια πλήρη χρυσό κλειδί στο χέρι των επιχειρήσεων εξόρυξης. Η τοποθεσία είναι στην Τανζανία, από τώρα.

Παίρνετε εξής πολύτιμο προϊόν:

Μια τέτοια πορεία παραγωγής απαιτεί επιμονή και την πρόθεση, και η ομάδα μας έχει την απαραίτητη δόση του επιμονή και την πρόθεση.

Είναι πολύ σπάνιο να βρεθεί κάποιος που ασχολούνται ή τρέχει ένα ορυχείο χρυσού και πρόθυμοι να ανοίξουν επιχειρηματικών απορρήτων τους, τις λεπτομέρειες και να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση. Θα ήμασταν ευτυχείς αν είχαμε κάποιον να πραγματοποιήσει την εκπαίδευση, την καθοδήγηση και τη διαβούλευση για εμάς, ακριβώς όπως το κάνουμε τώρα για τους πελάτες μας.

Πιστεύω ότι, αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία.

Έξοδα πρώτης εγκατάστασης και ελάχιστες επενδύσεις που απαιτούνται

Έχοντας μέρος της ζωής στην Τανζανία, οι τοπικές μικρής κλίμακας ανθρακωρύχους δεν χρειάζεται πολύ για να επενδύσουν, προκειμένου να ξεκινήσει χρυσού εξορυκτικές δραστηριότητες, όπως απαιτείται για έναν ξένο επενδυτή. Η μικρής κλίμακας ανθρακωρύχων που ζει στην περιοχή των ορυχείων, όπου έχει μια λάσπη κάνει το σπίτι και την οικογένειά του, και δύο ή τρία παιδιά, που χρησιμοποιεί μια ανάκαμψη και φτυάρι, ως εργαλεία οι οποίες υπάγονται στον ίδιο άξονα, καθώς μόνο επιχείρηση ή τις επενδύσεις του. Ακόμη και για το εργαλείο αυτό μπορεί να πάρει ένα δάνειο και να πληρώσει αργότερα σε μια τοπική σιδηρουργός. Εργαλεία παράγονται εκεί έξω στη γη, αμέσως, ένα πραγματικό σιδεράς παράγει εργαλεία και σφυριά το σίδερο στο τιμόνι του φορτηγού, και το μέταλλο θερμαίνεται με τη χρήση ενός τρέξιμο χέρι αντλία αέρα. Για ένα Τανζανίας μικρό ποσό επένδυσης ανθρακωρύχος κλίμακα μπορεί να είναι τόσο χαμηλό όπως μηδέν ή 3.500 Τανζανίας Σίλινγκ ή γύρω ΗΠΑ 2,5 δολάρια για ένα απαραίτητο εργαλείο.

Έχοντας μέρος της ζωής στην Τανζανία, οι τοπικές μικρής κλίμακας ανθρακωρύχους δεν χρειάζεται πολύ για να επενδύσουν, προκειμένου να ξεκινήσει χρυσού εξορυκτικές δραστηριότητες, όπως απαιτείται για έναν ξένο επενδυτή. Η μικρής κλίμακας ανθρακωρύχων που ζει στην περιοχή των ορυχείων, όπου έχει μια λάσπη κάνει το σπίτι και την οικογένειά του, και δύο ή τρία παιδιά, που χρησιμοποιεί μια ανάκαμψη και φτυάρι, ως εργαλεία οι οποίες υπάγονται στον ίδιο άξονα, καθώς μόνο επιχείρηση ή τις επενδύσεις του. Ακόμη και για το εργαλείο αυτό μπορεί να πάρει ένα δάνειο και να πληρώσει αργότερα σε μια τοπική σιδηρουργός. Εργαλεία παράγονται εκεί έξω στη γη, αμέσως, ένα πραγματικό σιδεράς παράγει εργαλεία και σφυριά το σίδερο στο τιμόνι του φορτηγού, και το μέταλλο θερμαίνεται με τη χρήση ενός τρέξιμο χέρι αντλία αέρα. Για ένα Τανζανίας μικρό ποσό επένδυσης ανθρακωρύχος κλίμακα μπορεί να είναι τόσο χαμηλό όπως μηδέν ή 3.500 Τανζανίας Σίλινγκ ή γύρω ΗΠΑ 2,5 δολάρια για ένα απαραίτητο εργαλείο.

Είναι δυνατή η παραγωγή χρυσού για κάποιον που ζουν εκεί, σχεδόν χωρίς καμία επένδυση, αλλά αυτό καθορίζεται το έργο.

Ορισμένες αρχικές δαπάνες

Δυστυχώς, για εμάς τους αλλοδαπούς, δεν είναι δυνατόν, θα πρέπει να καταβάλλουν πάντα μια θεώρηση των επιχειρήσεων στην είσοδο, ήταν US $ 250 ή περίπου € 200 για κάθε άτομο. Στη συνέχεια, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τις επιχειρήσεις μέσω μιας εταιρείας, την ενσωμάτωση και το κόστος εκκίνησης κοστίζει περίπου άλλα μερικές χιλιάδες δολάρια.

Είμαστε δεσμεύονται από το νόμο να αποδείξεις ένα γραφείο ή εμπορικό χώρο, καθώς και καταλύματα για τους ανθρώπους. Υπάρχουν σπίτια προς ενοικίαση σε μερικές χιλιάδες δολάρια ετησίως καταβάλλεται εκ των προτέρων. Έτσι, αμέσως θα πρέπει να πληρώσει για 12 μήνες, με την απαραίτητη σπίτι και το γραφείο, θα είναι τότε σε θέση να πάει στην εφορία και να πάρει το φορολογικό κώδικα. Υπάρχουν μερικές χιλιάδες δολάρια ή ευρώ σε δαπάνες λίγο πριν να πάρετε ένα απλό αριθμό φορολογικού μητρώου.

Ντίζελ ή βενζίνη είναι φθηνή στην Τανζανία σε σύγκριση με κάποιες άλλες χώρες, περίπου το 50% φθηνότερα από ό, τι στην Ευρώπη, η τιμή είναι σχεδόν η ίδια και για τους δύο τύπους καυσίμου. Αλλά κάθε φορά που απαιτούν τη χρήση των off-road οχημάτων, επειδή η άσφαλτος υπάρχει σήμερα μόνο σε κεντρικούς δρόμους και off-road οχήματα καταναλώνουν περισσότερο από τα συνηθισμένα επιβατικά αυτοκίνητα. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε "έξοδο και την επιστροφή από το πεδίο" μπορεί να υπολογιστεί περίπου US $ 100 έξοδα.

Υπάρχουν άλλα έξοδα, όπως:

Τα επίπεδα των επενδύσεων που απαιτούνται

Mwanza - Τανζανία

Το επίπεδο των επενδύσεων σε ένα ορυχείο χρυσού που μπορεί να χωρίσει σε τέσσερις αρχικές ομάδες:

Σε γενικές γραμμές, σας προτείνουμε επιτέλους ΗΠΑ $ 30.000 για τις επιχειρήσεις εξόρυξης χρυσού που θεμέλιο είναι η ομάδα των εκσκαφείς, αντί ενός εκσκαφέα.

Όταν εκσκαφείς εμπλέκονται, μπορεί κανείς να σκεφτεί τουλάχιστον τουλάχιστον 50.000 δολάρια ΗΠΑ για την αρχική εκκίνηση έξοδα. Τέτοια εκσκαφέα θα είναι το δεύτερο χέρι και θα μεταφέρονται από Ηνωμένες Πολιτείες ή την Ευρώπη, θα λάβει ένα μήνα για να φτάσουν στην Τανζανία.

Αν μιλάμε για μικρής κλίμακας εξόρυξη για έναν αλλοδαπό, κάποιος θα πρέπει, στην πραγματικότητα, πολύ περισσότερο τις επενδύσεις και μηχανήματα για να τρέξει μια παραγωγική ορυχείο χρυσού:

Τα πραγματικά ελάχιστες ποσότητες επένδυση για μια σοβαρή επιχείρηση είναι ο τρόπος πάνω από US $ 100.000.

Προκειμένου να ξεκινήσει χωρίς μεγάλο εξοπλισμό, χρειάζεστε κάποια ελάχιστα US $ 20.000 σε US $ 30.000. Μπορούμε να προβλεφθούν ορισμένες λειτουργικές δαπάνες, ακόμη και αν το ποσό της αρχικής επένδυσης είναι χαμηλή. Στην πραγματικότητα, μια επιτυχημένη ορυχείο χρυσού θα πρέπει να είναι βιώσιμη από την παραγωγή του. Κάνουμε σίγουροι ότι η παραγωγή θα συμβεί, και μπορεί κανείς να επεκτείνει τις επενδύσεις όταν υπάρχει παραγωγή χρυσού.

Ελάχιστα επίπεδα επενδύσεων Χρονικό διάστημα για να αρχίσει Ποσό σε USD Ποσό σε ευρώ
Ελάχιστη επένδυση Εντός 45 ημερών US $20,000 € 15,000
Αποθεματικά συνιστάται US $10,000 US $7,500
Με ένα δεύτερο εκσκαφέα χέρι Εντός 60 ημερών US $50,000 € 35,000
Με μεταχειρισμένα φορτηγά, οχήματα παντός εδάφους, συμπιεστές, γεννήτριες, επεκτάθηκε χρυσό ανάκτηση εξοπλισμού Εντός 60 ημερών US $200,000 €150,000

Σοβαρές ξεκινήματα εξόρυξη χρυσού κοστίζουν πολύ περισσότερο από τα παραπάνω φαίνεται ελάχιστα. Και αυτά τα ελάχιστα ακόμη θεωρούνται μικρής κλίμακας εξόρυξη.

Η ελάχιστη επένδυση υπολογίζεται για την επεξεργασία τόσο μαλακά και σκληρά υλικά. Μαλακό υλικό είναι τέτοια που μπορούν να υποστούν επεξεργασία αμέσως με χρυσό ποσοστό ανάκτησης των μέχρι 5-6 γραμμάρια ανά τόνο του υλικού. Σκληρό υλικό απαιτεί επιπλέον προσπάθεια και δίνει μέχρι 50 γραμμάρια ανά τόνο, ανάλογα με την τοποθεσία. Κάποιος πρέπει να είναι πολύ ευχάριστη θέση να έχουν 26 γραμμάρια, όπως είναι στη γη μας.

Επένδυση με μεγαλύτερες μηχανές θα παρέχουν πιο αποτελεσματική επεξεργασία των μεταλλευμάτων χρυσού, καθώς και ο εξοπλισμός αποτελείται από τα ακόλουθα:

Μια βιώσιμη επιχείρηση εξόρυξης χρυσού μπορεί γρήγορα, μέσα σε λίγους μήνες, να μετατραπεί σε δημόσια εταιρεία με μετοχές που πωλούνται στις διεθνείς αγορές, η προσέλκυση νέων επενδυτών.

Εμείς πρόκειται να παράσχει την ομάδα να κάνει μια επαγγελματική και λειτουργική χρυσωρυχείο.

Η συμμετοχή μας

Μπορούμε να συμμετέχουν στην πληρωμή των λειτουργικών δαπανών σε μια χωριστή ιδιοκτησία και τη θέση που θα διατεθεί για εσάς. Οι δαπάνες αυτές αργότερα αφαιρείται από το συνολικό κύκλο εργασιών.

Σε γενικές γραμμές η συμμετοχή μας, όταν θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας ορυχείο χρυσού, αποτελείται από τα ακόλουθα:

Εκτίμηση των αρχικών εξόδων

Τη δική του εταιρεία Mining σας Gold

Αρχικές δαπάνες σας είναι τα έξοδά σας. Είστε επενδύουν στις δικές της δραστηριότητες εξόρυξης χρυσού σας και τη δική σας εταιρεία εξόρυξης χρυσού. Κάνουμε απαιτούν πελάτες να επενδύσουν μια ορισμένη ελάχιστη ποσότητα, διότι διαφορετικά, οι επιχειρήσεις θα αποτύχει. Αυτό είναι συμβουλευτικές υπηρεσίες και την καθοδήγησή μας. Προσωπικά πιστεύω ότι χρειάζεται ελάχιστη επένδυση όπως αλλιώς, δεν μπορεί να είναι σε θέση να παράσχει την κατάλληλη διαβούλευση.

Μετά από αρκετούς μήνες έρευνας, καταλήξαμε σε ιδέες που είναι πολύ χαμηλότερο σε σύγκριση με τις εμπορικές μεθόδους βαθμού ανάκτησης του χρυσού. Χρησιμοποιείτε μας τεχνογνωσία, τους πόρους μας, και τη βελτίωση εξοπλισμού ανάκτησης του χρυσού μας. Ναι, χρειάζονται ότι η εν λόγω ελάχιστη επένδυση καταβάλλεται για συγκεκριμένο εξοπλισμό που είμαστε υπεύθυνοι για τη συλλογή, απόκτηση, αγορά, εξαγωγές, εισαγωγές και τη συναρμολόγηση στην Τανζανία, ή άλλη χώρα. Αυτή είναι μια προϋπόθεση για αυτό το πρόγραμμα για να ξεκινήσει.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με € 15.000 ή 20.000 δολάρια ΗΠΑ. Με αυτό το ποσό είναι μετά τις αρχικές δαπάνες και τους πόρους που καλύπτονται:

€ 2.000 ή $ 2.800 ΗΠΑ χρησιμοποιείται για να στήσετε ένα Τανζανίας εταιρεία η οποία είναι απλώς αναγκαία. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί εάν θέλετε να Joint Venture με μερικά από τα έργα που είχαν καθοριστεί προηγουμένως εξόρυξης χρυσού μας. Σε αυτή την περίπτωση, μετά την υπογραφή της σύμβασης, θα κάνατε είτε να αγοράσετε ή να αποκτήσει χρυσό κάτω από την τιμή ή το μερίδιο και να συμμετέχουν στα κέρδη. Χωριστή απαίτηση εξόρυξη χρυσού θα προορίζεται μόνο για την εν λόγω κοινοπραξία. Διαφορετικά, εάν θέλετε να διαχειριστείτε το χρυσό ορυχείο σας τον εαυτό σας, είστε υποχρεωμένος να δημιουργήσει μια εταιρεία. Το ποσό αυτό είναι απαραίτητο, σε κάθε περίπτωση, ακόμη και στην περίπτωση, εάν η εταιρεία σας έχει ήδη καθιερωθεί. Τυχόν πλεόνασμα χρήματα χρησιμοποιούνται σωστά για να εγγραφείτε έργα της Τανζανίας Κέντρο Επενδύσεων ή με άλλο τρόπο για την απόκτηση αδειών, και να προσλάβουν λογιστές. Εταιρεία πρόκειται να συσταθεί τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την άφιξη σας στην Τανζανία, για να αποφύγετε το χρόνο αναμονής και για την επίλυση τυχόν αναγκαίων διοικητικών καθηκόντων. Μόλις φτάσετε στην Τανζανία, οι μετοχές της εταιρίας μεταφέρθηκαν σε εσάς, συμπεριλαμβανομένων των διαχειριστικών αρμοδιοτήτων.

Μπορείτε, επίσης, την καταβολή των τελών για τα έξοδα διαμονής και το γραφείο για ολόκληρο το έτος και εκ των προτέρων, καθώς αυτό είναι το πώς λειτουργούν τα πράγματα στην Τανζανία.

Με το αρχικό ποσό επένδυσης είμαστε αγορών, τη δημιουργία και τη συναρμολόγηση του εργοστασίου για την επεξεργασία χρυσού ως σημαντικό μέρος του έργου. Μια τέτοια μονάδα μπορεί να επεξεργαστεί 80 τόνους υλικού ανά ημέρα. Εκτιμούμε το βάρος των εν λόγω εγκαταστάσεων σε περίπου € 8000 ή US $ 10.000. Αυτό είναι ένα κινητό φυτό που μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να σε διάφορες περιοχές ή σε διάφορες άλλες χώρες εξόρυξης. Υπάρχουν γενικά πάνω από 75 γνωστές μεθόδους εξόρυξης χρυσού. Μπορείτε να μάθετε για τις μεθόδους όμως, έχουμε περάσει από όλα τα στοιχεία και εμείς χρησιμοποιούμε τη σύγχρονη τεχνολογία που μπορεί να χειριστεί ακόμη μικρότερα σωματίδια χρυσού που αλλιώς χειρίζεται κυάνωσης. Δεν χρησιμοποιούμε χημικά και είναι πιο γρήγορα με τη μέθοδο που προσφέρουμε, από ό, τι συγκρίσιμες εταιρείες μεγέθους με την έκπλυση κυανιδίου. Χρησιμοποιούμε ένα πολύ σύγχρονο και ανέξοδη συνδυασμό των υπαρχουσών μεθόδων ανάκτησης του χρυσού, με απόδοση ίση με άλλες μεθόδους με έξοδα ύψους € 80.000 US $ 100.000.

Ορισμένες εταιρείες στην Τανζανία επεξεργασία χρυσού με το κυανίδιο. Μπορούν ντους των μεταλλευμάτων χρυσού με κυάνιο και μετά από 2-3 μήνες της επεξεργασίας ανακτούν χρυσό. Δαπανηρή επένδυση είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά και αρκετά αργή. Είμαστε χρησιμοποιώντας μια μέθοδο ανάκτησης χρυσού, που επινοήθηκε για να αντικαταστήσει την επεξεργασία του χρυσού κυανίου ή υδράργυρο. Ποια άλλη επιχείρηση έχει να επεξεργαστεί μέσα σε 2-3 μήνες, μπορούμε να επεξεργαστούμε για 2-3 εβδομάδες. Η μέθοδός μας συλλέγει τα λεπτότερα σωματίδια χρυσού.

Έχουμε κάνει βελτιώσεις των υφιστάμενων τεχνικών, έτσι ώστε να μπορεί να συγκεντρώσει όλα τα ορατά και αόρατα χρυσό στο ποσοστό 98% του υλικού με την πρώτη επεξεργασία των μεταλλευμάτων χρυσού.

Η μονάδα ανάκτησης χρυσού δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Κρίσιμα σημεία πρέπει να καταδικαστεί από Ηνωμένες Πολιτείες τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από το συγκρότημα μπορεί να ολοκληρωθεί στην Τανζανία λόγω της κατασκευής και μεταφοράς φορές. Το εργοστάσιο του χρυσού περιέχει 7 υδατοφράκτες πλυσίματος χρυσού, όπου ένα κανάλι μόνιμα καθαρίζονται από πυκνό και άλλα 6 υδατοφράκτες εργασίας συνεχώς. Υπάρχει το φράγμα των οκτώ που χρησιμεύει για τον προσδιορισμό της συνολικής αποτελεσματικότητας και βεβαιωθείτε ότι έχουν ακόμα λεπτότερα σωματίδια χρυσού έχουν διατηρηθεί.

Τα λειτουργικά έξοδα στον τομέα

Τα λειτουργικά έξοδα του τομέα είναι αρκετά φθηνή σε σύγκριση με την κατάσταση στις δυτικές χώρες. Εάν η διαχείριση μας έχει απομείνει για να διαχειριστείτε το δικό σας ορυχείο χρυσού, είμαστε διατηρώντας το 20% του εισοδήματος, που λαμβάνουν το 80% της εν λόγω εταιρείας εξόρυξης.

Το κόστος των εργαζομένων για μία ημέρα είναι € 3 - € 5 ή € 5 - US $ 8 ανά άτομο, κατά μέσο όρο, ενώ ορισμένοι εργαζόμενοι θα πληρώνουν € 5 ή US $ 8 ώρες ημερησίως ή ακόμα και περισσότερο. Είναι πολύ φθηνή σε σύγκριση με τους δυτικούς όρους, αυτό σημαίνει ότι να πάρει ένα € 90 ή US $ 120 μηνιαίες ή € 150 ή ΗΠΑ $ 180 το μήνα?

Πρέπει να τους δώσουμε το φαγητό, και δεδομένου ότι ο καθένας ζει μακριά σε άλλη πόλη ή χωριό, έχουμε να σας προσφέρουν διαμονή, κουζίνα, τουαλέτα, ντους (το νερό ψήνεται επί τόπου), τότε υπάρχουν και άλλες δαπάνες, καθώς και.

Το κόστος της επεξεργασίας μεταλλευμάτων σκληρά

Hard μεταλλεύματα: κόστος των πρώτων υλών είναι περίπου € 100 ή US $ 130 ανά τόνο. Εάν υπάρχουν 26 γραμμάρια ανά τόνο, όπως αυτό που έχουμε βιώσει, είναι πολύ κερδοφόρα. Σκληρό μεταλλεύματα δοκιμάζονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκσκαφής και μόνο υλικό που έχει το χρυσό σε αυτό πρόκειται να διερευνηθεί. Παίρνει 5 άτομα σε μία μέρα για να σκάψουν 1 τόνο υλικού.

* Πέντε άτομα πληρώνονται κάθε 5 € ημερησίως, δηλαδή € 25 ή US $ 33 ευρώ ανά τόνο? * Κόστος της καύσης του μεταλλεύματος είναι περίπου € 20 ή US $ 27 ανά τόνο? * Το κόστος σύνθλιψης σκληρά μεταλλεύματος είναι περίπου 25 € ή US $ 33 ευρώ ανά τόνο? * Υπάρχουν επίσης το κόστος της ενέργειας, αντλίες πετρελαίου, τα έξοδα μεταφοράς? σκληρά μεταλλεύματα ή βράχια, πρέπει να καίγονται για τη σωστή εξόρυξης χρυσού, που αυξάνουν το κόστος, αλλά παράγει καλύτερα αποτελέσματα? * Θα χρησιμοποιήσει σίγουρα από τις 25 ανθρώπους να σκάψουν 5 τόνοι ακατέργαστου σκληρά μεταλλεύματα ανά ημέρα. Θα δημιουργήσει επίσης το κόστος περίπου € 500 ή 675 $ ΗΠΑ την ημέρα. Αλλά μπορεί κανείς να πάρει πάνω από 100 γραμμάρια χρυσού από 5 τόνους, δηλαδή άνω των € 3.000 ή ΗΠΑ $ 4.100 ανά ημέρα.

Με ελάχιστη επένδυση, όπως περιγράφεται, θα μπορεί να χειριστεί περισσότερο από 5 τόνους πω σκληρά μεταλλεύματα, γιατί αν δεν υπάρχουν θραυστήρες στο χώρο, στη συνέχεια, το υλικό πρέπει να μεταφέρεται και να καταβληθεί για τη συντριβή, αλλά η σύνθλιψη είναι περιορισμένη, είναι καλύτερο να αγοράσετε επιπλέον θραυστήρες για την τοποθεσία, το καθένα κοστίζει € 4000 και μπορεί να επεξεργαστεί 200 kg ανά ώρα ή περίπου 2,5 τόνους ανά ημέρα, ή 5 τόνους, αν δεν υπάρχει νυχτερινή βάρδια.

Το κόστος της επεξεργασίας μαλακών μεταλλευμάτων

Μαλακό μεταλλεύματα: αυτή η ελάχιστη επένδυση βασίζεται στο γεγονός ότι η πλειοψηφία του υλικού είναι μαλακό IRES, και ένα μικρό μέρος, ίσως το 20% θα υποβληθούν σε επεξεργασία τόσο σκληρά μεταλλεύματα ή βράχια. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη των αναγκαίων μηχανημάτων όπως περιέγραψα. Κατά την επεξεργασία των μαλακών μεταλλευμάτων, έχουμε τα περισσότερα οφέλη στην αρχή, γιατί τότε μπορούμε να προσλάβουν εργαζόμενους που εργάζονται με φτυάρια και αξίνες, και το σκάψιμο είναι πιο εύκολο τρόπο.

Τανζανίας μηχανή θραυστήρα

Μπορούμε να εισαγάγουν επαγγελματικό θραυστήρες μεταλλεύματος χρυσού από την Κίνα, Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο, αυτό είναι το πώς μπορεί να λειτουργήσει σωστά με την Τανζανίας έκανε θραυστήρες, έτσι ώστε να μπορεί να επεξεργαστεί 5 τόνους υλικού για 24 ώρες ανά θραυστήρα. Με δύο τέτοιες θραυστήρες μπορεί να σημαίνει 200-300 γραμμάρια χρυσού ανά ημέρα.

Υπάρχουν, επίσης, το κόστος για τον ιδιοκτήτη της θέσης, διότι πρέπει να μοιράζονται τα κέρδη με τον κάτοχο της άδειας. Αυτό σημαίνει ότι θα μοιράζονται τα κέρδη με τον κάτοχο της άδειας και που μπορεί να είναι από 10% έως 50% των καθαρών κερδών. Έχουμε ήδη δημιουργήσει σχέσεις με τους κατόχους άδειας.

Με μια επένδυση ύψους € 15.000 ή 20.000 δολάρια ΗΠΑ και με τη συμμετοχή μας στο λειτουργικό κόστος, μπορείτε να υπολογίζετε μέσα σε λίγους μήνες με κανονική παραγωγή χρυσού.

Μπορείτε είτε να αποφασίσουν να συμμετάσχουν ενεργά στη διαχείριση ή έχουν την διοικητική μας ομάδα να οδηγήσει το δικό σας χρυσωρυχείο. Παράδειγμα τέτοιων καθαρό μερίδιο κέρδους είναι ότι θα πάρει ΗΠΑ 8,000 δολάρια από κάθε 10,000 US $, ενώ στις ΗΠΑ $ 2000 θα διατεθεί για τις υπηρεσίες διαχείρισης. Μπορείτε πάντα να έχουν δωρεάν διαμονή, διακοπές, δωρεάν οικιακές βοηθοί, τότε επισκεφθείτε δωρεάν σαφάρι, εθνικό πάρκο, ώστε να μπορούμε να σας καθοδηγήσει στη Ζανζιβάρη. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, μπορείτε να μιλήσετε με τους ανθρώπους, μπορείτε να δείτε πώς η επιχείρηση μπορεί να επεκταθεί στο μέλλον.

Συμβουλευτική και Προσανατολισμός για τη δική σας Χρυσορυχείο

Οι αμοιβές των συμβούλων μας που καταβάλλονται τη στιγμή που έχουμε καθιερώσει την παραγωγή χρυσού για σας, και τη στιγμή που θα έχουν εκπαιδευτεί και έχουν καταλάβει με επιτυχία τις λεπτομέρειες της επιχείρησης. Συμβουλευτική και καθοδήγηση στην πρώτη φάση έχει ολοκληρωθεί, αφού έχετε πρώτα παράγονται τρία κιλά χρυσού.

Αμοιβή συμβούλων μας, εξαρτάται από το αρχικό ποσό και τις αξίες της επιχείρησης που σας παρέχουμε. Με την ελάχιστη επένδυση 20.000 δολάρια ΗΠΑ συν τα λειτουργικά έξοδα, αμοιβή συμβούλων μας είναι 2 κιλά χρυσού, αλλά μόνο αφού έχετε δικό σας 3 κιλά. Στην πραγματικότητα, δεν το πληρώνουν άμεσα, το εργοστάσιο εξόρυξης χρυσού πρόκειται να παραγάγει αμοιβή συμβούλων μας. Και θα ξέρετε ότι η παραγωγή σας τρέχει. Μόνο τότε καταβάλλεται ένα τέτοιο τέλος συμβούλων. Είναι one-time αμοιβή.

Στη συνέχεια, μπορεί να συνεχίσει να διαχειρίζεται την επιχειρηματική σας. Εάν επιλέξετε να καταφέρουμε την επιχείρηση για σας, εμείς θα διατηρήσει ένα μέρος των κερδών και θα πρέπει να καταβάλλεται σε μηνιαία βάση το μέρος σας το κέρδος από το δικό σας χρυσωρυχείο.

Ίδια βιώσιμη επιχείρηση Long Term Gold Mining σας

Το τελικό προϊόν που πρόκειται να πάρει με αυτό το πρόγραμμα είναι η δική βιώσιμη μακροπρόθεσμη επιχειρηματική εξόρυξη χρυσού σας.

Πώς να ξεκινήσετε

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε με το πρόγραμμα, να υπογράψει επάνω για τις οδηγίες παρακολούθησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Τηλέφωνο: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

GOLDIVANTI LP

Κοινωνικά Δίκτυα

Facebook

{$googletranslate_fulldisclaimer}

Call Communication and Reporting Officer I/C of Start Your Own Gold Mine company in Tanzania, Mr. Gabriel Masanyiwa, on +255626100000

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +385958185403 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Novska, Croatia, for purposes of construction of gold mining equipment Europe, and private purposes. I am managing teams of people in Uganda, Kenya, Rwanda and Tanzania and handling purchases and manufacture of mining equipment. We are also promoting our Tanzanite gemstone inventory.

You will need either to contact me or Communication and Reporting Officer I/C, Mr. Gabriel Masanyiwa in Tanzania as described.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: