Start din egen guldmine

Start din egen guldmine

{$languages}

Start din egen guldmine

Start din egen guldmine

Tak for din interesse i at starte din egen guldmine og investere i guld. Mit navn er John Louis og jeg er rådgiver for internationale investeringer i guld og leverandør af rådgivning og vejledning tjeneste at starte din egen guldmine og bæredygtig guldminedrift virksomhed.

Siden 2002. Jeg er begyndt, åbnede, registreret, inkorporeret mere end 100 internationale virksomheder hjælper verdensplan iværksættere og forretningsfolk til at starte deres egne virksomheder.

Vi kan tilbyde dig til at starte en produktiv, din egen guldminedrift virksomhed under min personlige observation, indtil du har produceret første fem kilo guld, og hvis du kan lide det senere, under konstant overvågning og personligt organiseret og overvåget ledelse.

Dette program er resultatet af vores arbejde og erfaring i produktion af guld, handel med guld og forskellige guld relaterede virksomheder.

Start din egen Gold Mine er for dig. Vi har allerede startet vores eget guld minedrift og guld produktion og det bare sker, at vi har været ofte spurgt af nye kunder for at hjælpe dem med at starte deres egen guldminedrift produktion, som kan køre ved de samme processer og metoder som vores guld mineprojekter. Det er formålet med denne hjemmeside, at starte din egen guldminedrift virksomhed. Bæredygtig og langsigtet profitabel forretning for produktion af guld.

Smeltet guld

Jeg mener personligt, at den bedste investering i guld er at have vores eget guld produktion. Personligt ville jeg være meget glad, hvis jeg kunne have nogen til at lede mig og lede arbejdet, ligesom jeg tilbyder det til dig. Min gruppe af mennesker, der er nødvendige cirka seks måneder lige til forskning og erhverve ordentlig viden og endnu et fem måneder bare for at udforske de krav, og erhverve joint venture tilbud. Vi havde til at investere en masse for at komme til de første gram guld. Og vi gjorde det.

Du er ikke kommer til at følge den lange vej til succes gennem alle de byrder af udforskning, selv-læring og varighed. Du kommer til at være kickstartet i guldminedrift virksomhed inden for 45 dage. Ja, 45 dage alene.

Med den viden og erfaring, jeg har fået, er du her for at lære om det nøglefærdige guldminedrift løsning, således at guld produktion kan begynde inden for 45 dage fra starten af ​​projektet.

Jeg er i færd med at handelen med guld, virksomhed skrot guld handel og raffinering af guld, og enhver, at være i sådan virksomhed ikke ønsker at risikere med guldprisen. Jeg har besluttet at åbne op for min egen guldminedrift for at minimere risici med guldprisen. Og jeg havde ret.

I denne branche, kan du have fuldstændig kontrol, og kan overvåge og styre virksomheden selv, eller du kan beslutte at vælge eller at uddelegere forvaltningen til os. Det er din beslutning. Mest af alt er det anbefales, at du har en komplet indsigt i virksomheden gennem vores rådgivning og vejledning service.

Fortjenesten kan være betydelige, men virksomheden er mest afhængig af intention og vedholdenhed af dens ledere. Ja, vi har den nødvendige mængde af intention og vedholdenhed. Vi er her for at lære dig, vise dig, lede og guide dig gennem de første faser af guld produktion, indtil du er i stand til korrekt kopiere, kopiere og fortsætte sådan guldminedrift virksomhed selv. Du kan senere vælge enten at stoppe, som du vil have erhvervet minimalt tre kilo af guld, eller du kan vælge at håndtere en sådan virksomhed selv i fremtiden, eller i sidste ende at uddelegere forvaltningen til vores overvåget styring og tjene profit på afstand.

Vi har den nødvendige dosis af hensigtserklæringer og den nødvendige dosis af vedholdenhed i at nå disse mål. Målet er en langsigtet og bæredygtig produktion af guld. Indtjeningen kan være betydelige, i alle tilfælde, bør du være i stand til at producere flere kilo guld pr måned, selv med en lille investering i maskiner, udstyr, guld recovery teknologi, faciliteter, sikkerhed og driftsomkostninger.

Fra mig, du får i løbet af de næste par dage og klare instruktioner om, hvordan du kan blive involveret i denne forretning, enten passivt eller aktivt. I løbet af denne tid, kan du lære, hvordan du starter din egen guldmine.

Din egen Gold Mining Company

Din egen guldminedrift selskab kunne køre inden for 45 dage fra i dag. Under vores rådgivning og vejledning og ledelse tjenester dit eget guld mineselskab kan producere ren guld inden for 45 dage fra i dag.

Dette program er beregnet til begyndelsen minearbejdere, guldgravere eller folk, der ønsker at investere i deres egen virksomhed eller dem, der allerede overvejer at begynde med guldminedrift virksomhed. Du kan også være interesseret i passiv indkomst fra din egen guldmine, mens at blive forvaltet af os selv.

Forvaltning og kontrol af Gold Mining Project

Der er to metoder til forvaltning og kontrol af din egen guldminedrift virksomhed i henhold til rådgivning, vejledning og ledelse tjenester i vores virksomhed.

Du kommer til at lære at styre din egen guldminedrift virksomhed

Under vores tilsyn, rådgivning, vejledning og ledelse, er du nødt til at tilbringe en til tre måneder, indtil du har produceret første mængde af guld. Faktisk er vi sørge for, at du lykkes. Det er vores ansvar, at din guld produktion begynder og at du rent faktisk producere den første mængde af guld.

Det er at lære proces, hvor du følger trin, læsning gennem dokumentation, forståelse juridiske og praktiske aspekter af guldminedrift erhvervslivet, og træne dig selv i håndtering mennesker og ledelse af projektet. Du bliver hjulpet gennem begyndelsen scenen, og du kan enten sidde ned og se, hvad vi laver, eller involvere dig i virksomheden. Det er helt op til dig. Vi råder dig til aktivt at involvere dig.

Efter vellykkede første en til tre måneder din læreproces, vil du blive i stand til at kontrollere, styre og køre din egen guldmine.

Kører din egen guldmine under vores tilsyn og ledelse

Når du har produceret den første mængde guld i din egen guldmine, vil du blive overbevist om, at din guldmine giver resultater. Vores pris vil blive udbetalt efter du allerede har fået overskud, i virkeligheden, vil vi modtage den næste lille mængde guld for vores virksomhed, da prisen for rådgivning, vejledning, ledelse og indledende produktion af guld. Det kommer til at være en gang betaling i guld eller tilsvarende beløb, som aftalt endelige kontrakt. Du betaler konsulenthonorar når du har fået de første resultater: guld.

Efter dette, kan du vælge at køre din egen virksomhed selv, eller du kan uddelegere forvaltningen til os. Hvis vi overvåge og kontrollere eller styre din virksomhed og din egen guldmine, ville du være i Joint Venture med vores virksomhed, og du ville modtage visse aftalte og større andel af guld produktion, mens vi ville fastholde mindre procentdel af overskuddet til styring af din egen virksomhed.

Skattefri indkomst fra din egen guldmine

Afhængig af din skattemæssige bopæl eller erhvervsstruktur, kan vi designer, at udbytter hidrørende fra din egen guldmine, betales skattefri. Det er muligt på grund af forskellige konstellationer, der kan være mulig med produktion af guld. I almindelighed, i mange lande kan køb og salg af investeringsguld være skattefri. I nogle lande kan overskud opstår uden for det land, være skattefri, og for nogle mennesker, der modtager udbytte fra erhvervsvirksomheder kan være skattefri. Vi kommer til at se ind i din virksomhed og skattemæssige situation, afhængig af din bopæl og love, og vi kan designe foretrække aftaler, som du kan bruge til at modtage de skattefrie fonde og overskud ud af dit eget guldmine.

I stedet for overskud i penge, er det også muligt at modtage guld ud af guldminen. Kontrakt om køb af guld eller kendte produktions aftaler kan være enkle købsaftale, som du kan lukke med din egen virksomhed. Når investeringerne guldmarked og barer er blevet leveret til dig, kan du gemme dem til senere som investering eller alternativt kan du sælge dem og få overskud skattefri. Det er virkelig afhænger af dine egne skattemæssige bopæl og erhvervsstruktur. Vi kan hjælpe med og hjælpe dig med korrekt opsætning.

Gold mineselskab ejerskab

Vores nuværende projekter udvikles i Republikken Tanzania, Østafrika. Vi kan udvikle projekter i andre lande, men det er hvad der er på tilbud nu under projektet Start din egen Gold Mine.

Company ejerskab kan struktureres på den måde, som du rådgive eller som du rådes til optimal skatteincitamenter. Du kan besidde og eje din virksomhed helt selv. Du må bruge et andet selskab, eller din lokale virksomhed eller et offshore selskab for fortrolige ejerskab af din egen guldminedrift virksomhed. Det er også muligt at bevare ejerskab og kontrol gennem kontrakter, som ikke ville være synlige i det offentlige register. Det hele afhænger af, hvor meget privatliv du søger.

I projektet Start din egen Gold Mine, vil du erhverve, eje og kontrollere din egen guldminedrift selskab, enten under din egen, direkte og offentligt individuelt ejerskab eller under selskab har ejendomsretten. Rådgivning og struktur af ejendomsretten til en sådan guldminedrift selskab indgår som en del af vores service af rådgivning og vejledning.

Regnskab vil blive håndteret af vores medarbejdere og statsautoriserede revisorer.

Ved hjælp af vores ressource for guldminedrift opstart

Vi har været at investere siden 2002. i forskellige virksomheder, herunder business as gold skrothandler, guld handel og investeringer i diamanter. Gennem tiden har vi fået nye selskaber, åbnet nye filialer i verden, og vandt værdifulde forbindelser, know-how og erfaring. Ressourcer, vi har skabt er på plads og klar til at blive brugt, gratis, for din egen guldminedrift projekt.

At åbne en guldmine i en kort tid er meget vanskelig. Det tager mange måneders forberedelse og derefter en masse rejser, interviews, analyse, beskæftigelse af personer af forskellige kvalifikationer, udforske og finde passende krav om landområder med guld indskud, bygge huse for medarbejdere, der giver sikkerhed, uddannelse af personale, finde gode steder, indgåelse kontrakter og lukning Joint Ventures med tilladelsesindehavere.

Det er de ressourcer. Ressourcer, vi allerede har, kan du bruge i løbet af din opstart fase at åbne din egen guldminedrift virksomhed. De ressourcer, som vi har etableret, er netop grunden til, at vi kan tilbyde dig sådan rådgivning og vejledning til at åbne din egen guldmine.

Fordele ved at bruge vores ressourcer

Ved at bruge vores let tilgængelige ressourcer, du vinder følgende fordele:

Det ville være meget dyrt at starte eventyr på egen hånd, og det ville tage med bedste bestræbelser mindst seks måneder eller længere, når du kommer til Afrika for at starte fra begyndelsen i denne forretning. Du ville tilbringe mindst 50.000 dollars i løbet af efterforskningsfasen, sandsynligvis langt mere, og ikke at nævne, at du ville have til at løse problemerne omkring mennesker, der giver du bevidst urigtige oplysninger eller problemer omkring den korruption, der er bredt til stede. Enhver korruption og kriminalitet er rapporteret fra vores side, og vi har aldrig indgå mistænkelige transaktioner. Men en anden, som nogle af vores kolleger fra Italien, ville nemt blive lokket ind korruptionssager og i sidste ende kunne blive udvist fra landet eller endda ender i fængsel. Bare ved enkle og uskyldige fejl, som det er at købe en enkelt diamant, når du ikke har en ordentlig licens til det.

Vores ressourcer, der allerede findes: etablerede virksomheder, logi, kontor, personale, tolke, pumper, senge, huse, jord og beliggenhed, kontrakter med licenstagere, maskiner, generatorer, solenergi, rør, kedler, vandtanke og så videre.

Disse midler bliver automatisk anvendt i denne venture.

Ellers, hvis du ikke gør brug af de eksisterende ressourcer, ville omkostningerne blive meget højere i den første fase, og du ville tilbringe måneder og måneder mere bare for at oprette din egen placering. Vi ønsker at undgå det.

Turnkey guldminedrift virksomhed i Tanzania

Start din egen guldmine med vores assistance, rådgivning, vejledning og ledelse tilbyder dig en komplet nøglefærdig guldminedrift virksomhed. Placering er i Tanzania, allerede nu.

Du får følgende værdifuldt produkt:

En sådan produktion kursus kræver vedholdenhed og vilje, og vores gruppe har den nødvendige dosering af vedholdenhed og intention.

Det er meget sjældent, at finde en person der beskæftiger sig eller løbe en guldmine og villige til at åbne deres forretningshemmeligheder, detaljer og for at tilbyde dig en komplet løsning. Vi ville være glade, hvis vi havde nogen til at udføre træning, vejledning og rådgivning for os, ligesom vi gør det nu, for vores kunder.

Jeg tror, ​​dette er en enestående mulighed.

Indledende omkostninger og minimal nødvendig investering

Under sted af livet i Tanzania, gør de lokale små minearbejdere ikke brug for meget at investere for at starte guld minedrift, som det er nødvendigt for en udenlandsk investor. Den lille skala minearbejder, der bor på mineområdet, hvor han har en mudder lavet hus og hans familie, og to eller tre børn, han bruger en pick og skovl, som redskaber både er tilknyttet den samme aksel som hans eneste venture eller investering. Selv for det værktøj, han kan få et lån og betale det senere til en lokal smed. Værktøj produceres derude på landet, højre væk, en rigtig smed producerer værktøjer og hamre strygejernet på rattet i lastbilen, og metal bliver opvarmet ved hjælp af en hånd køre luftpumpe. For en tanzanisk små minearbejder investering beløb kan være så lav som nul eller 3.500 tanzaniske Schilling eller omkring US $ 2,5 for et nødvendigt redskab.

Under sted af livet i Tanzania, gør de lokale små minearbejdere ikke brug for meget at investere for at starte guld minedrift, som det er nødvendigt for en udenlandsk investor. Den lille skala minearbejder, der bor på mineområdet, hvor han har en mudder lavet hus og hans familie, og to eller tre børn, han bruger en pick og skovl, som redskaber både er tilknyttet den samme aksel som hans eneste venture eller investering. Selv for det værktøj, han kan få et lån og betale det senere til en lokal smed. Værktøj produceres derude på landet, højre væk, en rigtig smed producerer værktøjer og hamre strygejernet på rattet i lastbilen, og metal bliver opvarmet ved hjælp af en hånd køre luftpumpe. For en tanzanisk små minearbejder investering beløb kan være så lav som nul eller 3.500 tanzaniske Schilling eller omkring US $ 2,5 for et nødvendigt redskab.

Det er muligt at fremstille guld til nogen, som bor der, næsten uden investeringer, men selvbestemt arbejde.

Nogle indledende udgifter

Desværre, for os udlændinge, er det ikke muligt, bør vi altid betale en business visum ved indgangen, har det været US $ 250 eller omkring € 200 for hver person. Så vi er forpligtet til at gøre forretninger gennem et selskab, stiftelse og start omkostninger koster yderligere ca par tusinde dollars.

Vi er bundet af loven til bevismateriale et kontor eller kommercielle plads, og også indkvartering for mennesker. Der er huse til leje på par tusind dollars om året skal betales på forhånd. Så lige væk vi skal betale for 12 måneder frem med den nødvendige hjem og kontor, ville du så være i stand til at gå til skattevæsenet og få skattelovgivningen. Der er få tusindvis af dollars eller euro i udgifter lige før vi kan få en simpel momsnummer.

Diesel eller benzin er billig i Tanzania i forhold til nogle andre lande, omkring 50% billigere end i Europa, at prisen er næsten den samme for begge typer brændstof. Men hver gang vi kræver brug af off-road køretøjer, fordi asfalten der kun er til stede på de vigtigste veje og off-road køretøjer forbruge mere end almindelige personbiler. Det betyder for hver "exit og afkast fra feltet" kan det beregnes omkring US $ 100 i udgifter.

Der er andre udgifter såsom:

Investeringsniveau, der kræves

Mwanza - Tanzania

Niveauet for investeringer i en guldmine, vi kan opdele i fire indledende grupper:

Generelt anbefaler vi omsider USD 30.000 for guldminedrift virksomhed, som fundament er team af gravemaskiner, i stedet for en gravemaskine.

Når gravemaskiner er involveret, kan man tænke på minimum mindst 50.000 dollars til indledende opstart udgifter. En sådan gravemaskine ville være anden hånd og vil blive transporteret fra USA eller Europa, ville det tage en måned at nå frem til Tanzania.

Hvis vi taler om små skala minedrift for en udlænding, ville man i virkeligheden har brug for langt mere investering og maskiner for at køre en produktiv guldmine:

De sande minimal investering beløb for en alvorlig operation er langt over 100.000 dollars.

For at starte uden store udstyr, du behøver minimalt nogle US $ 20.000 til US $ 30.000. Vi kan sørge for nogle driftsudgifter, selv om den oprindelige investering beløb er lav. I virkeligheden en vellykket guldmine skal være bæredygtig ved sin produktion. Vi er at sikre, at produktionen sker, og man kan udvide investeringen når der er guld produceret.

Minimal investering niveauer Tidsramme til at starte Beløb i USD Beløb i EUR
Minimal investering Inden 45 dage US $20,000 € 15,000
Reserver anbefalede US $10,000 US $7,500
Med en anden hånd gravemaskine Inden 60 dage US $50,000 € 35,000
Med brugte lastbiler, off-road køretøjer, kompressorer, generatorer, udvidet guld inddrive udstyr Inden 60 dage US $200,000 €150,000

Alvorlige guldminedrift nystartede koste måde mere end de ovenfor viste mindstesatser. Og sådanne minimumsplacering er endnu betragtes lille skala minedrift.

Den minimal investering er beregnet til behandling af både bløde og hårde materialer. Blødt materiale er således, at der kan forarbejdes straks med guld Genfindelsesprocenten op til 5-6 gram per ton materiale. Hårdt materiale kræver en ekstra indsats og giver op til 50 gram per ton, afhængigt af placeringen. Man skal være helt tilfredse med at have 26 gram som det er på vores jord.

Investering med større maskiner vil give mere effektiv behandling af guld malm, og sådant udstyr består af følgende:

En bæredygtig guldminedrift virksomhed kan hurtigt, inden få måneder, bliver til et aktieselskab med aktier sælges på de internationale markeder, også at tiltrække nye investorer.

Vi kommer til at give holdet til at lave en professionel og funktionel guldmine.

Vores deltagelse

Vi kan deltage i betaling af driftsudgifter på en separat ejendom og beliggenhed, der er afsat til dig. Sådanne omkostninger senere fratrækkes samlede omsætning.

Generelt vores deltagelse, når du ønsker at starte din egen guldmine, består af følgende:

Estimering af startomkostningerne

Din egen Gold Mining Company

Dine indledende udgifter er dine udgifter. Du investerer i din egen guldminedrift virksomhed og din egen guldminedrift selskab. Vi kræver kunder at investere vis minimal mængde, som ellers ville business mislykkes. Det er vores rådgivning og vejledning. Jeg synes personligt, at du har brug for minimal investering, som ellers kan vi ikke være i stand til at give en ordentlig rådgivning.

Efter flere måneders forskning, vi kom op med ideer, der er billig i sammenligning med kommerciel kvalitet guld opsving metoder. Du bruger vores knowhow, vores ressourcer og vores forbedrede guld opsving udstyr. Ja, vi kræver, at der betales en sådan minimal investering til særlig udstyr, som vi er ansvarlige for at indsamle, erhverve, indkøb, eksport, import og samle i Tanzania, eller et andet land. Det er en betingelse for dette program til at starte.

Du kan begynde med 15.000 € eller US $ 20.000. Med dette beløb efter indledende udgifter og ressourcer er omfattet:

€ 2.000 eller US $ 2800 bruges til at sætte en tanzanisk selskab, der er simpelthen nødvendigt. Dette kan undgås, hvis du ønsker at Joint Venture med nogle af vores tidligere etablerede guld mineprojekter. I dette tilfælde, efter at der er indgået kontrakt, du ville enten købe eller erhverve guld under prisen eller dele og deltage i overskud. Separat guldminedrift krav ville blive reserveret til sådan joint venture. Ellers, hvis du ønsker at styre din guldmine dig selv, er du forpligtet til at etablere en virksomhed. Dette beløb er nødvendig under alle omstændigheder, herunder i tilfælde, hvis din virksomhed allerede er blevet etableret. Eventuelle overskydende penge korrekt bruges til at registrere projekter med den tanzaniske Investment Center eller på anden måde at erhverve licenser og hyre revisorer. Selskabet kommer til at være etableret i mindst 30 dage før din ankomst til Tanzania, for at undgå ventetid og løse eventuelle nødvendige administrative opgaver. Når du er ankommet til Tanzania, er selskabets aktier overdraget til dig, herunder de beføjelser forvaltningsforanstaltninger.

Du er også at betale gebyrer for omkostningerne ved indkvartering og kontor for hele året, og i forvejen, da det er sådan, tingene fungerer i Tanzania.

Med den oprindelige investering beløb, vi køber, skabe og samle anlæg til behandling af guld som en vigtig del af projektet. Et sådant anlæg kan behandle 80 tons materiale pr dag. Vi anslår bekostning af sådanne anlæg til omkring 8000 € eller US $ 10.000. Dette er et mobilt anlæg, der kan skilles ad og sat på forskellige steder eller på forskellige andre minedrift lander. Der er i almindelighed over 75 kendte metoder til udvinding af guld. Du kan lære om de metoder, men vi har været igennem alle de oplysninger og vi bruger moderne teknologi, der kan håndtere selv de mindste guld partikler, der ellers håndteres af cyanid udvaskning. Vi bruger ingen kemikalier og er hurtigere med den metode, som vi tilbyder, end sammenlignelige størrelse virksomheder med cyanid. Vi bruger en meget moderne og billig kombination af eksisterende guld opsving metoder, med effektivitet svarende til andre metoder med udgifter € 80.000 eller US $ 100.000.

Nogle virksomheder i Tanzania behandler guld med cyanid. De bad guld malm med cyanid, og efter 2-3 måneders behandling, de genvinde guld. Dyrt investering er meget effektiv, men også temmelig langsomme. Vi bruger en guld opsving metode, der blev opfundet for at erstatte behandlingen af ​​guld cyanid og kviksølv. Hvad anden virksomhed har til at behandle inden for 2-3 måneder, kan vi behandle i 2-3 uger. Vores metode indsamler de fineste guldpartikler.

Vi har gjort forbedringer af de eksisterende teknikker, så vi kan samle alle de synlige og usynlige guld i andelen af ​​98% af materialet med den allerførste behandling af guld malm.

Guldet genudvindingsanlægs tager ikke meget plads. Afgørende skal bestilles fra USA mindst 30 dage før samlingen kan være færdig i Tanzania på grund af byggeri og transport tider. Guldet planten indeholder 7 guld vask sluser, hvor den ene kanal er permanent renses for koncentrat og andre 6 sluser arbejde hele tiden. Der er otte slusen, der tjener til at bestemme den samlede effektivitet og sørg for, at selv fineste guld partikler er blevet bevaret.

Driftsomkostningerne i marken

Driftsomkostningerne i området er ganske billige i forhold til situationen i de vestlige lande. Hvis vores ledelse er overladt til at håndtere din egen guldmine, vi bevarer 20% af indkomsten, modtager du 80% af sådan mineselskab.

Omkostningerne af arbejdstagere for en dag er € 3 - 5 € eller US $ 5 - US $ 8 pr person i gennemsnit, mens nogle arbejdstagere vi betaler € 5 eller US $ 8 en dag eller endnu mere. Det er meget billigt i forhold til de vestlige vilkår, betyder det, at de får en € 90 eller US $ 120 månedligt eller € 150 eller US $ 180 måned;

Vi er nødt til at give dem mad, og da alle bor væk i anden by eller landsby, er vi nødt til at sørge for indkvartering, køkken, toilet, bruser (vandet er kogt på stedet), så er der andre omkostninger.

Omkostningerne ved behandlingen hårde malm

Hårde malm: udgifter til råvarer er ca € 100 eller US $ 130 per ton. Hvis der er 26 gram per ton, ligesom vi har det oplevet, det er meget profitabelt. Hårde malme testes under grave-processen, og kun materiale, der har guld i det kommer til at blive udforsket. Det tager 5 personer på én dag at grave 1 ton materiale.

* Fem mennesker bliver betalt hver € 5 per dag, der er € 25 eller US $ 33 per ton; * Omkostninger for afbrænding af malm er omkring € 20 eller US $ 27 per ton; * Udgifter til knusning hård malm er omkring € 25 eller US $ 33 per ton; * Der er også udgifter til energi, diesel pumper, transportudgifter; hårde malm og sten skal brændes til en ordentlig udvinding af guld, der øger omkostningerne, men giver bedre resultater; * Vi ville helt sikkert ansætte i begyndelsen 25 personer til at grave 5 tons rå hårde malm om dagen. Det ville også skabe pris på omkring € 500 eller US $ 675 om dagen. Men man kan få mere end 100 gram guld fra 5 tons, hvilket betyder over € 3000 eller US $ 4100 per dag.

Med minimal investering, som beskrevet, kan vi ikke håndtere mere end sige 5 tons hårde malm, for hvis der ikke er nogen knusere på stedet, så materialet skal transporteres og betalt for knusning, men sådan knusning operation er begrænset, er det bedst at købe yderligere knusere til webstedet, hver koster € 4000 og kan behandle 200 kg i timen eller omkring 2,5 tons per dag, eller 5 tons, hvis der er nattevagt.

Omkostningerne ved behandlingen bløde malm

Bløde malm: såsom minimum investering er baseret på det faktum, at størstedelen af ​​materialet er bløde IRES, og en lille del, måske 20%, vil blive behandlet som hårde malm og sten. Dette skyldes den manglende nødvendige maskiner, som jeg beskrevet. Ved behandling af bløde malm, vi har de fleste fordele i starten, for så kan vi ansætte arbejdstagere, der arbejder med hakker og skovle, og grave er vejen lettere.

Tanzanias knuser maskine

Vi kan indføre professionelle guld malm knusere fra Kina, Europa eller USA, men dette er, hvordan det kan fungere ordentligt med den tanzaniske lavet knusere, så det kan behandle 5 tons materiale til 24 timer pr knuser. Med to sådanne knusere kan det betyde 200-300 gram guld pr dag.

Der er også omkostninger for ejeren af ​​den placering, fordi vi er nødt til at dele overskuddet med tilladelsesindehaver. Det betyder, at vi deler overskuddet med tilladelsesindehaver og som kan være fra 10% til 50% af nettoindtjeningen. Vi har allerede etableret forbindelser med tilladelsesindehavere.

Med en investering på 15.000 € eller US $ 20.000 og med vores deltagelse i driftsudgifter, kan du regne inden for et par måneder med regelmæssig guld produktion.

Du kan enten vælge at deltage aktivt i ledelsen eller har vores ledelsesteam føre din egen guldmine. Eksempel på en sådan nettoresultat andel er, at du ville få US $ 8000 ud af hver 10.000 USD, mens US $ 2000 vil være forbeholdt management services. Du kan altid have fri bolig, ferie, fri tjenestepiger, så besøg fri safari, national park, så vi kan vejlede dig på Zanzibar. Du kan besøge webstedet, kan du tale med folk, kan du se, hvordan virksomheden kan udvides i fremtiden.

Rådgivning og vejledning til din egen Gold Mine

Vores konsulenthonorar er betalt, når vi har etableret guld produktion for dig, og når du er blevet uddannet og har med succes forstået detaljerne i operationen. Rådgivning og vejledning i den første fase er færdig, når du har produceret første tre kilo guld.

Vores rådgivning gebyr, afhænger af det oprindelige beløb og værdier af operationen, som vi leverer til dig. Med minimal investering på US $ 20,000 plus driftsomkostninger, vores rådgivning gebyr er 2 kg guld, men først efter du har fået dine egne 3 kg. I virkeligheden er du ikke betaler det direkte, guldminedrift anlægget kommer til at producere vores rådgivning gebyr. Og du vil vide, at din produktion kører. Først da er sådan et konsulentfirma betalte gebyr. Det er engangs-gebyr.

Du kan så fortsætte med at styre virksomheden selv. Hvis du vælger, at vi forvalter den forretning for dig, vil vi tilbageholde en del af overskuddet, og du ville blive betalt hver måned din del af overskuddet ud af din egen guldmine.

Din egen bæredygtigt, langsigtet Gold Mining Erhverv

Det endelige produkt, du vil få med dette program er din egen bæredygtige langsigtede guldminedrift virksomhed.

Sådan starter

Hvis du ønsker at starte med programmet, tilmelde dig de opfølgende vejledning.

Kontakt os

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Telefon: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

GOLDIVANTI LP

Sociale netværk

Facebook

{$googletranslate_fulldisclaimer}

Call Communication and Reporting Officer I/C of Start Your Own Gold Mine company in Tanzania, Mr. Gabriel Masanyiwa, on +255626100000

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +385958185403 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Novska, Croatia, for purposes of construction of gold mining equipment Europe, and private purposes. I am managing teams of people in Uganda, Kenya, Rwanda and Tanzania and handling purchases and manufacture of mining equipment. We are also promoting our Tanzanite gemstone inventory.

You will need either to contact me or Communication and Reporting Officer I/C, Mr. Gabriel Masanyiwa in Tanzania as described.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: