Comenceu la seva pròpia mina d'or

Comenceu la seva pròpia mina d'or

{$languages}

Comenceu la seva pròpia mina d'or

Comenceu la seva pròpia mina d'or

Gràcies pel seu interès en començar la seva pròpia mina d'or i la inversió en or tu. El meu nom és Juan Luis i sóc assessor d'inversions internacionals en l'or i el proveïdor del servei d'assessorament i orientació per iniciar la seva pròpia mina d'or i el negoci de la mineria d'or sostenible.

Des de l'any 2002. He començat, obert, registrat, incorporat més de 100 empreses internacionals ajudant els empresaris i homes de negocis de tot el món per iniciar els seus propis negocis.

Li podem oferir per iniciar una seu propi negoci de la mineria d'or productiva, sota la meva supervisió personal fins que s'hagi produït primer cinc quilograms d'or, i si t'agrada, més tard, sota constant vigilància i gestió de personal organitzat i supervisat.

Aquest programa és el resultat del nostre treball i experiència en la producció d'or, el comerç d'or i varietat de negocis relacionats amb l'or.

Comenceu el seu propi mina d'or és per a tu. Ja hem començat la nostra pròpia mineria i la producció d'or d'or i que només passa que se'ns ha preguntat sovint pels nous clients per ajudar-los a iniciar la seva pròpia producció de la mineria d'or, que pot funcionar amb els mateixos processos i mètodes com els projectes d'extracció d'or. Aquest és el propòsit d'aquest lloc web, per iniciar el seu propi negoci de la mineria d'or. Negoci rendible i sostenible a llarg termini de la producció d'or.

Or fos

Personalment, crec que la millor inversió en or és tenir la nostra pròpia producció d'or. Personalment, jo seria molt feliç si pogués tenir algú que em guiï i dirigeixi el treball de la mateixa manera que jo estic oferint a vostè. El meu grup de persones que es necessiten al voltant de sis mesos només per a la investigació i l'adquisició dels coneixements necessaris, i encara altres cinc mesos per estudiar les demandes i ofertes d'adquisició d'empreses conjuntes. Vam invertir molt per arribar als primers grams d'or. I ho vam fer.

No es va a seguir el llarg camí cap a l'èxit a través de totes les càrregues de l'exploració, l'autoaprenentatge i la durada. Vostè va a ser el tret de sortida al negoci de la mineria d'or en els 45 dies. Sí, només 45 dies.

Amb el coneixement i l'experiència que he adquirit, vostè està aquí per aprendre sobre la solució d'extracció d'or de clau en mà, de manera que la producció d'or podria començar d'aquí a 45 dies des de l'inici del projecte.

Estic en el negoci de comerç d'or, negoci de ferralla d'or davant i refinat d'or, i que ningú de tal negoci no vull arriscar amb el preu de l'or. He decidit obrir la meva pròpia extracció d'or per tal de minimitzar els riscos amb el preu de l'or. I tenia raó.

En aquest negoci, és possible que tingui un control total i pot monitoritzar i administrar el negoci vostè mateix, o pot optar per triar o delegar la gestió a nosaltres. És la seva decisió. La major part de tot el que es recomana que tingui una visió completa de l'empresa a través del nostre servei d'assessorament i orientació.

Els beneficis poden ser substancials, però el negoci depèn sobretot de la voluntat i la persistència dels seus directius. Sí, tenim la quantitat necessària d'intenció i persistència. Som aquí per ensenyar, demostrar que, plom i guiarà a través de les primeres etapes de la producció d'or fins que són capaços de copiar correctament, repetir i continuar com a negoci de la mineria d'or a tu mateix. Més tard, pot triar qualsevol d'aturar, ja que s'ha adquirit com a mínim tres quilos d'or, o pot optar per gestionar tal negoci vostè mateix en el futur, o, eventualment, de delegar la gestió de la nostra administració supervisada i obtenir beneficis de la distància.

Tenim la dosi necessària de la intenció i la dosi necessària de la persistència en l'assoliment d'aquestes fites. Es tracta d'una producció a llarg termini i sostenible d'or. Els guanys poden ser considerables, en qualsevol cas, vostè hauria de ser capaç de produir diversos quilos d'or per mes, fins i tot amb una petita inversió en maquinària, equip, tecnologia de recuperació d'or, les instal · lacions, la seguretat i els costos operatius.

De mi que obtindrà en els pròxims dies i instruccions clares sobre com vostè pot participar en aquest negoci, ja sigui passiva o activa. Durant aquest temps, vostè pot aprendre com iniciar la seva pròpia mina d'or.

El propietari de Gold Mining Company

La seva pròpia companyia minera d'or podria estar en execució dins dels 45 dies a partir d'avui. Sota el nostre serveis d'orientació i consultoria de gestió i la seva pròpia companyia minera d'or pot estar produint or net dins dels 45 dies a partir d'avui.

Aquest programa està destinat als miners principiants, cercadors d'or o persones que vulguin invertir en el seu propi negoci o per a aquells que ja estan considerant la possibilitat de començar amb el negoci de la mineria d'or. Pot ser també interessat en ingressos passius de la seva pròpia mina d'or, mentre que sent gestionat per nosaltres mateixos.

Gestió i Control de Projecte aurífer

Hi ha dues formes de gestió i control del seu propi negoci de la mineria d'or prevista en serveis de consultoria, assessorament i gestió de la nostra empresa.

Vostè va a aprendre a gestionar el seu propi negoci de la mineria d'or

Sota la nostra supervisió, assessoria, orientació i gestió, que passarà un a tres mesos, fins que s'hagi produït amb èxit la primera quantitat d'or. De fet, ens estem assegurant que vostè tingui èxit. És la nostra responsabilitat que la producció d'or comença i que en realitat es va produir la primera quantitat d'or.

Aquest és el procés d'aprenentatge en el que vostè està seguint els passos, la lectura a través de la documentació, la comprensió dels aspectes jurídics i pràctics del negoci de la mineria d'or, i entrenar-se en el maneig de les persones i la gestió del projecte. Vostè està sent atès durant l'etapa d'inici, i és possible que sigui seure i veure el que estem fent o involucrar-se en el negoci. És totalment de vostè. Li aconsellem que involucrar-se activament.

Després de reeixides primer un a tres mesos del seu procés d'aprenentatge, que es convertirà en poder controlar, gestionar i executar la seva pròpia mina d'or.

El funcionament de la seva pròpia mina d'or sota la nostra supervisió i la gestió

Després d'haver produït amb èxit la primera quantitat d'or en la seva mina d'or, vostè es convencerà que la seva mina d'or està donant resultats. El premi serà pagat després d'haver aconseguit els beneficis, de fet, va rebre la següent petita quantitat d'or per a la nostra empresa, com a premi a l'assessoria, orientació, gestió i producció inicial d'or. Això serà un pagament únic en l'or o la quantitat equivalent de diners, segons el convingut en contracte final. Vostè està pagant la tarifa de consultoria un cop han obtingut els primers resultats: l'or.

Després d'això, vostè pot optar per executar el seu propi negoci vostè mateix o pot delegar la gestió a nosaltres. Si fem un seguiment i control, o per gestionar el seu negoci i la seva pròpia mina d'or, vostè estaria en Joint Venture amb l'empresa, i que rebria certa acordat i major percentatge de la producció d'or, mentre que estaríem retenint més petit percentatge dels guanys per a la gestió del seu propi negoci.

Ingrés lliure d'impostos de la seva pròpia mina d'or

Depenent de la seva residència fiscal o de l'estructura empresarial, podem dissenyar que els beneficis derivats de la seva pròpia mina d'or, estan lliures d'impostos pagats. Això és possible a causa de diverses constel · lacions que podrien ser possible amb la producció d'or. En general, en molts països, la compra i venda d'or d'inversió poden estar lliures d'impostos. En alguns països, els beneficis acumulats fora del país pot ser lliure d'impostos i per a algunes persones que perceben dividends de societats comercials poden estar lliures d'impostos. Anem a mirar en el seu negoci i situació fiscal, en funció de la seva residència i les lleis, i podem dissenyar acords preferents que vostè pot utilitzar per rebre els fons lliures d'impostos i els guanys de la seva pròpia mina d'or.

En lloc dels guanys en diners, també és possible rebre l'or de la mina d'or. Contracte de compra d'or o els acords de producció ben coneguts pot ser contracte de compravenda simple que pot acabar amb la seva pròpia empresa. Una vegada que la inversió en lingots i barres d'or han estat lliurats a vostè, és possible emmagatzemar per al seu futur com a inversions o, alternativament, vostè pot vendre i obtenir guanys lliures d'impostos. Realment depèn de la seva pròpia residència fiscal i l'estructura empresarial. Podem ajudar i ajudar amb la configuració adequada.

La mineria d'or propietat de l'empresa

Els nostres projectes actuals s'estan desenvolupant a la República de Tanzània, Àfrica Oriental. Podem desenvolupar projectes en altres països, però això és el que s'ofereix actualment en el projecte d'iniciar el seu propi mina d'or.

Propietat de l'empresa es pot estructurar de la manera com vostè aconsella o com se li recomana als incentius fiscals òptimes. Vostè pot tenir i és amo de la seva empresa per complet a tu mateix. Vostè pot usar una altra companyia, o la seva empresa local o una societat offshore per a la propietat confidencial del seu propi negoci de la mineria d'or. També és possible conservar la propietat i el control a través de contractes que no serien visibles en el registre públic. Tot depèn de la quantitat de privacitat que vostè busca.

Dins del projecte per iniciar el seu propi mina d'or, vostè va a adquirir, posseir i controlar la seva pròpia empresa de mineria d'or, ja sigui en el seu propi, la propietat directa i pública individual o de propietat holding. Consells i estructura de la propietat d'aquesta companyia minera d'or s'inclou com a part dels nostres serveis de consultoria i assessorament.

Comptabilitat estarà a càrrec del nostre personal i comptadors públics.

Utilitzant el recurs per a la posada en marxa la mineria d'or

Hem estat invertint des de 2002. en varietat de negocis, incloent negocis com a comerciant de ferralla d'or, el comerç d'or i la inversió en diamants. A través del temps, hem adquirit noves empreses, va obrir noves oficines al món, i ha guanyat valuosos contactes, coneixements i experiència. Els recursos que hem creat estan al seu lloc i llest per al seu ús, de forma gratuïta, per al seu propi projecte de mineria d'or.

Per obrir una mina d'or en tan poc temps és molt difícil. Porta molts mesos de preparació i després una gran quantitat de viatges, entrevistes, l'anàlisi, l'ocupació de les persones de diferents titulacions, l'exploració i la recerca de les reivindicacions de terres adequades amb dipòsits d'or, la construcció d'habitatges per als empleats, proporcionant seguretat, la capacitació del personal, la recerca d'una bona ubicació, concloent contractes i tancament d'empreses mixtes amb els titulars de llicències.

Aquests són els recursos. Els recursos que ja tenim, que poden utilitzar durant la seva etapa d'inici per obrir el seu propi negoci de la mineria d'or. Els recursos que hem establert són precisament la raó per la qual vostè, consultoria i assessorament per obrir la seva pròpia mina d'or pot oferir.

Beneficis d'utilitzar els nostres recursos

Mitjançant l'ús dels nostres recursos fàcilment disponibles que estan guanyant els següents beneficis:

Seria molt costós per iniciar l'aventura pel seu compte i que portaria a majors esforços almenys sis mesos o més, quan s'arriba a l'Àfrica per començar des del principi en aquest negoci. Es podria passar un mínim de 50.000 dòlars EUA durant l'etapa d'exploració, probablement molt més, i per no parlar que hauria de resoldre els problemes de persones que li donen la informació intencionalment falsa o problemes sobre la corrupció que està àmpliament present. Tota la corrupció i el crim és reportat des del nostre costat i mai entren en les transaccions sospitoses. Però algú més, ja que alguns dels nostres col · legues d'Itàlia, se sentís temptat fàcilment en casos de corrupció i al final podria ser expulsat del país o fins i tot acabar a la presó. Només per error simple i innocent, com ho és la compra d'un diamant, quan vostè no té una llicència adequada.

Els nostres recursos que ja existeixen: les empreses establertes, albergs, oficines, personal, intèrprets, bombes, llits, cases, terrenys i la ubicació, els contractes amb les empreses llicenciatàries, maquinària, generadors, energia solar, canonades, calderes, dipòsits d'aigua i així successivament.

Aquests recursos s'utilitzen de forma automàtica en aquesta empresa.

En cas contrari, si no es fa ús dels recursos existents, el cost seria molt més alt en la primera etapa, i es passava mesos i mesos més, només per establir la seva pròpia ubicació. Volem evitar-ho.

Clau en mà negoci de la mineria d'or a Tanzània

A partir de la seva mina d'or amb la nostra assistència, assessoria, orientació i gestió que ofereix un negoci de la mineria d'or completa clau en mà. La ubicació és a Tanzània, a partir d'ara.

Vostè està rebent següent producte valuós:

Tal curs de producció requereix persistència i voluntat, i el nostre grup té la dosi necessària de la persistència i la intenció.

És molt rar, trobar algú tractar o córrer una mina d'or i disposat a obrir els seus secrets comercials, informació i oferir-li una solució completa. Estaríem encantats si tinguéssim a algú per dur a terme la formació, orientació i assessorament per a nosaltres, com ho estem fent ara per als nostres clients.

Crec que aquesta és una oportunitat única.

Despeses inicials i la inversió mínima requerida

Tenir lloc de la vida a Tanzània, els miners locals a petita escala no necessiten molt per invertir per tal d'iniciar les activitats d'extracció d'or, ja que és necessari per a un inversor estranger. El miner artesanal que viu al lloc de la mina, on té una casa feta de fang i la seva família, i dos o tres fills, s'utilitza un pic i una pala, com a eines tant connectats al mateix eix com la seva única participació o inversió. Fins i tot en el cas que l'eina es pot obtenir un préstec i pagar més tard a un ferrer local. Eines són produïts per aquí a la terra, immediatament, un ferrer veritable produeix eines i martells del ferro en la roda de la camioneta, i el metall s'escalfa mitjançant l'ús d'una bomba d'aire run mà. Per una suma d'inversió minera a petita escala de Tanzània pot ser tan baix com zero o 3500 Tanzània Schilling o al voltant dels EUA $ 2,5 per a una eina necessària.

Tenir lloc de la vida a Tanzània, els miners locals a petita escala no necessiten molt per invertir per tal d'iniciar les activitats d'extracció d'or, ja que és necessari per a un inversor estranger. El miner artesanal que viu al lloc de la mina, on té una casa feta de fang i la seva família, i dos o tres fills, s'utilitza un pic i una pala, com a eines tant connectats al mateix eix com la seva única participació o inversió. Fins i tot en el cas que l'eina es pot obtenir un préstec i pagar més tard a un ferrer local. Eines són produïts per aquí a la terra, immediatament, un ferrer veritable produeix eines i martells del ferro en la roda de la camioneta, i el metall s'escalfa mitjançant l'ús d'una bomba d'aire run mà. Per una suma d'inversió minera a petita escala de Tanzània pot ser tan baix com zero o 3500 Tanzània Schilling o al voltant dels EUA $ 2,5 per a una eina necessària.

És possible produir or per a algú que hi viu, gairebé sense cap tipus d'inversió, però el treball per compte determinada.

Alguns despeses inicials

Per desgràcia, per a nosaltres els estrangers, no és possible, s'ha de prestar sempre un visat de negocis a l'entrada, ha estat EUA $ 250 o 200 € cada persona. Després tenim l'obligació de fer negocis a través d'una empresa, la incorporació i els costos d'inici costa aproximadament uns quants milers de dòlars.

Estem obligats per la llei a l'evidència d'una oficina o espai comercial, i també allotjament per a les persones. Hi ha cases de lloguer a uns quants milers de dòlars l'any a pagar per avançat. Així que ara mateix hem de pagar durant 12 mesos abans amb la llar i l'oficina necessari, llavors seria capaç d'anar a l'oficina d'impostos i obtenir el codi d'impostos. Hi ha pocs milers de dòlars o euros en despeses abans de poder aconseguir un número d'identificació fiscal simple.

Diesel o gasolina és barata a Tanzània, en comparació amb altres països, aproximadament un 50% més barat que a Europa, els preus són gairebé els mateixos per a ambdós tipus de combustible. Però cada vegada que es requereix l'ús de vehicles tot terreny, ja que l'asfalt no només està present en les principals carreteres i vehicles tot terreny consumeixen més que els cotxes de passatgers ordinaris. Això significa que per cada "sortida i tornada des del camp" es pot calcular aproximadament EUA $ 100 en despeses.

Hi ha altres despeses, com ara:

Els nivells d'inversió requerits

Mwanza - Tanzània

El nivell d'inversió en una mina d'or que es pot dividir en quatre grups inicials:

En general, es recomana finalment 30.000 $ EUA per al negoci de la mineria d'or, que és la fundació de l'equip de excavadors, en lloc d'una excavadora.

Quan es tracta d'excavadores, un pot pensar d'un mínim d'almenys 50.000 dòlars EUA per despeses de posada en marxa inicial. Aquesta excavadora seria de segona mà i es transporta des dels Estats Units o Europa, prendria un mes per arribar a Tanzània.

Si parlem de la mineria a petita escala per a un estranger, es podria, en realitat, necessiten molt més la inversió i màquines per tal d'executar una mina d'or productiva:

Els veritables sumes mínims d'inversió per a una operació seriosa són molt per sobre de 100.000 dòlars EUA.

Per començar sense equip gran, vostè necessita mínimament alguna EUA $ 20,000-30000 $ EUA. Podem proporcionar per algunes despeses d'operació fins i tot si la suma de la inversió inicial és baixa. De fet, una mina d'or ha de ser sostenible per la seva producció. Ens estem assegurant que ocorre la producció, i un pot ampliar la inversió una vegada que es produeix l'or.

Els nivells d'inversió mínims Termini per iniciar Monto en USD Import en EUR
Inversió mínima Dins de 45 dies US $20,000 € 15,000
Reserves recomanen US $10,000 US $7,500
Amb una segona excavadora de mà Dins de 60 dies US $50,000 € 35,000
Amb camions de segona mà, vehicles tot terreny, compressors, generadors, equips de recuperació d'or ampliat Dins de 60 dies US $200,000 €150,000

Greus startups d'extracció d'or costen molt més que els mínims indicats. I aquests mínims estan encara considera la mineria a petita escala.

La inversió mínima es calcula per al processament de materials tous i durs. Material suau és tal que pot ser processada immediatament amb la taxa de recuperació d'or de fins a 5-6 grams per tona de material. Material dur requereix un esforç extra i proporciona fins a 50 grams per tona, depenent de la ubicació. Un serà molt feliç de tenir 26 grams, com és en la nostra terra.

Invertir amb màquines més grans proporcionaria un processament més eficient de mineral d'or, i l'equip es compon dels següents:

Un negoci de la mineria d'or sostenible pot ràpidament, en pocs mesos, es converteixen en una empresa pública amb accions que es venen en els mercats internacionals, també atrau nous inversors.

Anem a proporcionar l'equip per fer una mina d'or professional i funcional.

La nostra participació

Podem participar en el pagament de les despeses d'explotació d'una propietat i la ubicació separada que es reserva per a vostè. Aquests costos són després dedueixen de volums de negocis totals.

En general la nostra participació quan es vol iniciar la seva pròpia mina d'or, consisteix en el següent:

Estimació de les despeses inicials

El propietari de Gold Mining Company

Les seves despeses inicials són les seves despeses. Vostè està invertint en el seu propi negoci de la mineria d'or i la seva pròpia companyia de la mineria d'or. Requerim clients a invertir certa quantitat mínima, ja que en cas contrari, el negoci seria un fracàs. Aquesta és la nostra assessoria i orientació. Personalment, crec que vostè no necessita una inversió mínima ja que en cas contrari, és possible que no sigui capaç de proporcionar serveis de consultoria adequada.

Després de diversos mesos d'investigació, ens trobem amb idees que són barats en comparació amb els mètodes de recuperació d'or de qualitat comercial. Està utilitzant els nostres coneixements, els nostres recursos i els nostres millors equips de recuperació d'or. Sí, nosaltres requerim que aquesta inversió mínima es paga per un equip en particular que som responsables de reunir, adquirir, comprar, exportar, importar i muntar a Tanzània, o en un altre país. Aquesta és una condició perquè aquest programa s'inicia.

Vostè pot començar amb 15.000 € o 20.000 $ EUA. Amb aquesta quantitat despeses i recursos inicials estan coberts:

2.000 € o $ 2,800 EUA s'usa per instal · lar una empresa de Tanzània, que és més que necessari. Això es pot evitar si es vol Joint Venture amb alguns dels nostres projectes miners d'or prèviament establerts. En aquest cas, després que el contracte ha estat signat, ho faria comprar o adquirir or sota el preu o l'acció i participació en els beneficis. Miner d'or independent estaria reservat només per a aquesta UTE. En cas contrari, si voleu administrar el seu mina d'or a tu mateix, vostè està obligat a establir una empresa. Aquesta quantitat és necessària en qualsevol cas, fins i tot en el cas que la seva empresa ja s'ha establert. Qualsevol excés de diners s'utilitzen efectivament per registrar els projectes amb el Centre d'Inversions de Tanzània o d'una altra manera d'adquirir llicències, i contractar els comptadors. Empresa s'establirà com a mínim 30 dies abans de la seva arribada a Tanzània, per evitar el temps d'espera i per solucionar qualsevol tasques administratives necessàries. Un cop hagueu arribat a Tanzània, les accions de la Societat es transfereixen a vostè, incloent els poders de gestió.

També està pagant els honoraris per les despeses d'allotjament i d'oficina per a tot l'any i per avançat, ja que així és com les coses funcionen a Tanzània.

Amb la suma de la inversió inicial que estem comprant, la creació i muntatge de la planta de processament d'or com a part important del projecte. Aquesta planta pot processar 80 tones de material per dia. Estimem que la despesa dels aparells a uns 8000 € o 10.000 $ EUA. Es tracta d'una planta mòbil que pot ser desmuntat i ubicat en diferents llocs o en altres terres mineres. Hi ha en general més de 75 mètodes coneguts d'extracció d'or. Vostè pot aprendre sobre els mètodes, però, hem passat per tota la informació i estem utilitzant la tecnologia moderna que pot gestionar fins i tot les partícules més petites d'or que es manegen d'una altra manera per lixiviació amb cianur. No utilitzem productes químics i són més ràpids amb el mètode que oferim, que les companyies de mida comparable amb la lixiviació amb cianur. Utilitzem una combinació molt moderna i econòmica dels mètodes de recuperació d'or existents, amb una eficàcia igual a altres mètodes amb les despeses de 80.000 € o 100.000 $ EUA.

Algunes empreses a Tanzània estan processant d'or amb cianur. Es dutxen els minerals d'or amb cianur i després de 2-3 mesos de tractament que es recuperin d'or. Inversió costosa és molt eficient, però també és força lent. Estem utilitzant un mètode de recuperació d'or que va ser inventat per reemplaçar al tractament de cianur d'or o mercuri. Quina altra empresa ha de processar els 2-3 mesos, podem processar durant 2-3 setmanes. El nostre mètode recull les partícules d'or més fines.

Hem dut a terme millores de les tècniques existents perquè puguem reunir tot l'or visible i invisible en el percentatge del 98% del material amb el primer tractament de minerals d'or.

La planta de recuperació d'or no es necessita molt espai. Parts essencials han de ser sol · licitades als Estats Units com a mínim 30 dies abans de l'assemblea pot ser acabat a Tanzània causa dels temps de construcció i de transport. La planta d'or conté 7 rescloses de rentat d'or, on un canal es neteja de forma permanent de concentrat i altres treballs de 6 comportes contínuament. Hi ha vuit resclosa que serveix per determinar l'eficiència total i assegurar-se que s'han mantingut les partícules d'or, fins i tot millors.

Les despeses d'explotació en el camp

Les despeses d'explotació en el camp són molt barats en comparació amb la situació als països occidentals. Si la nostra gestió es deixa d'administrar la seva pròpia mina d'or, estem mantenint el 20% dels ingressos, vostè està rebent el 80% d'aquesta companyia minera.

El cost dels treballadors per un dia és de 3 € - 5 o 5 dòlars EUA - EUA $ 8 per persona, de mitjana, mentre que alguns treballadors que paguen 5 € o EUA $ 8 al dia o fins i tot més. És molt barat en comparació amb els termes occidentals, vol dir que reben un 90 € o 120 dòlars EUA mensuals o 150 € o 180 dòlars EUA per mes;

Hem de donar-los el menjar, i ja que tots viuen lluny en una altra ciutat o poble, hem de proporcionar allotjament, cuina, lavabo, dutxa (l'aigua es cuina a la residència), a continuació, hi ha altres costos també.

El cost de processament de minerals durs

Minerals durs: cost de matèria primera és d'aproximadament 100 € o 130 dòlars EUA per tona. Si hi ha 26 grams per tona, com el tenim experimentat, és molt rendible. Minerals durs es posen a prova durant el procés d'excavació i únic material que té or en ella serà explorat. Es triga 5 persones en un dia per desenterrar 1 tona de material.

* Cinc persones se'ls paga cada 5 € per dia, que és de € 25 o EUA $ 33 per tona; * El cost de cremar el mineral és d'aproximadament € 20 o EUA $ 27 per tona; * El cost de trituració de mineral dur és de voltant de € 25 o EUA $ 33 per tona; * També hi ha costos d'energia, bombes de dièsel, les despeses de transport; minerals o roques dures han de ser cremats per a l'extracció d'or adequat, que augmenten els costos, però produeix millors resultats; * Sens dubte en fer servir a partir de 25 persones per excavar 5 tones de minerals durs primes per dia. També crearia el cost de prop de € 500 o EUA $ 675 al dia. Però es pot obtenir més de 100 grams d'or de 5 tones, el que significa més de 3.000 € o 4.100 $ EUA per dia.

Amb una inversió mínima, com es descriu, potser no fem servir més de dir 5 tones de minerals durs, perquè si no hi ha trituradores en el lloc, a continuació, el material ha de ser transportat i va pagar per aixafament, però aquesta operació de trituració és limitada, el millor és comprar trituradores addicionals per al lloc, cadascun costa € 4.000 i pot processar 200 kg per hora o al voltant de 2,5 tones per dia, o 5 tones si hi ha torn de nit.

El cost de processament de minerals tous

Minerals suaus: com inversió mínima es basa en el fet que la major part del material és anades suaus, i una petita part, potser el 20% seran processats com minerals durs o roques. Això es deu a la manca de maquinària necessària com he descrit. Després de fer els minerals tous, tenim la major quantitat de beneficis en un principi, perquè llavors podem contractar els treballadors que treballen amb pics i pales, i l'excavació és la manera més fàcil.

Màquina trituradora de Tanzània

Podem importem trituradores de mineral d'or professionals de la Xina, Europa o els Estats Units, però això és el que pot funcionar amb el fet Tanzània trituradores, pel que podem processar 5 tones de material durant 24 hores a la trituradora. Amb dues d'aquestes trituradores pot significar 200-300 grams d'or per dia.

També són costos per a l'amo del lloc, ja que cal compartir els guanys amb el titular de la llicència. Significa que compartim els guanys amb el titular de la llicència i que pot ser de 10% a 50% dels ingressos nets. Ja hem establert relacions amb els titulars de llicències.

Amb una inversió de 15.000 € o 20.000 $ EUA i amb la nostra participació en els costos d'operació, pot comptar d'aquí a uns mesos amb la producció d'or regular.

Vostè pot adoptar la decisió de participar activament en la gestió o tenir el nostre equip de gestió condueixen la seva pròpia mina d'or. Exemple d'aquesta quota de benefici net és que s'arriba a EUA $ 8000 per cada 10.000 $ EUA, mentre que EUA $ 2.000 reservarien per als serveis de gestió. Sempre pots tenir allotjament gratuït, vacances, criades lliures, a continuació, visiteu safari lliure, parc nacional, pel que li pot guiar a Zanzíbar. Vostè pot visitar el lloc, vostè pot parlar amb la gent, es pot veure com el negoci pot ser ampliat en el futur.

Assessorament i orientació per a la seva mina d'or

Els nostres honoraris de consultoria es paguen un cop hem establert la producció d'or per a tu, i una vegada que hagi rebut formació i han entès correctament els detalls de l'operació. Assessorament i orientació en la primera etapa es completa una vegada que han produït els primers tres quilograms d'or.

La nostra tarifa de consultoria, depèn de la quantitat inicial i els valors de l'operació que li proporcionem. Amb la inversió mínima dels EUA 20.000 $ més les despeses d'operació, la nostra tarifa de consultoria és de 2 quilograms d'or, però només després que tens els teus propis 3 quilograms. De fet, vostè no està pagant directament, la planta d'extracció d'or produirà la nostra tarifa de consultoria. I vostè sabrà que la seva producció està en marxa. Només llavors es paga una quota per exemple de consultoria. És quota única.

A continuació, pot seguir administrant el negoci vostè mateix. Si decideix que gestionem el negoci per a vostè, volem retenir part dels guanys i que es pagaria mensualment la seva part dels beneficis de la seva pròpia mina d'or.

La seva pròpia Sostenible de negocis a llarg termini Gold Mining

El producte final que es va a aconseguir amb aquest programa és el seu propi negoci de la mineria d'or sostenible a llarg termini.

Com iniciar

Per començar amb el programa, inscriu-te a les instruccions de seguiment.

Contacti'ns

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Telèfon: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

GOLDIVANTI LP

Xarxes Socials

Facebook

{$googletranslate_fulldisclaimer}

Call Communication and Reporting Officer I/C of Start Your Own Gold Mine company in Tanzania, Mr. Gabriel Masanyiwa, on +255626100000

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +385958185403 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Novska, Croatia, for purposes of construction of gold mining equipment Europe, and private purposes. I am managing teams of people in Uganda, Kenya, Rwanda and Tanzania and handling purchases and manufacture of mining equipment. We are also promoting our Tanzanite gemstone inventory.

You will need either to contact me or Communication and Reporting Officer I/C, Mr. Gabriel Masanyiwa in Tanzania as described.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: