Започнете собствен златна мина

Започнете собствен златна мина

{$languages}

Започнете собствен златна мина

Започнете собствен златна мина

Благодарим ви за проявения интерес към започване на собствен златна мина и инвестиране в злато. Моето име е Джон Луис и съм съветник за международни инвестиции в злато и доставчик на консултантски услуги и указания за стартиране на собствен златна мина и устойчив бизнес за добив на злато.

От 2002 г. насам. Аз започнах, отваря се регистрира, включени повече от 100 международни бизнес, като помагат света предприемачи и бизнесмени, за да започнат собствен бизнес.

Можем да ви предложим да започне продуктивни, собствен бизнес добив на злато, под моя личен надзор, докато не са произведени първите пет килограма злато, и ако ви харесва по-късно, под постоянно наблюдение и лично организираната и контролирано управление.

Тази програма е резултат от нашата работа и опит в производството на злато, търговия на злато и различни златни свързани с бизнеса.

Започнете собствен Mine Gold е за вас. Ние вече започнахме нашия собствен добив на злато и производство на злато и то просто се случва, че ние сме били често се иска от нови клиенти, за да им помогне да започнат свой собствен производствен добив на злато, което може да работи с едни и същи процеси и методи, както нашите златни минни проекти. Това е целта на този сайт, за да започнат свой собствен бизнес добив на злато. Устойчив и дългосрочен доходоносен бизнес за производство на злато.

Разтопено злато

Аз лично вярвам, че най-добрата инвестиция в злато е като собствено производство злато. Лично аз ще бъда много щастлив, ако мога да имам някой, който да ме води и ръководи работата точно както аз съм го Предлагаме ви. My група от хора, необходими около шест месеца само за научни изследвания и придобиване на подходящи знания, и още един пет месец, само за да проучи на вземания, и придобиват джойнт венчър сделки. Ние трябваше да се инвестира много, за да стигнем до първата грама злато. И ние го направихме.

Вие няма да последва дълъг път към успеха през всички тежести на проучване, самообучение и продължителност. Вие ще бъде начален тласък в бизнеса добива на злато в рамките на 45 дни. Да, четиредесет и пет дни само.

С познания и опит съм придобил, вие сте тук, за да се запознаят с разтвор златен ключ минното дело, така че производството на злато може да започне в рамките на 45 дни от началото на проекта.

Аз съм в бизнеса с търговия на злато, бизнес на скрап злато информация и рафиниране на злато и някой е в такава дейност, не искам да рискувам с цената на златото. Реших да отворя собствен добив на злато, за да се сведат до минимум рисковете с цената на златото. И бях прав.

В този бизнес, може да имате пълен контрол и може да следите и управлявате бизнеса си, или може да решите да изберете или да делегира управлението на нас. Решението е твое. Най-вече това се препоръчва, че имате пълен поглед върху бизнеса чрез нашата консултантска услуга и насоки.

Печалбите могат да бъдат значителни, но бизнесът зависи преди всичко от намерението и постоянството на неговите ръководители. Да, ние имаме необходимото количество намерението и постоянство. Ние сме тук, за да ви научи, да докаже, олово и ви води през първите етапи на производството на злато, докато не са в състояние да копират, възпроизвеждат и да продължи тази дейност добив на злато себе си. Може по-късно да избере или да се спре, тъй като ще са придобили минимално три кг злато, или можете да изберете да управлява този бизнес себе си в бъдеще, или в крайна сметка да се делегира управлението за надзор нашето ръководство и да печелите печалба от разстояние.

Ние имаме необходимия доза от намерението и необходимата доза упоритост в постигането на тези цели. Целта е дългосрочно и устойчиво производство на злато. Печалбата може да бъде значителен, във всеки случай, трябва да бъде в състояние да произведе няколко килограма злато на месец, дори и с малко инвестиции в машини, оборудване, технологии злато възстановяване, съоръжения, безопасността и експлоатационните разходи.

От мен ще получите през следващите няколко дни и ясни инструкции за това как можете да се включите в този бизнес, или пасивно или активно. През това време, може да се научите как да започнат свой собствен златна мина.

На собствена фирма Gold Mining

Вашата собствена компания за добив на злато може да се работи в рамките на 45 дни, считано от днес. Съгласно нашата консултантска и за насочване и управление на услугите си собствена компания за добив на злато може да се произвежда чиста злато в срок от 45 дни, считано от днес.

Тази програма е предназначена за започващи миньори, златотърсачи или хора, които искат да инвестират в собствения си бизнес или тези, които са вече обмисля да започне със златото бизнес добив. Вие може да бъде също се интересуват от пасивен доход от собствения си златна мина, докато се управлява от самите себе си.

Управление и контрол на добива на злато на проекта

Има два начина на управление и контрол на собствения си бизнес златодобива предоставени по консултиране, насочване и управление на услугите на нашата компания.

Вие ще се научите как да управлявате собствен бизнес добива на злато

Съгласно нашия надзор, консултиране, насочване и управление, вие ще прекарате един до три месеца, докато не са успешно произвежда първия количество злато. В действителност, ние сме като се уверите, че да успеете. Наша отговорност е, че златото си производство започва и че всъщност произвежда първата количество злато.

Това е процес на учене, където са следващите стъпки четене чрез документацията, разбиране на правните и практическите аспекти на злато бизнес минното дело, и да се обучават в работа с хора и управление на проекта. Вие се подпомага цялата начална фаза, а вие може или да седнете и да гледате това, което правим или да се включат в бизнеса. Това зависи изцяло от вас. Съветваме ви да се включват активно.

След успешните първи един до три месеца от своя учебен процес, ще стане в състояние да контролира, управлява и стартирате свой собствен златна мина.

Стартирането на собствен златна мина под наш контрол и управление

След като успешно произвежда първото количество злато в собствената си златна мина, ще се убедите, че вашата златна мина дава резултати. Нашата награда ще бъдат изплатени след като вече са получили печалба, всъщност, ние ще получи следващия малко количество злато за нашата компания, като награда за консултиране, насочване, управление и първоначалното производство на злато. Това ще бъде един път плащане в злато или еквивалентна сума пари, както е договорено при окончателния договор. Вие плащате консултантската такса, след като са получени първите резултати: злато.

След това, може да решите да стартирате свой собствен бизнес себе си или може да делегира управлението на нас. Ако се наблюдават и контролират, или да управляват бизнеса си и собствения си златна мина, щяхте да сте в джойнт венчър с нашата компания, и вие ще се получават определени договорени и по-голям процент от производството на злато, а ние ще се запазва по-малък процент от печалбата за управлението на собствения си бизнес.

Данъчна безплатно доходи от собствения си златна мина

В зависимост от данъчната си пребиваване или бизнес структура, ние може да проектира, че печалбите, произтичащи от собствената си златна мина, са платени данъци безплатно. Това е възможно благодарение на различни съзвездия, че може да е възможна с производството на злато. Като цяло, в много страни, покупко-продажба на инвестиционно злато, могат да бъдат освободени от данъци. В някои страни, печалбите, произтичащи извън страната, могат да бъдат освободени от данъци и за някои хора, получаващи дивиденти от търговски дружества може да са освободени от данъци. Ние ще търсят във вашия бизнес и данъчно положение, в зависимост, в която пребивавате и закони, и ние може да проектира предпочитаните споразумения, които може да използвате, за да получите данъчни свободни средства и печалбите от вашия собствен златна мина.

Вместо на печалбите в пари, също така е възможно да се получи злато от златна мина. Договор за покупка на злато или добре известни споразумения продукция може да бъде прост договор за покупка, която може да се затвори със собствената си компания. След като кюлчета инвестиционно злато и барове са били доставени на вас, може да ги съхранява за бъдещо като инвестиция или като алтернатива, може да ги продаде и да получи данък върху печалбата безплатно. Това наистина зависи от собствения си данък пребиваване и бизнес структура. Ние може да помогне и да ви помогне с подходяща настройка.

Gold собственост минна компания

Нашите текущи проекти се разработват в република Танзания, Източна Африка. Ние може да разработва проекти в други страни, но това е, което се предлага сега в рамките на проекта започнете собствен Mine Gold.

Company собствеността може да бъде структурирана по начин, както ви посъветва или, както се препоръчва за оптималните данъчни стимули. Вие може да държи и притежавате вашата компания изцяло себе си. Може да се използва друго дружество, или с местната компания или на офшорна компания за поверително собствеността на собствения си бизнес за добив на злато. Възможно е също така да се запази собствеността и контрола чрез договори, които не биха били видими в публичен регистър. Всичко зависи колко личния живот, което търсите.

В рамките на проекта да започнат свой собствен Mine Gold, ще придобива, притежава и контролира своя собствена компания добив на злато, или съгласно собствения си, пряко и публично индивидуална собственост или на дружество, което притежава собственост. Съвети и структурата на собствеността на подобна компания за добив на злато е включена като част от услугата ни за консултиране и ориентиране.

Счетоводни ще бъдат обработени от нашия персонал и дипломирани експерт-счетоводители.

С помощта на нашите ресурси за злато стартиране добив

Ние се инвестира от 2002 г. насам. в различни предприятия, включително бизнес като злато скрап дилър, търговия злато и инвестиции в диаманти. През това време, ние сме придобили нови компании, откриват нови клонове в света, и са придобили ценни връзки, ноу-хау и опит. Ресурси, които сме създали са на място и са готови да бъдат използвани, безплатно, за свой собствен проект за добив на злато.

За да отворите златна мина за кратко време е много трудно. Това отнема много месеци на подготовка и след това много пътувания, интервюта, анализи, заетост на хора от различни квалификации, проучване и намиране на адекватни претенции земя със златни депозити, изграждане на къщи за работниците и служителите, осигуряване на сигурност, обучение на персонала, намирането на добри локации, като заключи, договори и закриване на съвместни предприятия с притежателите на лицензи.

Това са средства. Ресурси, които вече имаме, можете да използвате по време на стартирането си етап, за да се отворят свой собствен бизнес добив на злато. Средствата, които сме установили, са точно причината, поради която можем да ви предложим като консултиране и насоки, за да отворите свой собствен златна мина.

Ползите от използването на нашите ресурси

С помощта на нашите лесно достъпни източници се набира следните предимства:

Би било много скъпо да започне приключението по своему и ще вземе с най-добрите усилия най-малко шест месеца или повече, когато стигнете до Африка, за да започнем от самото начало в този бизнес. Вие ще платите най-малко САЩ $ 50.000 през проучване етап, вероятно много по-, и да не говорим, че вие ​​ще трябва да реши проблемите на хора, които ви дават умишлено невярна информация или проблеми за корупцията, която е широко настоящето. Всяко корупцията и престъпността се отчита от наша страна и ние никога не влиза в съмнителни сделки. Но някой друг, тъй като някои от нашите колеги от Италия, ще бъдат лесно привлечени в дела за корупция и в крайна сметка може да бъде експулсиран от страната или дори в крайна сметка в затвора. Само с прост и невинен грешка, като например, че купува един диамант, когато не разполагате с правилното лиценз за това.

Нашите ресурси вече съществуват: установили се предприятия, настаняване, офис, персонал, устните преводачи, помпи, легла, къщи, земя и място, договори с лицензиантите, машини, генератори, слънчеви енергийни системи, тръбопроводи, котли, резервоари за вода и така нататък.

Тези ресурси се използват автоматично в това начинание.

В противен случай, ако не се възползват от съществуващите ресурси, цената ще бъде много по-висок в първия етап и ще прекарват месеци и месеци по-просто да се създаде своя собствена място. Ние искаме да го избегнем.

До ключ златодобива бизнес в Танзания

Започване на собствен златна мина с нашата помощ, консултиране, насочване и управление Ви предлага пълна бизнес до ключ златодобива. Местоположение е в Танзания, както на предприятието.

Вие получавате следния ценен продукт:

Подобно производство курс изисква упоритост и намерението, и нашата група разполага с необходимата доза на устойчивостта и намерение.

Това е много рядко, да се намери някой разглежда или провеждане на златна мина и готови да отворят своите търговски тайни, подробности и да Ви предложим цялостно решение. Ние ще се радваме, ако сме имали някой, който да извършва обучение, ориентиране и консултиране за нас, точно както го правим сега за нашите клиенти.

Считам, че това е уникална възможност.

Първоначалните разходи и минимално необходимите инвестиции

Като място на живот в Танзания, местните малки миннодобивни предприятия не се нуждаят от много, за да инвестират, за да започне злато минни дейности, както се изисква за чуждестранен инвеститор. Малкият миньор мащаб, който живее в минната сайт, където има кал направи къща и семейството му, и две или три деца, той използва една мотика и лопата, като инструменти, създадени към същия вал, тъй като само си предприятие или инвестиция. Дори и за този инструмент, той може да получи кредит и да го платя по-късно на местен ковач. Инструменти са произведени там, в земята, веднага, истински ковач произвежда инструменти и чукове ютията върху волана на камион, и метал се нагрява с помощта на ръчна помпа план въздух. За Танзания малка инвестиция мащаб миньор сума може да бъде от порядъка на нула или 3500 Танзания Шилинг или около $ 2,5 за всички необходим инструмент.

Като място на живот в Танзания, местните малки миннодобивни предприятия не се нуждаят от много, за да инвестират, за да започне злато минни дейности, както се изисква за чуждестранен инвеститор. Малкият миньор мащаб, който живее в минната сайт, където има кал направи къща и семейството му, и две или три деца, той използва една мотика и лопата, като инструменти, създадени към същия вал, тъй като само си предприятие или инвестиция. Дори и за този инструмент, той може да получи кредит и да го платя по-късно на местен ковач. Инструменти са произведени там, в земята, веднага, истински ковач произвежда инструменти и чукове ютията върху волана на камион, и метал се нагрява с помощта на ръчна помпа план въздух. За Танзания малка инвестиция мащаб миньор сума може да бъде от порядъка на нула или 3500 Танзания Шилинг или около $ 2,5 за всички необходим инструмент.

Възможно е да се произвеждат злато за някой, живеещи там, почти без никаква инвестиция, но самостоятелно определя работата.

Някои първоначални разходи

За съжаление, за нас чужденци, не е възможно, ние сме длъжни винаги да заплащат визова бизнеса на входа, тя е US $ 250 или около € 200 за всеки човек. След това от нас се изисква да правят бизнес чрез фирма, учредяване и стартиране на разходите струва още около няколко хиляди долара.

Ние сме длъжни по закон да доказателства, офис или търговски площи, а също и за настаняване на хора. Има къщи под наем на няколко хиляди долара годишно заплаща предварително. Така че веднага трябва да се плаща в продължение на 12 месеца напред с необходимата дома и офиса, след това ще могат да отидат в данъчната служба и да получите данъчен кодекс. Има няколко хиляди долара или евро в разходите преди можем да вземем един прост данъчен номер.

Дизел или бензин е евтин в Танзания, в сравнение с някои други страни, приблизително 50% по-евтини, отколкото в Европа, цената са почти едни и същи за двата вида гориво. Но всеки път, когато се изисква използването на автомобили с висока проходимост, защото асфалта там се появява само по главните пътища и автомобили с висока проходимост консумират повече от обикновени леки автомобили. Това означава, че за всеки "излизане и връщане от полето" може да се изчислява за 100 щ.д. в разходи.

Има и други разходи, като например:

Равнища на инвестиции, необходими

Mwanza - Танзания

Нивото на инвестициите в златна мина можем да се разделят на четири първоначални групи:

Като цяло, ние препоръчваме най-сетне САЩ 30000 щатски долара за бизнеса добив на злато, които фондацията е екип от багери, вместо багер.

Когато багери са включени, може да се мисли за минимум от поне US $ 50,000 началното стартиране разходи. Такова багер ще бъде втора ръка и ще бъдат транспортирани от САЩ или Европа, това ще отнеме месец, за да се стигне до Танзания.

Ако говорим за малък мащаб добива на чужденец, човек би в действителност трябва начин на повече инвестиции и машини, за да пуснете продуктивни златна мина:

Истинските минимални суми за инвестиции за сериозна работа са далеч над US $ 100,000.

За да се започне без големи съоръжения, можете лесно минимално някои US $ 20,000 до $ 30,000 в САЩ. Можем да предоставим за някои оперативни разходи, дори ако първоначалната сума на инвестициите е ниска. Всъщност успешна златна мина трябва да е устойчива от производството си. Правим се, че производството се случва, и човек може да разшири инвестициите веднъж има злато произведени.

Минимални нива на инвестиции Срок за да се започне Сума в USD Сума в EUR
Минимална инвестиция Рамките на 45 дни US $20,000 € 15,000
Препоръчва Резерви US $10,000 US $7,500
С втора ръка багер Рамките на 60 дни US $50,000 € 35,000
С втория ръчни, автомобили с висока проходимост, компресори, генератори, разширява злато възстановява оборудване Рамките на 60 дни US $200,000 €150,000

Сериозни стартиращи компании за добив на злато струва много повече от посочения по-горе минимуми. И тези минимуми са все още считат малък мащаб добива.

Минималната инвестиция се изчислява за обработка на меки и твърди материали. Soft материал е такава, че може да се обработят незабавно със злато за оползотворяване на до 5-6 грама на тон материали. Твърд материал изисква допълнителни усилия и дава до 50 грама на тон, в зависимост от местоположението. Един ще бъде много щастлив да има 26гр като той е на наша земя.

Инвестиране с по-големите машини ще осигури по-ефективна обработка на златосъдържащи руди, и такова оборудване се състои от следното:

A устойчив бизнес добив на злато може бързо, в рамките на няколко месеца, да се превърне в публично дружество с акции се продават на международните пазари, и привличане на нови инвеститори.

Ние ще се предоставя на екипа да се направи професионално и функционално златна мина.

Участието ни

Ние може да участва в плащането на оперативните разходи на отделен имот и място, което се заделя за вас. Тези разходи се приспадат от общата сума по-късно обороти.

Като цяло нашето участие, когато искате да започнете свой собствен златна мина, се състои от следното:

Оценка на първоначалните разходи

На собствена фирма Gold Mining

Вашите първоначални разходи са разходите си. Вие се инвестират в собствения си добив на злато бизнес и свой собствен добив на злато компания. Ние правим изисква клиентите да инвестират определено минимално количество, като в противен случай, бизнес ще се провали. Това е нашата консултиране и ориентиране. Аз лично мисля, че ви е нужно минимална инвестиция, тъй като в противен случай, може да не сме в състояние да осигури правилното консултиране.

След няколко месеца на научните изследвания, ние стигнахме до идеи, които не са скъпи в сравнение с търговския клас методи за възстановяване злато. Вие ползвате нашето ноу-хау, нашите ресурси, и нашите подобрени съоръжения за възстановяване на злато. Да, ние се нуждаят, че такава минимална инвестиция се изплаща за специално оборудване, което ние сме отговорни за събиране, придобиване, закупуване, износ, внос и монтаж в Танзания, или в друга страна. Това е условие за тази програма, за да започнете.

Можете да започнете с € 15 000 или US $ 20,000. С тази сума са покрити следните начални разходи и ресурси:

€ 2,000 или $ 2,800 на САЩ се използва за настройка на Танзания дружество, което е просто необходимо. Това може да бъде избегнато, ако искате да Joint Venture с някои от нашите по-рано установени злато минни проекти. В този случай, след като договорът е бил подписан, бихте или покупка или придобиване на злато под цената или акции и участие в печалбите. Отделно златодобива иск ще бъде резервиран само за такова съвместно предприятие. В противен случай, ако искате да управлявате вашата златна мина себе си, от вас се изисква да се създаде компания. Тази сума е необходима във всички случаи, включително в случай, ако фирмата ви вече не е установена. Всякакви излишни парични средства се използват правилно и да се регистрират проекти с инвестиционен център Танзания или по друг начин на придобиване на лицензии, и да наемат счетоводители. Компанията ще бъде създадена най-малко 30 дни преди пристигането си в Танзания, за да се избегне времето за изчакване и за решаване на всички необходими административни задачи. След като пристигна в Танзания, акциите на дружеството са прехвърлени на вас, включително управленски правомощия.

Можете също така да се плащат такси за разходите за настаняване и офис за цялата година и по-рано, тъй като това е как функционират нещата в Танзания.

С първоначалната сума инвестиции ние закупуване, изграждане и монтаж на инсталация за преработка на злато, като важна част от проекта. Такава централа може да обработва 80 тона материал на ден. Ние очакваме, за сметка на такова предприятие до около € 8000 или US $ 10,000. Това е мобилен растение, което може да бъде разглобена и да зададете на различни места или от различни други минни земи. Има общо над 75 известни методи за извличане на злато. Можете да научите повече за методите обаче, ние сме преминали през цялата информация и ние използваме съвременни технологии, които могат да се справят дори и най-малките златни частици, които са обработени по друг начин с цианид за излужване. Ние не използва химикали и са по-бързи с метода, който ние предлагаме, отколкото сравними компании размер с цианид излужване. Ние използваме един много модерен и евтин комбинация от съществуващите методи за възстановяване на злато, с ефективност равна на други методи, с разходи от € 80 000 или US $ 100,000.

Някои компании в Танзания обработват злато с цианид. Те се къпете златните руди с цианид и след 2-3 месеца на обработка те се възстанови злато. Скъпа инвестиция е много ефективен, но също е доста бавен. Ние се използва метод за извличане на златото, която е измислена, за да замени на обработката на злато цианид или живак. Какво друго дружество, трябва да обработи в рамките на 2-3 месеца, ние може да обработва в продължение на 2-3 седмици. Нашият метод събира най-добрите златни частици.

Направили сме подобрения на съществуващите техники, така че ние може да събере всички видими и невидими злато в процент от 98% от материала със самото първо лечение на златни руди.

Заводът за извличане на златото не заемат много място. Съдбоносни части, трябва да бъдат поръчани от САЩ най-малко 30 дни преди датата на събранието може да бъде завършен в Танзания дължи на строителството и транспорта пъти. Заводът за злато съдържа седем златни перални шлюзове, където един канал е постоянно почистват от концентрат и други шест шлюзове работа непрекъснато. Има осем шлюз, който служи за определяне на общата ефективност и се уверете, че дори най-добрите златни частици са били задържани.

Оперативните разходи в областта

Оперативни разходи в областта са доста евтини в сравнение със ситуацията в западните страни. Ако нашето управление е оставено да управлява собствения си златна мина, ние се запазва 20% от доходите, вие получавате 80% от такъв минна компания.

Цената на работници за един ден е € 3 - € 5 или US $ 5 - $ 8 на САЩ човек, средно, докато някои работници, които плащаме € 5 или US $ 8 а ден или дори повече. Това е много евтин в сравнение със западните условия, това означава, че те ще получат € 90 или САЩ $120 месечно или € 150, или на САЩ $ 180 на месец;

Ние трябва да им даде храна, и тъй като всеки живее далеч в друг град или село, ние трябва да се осигури настаняване, кухня, тоалетна, душ (водата се приготвя на място), а след това има и други разходи, както добре.

Разходите за преработка на твърди руди

Твърди руди: цената на суровината е около 100 € или US $ 130 на тон. Ако там са 26 грама на тон, като ние я имаме опит, че е много печеливш. Твърди руди са тествани по време на процеса на копаене и само материал, който има злато в него ще трябва да бъдат проучени. Това отнема пет души в един ден, за да копаят до 1 тон материал.

* Петима души се изплаща всяка € 5 на ден, което е € 25 или US $ 33 на тон; * Цената на изгаряне на рудата е около 20 € или US $ 27 на тон; * Разходите за надробяване на корав руда е около € 25 или US $ 33 на тон; * Има и енергийните разходи, дизелови помпи, транспортни разходи; твърди руди или камъни трябва да бъдат изгорени за правилното добив на злато, които увеличават разходите, но дава по-добри резултати; * Ние със сигурност ще наемат в започваща 25 души да копаят 5 тона сурови твърди руди на ден. Той също така ще създаде разходи от около € 500 или 675 щатски долара на САЩ на ден. Но може да се получи над 100 грама злато от пет тона, което означава над € 3,000 или САЩ 4.100 $ на ден.

С минимална инвестиция, както е описано, че не може да се справи с повече, отколкото казват 5т на твърди руди, защото ако няма трошачки в сайта, тогава материалът трябва да се транспортира и се изплаща за смачкване, но такава операция смачкване е ограничен, най-добре е да закупите допълнителни трошачки за сайта, всеки струва € 4000 може да обработва 200 килограма на час или около 2,5 тона на ден, или 5т ако има нощна смяна.

Разходите за обработка на меки руди

Меки руди: такава минимална инвестиция се основават на факта, че по-голямата част от материала е мек IRES, и една малка част, може би 20% ще бъдат обработени като твърди руди или скали. Това се дължи на липсата на необходимата техника както описах. При обработката на меки руди, ние имаме най-големи ползи в началото, защото тогава можем да наемат работници, които работят с кирки и лопати, и копаене е начин по-лесно.

Танзания трошачка машина

Ние можем да внасяме професионални трошачки златна руда от Китай, Европа или САЩ, но това е начина, по който може да работи правилно с Танзания направи трошачки, така че може да обработва 5 тона материал в продължение на 24 часа на трошачка. С две такива трошачки това може да означава 200-300 грама злато на ден.

Налице са също така разходи за собственика на мястото, защото ние трябва да споделят печалбата с притежателя на лиценза. Това означава, че ние споделяме печалба с притежателя на разрешителното и, че може да бъде от 10% до 50% от нетните приходи. Ние вече имаме установени отношения с притежателите на лицензи.

С инвестиция от € 15 000 или US $ 20,000 и с нашето участие в оперативните разходи, може да се разчита в рамките на няколко месеца с редовно производство на злато.

Вие може или да решат да участват активно в управлението или има нашия мениджърски екип да доведе вашата собствена златна мина. Пример за такава нетна печалба дял е, че вие ​​ще получите САЩ $ 8000 от всеки US $ 10,000, докато САЩ $ 2000 ще бъдат запазени за услуги за управление. Винаги може да има безплатно настаняване, ваканция, безплатни домашни помощнички, след това посещение безплатно сафари, национален парк, за да можем да ви помогне за Занзибар. Можете да посетите сайта, можете да говорите с хора, можете да видите как бизнесът може да се разшири в бъдеще.

Консултации и насоки за своя собствена Gold Mine

Нашите консултантски такси се заплащат веднъж успяхме да изградим производството на злато за вас, и след като са били обучени и успешно са разбрани подробности за операцията. Консултиране и ориентиране в първия етап е пълна, след като са произведени първите три килограма злато.

Нашата консултантска такса, зависи от първоначалната сума и ценностите на операцията, която ние предоставяме. С минимална инвестиция на САЩ $ 20 000 плюс оперативни разходи, нашата консултантска такса е 2 килограма злато, но само след като вие имате вашите собствени 3кг. В действителност, не го плащат директно, добив на злато централата ще произвежда нашата консултантска такса. И вие ще знаете, че вашата продукция се изпълнява. Само тогава се плаща такава такса за консултации. Това е еднократна такса.

След това може да продължи да управлява бизнеса си. Ако решите, че ние управляваме бизнеса за вас, ние ще запази част от печалбите и ще се изплаща ежемесечно своята част от печалбата от собствения си златна мина.

Вашият собствен Устойчив бизнес Long Term Gold Mining

Крайният продукт, който ще получите с тази програма е вашият собствен устойчив дългосрочен добив на злато бизнес.

Как да започнете

Ако желаете да се започне с програмата, да се запишете за инструкциите за последващи действия.

Свържете се с нас

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Телефон: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

GOLDIVANTI LP

Социални мрежи

Facebook

{$googletranslate_fulldisclaimer}

Call Communication and Reporting Officer I/C of Start Your Own Gold Mine company in Tanzania, Mr. Gabriel Masanyiwa, on +255626100000

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +385958185403 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Novska, Croatia, for purposes of construction of gold mining equipment Europe, and private purposes. I am managing teams of people in Uganda, Kenya, Rwanda and Tanzania and handling purchases and manufacture of mining equipment. We are also promoting our Tanzanite gemstone inventory.

You will need either to contact me or Communication and Reporting Officer I/C, Mr. Gabriel Masanyiwa in Tanzania as described.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: