Mulai dhewe mine emas

Mulai dhewe mine emas

{$languages}

Mulai dhewe mine emas

Mulai dhewe mine emas

Matur nuwun kanggo kapentingan ing wiwitan dhewe emas mine lan nandur modal ing emas. Jenengku Yohanes Louis aku Advisor internasional kanggo investasi ing emas lan operator saka Consulting lan panuntun dhumateng layanan kanggo miwiti dhewe mine emas lan sustainable emas pertambangan bisnis.

Awit 2002. Aku wis diwiwiti, dibukak, kadhaftar, sing tergabung luwih saka 100 internasional bisnis ngewangi donya sedaya wiraswasta lan businessmen kanggo miwiti sing bisnis dhewe.

We offer sampeyan bisa miwiti produktif, dhewe emas bisnis pertambangan, ing sandi pribadi pengawasan nganti wis diprodhuksi pisanan limang kilograms emas, lan yen seneng mengko, ing pancet ndjogo lan wong ngatur lan ngawasi manajemen.

Program iki asil karya kita lan pengalaman produksi emas, perdagangan emas lan macem-macem emas sing gegandhengan bisnis.

Mulai Piyambak Mine emas iku kanggo sampeyan. Kita wis diwiwiti kita dhewe pertambangan emas lan emas produksi lan namung mengkono kita wis asring takon dening klien anyar kanggo wong sing miwiti dhewe emas produksi pertambangan, kang bisa mbukak dening pangolahan padha lan cara kita minangka proyèk pertambangan emas. Punika tujuan situs, kanggo miwiti dhewe emas bisnis pertambangan. Sustainable lan long term duwe bathi bisnis produksi emas.

Emas ilang

Aku wong pracaya kang paling apik ing investasi emas punika gadhah kita dhewe emas produksi. Wong, aku dadi seneng banget yen aku bisa duwe wong kanggo mimpin kula langsung karya sing kaya aku aturan kanggo sampeyan. Kula klompok wong needed babagan nem sasi namung kanggo riset lan éntuk suwene kawruh, lan durung liyane sasi lima mung kanggo njelajah claims, banjur ndarbeni peserta tawaran sukan. Kita kedah nandur modal kathah kanggo njaluk bantuan kanggo ing kawitan gram emas. Lan kita nindakake iku.

Sampeyan ora arep ngetutake path sing dawa sukses liwat kabeh burdens saka Exploration, poto-learning lan duration. Arep dadi nyepak-Miwiti menyang emas bisnis penggalian ing 45 dina. Ya, 45 dina mung.

Kanthi kawruh lan pengalaman aku wis angsal, sampeyan kene kanggo mangerteni babagan turnkey emas solusi pertambangan, supaya produksi emas uga miwiti ing 45 dina saka wiwitan project.

Aku ing bisnis perdagangan ing emas, bisnis kethokan emas dealing lan Nyaring panggolekan emas, lan sapa kang ing bisnis kuwi ora pengin resiko kanthi rega emas. Aku wis mutusaké kanggo mbukak nganti sandi dhewe pertambangan emas supaya kanggo nyilikake risiko kanthi rega emas. Aku ana tengen.

Ing bisnis, sampeyan kudu kontrol lengkap lan bisa ngawasi lan ngatur bisnis dhewe, utawa sampeyan arep milih utawa utusan Manajemen kanggo kita. Iku sampeyan keputusane. Akèh-kabeh kang dianjurake sing duwe kaweruh lengkap menyang bisnis liwat kita Consulting lan panuntun dhumateng layanan.

Bathi uga substansial, nanging bisnis gumantung biasane ing niat lan terus ono ing sawijining Managers. Ya, aku duwe jumlah sing penting saka niat lan terus ono. We are kene kanggo ngajari sampeyan, sampeyan nduduhake, mimpin lan nuntun sampeyan orane tumrap sekolah kawitan emas produksi nganti sampeyan bisa mlaku nyalin, nurun lan terus kaya emas pertambangan bisnis dhewe. Sampeyan bisa uga bakal milih salah siji kanggo mungkasi, sing bakal wis angsal minimally telu kilograms emas, utawa sampeyan bisa milih kanggo ngatur kuwi bisnis dhewe ing mangsa, utawa pungkasanipun kanggo utusan Manajemen kanggo kita ngawasi Manajemen lan entuk bathi ing kadohan.

We have dosis sing perlu saka maksud lan dosis kang perlu terus ono ing nampa sing gol. Ing Yahoo punika produksi long-term lan sustainable emas. Pangentukan uga owahan, ing kasus, sampeyan kudu bisa gawé kilograms sawetara emas saben sasi, malah karo investasi cilik ing machinery, peralatan, emas Recovery teknologi, fasilitas, safety, lan biaya operasional.

Saka kula sampeyan bakal liwat sabanjuré sawetara dina lan langit instruksi carane bisa njaluk melu bisnis iki, salah siji utawa passively aktif. Sajrone wektu iku, sampeyan bisa sinau babagan miwiti dhewe mine emas.

Piyambak emas Mining Company

Panjenengan dhewe emas perusahaan pertambangan saged mlaku ing 45 dina saka dina. Ing kita Consulting lan panuntun dhumateng panjenengan lan ngatur layanan dhewe emas perusahaan pertambangan uga prodhuksi resik emas ing 45 dina saka dina.

Program iki Wedjangane kanggo wiwit sapu ranjau, emas prospectors utawa wong pengarepan kanggo nandur modal menyang sing bisnis utawa sing sing wis considering kanggo miwiti nganggo emas bisnis pertambangan. Sampeyan uga uga interested ing pasif income saka dhewe mine emas nalika kang ngatur dening sanget kangge kita sesambetan.

Manajemen lan kontrol emas Project Mining

Ana rong cara saka Manajemen lan kontrol dhewe emas bisnis pertambangan kasedhiya ing Consulting, panuntun dhumateng lan ngatur layanan kita perusahaan.

Arep sinau carane ngatur dhewe emas bisnis pertambangan

Ing kita pengawasan, Consulting, panuntun dhumateng lan ngatur, arep nyawisaken siji telung sasi, nganti wis kasil diprodhuksi pisanan jumlahe emas. Malahan, kita nindakake manawa sing kasil. Punika kita tanggung jawab sing emas wiwit produksi lan sing bener gawé jumlahe pisanan emas.

Sing Learning proses ngendi sampeyan nang langkah, maca liwat dokumentasi, pangertosan Hukum lan praktis saka emas aspèk bisnis pertambangan, lan olahraga nangani dhewe ing wong lan ngatur proyèk. Sampeyan kang ngewangi saindhenging tataran wiwitan, lan uga salah siji njagong mudhun lan nonton apa kita mengkono utawa ndherek dhewe ing bisnis. Sing tanggung nganti sampeyan. Kita maringi pitutur sampeyan aktif ndherek dhewe.

Sawise kasil kawitan siji telung sasi ing proses learning, sampeyan bakal dadi bisa ngontrol, ngatur lan mbukak dhewe mine emas.

Mlaku dhewe emas mine ing kita pengawasan lan Manajemen

Sawise kasil diprodhuksi ing jumlahe kawitan emas ing dhewe mine emas, sampeyan bakal nggawe percoyo sing emas mine wis menehi asil. Kita bakal menehi mbayar sawise sampeyan wis entuk bathi, nyatane, kita arep nampa sabanjure jumlahe cilik emas kanggo kita perusahaan, minangka penghargaan kanggo produksi Consulting, panuntun dhumateng, manajemen lan dhisikan emas. Sing arep dadi siji wektu pembayaran ing emas utawa sampeyan padha karo jumlah dhuwit, minangka sarujuk marang Final contract. Sampeyan sing mbayar ragad Consulting yen wis dijupuk pisanan asil: emas.

Sawisé iku, sampeyan bisa mutusake kanggo mbukak telpon bisnis dhewe utawa sampeyan utusan Manajemen kanggo kita. Yen kita ngawasi lan kontrol, utawa ngatur bisnis lan dhewe emas mine, sampeyan bakalan peserta sukan karo kita perusahaan, lan sampeyan bakal nampa tartamtu sarujuk lan luwih persentasi emas produksi, nalika kita bakal mertahanake cilik persentasi saka bathi kanggo ngatur bisnis.

Free income tax saka dhewe mine emas

Gumantung ing statuse dadi wargo tax utawa bisnis struktur, kita desain sing bathi njedhul saka dhewe mine emas, sing mbayar pajeg gratis. Sing bisa amarga kanggo macem-macem constellations sing bisa uga karo produksi emas. Umumé, ing akèh negara, tuku lan Advertisement saka investasi emas uga tax gratis. Ing sawetara negara, bathi njedhul njaban negara uga tax gratis lan kanggo sawetara wong nampa deviden saka bisnis perusahaan uga tax gratis. We are arep katon menyang bisnis lan tax kahanan, gumantung saka statuse dadi wargo lan hukum, lan kita desain agreements becike sing bisa digunakake kanggo nampa tax dana gratis lan bathi metu dhewe mine emas.

Tinimbang bathi ing dhuwit, iku uga bisa kanggo nampa emas metu saka mine emas. Contract kang tuku emas utawa uga dikenal produksi agreements uga prasaja tuku kontrak sing bisa nutup karo perusahaan dhewe. Sawise investasi emas bullion lan bar wis dikirim, sampeyan bisa nyimpen mau mbokmenawa minangka investasi utawa Genti-genti, sampeyan bisa ngedol lan gain bathi tax gratis. Iku pancene gumantung saka dhewe statuse dadi wargo tax lan bisnis struktur. Kita bantuan lan mbantu sampeyan kanthi suwene persiyapan.

Emas perusahaan pertambangan kepemilikan

Kita saiki proyek sing kang dikembangaké ing Republik Tanzania, Afrika Wétan. Kita berkembang proyèk liya negara, nanging sing apa ing nawarake saiki ing proyèk Mulai Piyambak Mine emas.

Company kepemilikan uga wis kabentuk ing proses sing maringi pitutur utawa minangka wis menehi saran kanggo paling luweh bayaran tax. Sampeyan bisa uga terus duwe perusahaan tanggung dhewe. Sampeyan bisa nggunakake perusahaan liyane, utawa perusahaan lokal utawa perusahaan adoh soko pantai kanggo rahasia kepemilikan saka dhewe emas bisnis pertambangan. Sampeyan uga bisa kanggo makaryakke kepemilikan lan kontrol liwat kontrak kang mesthi ora bakal bisa ditemokake ing pendaptaran umum. Iku kabeh gumantung pinten privasi sing ngupaya.

Ing project kanggo Mulai Piyambak Mine emas, sampeyan bakal ndarbeni, duwe lan ngontrol dhewe emas perusahaan pertambangan, salah siji ing dhewe, langsung lan umum kepemilikan individu utawa ing perusahaan nyekeli kepemilikan. Advice lan struktur kepemilikan saka emas kuwi perusahaan pertambangan iki kalebu minangka bagean saka layanan kita Consulting lan panuntun dhumateng panjenengan.

Accounting bakal ditangani dening kita Staff lan certified accountants umum.

Nganggo sumber kanggo emas wiwitan pertambangan

Kita wis nandur modal wiwit 2002. menyang macem-macem bisnis, kalebu bisnis minangka emas bakul kethokan, emas perdagangan lan investasi ing perhiasan. Nganggo wektu, kita angsal anyar perusahaan, dibukak munggah anyar cabang ing donya, lan gained terkenal sambungan, ngerti-carane lan pengalaman. Sumber daya sing wis digawé ing panggonan lan siap digunakake, gratis pangisian daya, kanggo dhewe emas project pertambangan.

Kanggo mbukak mine a emas ing wektu cendhak banget angel. Butuh akeh sasi saka preparation banjur akèh lelungan, pitakonan, analisis, Employment wong saka macem-macem saringan, Njelajah lan nemokake ora nyukupi tanah claims karo emas celengan, Building omahé kanggo karyawan, nyediakake keamanan, latihan Staff, nemokake lokasi apik, concluding contracts lan nutup peserta Ventures karo lisensi sing duwe.

Sing minangka sumber daya. Sumber daya sing wis duwe, sampeyan bisa nggunakake telpon sak tataran wiwitan kanggo mbukak nganti dhewe emas bisnis pertambangan. Nalika sumber daya sing wis ditetepake iku sabenere alesan ngapa kita bisa kurban sampeyan kuwi Consulting lan panuntun dhumateng kanggo mbukak nganti dhewe mine emas.

Keuntungan dening nganggo sumber daya

Kanthi nganggo siap kasedhiya sumber daya sampeyan entuk melu keuntungan:

Iku bakal larang banget kanggo miwiti ngulandara ing dhewe lan bakal njupuk karo paling efforts ing paling nem sasi utawa luwih suwe, yen teka Afrika kanggo miwiti saka wiwitan ing bisnis. Sampeyan badhe nglampahi minimal saking US $ 50,000 sak tataran Exploration, mbokmenawa cara liyane, lan ora kanggo sebutno sing arep kudu ngatasi masalah babagan wong sing menehi sampeyan sengojo informasi palsu utawa masalah bab corruption sing digunakake saiki. Sembarang corruption lan angkara iki kacarita saka sisih kita lan kita tau ketik curiga transaksi. Nanging wong liya, minangka sawetara kita kolega saka Italia, bakal kanthi gampang bisa lured menyang corruption kasus lan ing pungkasan saged expelled saka negara utawa malah mungkasi munggah ing kunjara. Cukup dening prasaja lan resik kesalahan, kayata kang tuku mirah siji, yen ora duwe lisensi sing suwene iku.

Kita sumber daya wis ana: diadegaké bisnis, lodging, kantor, Staff, interpreter, Pumps, kasur, omahé, tanah lan lokasi, kontrak karo kang duwe idin, machinery, mesin generator, solar energi, pipo, BOILERS, banyu nawakke lan ing.

Kuwi sumber daya kanthi otomatis digunakake ing sukan.

Yen ora, yen sampeyan ora nggawe nggunakake sumber daya sing ana, ing biaya bakal akeh sing luwih dhuwur ing tataran pisanan, lan arep nglampahi sasi lan sasi liyane mung kanggo netepake lokasi dhewe. Kita pengin supaya iku.

Turnkey emas pertambangan bisnis ing Tanzania

Miwiti dhewe emas mine karo kita pitulungan, Consulting, panuntun dhumateng Manajemen lan nawakake sampeyan komplite turnkey emas pertambangan bisnis. Lokasi ing Tanzania, ing saiki.

Sampeyan njupuk ngisor iki terkenal produk:

Kaya produksi Course mbutuhake terus ono lan tujuan, lan kita grup nduweni dosis perlu saka terus ono lan niat.

Wis langka banget, kanggo nggoleki wong dealing utawa mlaku menyang mine emas lan kekarepan kanggo mbukak nganti sing Rahasia bisnis, rincian lan kanggo kurban sing solusi sing lengkap. Kita bakal seneng yen kita padha wong kanggo nindakake ing panuntun dhumateng latihan, lan Consulting kanggo kita, kaya kita mengkono iku saiki kita klien.

Kawula pitados, iki kesempatan sing unik.

Dhisikan expenses lan paling tithik investasi required

Duwe Panggonan urip ing Tanzania, lokal cilik ukuran sapu ranjau ora perlu akeh kanggo nandur modal supaya miwiti kegiatan pertambangan emas, kang dibutuhake kanggo investor manca. Cilik ukuran miner sing urip ing situs penggalian, nang kono wis lendhut digawe house lan kulawarga, lan anak loro utawa telu, kang nggunakake Pick lan shovel, minangka pribadi loro ditempelake ing batang kang padha mung sukan utawa investasi. Malah sing kanggo alat kang bisa etangan lan mbayar mengko menyang blacksmith lokal. Piranti sing diprodhuksi metu ana ing tanah, tengen adoh, sing blacksmith nyata mrodhuksi pribadi lan hammers ing wesi ing setir ing truk, lan logam lagi digawe panas kanthi nggunakake tangan roto online kumpa. Kanggo Tanzanian cilik ukuran miner jumlah investasi uga minangka kurang minangka nul utawa 3,500 Tanzanian Schilling utawa watara US $ 2,5 kanggo alat perlu.

Duwe Panggonan urip ing Tanzania, lokal cilik ukuran sapu ranjau ora perlu akeh kanggo nandur modal supaya miwiti kegiatan pertambangan emas, kang dibutuhake kanggo investor manca. Cilik ukuran miner sing urip ing situs penggalian, nang kono wis lendhut digawe house lan kulawarga, lan anak loro utawa telu, kang nggunakake Pick lan shovel, minangka pribadi loro ditempelake ing batang kang padha mung sukan utawa investasi. Malah sing kanggo alat kang bisa etangan lan mbayar mengko menyang blacksmith lokal. Piranti sing diprodhuksi metu ana ing tanah, tengen adoh, sing blacksmith nyata mrodhuksi pribadi lan hammers ing wesi ing setir ing truk, lan logam lagi digawe panas kanthi nggunakake tangan roto online kumpa. Kanggo Tanzanian cilik ukuran miner jumlah investasi uga minangka kurang minangka nul utawa 3,500 Tanzanian Schilling utawa watara US $ 2,5 kanggo alat perlu.

Sampeyan bisa kanggo gawé emas kanggo wong sing manggon ana, meh tanpa investasi nanging poto ditemtokake karya.

Sawetara expenses dhisikan

Sayange, kita wong njaba negoro, iku ora bisa, kita kudu tansah kanggo mbayar visa sing bisnis ing ngleboke, wis US $ 250 utawa babagan € 200 kanggo saben wong. Banjur kita sing nindakake bisnis liwat perusahaan, penggabungan lan wiwitan biaya biaya kurang liyane sawetara ewu dolar.

We are bound dening hukum kanggo bukti lan kantor utawa komersial papan, lan uga akomodasi kanggo wong. Ana omahé kanggo Nyewa ing sawetara ewu dolar saben annum kebayar in advance. Supaya hak adoh kita kudu mbayar 12 sasi ahead karo ngarep perlu lan kantor, arep banjur bisa kanggo pindhah menyang kantor pajeg lan kode tax. Ana sawetara ewu dolar utawa Euro ing expenses sadurungé kita bisa njaluk nomer tax prasaja.

Diesel utawa bensin punika mirah ing Tanzania ing comparison kanggo sawetara negara liyane, kira-kira 50% luwih murah tinimbang ing Eropah, rega kang meh padha kanggo loro jinis bahan bakar. Nanging saben-saben kita mbutuhake mati-dalan kendaraan, amarga aspal ana saiki mung dalan utama lan mateni-dalan kendaraan nganggo daya luwih saka penumpang montor biasa. Sing tegese kanggo saben "metu lan bali saka ing kolom" iku bisa diwilang babagan US $ 100 ing expenses.

Ana liyane expenses kayata:

Tingkat saka investasi required

Mwanza - Tanzania

Tingkat saka investasi ing mine emas kita dibagi papat dhisikan menyang klompok:

Umumé, disaranake ing pungkasan US $ 30.000 kanggo emas bisnis pertambangan kang madegé punika tim diggers, tinimbang lan excavator.

Nalika excavators sing melu, siji uga mikiraken minimal saka ing paling US $ 50,000 kanggo dhisikan wiwitan expenses. Kaya excavator bakal liyane tangan lan bakal diangkut saka Amerika Serikat utawa Eropah, iku bakal njupuk sasi kanggo kasedhiya kanggo Tanzania.

Yen kita nganggo saka cilik pertambangan ukuran kanggo foreigner, siji bakal realita kudu cara liyane lan investasi mesin supaya mbukak sing produktif mine emas:

Sing bener paling tithik investasi Jumlah kanggo operasi serius iku cara ing ndhuwur US $ 100.000.

Supaya kanggo miwiti gedhe tanpa piranti, sampeyan perlu minimally sawetara US $ 20,000 $ 30,000 US kanggo. Kita bisa nyedhiyani kanggo sawetara operasi expenses sanajan dhisikan investasi jumlah kurang. Nyatane sing kasil emas mine sing arep sustainable déning produksi. We are nggawe manawa produksi mengkono, lan siji bisa nggedhekake investasi ing sanalika ana emas diprodhuksi.

Paling tithik investasi tingkat Wektu pigura kanggo miwiti Jumlah ing USD Jumlah ing EUR
Paling tithik investasi Ing 45 dina US $20,000 € 15,000
Cadangan dianjurake US $10,000 US $7,500
Karo liya excavator tangan Ing 60 dina US $50,000 € 35,000
Kanthi liyane trek tangan, mati-dalan kendaraan, compressors, mesin generator, ditambahi emas mbalek maneh peralatan Ing 60 dina US $200,000 €150,000

Serius emas pertambangan startups biaya cara luwih minimums ditampilake ing ndhuwur. Lan kuwi minimums sing durung dianggep cilik ukuran pertambangan.

Ing investasi paling tithik wis diwilang kanggo Processing kaloro alus lan hard bahan. Soft materi iku kuwi sing bisa diproses langsung karo emas tarif Recovery saka nganti 5-6 gram saben ton saka materi. Hard materi sing mbutuhake ekstra efforts lan menehi nganti 50 gram saben ton, gumantung saka lokasi. Siji bakal cukup seneng duwe 26 gram kayata iku ing tanah kita.

Nandur modal karo sing luwih gedhe mesin badhe nyedhiyani Processing liyane efisiensin emas biji, lan peralatan kuwi kasusun saka ing ngisor iki:

A sustainable emas pertambangan bisnis uga cepet, ing sawetara sasi, puter menyang perusahaan umum karo Enggo bareng kang didol ing pasar internasional, uga narik kawigaten anyar investor.

We are arep kanggo nyedhiyani tim kanggo nggawe sing penerjemah fungsi mine emas.

Kita partisipasi

Kita bisa melu ing pambayaran operasi expenses ing sifat kapisah lan lokasi sing Cawisaken kanggo sampeyan. Kuwi biaya sing mengko dijupuk saka gunggung turnovers.

Umumé partisipasi kita nalika pengin miwiti dhewe tambang emas, dumadi saka ngisor iki:

Estimasi saka dhisikan expenses

Piyambak emas Mining Company

Panjenengan dhisikan expenses sing Panjenengan expenses. Sing nandur modal menyang dhewe emas pertambangan bisnis lan dhewe perusahaan emas pertambangan. We do mbutuhake klien kanggo nandur modal tartamtu tithik jumlah, minangka digunakake, bisnis bakal gagal. Sing kita consulting lan panuntun dhumateng. Aku wong mikir sing aja perlu tithik investasi minangka digunakake, kita ora bisa kanggo nyedhiyani suwene consulting.

Sawise sawetara sasi riset, kita teka munggah karo gagasan sing inexpensive ing comparison karo komersial bahan cara emas kuwarasan. Sampeyan nggunakake kita ngerti-carane, kita sumber, lan kita ningkataké emas kuwarasan Alat. Ya, aku mbutuhake kuwi tithik investasi mbayar kanggo peralatan tartamtu sing kita jawab kanggo ngumpulake, ndarbeni, tuku ulang, ngimpor lan ngumpul ing Tanzania, utawa negara liyane. Iku kondisi kanggo program iki kanggo miwiti.

Sampeyan bisa didhisiki dening € 15,000 utawa US $ 20,000. Karo jumlah Dipuntedahaken dhisikan expenses lan sumber daya sing dijamin:

€ 2.000 utawa US $ 2.800 digunakake kanggo persiyapan sing Tansanian perusahaan kang mung perlu. Iki bisa nyingkiri yen pengin Joint Venture karo sawetara kita mantep sadurunge emas pertambangan proyèk. Ing cilik, sawise kontrak wis mlebu, sampeyan ngatur salah siji tuku utawa ndarbeni emas ing rega utawa nuduhake lan melu partisipasi ing bathi. Pisah emas pertambangan pratelan bakal undhang mung kanggo kuwi peserta sukan. Yen ora, yen pengin kanggo ngatur emas Panjenengan duwekku dhewe, sing dibutuhake kanggo netepake perusahaan. Iki jumlah perlu ing kasus, kalebu ing cilik yen perusahaan wis ditetepake. Sembarang moneys keluwihan sing mlaku dipigunakaké kanggo ndhaftar proyèk karo Tansanian Investment Pusat utawa digunakake kanggo ndarbeni lisensi, lan ngrekrut akuntan. Company bakal ditetepake ing paling 30 dina sadurunge rawuh kanggo Tanzania, supaya wektu nunggu lan kanggo ngatasi sembarang perlu administratif tugas. Sawise sampeyan wis teka kanggo Tanzania, saham perusahaan sing ditransfer kanggo kowe, kalebu kakuwasan Manajemen.

Sing uga anggota Fees kanggo biaya akomodasi lan kantor kanggo taun wutuh lan ing advance, minangka sing carane iku dienggo ing Tanzania.

Kanthi dhisikan investasi jumlah kita mundhut, nggawe lan assembling tanduran kanggo Processing emas minangka bagéan sing wigati ing project. Kuwi tetanduran uga proses 80 ton saka materi saben dina. We ngira beyo kayata tetanduran kanggo bab € 8000 utawa US $ 10.000. Iki minangka tanduran seluler sing bisa disassembled lan nyetel ing macem-macem lokasi utawa ing macem-macem pertambangan bantala liyane. Ana ing umum liwat 75 dikenal cara saka extraction saka emas. Sampeyan bisa mangerteni bab cara Nanging, kita wis musna liwat kabeh informasi lan kita nggunakake teknologi modern sing bisa nangani malah cilik partikel emas sing digunakake ditangani dening cyanide leaching. Kita nggunakake ora kimia lan luwih cepet karo cara sing kita offer, saka iso dibandhingke ukuran perusahaan karo leaching cyanide. Kita nggunakake kombinasi banget modern lan inexpensive saka ana cara emas kuwarasan, karo efficiency witjaksono kanggo cara liyane karo expenses saka € 80.000 utawa US $ 100.000.

Sawetara perusahaan ing Tanzania sing Processing emas karo cyanide. Padha ne ing ores emas karo cyanide lan sawise 2-3 sasi saka Processing padha waras emas. Larang investasi sanget efisiensin nanging uga cantik alon. We are nggunakake cara emas kuwarasan sing nemokke kanggo ngganti Processing cyanide emas utawa Mercury. Apa liyane perusahaan wis kanggo proses ing 2-3 sasi, kita bisa proses kanggo 2-3 minggu. Kita cara ngumpulake finest partikel emas.

Kita wis digawe dandan tèknik ana supaya kita bisa ngumpulake kabeh katon lan siro emas ing persentasi 98% saka materi karo perawatan banget pisanan emas ores.

Tanduran emas kuwarasan Panjenengan ora njupuk akeh papan. Wigati bagean kudu dhawuh saka Amerika Serikat ing paling 30 dina sadurunge patemon bisa rampung ing Tanzania amargi construction lan transportasi tambahan. Tanduran emas ngandhut 7 ngumbah emas sluices, ngendi siji saluran wis permanen di resiki musataken lan 6 sluices karya ajeg. Ana sluice wolung sing serves kanggo nemtokake efficiency gunggung lan priksa manawa malah finest partikel emas wis disimpen.

Operasi expenses ing lapangan

Operasi expenses ing lapangan cukup mirah dibandhingake kahanan ing negara Kulon. Yen Manajemen kita wis ngiwa kanggo ngatur dhewe tambang emas, kita mertahanake 20% saka income, sampeyan nampa 80% saka kuwi perusahaan pertambangan.

Biaya buruh siji dina € 3 - € 5 utawa US $ 5 - US $ 8 saben wong, ing rata-rata, nalika sawetara buruh kita mbayar € 5 utawa US $ 8 dina utawa malah liyane. Iku banget mirah dibandhingaké syarat Kulon, iku tegese padha njaluk € 90 utawa US $ 120 saben wulan utawa € 150 utawa US $ 180 sasi;

We need kanggo menehi pangan mau, lan wiwit everyone urip adoh ing kutha utawa desa liyane, kita kudu nyedhiyani akomodasi, pawon, jamban, padusan (banyu wis masak ing titik), banjur ana biaya liyane uga.

Biaya saka proses hard ores

Hard ores: mentahan materi biaya iku kira-kira € 100 utawa US $ 130 saben tonne. Yen ana 26 gram saben ton, kaya kita duwe dhewek experienced, iku banget duwe bathi. Hard ores sing dites sak suwene proses ngeduk lan mung materi sing wis emas ing bakal nelik. Butuh 5 wong ing siji dina kanggo dig serep 1 ton saka materi.

* Wong lima sing mbayar saben € 5 saben dina, sing € 25 utawa US $ 33 saben ton; * Biaya kobong ing biji-kira € 20 utawa US $ 27 saben ton; * Biaya ngremekake hard biji watara € 25 utawa US $ 33 saben ton; * Ana uga energi biaya, Diesel Pumps, transportasi expenses; hard ores utawa watu kudu obaran kanggo suwene extraction emas, sing nambah biaya nanging mrodhuksi asil sing luwih apik; * Mesthi megawekake ing diwiwiti 25 wong dig 5 ton saka mentahan hard ores saben dina. Iku bakal uga bisa nggawe biaya babagan € 500 utawa US $ 675 dina. Nanging siji bisa njaluk liwat 100 gram emas saka 5 ton, tegesipun liwat € 3.000 utawa US $ 4.100 saben dina.

Karo paling tithik investasi minangka diterangake, kita bisa ora nangani luwih saka ngomong 5 ton saka hard ores, amarga yen ora ana crushers ing situs, banjur materi kudu diangkut lan sing mbayar kanggo ngremekake, nanging kuwi ngremekake operasi diwatesi, iku paling tuku crushers tambahan kanggo situs, saben beyo € 4000 lan bisa proses 200 kg saben jam utawa babagan 2,5 ton saben dina, utawa 5 ton yen ana wengi shift.

Biaya saka proses alus ores

Alus ores: kuwi minimal investasi adhedhasar kasunyatan sing mayoritas materi iku alus ires, lan bagean cilik, Mungkin 20% bakal diproses minangka hard ores utawa watu. Iki amarga lack of perlu machinery kaya aku diterangake. Nalika proses alus ores, kita duwe keuntungan paling ing awal, amarga banjur kita bisa ngrekrut buruh sing bisa karo njupuk lan shovels, lan ngeduk cara sing luwih gampang.

Tansanian crusher machine

Kita bisa ngimpor profesional biji emas crushers saka China, Eropah utawa United States, Nanging iki carane bisa bisa mlaku karo Tansanian digawe crushers, supaya bisa proses 5 ton saka materi kanggo 24 jam saben crusher. Karo rong crushers kuwi bisa ateges 200-300 gram emas saben dina.

Ana uga biaya kanggo pemilik lokasi, amarga kita kudu nuduhake bathi karo lisensi nduwèni. Brarti kita nuduhake bathi karo lisensi nduwèni lan bisa uga saka 10% 50% saka net pangentukan. Kita wis wis mantep hubungan karo lisensi sing duwe.

Karo investasi € 15,000 utawa US $ 20,000 lan karo kita partisipasi ing biaya operasi, sampeyan bisa count ing sawetara sasi karo reguler produksi emas.

Sampeyan bisa uga salah siji arep melu aktif ing Manajemen utawa duwe tim manajemen kita mimpin dhewe tambang emas. Conto saka kuwi net MediaWiki nuduhake iku sing bakal njaluk US $ 8.000 metu saben US $ 10.000, nalika US $ 2.000 bakal undhang kanggo layanan Manajemen. Sampeyan bisa tansah duwe free akomodasi, vacation, free housemaids, banjur bukak free Safari, nasional taman, supaya kita bisa nuntun sampeyan ing Zanzibar. Sampeyan bisa ngunjungi situs, sampeyan bisa diajak wong, sampeyan bisa ndeleng carane bisnis bisa ditambahi ing mangsa.

Consulting lan Penyuluhan Kanggo Piyambak Tambang Emas

Kita consulting Fees sing mbayar yen kita wis diadegaké produksi emas kanggo sampeyan, lan yen sampeyan wis dilatih lan wis kasil mangertos rincian operasi. Consulting lan panuntun dhumateng ing tataran kapisan lengkap yen sampeyan wis diprodhuksi pisanan telung kilogram emas.

Kita consulting ragad, gumantung saka jumlah dhisikan lan nilai-nilai saka operasi sing kita nyedhiyani kanggo sampeyan. Kanthi investasi tithik saka US $ 20,000 plus expenses operasi, kita consulting ragad 2 kilogram emas nanging mung sawise sampeyan tak dhewe 3 kilogram. Nyatane, sampeyan ora anggota dhewek langsung, tanduran emas pertambangan arep gawé kita consulting ragad. Lan kowé bakal ngerti yèn produksi lagi mlaku. Mung banjur kaya ragad consulting mbayar. Iku siji-wektu ragad.

Sampeyan bisa uga banjur terus kanggo ngatur bisnis dhewe. Yen sampeyan milih sing kita ngatur bisnis kanggo sampeyan, kita badhe nyegah bagéan saka bathi lan sampeyan bakal mbayar saben wulan Panjenengan bagéan saka MediaWiki saking dhewe tambang emas.

Dhéwé ramah lingkungan Long Term Gold Mining Business Panjenengan

Prodhuk final sing arep njaluk karo program iki dhewe sustainable long term emas pertambangan bisnis.

Carane miwiti

Yen pengin miwiti karo program, mlebu seba-up pandhuan.

Hubungi kita

START YOUR OWN GOLD MINE
820 S. Macarthur Blvd
Ste. 105-282
Coppell, TX 75019
UNITED STATES

Telpon: +1 (214) 269-0623
www.startyourowngoldmine.com

GOLDIVANTI LP

Sosial Networks

Facebook

{$googletranslate_fulldisclaimer}

Call mentor on +256792838756

If you wish to call mentor Mr. Jean Louis for anything relating to Start Your Own Gold Mine simply call the number or on mobile devices click on this phone number +256792838756 to get immediately in touch, regardless of the time zone.

Current location of Mentor to Start Your Own Gold Mine

I am Mr. Jean Louis, mentor for Start Your Own Gold Mine program and I am currently located in Busia, Uganda, on the border with Kenya. My Kenyan phone number is working without roaming charges also here in Busia, where we are planning development of partner's gold mining site.

Contact us to Start Your Own Gold Mine

Contact us to Start Your Own Gold Mine. There is a simple rule at Start Your Own Gold Mine: if we can help you, we do, whenever and wherever necessary, and it's the way we've been doing business since 2002, and the only way we know


Full name:


E-mail:


Phone:


Message: